Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.

Private Lease Flexibel met gratis Flex Premium

Bij Mulder profiteert u nu van gratis Private Lease Flex Premium op alle Fiat modellen. Hiermee zit u niet vast aan een jarenlang contract en heeft u de vrijheid om tussentijds kosteloos over te stappen op een andere auto indien uw wensen veranderen. 

Wat is Private Lease Flex Premium? 

  • Na 12 maanden gratis overstappen
  • Of na 12 maanden kosteloos zonder voorwaarden opzeggen
  • Tussentijds services aanpassen: winterbanden, vervangend vervoer of eigen risico

Fiat 500

Private Lease vanaf € 280,- p.m.

Inclusief gratis Flex Premium

Meer informatie

Fiat 500C

Private Lease vanaf € 318,- p.m.

Inclusief gratis Flex Premium

Meer informatie

Fiat 500e

Private Lease vanaf € 379,-

Inclusief gratis Flex Premium

Meer informatie

Fiat Panda

Private Lease vanaf € 315,- p.m.

Inclusief gratis Flex Premium

Meer informatie

Fiat 500X

Private Lease vanaf € 545,- p.m.

Inclusief gratis Flex Premium

Meer informatie

Fiat 600e

Private Lease vanaf € 489,-

Inclusief gratis Flex Premium

Meer informatie

Keurmerk Private Lease voor Fiat

Het Keurmerk geeft 5 zekerheden: eerlijke voorwaarden, een compleet en vergelijkbaar product, bescherming tegen te hoge financiële lasten, 14 dagen bedenktijd en zekerheid bij klachten.

Het Keurmerk Private Lease is een onafhankelijk initiatief, heeft als doel de consument te beschermen en is tot stand gekomen in samenwerking met diverse consumentenvertegenwoordigers, waaronder de Consumentenbond. Meer informatie over private lease, het Keurmerk Private Lease en het verantwoord en veilig aangaan van een leaseverplichting is te vinden op de website van de Stichting Keurmerk Private Lease: www.KeurmerkPrivateLease.nl en www.fiat.nl/fiat-private-lease.

Private Lease keurmerk

 

Geïnteresseerd?

Actieperiode 01-11-2023 t/m 30-11-2023

* Vraag naar de specifieke voorwaarden. Private Lease aanbieding niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen en alleen van toepassing op via Fiat Stellantis Finance aan te vragen Private Lease contracten i.c.m. Private Lease Flex Premium. Dat betekent dat u na 12 maanden op elk moment het Private Lease contract kunt beëindigen met een opzegtermijn van 1 maand. 

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via Mulder aangeboden aanbieding. Private Lease via Mulder Fiat wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met Stellantis Finance, handelsnaam van Stellantis Financial Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). De financiële acceptatie wordt door Stellantis Finance getoetst en geregistreerd bij het BKR te Tiel. Vraag uw verkoopadviseur naar de voorwaarden. Maandbedragen onder voorbehoud van prijswijzigingen Stellantis Finance.

Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.