Stijl, snelheid en verfijning: de complete nieuwe, volledig elektrische Jeep® Wagoneer S

Jeep® komt in 2024 opnieuw met primeurs en bereidt zich voor op de lancering van zijn eerste wereldwijde batterij-elektrische auto (BEV). Maak kennis met de geheel nieuwe, volledig elektrische Jeep Wagoneer S. Deze zal in de herfst van 2024 in de VS worden verkocht en vervolgens in belangrijke markten over de hele wereld.

De Jeep Wagoneer S, die exclusief als BEV wordt aangeboden, biedt standaard 4xe-capaciteiten met all-terrain management, geavanceerde op het merk Jeep gerichte technologie en indrukwekkende prestaties. Daaronder 600 pk en een bliksemsnelle tijd van 0-100 km/u in ongeveer 3,5 seconden. Het gestroomlijnde exterieurdesign, vol aerodynamische efficiëntie, wordt op unieke wijze geaccentueerd door een vernieuwde LED-verlichte, exclusieve Jeep-grille met zeven sleuven.

De nieuwe Jeep Wagoneer S maakt deel uit van het voortdurende wereldwijde elektrificatie-initiatief van het merk.  In lijn met de visie van het merk om Zero Emission Freedom te verwezenlijken, transformeert Jeep 4xe in het nieuwe 4x4. Het plan ondersteunt volledig de netto nul-koolstofemissiedoelstellingen die Stellantis heeft vastgesteld tijdens het strategische langetermijnplan Dare Forward 2030.

Houd mij op de hoogte