Fiat 500 blauw

Kenmerkende stijl, nieuwe elektrische ervaring 

De nieuwe Fiat 500E Hatchback, Cabrio en 3+1 zijn de allereerste elektrische voertuigen in hun klasse die voorzien zijn van geavanceerde rijassistentie technologieën waarmee Level 2 autonoom rijden mogelijk wordt gemaakt. Deze technologieën, die bekend staan als ADAS-systemen, nemen bepaalde taken zoals snelheidsregulatie en remmen over in specifieke omstandigheden om het rijden in de stad zo veilig mogelijk te maken. Door deze technologieën kan de bestuurder genieten van een verbeterde rijervaring, met extra veiligheidsvoorzieningen. De nieuwe Fiat 500E is beschikbaar op aanvraag.

U rijdt al een Fiat 500 Full Electric vanaf € 28.990,- of € 345,- per maand


Vraag een offerte aan

Vraag een proefrit aan

Uw auto inruilen?

Fiat occasions

Ontdek    >

Fiat 500E: innovaties

De nieuwe Fiat 500E is een indrukwekkende elektrische auto met een groot aantal innovaties. Deze auto is ontworpen om milieuvriendelijk te zijn en biedt een groot aantal functies die zijn ontworpen om het rijden nog leuker en gemakkelijker te maken. Van de geavanceerde technologie tot de stijlvolle kleurenopties. De nieuwe Fiat 500E is een echt hoogtepunt van een modern auto-ontwerp en -technologie.
Fiat 500 interieur

Batterij bereik van de elektrische 500E

Bij de elektrische 500E heb je de mogelijkheid om te kiezen uit twee verschillende accupakketten voor de aandrijving. Deze accupakketten bieden voldoende capaciteit om uw dagelijkse ritjes binnen de stad te dekken zoals naar de sportschool, werk en terug naar huis. De nieuwe 500E Hatchback, Cabrio en 3+1 hebben een bereik van maximaal 190 of 320 km. Als u de auto voornamelijk gebruikt voor stadsgebruikt, kan het bereik van de nieuwe 500E zelfs oplopen tot wel 460 km.*

*De vermelde waarden voor het elektrisch bereik zijn vastgesteld volgens de WLPT-testmethode. Het reële bereik bij dagelijks gebruik kan hiervan afwijken, afhankelijk van de uitrusting van de auto en factoren als persoonlijke rijstijl, routekarakteristiek, buitentemperatuur, gebruik van verwarming/airco, voorkoeling interieur en de staat van de accu. 

Fiat 500 nieuwe functie

Scherpa Modus

De 'Sherpa-modus' is een handig hulpmiddel waarmee u uw elektrische stadsauto efficiënt kunt gebruiken om de bestemming te bereiken zonder tussendoor op te laden. Deze rijmodus zorgt ervoor dat niet-essentiële systemen zoals de stoelverwarming en airconditioning automatisch worden uitgeschakeld. Daarnaast wordt de snelheid en acceleratie beperkt om energie te besparen en de actieradius te vergroten.

Bestuur de nieuwe 500E met één pedaal

Het besturen van de nieuwe 500E doet u voornamelijk met behulp van één pedaal, namelijk het rijpedaal aan de rechterkant dat het traditionele gaspedaal vervangt. Dit pedaal wordt niet alleen gebruikt om weg te rijden en te versnellen, maar ook om snelheid te verminderen: door uw voet even van het pedaal te halen, kunt u afremmen op de motor en tegelijkertijd de vrijgekomen kinetische energie gebruiken om de accu's op te laden.

Fiat 500 elektrisch
Fiat 500 opladen
Fiat 500 zwart

 

Geïnteresseerd?Fiat 500 groen
Fiat 500 stekker
Fiat 500 stoelen
Fiat 500 stoel
Fiat 500 groen
Fiat 500 binnenkant