Fiat 500x blauw

Compacte SUV met klasse

De Fiat 500X Hybrid is een auto die de iconische stijl van de Fiat 500 combineert met de nieuwste hybride technologieën. Deze compacte SUV is ontworpen om zowel zuinig als krachtig te zijn, met een geavanceerde hybride aandrijflijn die een soepele en responsieve rijervaring biedt. De Fiat 500X Hybrid is verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, waardoor er voor elke smaak wel een geschikte optie te vinden is. Of u nu op zoek bent naar een opvallende auto voor in de stad of praktische gezinsauto, de Fiat 500X Hybrid biedt een combinatie van stijl, prestaties en efficiëntie die indruk zal maken.

U rijdt al een Fiat 500X Hybrid vanaf € 30.490,- of € 539,- per maand rijklaar


Vraag een offerte aan

Vraag een proefrit aan

Uw auto inruilen?

Fiat occasions

Ontdek    >

Fiat 500x binnenkant

Een veilige reis dankzij de nieuwste innovaties

De Fiat 500X en 500X Cabrio zijn beide voorzien van verkeersbordherkenning. Alle verkeersborden die u tijdens uw reis tegenkomt worden gelezen en weergegeven op het TFT cluster. Hierdoor kunt u zorgeloos op weg zonder een verkeersbord te missen. Ook beschikken de auto's over een snelheidsadvies. Met een druk op de knop kunt u uw snelheid automatisch aanpassen tot de geldende maximunsnelheid.

Fiat 500x interieur
Fiat 500x rood

Veilig en comfortabel de weg op

De Fiat 500X en 500X Cabrio zijn voorzien van een elektrische parkeerrem. Hierdoor blijft de auto stabiel en veilig met slecht één druk op de knop. Ideaal bij het wegrijden op een helling. Het is niet nodig om de handrem te gebruiken. 

Een veilige reis

Ontdek de Cruise Control van Fiat 500X en 500X Cabrio en geniet van de nieuwe manier van rijden. Stel gemakkelijk een snelheid in en wordt automatisch geholpen deze tijdens uw rit aan te houden. Hierdoor kunt u het gaspedaal loslaten en kunt u genieten van een comfortabele reis.

Wanneer u de functie Lane Assist aanzet wordt u gewaarschuwd wanneer u van rijstrook verander zonder uw richtingaanwijzer aan te zetten. Daarnaast waarschuwt dit systeem ook wanneer te dicht of over de lijn komt. Met een subtiele correctie aan het stuur om u alert te maken en terug op uw rijstrook te helpen. 

Fiat 500x rijdend rood

 

Geïnteresseerd?