Private Lease extra voordelig uw nieuwe Fiat

Wilt u zorgeloos voor een laag maandbedrag in een nieuwe Fiat 500e 24kWh rijden? Bij Mulder profiteert u nu van extra scherpe Private Lease tarieven voor uw nieuwe Fiat. Zo rijdt u al weg in een gloednieuwe Fiat 500e 24 kWh vanaf € 298,- per maand. 

Met Private Lease heeft u nooit meer onverwachte kosten, u hoeft alleen nog maar zelf te tanken. Wilt u liever een auto kopen of financieren? Ook dat is mogelijk. Daarnaast hebben wij interesse in uw inruilauto. Meer informatie? Vul het contactformulier in of kom langs in onze showroom. U bent van harte welkom voor een uitgebreide proefrit!


Fiat 500e 24 kWh

Private Lease vanaf € 298,- p.m.

Inclusief € 61,- SEPP-subsidie p.m.

Ik heb interesse!


Fiat 500 Hybrid

Private Lease vanaf € 299,- p.m.

 

Ik heb interesse!


Fiat 500e 42 kWh

Private Lease vanaf € 359,- p.m.

Inclusief € 61,- SEPP-subsidie p.m.

Ik heb interesse!


Fiat 600e 114 kWh

Private Lease vanaf € 428,- p.m.

Inclusief € 61,- SEPP-subsidie p.m.

Ik heb interesse!

Keurmerk Private Lease voor Fiat

Het Keurmerk geeft 5 zekerheden: eerlijke voorwaarden, een compleet en vergelijkbaar product, bescherming tegen te hoge financiële lasten, 14 dagen bedenktijd en zekerheid bij klachten.

Het Keurmerk Private Lease is een onafhankelijk initiatief, heeft als doel de consument te beschermen en is tot stand gekomen in samenwerking met diverse consumentenvertegenwoordigers, waaronder de Consumentenbond. Meer informatie over private lease, het Keurmerk Private Lease en het verantwoord en veilig aangaan van een leaseverplichting is te vinden op de website van de Stichting Keurmerk Private Lease: www.KeurmerkPrivateLease.nl en www.fiat.nl/fiat-private-lease

Private Lease keurmerk

Geïnteresseerd?* Vraag naar de specifieke voorwaarden. Private Lease aanbieding niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen en alleen van toepassing op via Fiat Stellantis Finance aan te vragen Private Lease contracten. 

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via Mulder aangeboden aanbieding. Private Lease via Mulder Fiat wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met Stellantis Finance, handelsnaam van Stellantis Financial Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). De financiële acceptatie wordt door Stellantis Finance getoetst en geregistreerd bij het BKR te Tiel. Vraag uw verkoopadviseur naar de voorwaarden. Maandbedragen onder voorbehoud van prijswijzigingen Stellantis Finance.

Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.