Mulder, sinds 1976 partner in mobiliteit

Wie zijn wij?

Onze groeiende en dynamische onderneming bestaat sinds 1976 en richt zich op het bieden van mobiliteitsoplossingen. Wij zijn een betrouwbare en vooruitstrevende mobiliteitspartner en dagelijks houden ruim 100 gekwalificeerde medewerkers onze klanten op een efficiënte en comfortabele wijze mobiel. Bij ons kunnen zowel particuliere als zakelijke klanten terecht met mobiliteitsvragen.

Voor de regio Drechtsteden en Alblasserwaard zijn wij officieel merkdealer van de merken Peugeot, Citroën, Fiat, Abarth, Jeep en Fiat Professional. Onze dealervestigingen bevinden zich in Alblasserdam, Dordrecht, Gorinchem en Sliedrecht. Daarnaast maakt Autoservice Lekkerland, een onafhankelijk autobedrijf in Nieuw Lekkerland ook onderdeel uit van onze groepsactiviteiten.

Een kleine greep uit alles wat wij in het kader van mobiliteitsoplossingen te bieden hebben:

  • Breed gamma aan nieuwe auto’s;
  • Ruime keuze in kwaliteitsoccasions van alle merken;
  • Lease- financierings- en verzekeringsoplossingen;
  • Service met hoge kwaliteitsnormen en moderne aftersales faciliteiten;
  • Erkend partner in schadeherstel voor nagenoeg iedere verzekeraar en leasemaatschappij;
  • Meer dan 47 jaar ervaring en een hoge klanttevredenheid.

Missie

Het is onze missie om mensen efficiënt en comfortabel mobiel te houden door te schakelen in mobiliteit.

Klantbelofte

Wij houden onze klanten op een efficiënte en comfortabele wijze mobiel.

Slogan

Mulder houdt je mobiel

Visie

Als organisatie willen wij vooruitstrevend blijven door ons te diversifiëren binnen mobiliteitsoplossingen en tijdig te schakelen op ontwikkelingen. Hierdoor zijn wij in staat om onze klanten efficiënt en comfortabel mobiel te houden.

Wij onderscheiden ons door als servicegerichte en flexibele mobiliteitspartner onze deskundige adviezen en service te borgen richting onze klanten. In deze borging staat een absolute focus op klanttevredenheid centraal.

Kernwaarden

De essentie van wie wij zijn en wat ons drijft komt terug in onze kernwaarden: servicegericht, betrokken, deskundig, flexibel en kostenbewust.

De “wieken van een molen” in ons bedrijfslogo

In ons logo herkent u de wieken van een molen met in het midden een spil. Vroeger werd een Molenaar ook wel een Mulder genoemd. Zoals de wieken om de spil draaien, draaien wij als organisatie om onze klanten. Ook in ons logo is dus duidelijk terug te zien dat onze klanten en hun mobiliteitsbehoefte centraal staan. Daarnaast is er een nauw verband tussen molens en de omgeving waar de oorsprong van het ontstaan onze onderneming ligt.

Officieel merkdealer voor de regio Drechtsteden en Alblasserwaard

Voor Peugeot, Citroën, Fiat, Jeep, Abarth en Fiat Professional zijn wij officieel merkdealer voor de plaatsen Alblasserdam, Nieuw Lekkerland, Streefkerk, Kinderdijk, Oud Alblas, Bleskensgraaf, Molenaarsgraaf, Brandwijk, Strijen, Strijensas, Mookhoek, ’s-Gravendeel, Puttershoek, Maasdam, Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Wijngaarden, Arkel, Gorinchem, Vuren, Heukelum, Giessenburg, Schelluinen, Meerkerk, Nieuwendijk, Sleeuwijk, Werkendam en Hardinxveld Giessendam.