Fiat Financial Lease

Waarom kiezen voor Financial Lease?

Financial Lease biedt zelfstandig ondernemers, freelancers, mkb-ers en zzp-ers de mogelijkheid om een auto te leasen tegen een verrassend laag maandtarief en scherpe netto bijtelling. Lease zakelijk een nieuwe Fiat en geniet van een aantrekkelijk rentepercentage, lage maandlasten en investeringsaftrek.

Meer informatie

Alle voordelen op een rij

  • Fiscale voordelen; afschrijving, investeringsaftrek en renteaftrek
  • Lagere maandbedragen door slim gebruik van de slottermijn
  • Gemakkelijk geregeld bij Mulder
  • Flexibele autofinanciering, afgestemd op uw wensen
  • U bent direct economisch eigenaar
  • Scherpe tarieven dankzij hoge restwaarde

Wat is Financial Lease?

Twijfelt u tussen kopen of leasen? Kies dan voor Financial Lease. Deze vorm is vooral voor starters of ondernemers in het MKB-segment vaak interessanter dan aanschaffen. De auto blijft op uw balans staan en met Financial Lease op bedrijfsauto’s met het label ‘zeer zuinig’ profiteert u nog steeds van uw financieringsaftrek. Dit betekent dat u géén belasting hoeft te betalen over (een gedeelte van) het aanschafbedrag. Hoe groot uw voordeel is, hangt af van uw jaartotaal aan investeringen.

Met Financial Lease kunt u de investering buiten uw normale bedrijfsfinanciering houden. U wordt direct economisch eigenaar en u kunt uw nieuwe Fiat op uw bedrijfsbalans plaatsen. De maandlasten worden op uw bedrijfssituatie toegespitst: u kiest zelf de looptijd die het beste bij de gebruiksperiode en de afschrijving van de auto past.

Partners in Financial Lease

Mulder werkt samen met Financial Lease For You op het gebied van zakelijke financieringen. Dankzij onze jarenlange gezamenlijke ervaring kunnen wij u zo op de beste manier van dienst zijn.

Bezoek de website

Financial Lease for you logo

Interesse in Financial Lease?