Jeep Renegade rood stad

Nieuwe e-Hybrid aandrijflijn

Renegade maakt zijn intrede met een gloednieuwe e-Hybrid-aandrijflijn die de soepelheid en direct beschikbare koppel van een compacte elektromotor combineert met de kracht en het bereik van een turbobenzinemotor. Het eindresultaat is een aandrijflijn die het beste van twee werelden biedt, met als extra voordeel een aanzienlijke vermindering van de CO2-uitstoot.

Nieuwe 7-traps DCT-transmissie

Om het vermogen naar de wielen over te brengen, maakt de e-Hybrid-aandrijflijn gebruik van een geheel nieuwe 7-traps automatische transmissie met dubbele koppeling, waarin ook de elektromotor is geïntegreerd. Dankzij vloeiende en korte schakelovergangen wordt een hoog niveau van rijcomfort gegarandeerd, terwijl de zevende versnelling bij het rijden op de snelweg zorgt voor een minimaal brandstofverbruik.

U rijdt al een Jeep Renegade e-Hybrid vanaf

€ 35.489,-


Vraag een offerte aan

Vraag een proefrit aan

Uw auto inruilen?

Jeep Renegade occasions

Ontdek      >

Comfortabel genieten in stijl

Het interieur van de nieuwe Jeep® Renegade e-Hybrid

Bij het interieurontwerp van de nieuwe Jeep® Renegade e-Hybrid stonden ruimte, comfort en stijl centraal. Het interieur verwelkomt passagiers in een ruime en veelzijdige omgeving, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige soft-touch materialen en stoelbekleding van premium stof of luxueus leder met opvallende stikseldetails. Een 7-inch digitaal instrumentenpaneel en een breed infotainmentscherm van maximaal 8,4 inch geven het interieur een moderne en geavanceerde uitstraling.
Jeep Renegade interieur

Ontdek de kracht van vernieuwing 

De nieuwe e-Hybrid-aandrijflijn van Jeep maakt gebruik van geavanceerde elektrificatietechnologie, wat resulteert in een rijervaring die niet alleen schoner en zuiniger is in vergelijking met een conventionele verbrandingsmotor, maar ook comfortabeler en spannender.*

*De beschikbaarheid van het elektrisch vermogen is afhankelijk van de batterijlading en de rijomstandigheden in de praktijk.

Jeep Renegade versnelling
Jeep Renegade zwart snelweg

Kracht en efficiëntie verenigd

Ontdek de innovatieve Jeep® e-Hybrid-aandrijflijn

De e-Hybrid-aandrijflijn van Jeep bestaat uit een gloednieuwe 1.5-turbobenzinemotor met 130 pk/97 kW en een 48V-elektromotor die een extra vermogensboost van 20 pk/15 kW* levert. Wat deze geheel nieuwe aandrijflijn van Jeep onderscheidt van traditionele 'P1'-systemen, is dat de elektromotor achter de koppeling is geplaatst ('P2'). Hierdoor biedt het systeem de mogelijkheid om over een beperkte afstand en bij lage snelheden uitsluitend elektrisch te rijden.

*De beschikbaarheid van het elektrisch vermogen is afhankelijk van het laadniveau van de batterij en de rijomstandigheden in de praktijk.

Jeep Renegade stad
Jeep Renegade interieur
Jeep Renegade elektrisch

 

Geïnteresseerd?Jeep Renegade wit

Renegade E-Hybrid Longitude

Welkom aan boord van de nieuwe Renegade Longitude, het ideale instapmodel om kennis te maken met de essentie van Jeep®. Met onder andere 16-inch lichtmetalen velgen, parkeersensoren achter en rijassistentiesystemen als Lane Keeping Assist.
Jeep Renegade blauw

Renegade E-Hybrid Limited

De Renegade E-Hybrid Limited is de ideale keuze voor wie geen compromissen wil sluiten op het gebied van comfort. Standaard is hij uitgerust met onder andere automatische dualzone airconditioning, adaptive cruise control en parkeersensoren aan de voorzijde. De stoelen zijn bekleed met luxueuze stof en versterken de 17-inch lichtmetalen velgen zijn elegante voorkomen.
Jeep Renegade rood stad
Jeep Renegade navigatie
Jeep Renegade versnelling
Jeep Renegade stekker
Jeep Renegade opladen
Jeep zwart en wit