De Fiat 600: The Italian Upgrade

Met zijn overvloed aan stijl, comfort, innovatie en technologie, biedt de nieuwe Fiat 600 je honderden manieren om je dagen op te fleuren met een vleugje 'la dolce vita', het goede leven op z'n Italiaans.

Stap in en ontdek hoe de nieuwe Fiat 600 meer kleur in je leven brengt: met een keuze uit acht weergavethema's voor het infotainmentscherm en acht kleuren voor de ambianceverlichting, beschik je in totaal over 64 kleurencombinaties om de sfeer in het interieur aan je stemming aan te passen.

U rijdt de Fiat 600E vanaf € 29.490,- of € 518,- per maand rijklaar

Vraag een offerte aan

Vraag een proefrit aan

 

Uw auto inruilen?

Fiat occasions

Ontdek    >

Geavanceerde technologie

Met hun creativiteit en vakmanschap weten Italianen als geen ander technologie samen te brengen met schoonheid, eenvoud en functionaliteit om het ware 'dolcevita'-gevoel te creëren.

De 600 La Prima is standaard uitgerust met een infotainmentsysteem met 10-inch touchscreen, navigatie, zes speakers en draadloze telefoonoplader. De 600 (RED) heeft een duurzame stoelbekleding die deels is vervaardigd van gerecycled plastic, terwijl de stoelen van de 600 La Prima zijn bekleed met luxueus kunstleer. Bij beide versies zijn de zittingen en rugleuningen voorzien van een speels motief gebaseerd op het Fiat-monogram.

 

600 Hybrid

Verkrijgbaar in twee versies, 600 en La Prima, geeft de nieuwe Fiat 600 Hybrid je de beste hybride rijervaring. Welke je ook kiest, van binnen vind je allerlei technische snufjes en uitrustingen die je laten genieten van het Italiaanse Goede Leven (Dolce Vita). Dankzij de synergie tussen de 1.2 benzinemotor, de lithium-ion accu en de nieuwe automatische 6-versnellingsbak met dubbele koppeling (e-DCT), levert de nieuwe 600 Hybrid een vermogen van maximaal 100 pk, een acceleratie van 0 naar 100 km/u in 11 seconden* en een vrijwel ogenblikkelijk koppel van de elektromotor.

 

Geïnteresseerd?