De voordeligste bedrijfsauto van Nederland nu nóg completer: Fiat Fiorino standaard rijker uitgerust, vanaf € 12.995

  • Fiat wijzigt leveringsprogramma Fiorino: één nieuwe uitvoering vervangt de Fiorino S en Fiorino Adventure.
  • Rijkere standaarduitrusting, waaronder een schuifdeur rechts, airconditioning en elektrisch bedienbare portierruiten.
  • Ondanks de extra uitrusting slechts € 95,- duurder dan voorheen, verkrijgbaar vanaf € 12.995 excl. BTW/BPM.

Fiat Professional voert een aantal wijzigingen door in het leveringsprogramma van zijn meest compacte bedrijfsauto: de Fiorino. Eén nieuwe uitvoering met extra standaarduitrusting vervangt de bestaande uitvoeringen en maakt de Fiorino nóg aantrekkelijker dan voorheen!

De voordeligste bedrijfsauto van Nederland is nu nog completer. Fiat Professional levert de Fiorino voortaan standaard met een schuifdeur rechts, airconditioning, elektrisch bedienbare portierruiten, elektrisch bedienbare buitenspiegels en centrale portiervergrendeling met afstandsbediening. Ondanks al deze extra’s beperkt Fiat Professional de “prijsverhoging” tot € 95 ten opzichte van de vorige instapversie die dus minder rijk uitgerust was. Met een vanafprijs van € 12.995 excl. BTW en BPM blijft de Fiat Fiorino veruit de voordeligste bedrijfsauto van Nederland.

Klanten kunnen de Fiat Fiorino naar wens samenstellen met vijf nieuwe interessante optiepakketten, waaronder het Cargo Pakket (o.a. met kunststof laadvloerbekleding, dakrails in lengterichting en een 12V-aansluiting in de bagageruimte) en het Techno Pakket (o.a. met regensensor, 7-inch touchscreen met DAB en navigatie en radiobedieningstoetsen op het stuurwiel).

Het motorenaanbod blijft hetzelfde. Standaard heeft de Fiorino een 80 pk sterke 1.3 MultiJet-dieselmotor, ook is een krachtigere 95 pk sterke 1.3 MultiJet beschikbaar.

De nieuwe uitvoering van de Fiat Fiorino is per direct leverbaar. Via de website van Fiat Professional kunnen klanten alle mogelijkheden bestuderen en is de Fiorino geheel naar wens samen te stellen.

 

5+5 deal

Het complete gamma van Fiat Professional bestaat naast de Fiorino uit de Doblò, Scudo en Ducato. Via de 5+5 deal zijn deze laatste drie modellen nu nog aantrekkelijker voor de echte professional. De 5+5 deal biedt zekerheid tegen een vast maandbedrag.

  • 5 jaar garantie, maximaal 100.000km
  • Financial lease tegen 5% rente
  • Maximaal 60 maanden looptijd

De 5+5 deal is beschikbaar op de volgende modellen:

  • Doblò & e-Doblò
  • Scudo & e-Scudo
  • Ducato