APK controle

APK

Als eigenaar van een Fiat, geniet u van de moderne stijl en praktische rijkwaliteiten die uw auto te bieden heeft. Of u nu de drukte van de stad trotseert of rustig door de straten navigeert, uw Fiat staat altijd klaar om u tijdens uw dagelijkse avonturen van A naar B te brengen. Om te verzekeren dat uw Fiat in topconditie blijft en veilig de weg op kan, is periodiek onderhoud en de Algemene Periodieke Keuring (APK) van groot belang. Bij Mulder Automotive hebben wij hier al meer dan 46 jaar ervaring mee, of het nu gaat om een APK, een oliewissel of een technisch probleem, ons Fiat onderhoudsteam staat voor u klaar.

Plan online uw afspraak in     Neem contact met ons op

Waaruit bestaat de APK-keuring?

De APK-keuring is een verplichte technische inspectie die alle auto's van een bepaalde leeftijd in Nederland moeten ondergaan. Het doel van de APK is het bevorderen van veiligheid en het handhaven van milieunormen. Tijdens de keuring worden diverse elementen van uw Fiat gecontroleerd, zoals remmen, verlichting, banden, ophanging en meer.

Waarom kiezen voor onze Fiat APK-service

Wij van Mulder Automotive zijn uw partner in mobiliteit, en we begrijpen het belang van een goed onderhouden en betrouwbare Fiat voor uw dagelijkse ritten. Wij zijn uw betrouwbare partner voor Fiat APK-keuringen. Onze service omvat enkel het gebruik van originele Fiat onderdelen bij onderhoud en reparaties. U kunt vertrouwen op onze deskundige monteurs die uw Fiat tot in de puntjes kennen. Of het nu gaat om het controleren van remmen, verlichting of andere kritische onderdelen.

Fiat APK-keuring: controle en aanvullend onderhoud

Het is belangrijk om te beseffen dat een APK-keuring een inspectie is en geen volledige onderhoudsbeurt. Hoewel reparaties soms nodig zijn om aan de gestelde eisen te voldoen, wordt niet elk aspect van uw Fiat beoordeeld. Daarom is het slim om gelijktijdig met uw APK-keuring een uitgebreide of een reguliere onderhoudsbeurt in te plannen. Zo brengt u uw auto slechts één keer naar ons Fiat Servicepunt en bent u verzekerd van een veilige reis.

Gebruik onze werkplaatsplanner

Is het moment aangebroken om de APK-keuring voor uw Fiat in te plannen? Bij ons kunt u dit snel en eenvoudig doen via onze werkplaatsplanner. Vul simpelweg uw gegevens in en ontdek direct beschikbare dagen en tijden voor uw afspraak. Vindt u geen geschikte optie in de planning? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, zodat we samen naar alternatieve mogelijkheden kunnen kijken.

Werkplaats Mulder
APK wetgeving

*Met ingang van 1 januari 2024 zijn wij wettelijk verplicht het daadwerkelijke brandstofverbruik van personenauto's en lichte bedrijfswagens die op of na 1 januari 2021 zijn geregistreerd, te meten en door te geven aan de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW).

Door gebruik te maken van onze diensten, stemt u ermee in dat wij, conform de geldende wet- en regelgeving, het daadwerkelijke brandstofverbruik van uw voertuig meten en de bijbehorende gegevens doorsturen naar de RDW.