Laadoplossingen voor uw Jeep

Het aanbod producten en diensten van Mulder sluit altijd nauw aan op de klantbehoefte, ook op die van elektrische en hybride rijders. In samenwerking met Mobilitics biedt Mulder daarom de mogelijkheid aan om ook laadpalen te kopen. Beschikt u nog niet over een elektrische auto, maar wilt u wel graag elektrisch gaan rijden? Mulder biedt diverse elektrische modellen aan. Bekijk hier het elektrische aanbod van Jeep.

Meer informatie over onze laadoplossingen

Configureer in 3 stappen uw laadoplossing

Laadpaal voor uw Jeep

Mulder biedt in samenwerking met Mobilitics diverse soorten laadpalen voor uw Jeep aan. Hiermee kunnen wij u voorzien in iedere behoefte. Denk bijvoorbeeld aan een laadpaal op het werk of bij u thuis. Mulder en Mobilitics ontzorgen u volledig en helpen u bij het plaatsen van een nieuwe laadpaal. Wilt u liever geen laadpaal kopen? Wij hebben ook de mogelijkheid om laadpalen te huren of leasen bij aanschaf van uw Jeep. 

Meer informatie over onze laadpalen

Laadpas Peugeot

Laadpas voor uw Jeep

Wilt u graag een laadpas bij uw Jeep aanschaffen? Mulder en Mobilitics bieden een laadpas aan die past bij uw behoefte. Met onze laadpas kunt u uw Jeep laden bij meer dan 150.000 laadpunten door heel Nederland en zelfs in sommige delen in het buitenland.

Meer informatie over onze laadpas

Configureer in 3 stappen uw laadoplossing

Mulder & Mobilitics

Bij Mulder hebben we een uiteenlopend aanbod aan elektrische auto’s, maar om u volledig te ontzorgen bieden wij nu alles aan wat komt kijken bij elektrisch rijden in samenwerking met Mobilitics. Mulder en Mobilitics maken beiden onderdeel uit van Amega Groep en daarom ontvangt u na het voltooien van de configurator ook van hen een persoonlijk aanbod en kunt u bij Mobilitics ook direct een laadpakket afsluiten. Door onze specialiteiten te combineren kunnen wij u een totaaloplossing voor de laadpaalpropositie aanbieden.

 

Mobilitics

Over Mobilitics

Mobilitics is een beheer- en adviesorganisatie op het gebied van mobiliteit. Ons doel is om bedrijven flexibiliteit op het gebied van mobiliteit te bieden zonder dat zij het overzicht verliezen. Dit doen wij door middel van onze Mobiliticspas, de daaraan verbonden software en onze wagenparkbeheer software. Zo bieden wij alle bedrijven een passende oplossing, van ZZP’ers tot aan grote corporate organisaties.

Meer over Mobilitics