Jeep Grand Cherokee wit

Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In-Hybrid

Stap in de wereld van verfijning en avontuur met de Jeep Grand Cherokee. Deze iconische SUV belichaamt de perfecte balans tussen luxueus comfort en krachtige prestaties, en blijft trouw aan het erfenis van het Jeep-merk in het leveren van opmerkelijke 4x4-capaciteiten. Met de toevoeging van de Plug-In Hybrid-variant wordt de Jeep Grand Cherokee naar nieuwe hoogten gebracht, waarbij moderne efficiëntie naadloos samengaat met de robuuste aard van een authentieke Jeep. Ervaar een nieuwe dimensie van rijplezier terwijl u de wegen verkent en geniet van de voordelen van geavanceerde technologie en elektrificatie.

Summit Reserve 

Als best lopenmodel uit de Grand Cherokee-serie onderscheidt de Summit Reserve zich met fraai gepolijste 21-inch velgen en een scala aan interieuropties die het comfort aan boord naar buitengewone hoogten tillen. Denk aan luxueuze details zoals lederen bekleding voor zowel de stoelen als de deuren, en verfijnde notenhouten accenten. De passagierszijde wordt verrijkt met een indrukwekkend 10-inch infotainmentscherm, terwijl het standaardpakket ook een eersteklas McIntosh® audiosysteem omvat, compleet met een 950W-versterker, 19 luidsprekers en een subwoofer.

U rijdt al een Jeep Grand Cherokee 4xe Plug-In-Hybrid vanaf

€ 103.700,-


Vraag een offerte aan

Vraag een proefrit aan

Uw auto inruilen?

Jeep Grand Cherokee occasions

Ontdek      >

Jeep Grand Cherokee interieur

Twee infotainmentschermen

 

Jeep Grand Cherokee velg

21-inch lichtmetalen velgen

Jeep Grand Cherokee interieur

Houtinleg/afwerking

Jeep Grand Cherokee binnenkant

Binnenspiegel met cameradisplay

Jeep Wave®

De Jeep Wave is een symbolische groet die deel uitmaakt van de unieke Jeep-cultuur en verbindt bestuurders van Jeep-voertuigen wereldwijd. Met trots wordt deze traditie voortgezet, zelfs bij de geavanceerde Jeep Grand Cherokee Plug-In. Terwijl de Jeep Grand Cherokee Plug-In de modernste technologieën en milieubewuste prestaties biedt, blijft hij trouw aan de essentie van Jeep door de mogelijkheid te bieden om de Jeep Wave te delen met andere Jeep-liefhebbers.

Jeep Grand Cherokee zwaaien
Jeep Grand Cherokee wit

Exterieur Grand Cherokee

Met een keuze uit zeven diverse lakkleuren, komt het vernieuwde ontwerp van de Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-in Hybrid volledig tot zijn recht. Zijn slanke led-koplampen en achterlichten versterken op treffende wijze de nieuwe uitstraling, terwijl de selectie van lichtmetalen velgen, variërend tot 21 inch, nog meer karakter toevoegt aan het geheel.

Interieur Grand Cherokee

Het interieur van de nieuwe Grand Cherokee straalt pure elegantie uit. De gebruikte hoogwaardige materialen brengen een ongeëvenaarde gevoel van kwaliteit met zich mee. De zestienvoudig verstelbare voorstoelen, het vierzone-aircosysteem en de dimbare multikleur-ambianceverlichting tillen de luxebeleving naar nieuwe hoogten.

Jeep Grand Cherokee interieur
Jeep Grand Cherokee wit off-road

Prestaties 4xe Plug-In-Hybrid

Met de kracht van de elektromotor bundelt de gloednieuwe Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-in Hybrid opmerkelijke prestaties met een aanzienlijke vermindering van zowel brandstofverbruik als CO2-emissies. Met een totaal vermogen van 380 pk (283 kW) is hij bekwaam in zowel dagelijkse als minder gebruikelijke situaties, terwijl hij in de elektrische rijmodus stil en bijna trillingsvrij voortbeweegt. 

Geïnteresseerd?