Fiat 600e oranje

Ontdek de voordelen van de Fiat 600E

De nieuwe Fiat 600E is een opvallende uitvoering met het perfecte samenspel tussen stijl, technologie en duurzaamheid. Het kenmerkende Italiaanse design, de geavanceerde technologische functies en milieuvriendelijke aandrijfopties maakt de Fiat 600E de ideale stadsauto. Met de 600E maakt Fiat een nieuw, spannend hoofdstuk in de geschiedenis van het iconische merk. Ontdek welke 100 extra voordelen dit model kent en hoe de 600E haar statement maakt. 

U rijdt de Fiat 600E vanaf € 35.990,- of € 469,- per maand rijklaar

Vraag een offerte aan

Vraag een proefrit aan

 

Uw auto inruilen?

Fiat occasions

Ontdek    >

Fiat 600e rood
Fiat 600e sfeerverlichting

Ontwerp en technologie van de nieuwe Fiat 600E

Het iconische ontwerp en de indrukwekkende technische kenmerken van de nieuwe Fiat 600E komen samen om een opvallende en moderne auto te creëren. Met een compacte en toch ruime carrosserie is de Fiat 600E perfect geschikt voor stedelijke avonturen, terwijl geavanceerde technologieën en prestatieverbeteringen zorgen voor een dynamische rijervaring. Of het nu gaat om stijlvolle details in het interieur of geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, de Fiat 600E belichaamt de traditie van zijn voorganger terwijl het tegelijkertijd de eisen van de moderne tijd inlost. 

Fiat 600e opladen

Milieuvriendelijke prestaties

De Fiat 600E is ontworpen met het oog op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Dankzij het elektrische aandrijfsysteem stoot de 600E geen schadelijke emissies uit, wat niet alleen bijdraagt aan schonere lucht, maar ook zorgt voor lagere operationele kosten en verminderde afhankelijkheid van fossiele brandstoffen.

Geavanceerde technologie

De Fiat 600E is uitgerust met een reeks geavanceerde technologische functies die het rijden niet alleen comfortabeler maken, maar ook de veiligheid en connectiviteit naar een hoger niveau tillen. Met functies zoals geïntegreerd infotainment, slimme rijhulpsystemen en geavanceerde navigatie blijft u altijd verbonden en in controle, waar je ook naartoe gaat.

Fiat 600e binnenkant
Fiat 600e rood

Iconisch design en compact formaat 

Het iconische design van de Fiat 600E is een eerbetoon aan zijn rijke erfgoed, en het compacte formaat maakt hem perfect voor stedelijke avonturen. De charmante looks worden gecombineerd met een slim ruimtegebruik, waardoor u moeiteloos door drukke straten manoeuvreert en gemakkelijk parkeert, terwijl u toch van een ruim interieur kunt genieten.

Fiat 600E connectiviteit 

Verbinden gaat verder dan ooit in de Fiat 600E. Met geavanceerde technologieën en een intuïtief infotainmentsysteem blijf je altijd op de hoogte van navigatie, verkeer en entertainment. Dankzij de handige smartphone-app heb je bovendien controle over je auto op afstand. Met de Fiat 600E ben je altijd in contact, waar je ook bent.

Fiat 600e connect
Fiat 600e koplamp

Fiat 600E La Prima

Stap binnen in de toekomst van mobiliteit met de Fiat 600E La Prima. Deze buitengewone uitvoering markeert een nieuw tijdperk van elektrische rijervaring, waarin compromisloze luxe hand in hand gaat met duurzaamheid. Met zijn opvallende design, geavanceerde technologie en uitmuntende prestaties, vertegenwoordigt de Fiat 600E La Prima de belofte van een groenere en toch verfijnde toekomst op de weg. Ontdek het plezier van emissievrij rijden zonder concessies te doen aan stijl en geniet van een vooruitstrevende reis in de absolute voorhoede van elektrische mobiliteit.

Fiat 600E (RED)

Ervaar de kracht van betrokkenheid en maak een statement met de Fiat 600E (RED) editie. Meer dan alleen een auto, is dit een symbool van solidariteit en actie in de strijd tegen aids. Met gedurfde rode accenten en een vastberadenheid om verschil te maken, belichaamt de Fiat 600E (RED) een toewijding aan een betere toekomst. Elk moment achter het stuur draagt bij aan een wereldwijde inspanning om levens te redden en hoop te bieden. Kies niet alleen voor een auto, maar voor verandering - stap in de Fiat 600E (RED) en rij mee op weg naar een gezondere wereld.

 

Geïnteresseerd?