Fiat rijdend

Wat is Private Lease?

All-inclusive rijden in uw Fiat voor een vast en laag maandbedrag

U betaalt een vast bedrag per maand voor het gebruik van uw Fiat inclusief onderhoud, verzekering, wegenbelasting, reparaties, afschrijving en rente. Het voordeel hiervan is dat u geen nieuwe auto hoeft aan te schaffen, maar wel een nieuwe auto kunt rijden!

Zorgeloos genieten zonder investeren

Wilt u ook onbezorgd rijden in een nieuwe Fiat voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor Private Lease. U kunt uw Fiat volledig samenstellen, daarnaast gebeurt onderhoud en reparatie door Mulder Fiat, zo heeft u geen onverwachte kosten meer, dit is tenslotte inclusief. U betaalt alleen de brandstof nog! En de eventuele parkeerboetes.

De financiële acceptatie voor private lease wordt door PSA Finance getoetst en geregistreerd bij het BKR te Tiel.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Ontdek onze Private Lease acties

Voordelen van Private Lease

  Geen onverwachte kosten door een vast maandbedrag

  Geen aanbetaling

  Inclusief all-risk verzekering

  Geen schadevrije jaren vereist; incl. maximale no-claim

  Inclusief pechhulp

  Inclusief wegenbelasting

  Inclusief onderhoud, reparatie en banden

  Kies zelf de gewenste looptijd en kilometrage

  Directe uitbetaling van de eventuele inruilauto

  Eigen kosten worden beperkt tot tanken, wasstraat en
        verkeersboetes

U leaset al een Fiat vanaf € 279,- per maand

  • Fiat 500: vanaf € 279,- per maand
  • Fiat Panda: vanaf € 349,- per maand
  • Fiat 500E: vanaf € 379,- per maand
  • Fiat 600E: vanaf € 519,- per maand
  • Fiat 500X: vanaf € 585,- per maand

Private Lease

Keurmerk Private Lease voor Fiat

Het Keurmerk geeft 5 zekerheden: eerlijke voorwaarden, een compleet en vergelijkbaar product, bescherming tegen te hoge financiële lasten, 14 dagen bedenktijd en zekerheid bij klachten.

Het Keurmerk Private Lease is een onafhankelijk initiatief, heeft als doel de consument te beschermen en is tot stand gekomen in samenwerking met diverse consumentenvertegenwoordigers, waaronder de Consumentenbond. Meer informatie over private lease, het Keurmerk Private Lease en het verantwoord en veilig aangaan van een leaseverplichting is te vinden op de website van de Stichting Keurmerk Private Lease: www.KeurmerkPrivateLease.nl en https://www.peugeot.nl/kopen/koop-een-peugeot/ons-private-lease-aanbod.html 

Private Lease keurmerk

Fiat Private Lease is een product van PSA Finance en wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door PSA Financial Services Nederland B.V. Vermelde Private Lease-vanafprijs is gebaseerd op een leasetermijn van 60 maanden en 10.000 km per jaar, incl. btw. Eigen risico op basis van € 450 per niet-verhaalbare schade. Wijzigingen voorbehouden. Kijk op www.fiat.nl/privatelease voor alle voorwaarden.