The Art of Design: eerste kijkje in de volledig elektrische Jeep® Wagoneer S

De iconische Jeep Wagoneer uit 1963 is de allereerste SUV. Het model had een luxueus interieur, luxe materialen en premium uitrusting. Vandaag deelt Jeep meer details van zijn eerste volledig elektrische SUV en biedt het een eerste blik op het interieur van de geheel nieuwe Jeep Wagoneer S.

De Jeep Wagoneer S is gebouwd op het gloednieuwe, zeer flexibele, BEV-native STLA-Large platform, en biedt indrukwekkende prestatiecijfers. Het op technologie gerichte interieur is al even opmerkelijk en straalt een naadloze integratie van kunst en technologie uit.

Het nieuwe interieur van de Jeep Wagoneer S is voorzien van hoogwaardige technologie die naadloos is geïntegreerd met zorgvuldig vervaardigde ambachtelijke details. Doordachte materialen en designgerichte functies zijn onder meer een op maat gemaakt controlecentrum voor de bestuurder met een unieke, exclusieve Selec-Terrain-schakelaar en dynamische, in kleur selecteerbare sfeerverlichting. De Jeep Wagoneer S zal ook standaard beschikken over een panoramisch zonnedak met dubbele beglazing en, als uitbreiding van de exclusieve samenwerking van het merk Jeep met McIntosh, zal een onderscheidend afgesteld, segment-exclusief, 19-luidsprekers, premium vlaggenschip McIntosh-audiosysteem bieden.

Houd mij op de hoogte