Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.

TROTSEER HET WEER

  Met de FIAT Safety Check.


Er is niets zo onvoorspelbaar als het weer. Het enige waar we zeker van zijn, is dat de dagen korter, natter en donkerder worden. Het is dan van groot belang om extra veilig en goed zichtbaar de weg op te gaan. Onze experts staan klaar om jouw auto uitgebreid te controleren zodat je met een gerust gevoel alle weersoorten kunt trotseren.

Er is niets zo onvoorspelbaar als het weer. Het enige waar we zeker van zijn, is dat de dagen korter, natter en donkerder worden. Het is dan van groot belang om extra veilig en goed zichtbaar de weg op te gaan. Onze experts staan klaar om jouw auto uitgebreid te controleren zodat je met een gerust gevoel alle weersoorten kunt trotseren.

Tijdens de FIAT Safety Check wordt je auto op punten gecontroleerd die onmisbaar zijn voor je veiligheid. Denk hierbij aan de banden, remmen, verlichting, ruitenwissers, accu en meer. Je betaalt slechts €29,95 voor de uitgebreide check. Een goede check kan problemen op de weg voorkomen. Gezien de drukte in de werkplaatsen, adviseren we je om op tijd een afspraak te maken.

Plan uw wintercheck in

Maximale grip 

Tijdens de Safety Check worden ook de banden gecontroleerd, zowel de profieldiepte als bandenspanning. Banden zijn namelijk het enige contactpunt tussen de auto en het wegdek en van groot belang voor de veiligheid. Daarnaast is een te lage bandenspanning van invloed op het brandstofgebruik, de prestaties van de auto en de levensduur van de banden.

De minimale profieldiepte van banden is 1,6 mm. Indien de banden aan vervanging toe zijn, kunt u rekenen op deskundig advies afgestemd op uw auto, kilometrage en budget. Naast de bekende premium bandenmerken, bieden we ook Eurorepar Reliance banden. Een kwalitatieve band voor een scherpe prijs.

Ook kunt u terecht voor vragen over winter- of all seasonbanden. Winterbanden bieden meer grip en kunnen meer water verwerken, dat maakt ze ook zeer geschikt voor het rijden op een nat wegdek.

Fiat grijs

Met scherp geprijsde accessoirepakketten

Wij bieden een ruim assortiment Originele FIAT Accessoires. Een ruim aanbod is prettig, maar kan ook lastig kiezen zijn. Om u op weg te helpen, zijn er 4 accessoirepakketten samengesteld. Deze pakketten bestaan uit populaire accessoires die tijdelijk met veel korting worden aangeboden*. 

*Welk pakket past bij u?

*Dit aanbod loopt t/m 29 februari 2024