Jeep wit

Jeep Compass e-Hybrid

De nieuwe Jeep Compass e-Hybrid is een sublieme toevoeging in de lijn van Jeep. Het iconische merk maakt hiermee een mooie stap richting een elektrische toekomst. Deze hybride SUV combineert een robuuste uitstraling met geavanceerde technologieën. De krachtige aandrijflijn zorgt voor een indrukwekkend rijbereik en de mogelijkheid om off-road te gaan. De Jeep Compass e-Hybrid biedt het beste van twee werelden, voor de echte avonturier of een snelle boodschap in de stad. Deze hybride SUV belooft een opwindende en milieuvriendelijke rijervaring!

U rijdt al een Jeep Compass e-Hybrid vanaf

€ 43.700,-


Vraag een offerte aan

Vraag een proefrit aan

Uw auto inruilen?

Jeep Compass occasions

Ontdek      >

Jeep binnekant

Automatische dual-zone airconditioning

De airconditioning heeft twee afzonderlijke zones waardoor de temperatuur, ventilatie en luchtverdeling onafhankelijk van elkaar kunnen worden ingesteld. Zelfs bij weersveranderingen blijft het interieurklimaat constant. 

Jeep sensor

Parkeersensoren

Dankzij de parkeersensoren in de achterbumper kunt u veilig achteruitrijden. Deze sensoren waarschuwen door middel van akoestische signalen wanneer u een object nadert tijdens het achteruitrijden. 

Jeep digitaal

Digitaal instrumentenpaneel

Een indrukwekkend 10,25-inch HD-scherm dat vijf verschillende basisweergaven biedt. Deze weergaven kunnen worden aangepast naar persoonlijke voorkeur om zo de informatie te selecteren die voor u relevant en handig is.  

Jeep velg

17-inch lichtmetalen velgen

De 17-inch lichtmetalen velgen geven deze hybrid SUV een stijlvolle en sportieve uitstraling. 

Jeep wit


Jeep Compass e-hybrid-aandrijflijn

De aandrijflijn van de Jeep Compass e-Hybrid bestaat uit een nieuwe 1.5 turbobenzinemotor van 130 pk/97 kW en 7-traps DCT-transmissie waarin een 48V-elektromotor met een vermogen van 20 pk/15 kW* is geïntegreerd. Dankzij de toevoeging van deze elektromotor in een zogeheten P2-configuratie, wat wil zeggen achter de koppeling, biedt deze geheel nieuw door Jeep® ontwikkelde aandrijflijn anders dan traditionele 'P1'-systemen de mogelijkheid een beperkte afstand met lage snelheid uitsluitend elektrisch te rijden.

 

Gedreven door technologische innovaties

Gedreven door de nieuwe technieken en innovaties rijdt deze Jeep Compass e-Hybrid u naar iedere bestemming. Waarbij comfort en veiligheid voorop staat. Zo beschikt deze hybrid SUV over een groot aantal actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen die deels geïntegreerd zijn in het aandrijfsysteem. Daarnaast zorgt de 7-traps DCT-transmissie ervoor dat soepele en korte schakelovergangen dat garant staat voor een hoog rijcomfort en tevens ook het brandstofverbruik minimaliseert. 

Jeep opladen

         E-CREEPING

Wanneer u het rempedaal loslaat zal de elektromotor, zonder hulp van de verbrandingsmotor, de auto soepel en geruisloos in beweging brengen.

 

Jeep opladen

                  E-LAUNCH

Bij het gebruik van het start-stopsysteem maakt de aandrijflijn gebruik van de elektromotor. Pas later wordt de verbrandingsmotor bijgeschakeld. Hierdoor kan de auto onmiddellijk wegrijden wanneer de verkeerssituatie er toe doet. 

 

Jeep sensor

         E-QUEUING

Bij langzaam rijdend en stilstaand verkeer kan de auto geheel op de elektromotor rijden. Dit zorgt niet voor een comfortabele rit, maar verkleint ook de kans op aanrijdingen. 

 

Jeep parkeren

                  E-PARKING

Dankzij de nieuwe hybride technologie is het mogelijk de auto volledig elektrisch in te parkeren. Hiermee is overlast door uitlaatgassen, in bijvoorbeeld parkeergarages, verleden tijd. 

Jeep wit
Jeep digitaal
Jeep sensor
Jeep binnekant
Jeep velg

Geïnteresseerd?