APK controle

Fiat APK

De APK-keuring, beter bekend als de Algemene Periodieke Keuring, vormt een cruciale stap voor uw Fiat. Deze verplichte inspectie is ontworpen om uw voertuig veilig op de weg te houden, in overeenstemming met de wettelijke voorschriften. Tijdens deze keuring wordt niet alleen gelet op de verkeersveiligheid van uw auto, maar ook op ecologische aspecten en registratiekwesties. Een gestandaardiseerde controlelijst wordt gehanteerd om te bepalen of uw auto aan de APK-eisen voldoet. Mochten er tekortkomingen zijn op één of meerdere gebieden, dan zijn reparaties noodzakelijk. Hierbij biedt Mulder Automotive de oplossing. Als deskundig Fiat Servicepunt voeren wij graag de APK-keuring en eventuele benodigde reparaties uit.

Plan online uw afspraak in     Neem contact met ons op

APK en onderhoudsbeurt tegelijk

Tijdens een APK-keuring wordt uw Fiat grondig geëvalueerd op de essentiële aspecten. Hierbij kunt u denken aan de prestaties van de verlichting, de staat van de banden en het functioneren van de ruitenwissers. Ook wordt aandacht besteed aan het voertuigidentificatienummer, de kilometerstand en de uitstoot. Desalniettemin dient benadrukt te worden dat de Algemene Periodieke Keuring niet dezelfde rol vervult als een reguliere onderhoudsbeurt. Daarom adviseren we om de APK-keuring te laten samenvallen met een grote of kleine onderhoudsbeurt. Dit zorgt ervoor dat ook andere cruciale componenten zorgvuldig worden geïnspecteerd en indien nodig hersteld of vernieuwd. Zo kunt u weer met vertrouwen en veiligheid de weg op.

Plan uw APK eenvoudig in

Is het nu de tijd om de APK-keuring voor uw Fiat te plannen? Via onze gemakkelijke online werkplaatsplanner kunt u dit snel en simpel regelen. Vul uw gegevens in en ontdek direct welke dagen en tijden beschikbaar zijn voor een afspraak. Mocht er geen geschikte optie voor u zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen. We staan klaar om samen met u te kijken naar alternatieve mogelijkheden.

De Fiat Servicepunt voordelen

Het laten onderhouden van uw Fiat bij een Fiat Servicepunt brengt diverse voordelen met zich mee. We maken gebruik van enkel originele Fiat onderdelen, wat de optimale keuze is voor uw auto. Bij een reguliere onderhoudsbeurt ontvangt u bovendien een jaar lang kosteloze pechhulp. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over onredelijk hoge prijzen, want onze ervaren technici werken met eerlijke tarieven. Uiteraard krijgt u voor aanvang van de werkzaamheden een heldere prijsopgave, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

APK Fiat goed geregeld

De APK keuring voor uw Fiat wordt bij Mulder Automotive altijd goed geregeld. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Ook als u geen geschikt moment in onze werkplaatsplanner ziet staan, kunt u ons bellen of mailen. We kijken graag of we samen een ander geschikt moment vinden voor uw APK-keuring.

Werkplaats Mulder
APK wetgeving

*Met ingang van 1 januari 2024 zijn wij wettelijk verplicht het daadwerkelijke brandstofverbruik van personenauto's en lichte bedrijfswagens die op of na 1 januari 2021 zijn geregistreerd, te meten en door te geven aan de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW).

Door gebruik te maken van onze diensten, stemt u ermee in dat wij, conform de geldende wet- en regelgeving, het daadwerkelijke brandstofverbruik van uw voertuig meten en de bijbehorende gegevens doorsturen naar de RDW.