Mulder Fiat werkplaats

Heeft uw Fiat behoefte aan een bezoek aan onze Fiat werkplaats? Bijvoorbeeld vanwege de vereiste APK-keuring? Misschien overweegt u een controle van de airco? Of heeft uw Fiat wellicht een grote of kleine onderhoudsbeurt nodig? Bij Mulder Automotive kunt u moeiteloos een afspraak maken via onze online werkplaatsplanner. Op die manier kunt u op elk moment en vanaf elke locatie een afspraak inplannen bij ons Fiat Servicepunt, en u weet meteen wanneer u welkom bent.

Plan uw werkplaatsafspraak in

Neem contact met ons op

Werkplaats Peugeot

Hoe maakt u gebruik van de werkplaatsplanner?

Met onze online werkplaatsplanner vereenvoudigen we het proces van het inplannen van een afspraak voor uw Fiat. Start door uw kenteken en kilometerstand in te vullen. Vervolgens kunt u de voorkeursvestiging selecteren en aangeven welke werkzaamheden nodig zijn. Blader door de beschikbare dagen en tijden en vul uw persoonlijke gegevens in. Zodra u alles heeft ingevuld, ontvangt u een bevestiging van uw afspraak per e-mail. Een afspraak inplannen is nog nooit zo gemakkelijk en snel geweest. Wenst u in de toekomst herinneringen te ontvangen voor uw onderhoudsbeurt of APK-keuring? Dan kunt u een account aanmaken op onze website.

Remmen Peugeot

Op maat gemaakt wanneer nodig

Het kan gebeuren dat de beschikbare tijden of dagen in de werkplaatsplanner niet voor u uitkomen. Of misschien heeft u met spoed een afspraak in de Fiat werkplaats nodig. Neem in dat geval telefonisch contact op met uw voorkeursvestiging of mail naar onze klantenservice. We kijken graag samen met u of we een geschikte tijd kunnen vinden. Kunt u niet zelf naar de werkplaats komen of komt u vanaf de werkplaats niet meer naar huis? Informeer naar onze Thuisblijfservice en Haal- en Brengservice. Hiermee komen we u tegemoet en zorgen we ervoor dat u en uw auto veilig in de werkplaats en weer thuis komen.

Waarom kiezen voor een Fiat Servicepunt?

Het onderhouden van uw Fiat bij een Fiat Servicepunt biedt diverse aanzienlijke voordelen. Mulder Automotive maakt uitsluitend gebruik van originele Fiat onderdelen om u het best mogelijke resultaat te verzekeren. Onze technici zijn volledig bekwaam in alles wat met Fiat te maken heeft, en ze zetten hun expertise in om uw auto optimaal te onderhouden. Dit alles wordt geboden tegen een eerlijke prijs, waardoor u de garantie heeft dat u niet buitensporig betaalt. Bovendien krijgt u een jaar lang gratis pechhulp wanneer u een onderhoudsbeurt voor uw Fiat laat uitvoeren.

 

Ontdek onze mogelijkheden

Naast onderhoudsbeurten, APK-keuringen en schadereparaties biedt Mulder Automotive nog veel meer. Heeft u vragen of specifieke wensen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken graag hoe we u van dienst kunnen zijn. Zo dragen we bij aan de veiligheid van Fiat-rijders op de weg.