FIAT keert terug in het B-segment met de volledig elektrisch aangedreven, nieuwe Fiat 600e.

Het Italiaanse automerk Fiat maakt een sprankelende comeback in het B-segment met de introductie van de volledig elektrisch aangedreven Fiat 600e. Deze nieuwe toevoeging aan de Fiat-familie heeft niet alleen een prachtig design, maar biedt ook indrukwekkende prestaties en een overvloed aan luxe voorzieningen. Laat me je meenemen op een reis door de opwindende wereld van de Fiat 600e.

 

Een Italiaanse Meesterzet

De Fiat 600e, met een lengte van 4,17 meter, is een compacte B-SUV die zowel in de stad als daarbuiten excelleert. Hij is ontworpen met het oog op Italiaanse stijl en biedt plaats aan vijf inzittenden, met een verrassend ruime bagageruimte voorin (frunk) en een kofferbakinhoud van 360 liter. Dit maakt de Fiat 600e niet alleen geschikt voor stadsavonturen, maar ook voor langere reizen.

Wat deze elektrische krachtpatser echt bijzonder maakt, is zijn actieradius. Met meer dan 400 km volgens de WLTP-normen voor gecombineerd rijden en zelfs meer dan 600 km in stadsverkeer, hoef je je nooit zorgen te maken over het bereik van deze Fiat. Dankzij een lithium-ion accupakket met een capaciteit van 54 kWh, kan de Fiat 600e in slechts een half uur tot 80% worden opgeladen aan een snellaadstation. Als je thuis of bij een (semi-)publiek laadpunt oplaadt met de AC-boordlader van 11 kW, duurt het minder dan zes uur voordat je weer op weg kunt.

Ontdek de Fiat 600e

Een Italiaans Kunstwerk

De Fiat 600e is niet alleen indrukwekkend van binnen, maar ook van buiten. Hij ademt de typische Italiaanse flair en is geïnspireerd op de iconische Fiat 500, met zijn herkenbare designkenmerken. De scherpe lijnen en opvallende verchroomde details voegen een vleugje elegantie toe aan de stadsomgeving.

Binnenin de Fiat 600e komt de Dolce Vita-levensstijl tot leven. Het interieur straalt warmte uit dankzij de aandacht voor detail en de knusse sfeerverlichting. De bestuurdersstoel is elektrisch verstelbaar en biedt zelfs een massagefunctie voor extra comfort. De ambianceverlichting en omgevingsverlichting kunnen in acht verschillende kleuren worden ingesteld, waardoor je de sfeer in de auto kunt aanpassen aan je stemming.

De Drie Technische Pijlers van Fiat

De Fiat-ingenieurs hebben de Fiat 600e ontwikkeld met drie belangrijke pijlers in gedachten. Allereerst wilden ze maximale interieurruimte bieden binnen compacte buitenafmetingen, wat resulteerde in een ruim en comfortabel interieur. Ten tweede wilden ze een coole stadsauto creëren, met een compact formaat en een korte draaicirkel, waardoor de Fiat 600e ideaal is voor stadsverkeer. Ten derde wilden ze de iconische uitstraling van Fiat combineren met efficiëntie, en dat is precies wat ze hebben bereikt met deze nieuwe toevoeging aan het assortiment.

 

Toonaangevende Veiligheid en Connectiviteit

De Fiat 600e is uitgerust met geavanceerde veiligheids- en assistentiesystemen, waaronder Adaptive Cruise Control, Intelligent Speed Assist, Blind Spot Detection, en nog veel meer. Het niveau 2-autonome rijden biedt extra gemoedsrust tijdens het rijden.

Het infotainmentsysteem met een 10,25-inch beeldscherm, TomTom-navigatie, Apple CarPlay en Android Auto houdt je verbonden met de wereld om je heen, terwijl de connectiviteitsdiensten via Uconnect je helpen bij het vinden van laadstations en beschikbare parkeerplaatsen.

De Keuze is Aan U

De Fiat 600e is beschikbaar in twee uitvoeringen: de (600e)RED, met een prijs vanaf € 35.990, en de topversie, de Fiat 600e La Prima, met een prijs vanaf € 40.990. De (600e)RED is geïnspireerd op een missie om goed te zijn voor zowel de mensen als de planeet, met zijn milieuvriendelijke karakter. De Fiat 600e La Prima biedt de ultieme Italiaanse Dolce Vita-beleving en is verkrijgbaar in vier prachtige kleurstellingen.

Kortom, met de nieuwe Fiat 600e slaat Fiat een opwindende weg in naar duurzame urban mobility. Deze elektrische B-SUV biedt niet alleen prestaties en luxe, maar brengt ook de Italiaanse levensstijl tot leven. Of je nu in de stad rijdt of verder wilt gaan, de Fiat 600e staat klaar om je mee te nemen op een onvergetelijke reis. Maak je klaar om te genieten van de elektrische revolutie met Fiat!

Ontdek de Fiat 600e