Jeep Wrangler rijdend

Jeep® Wrangler 4xe Plug-In-Hybrid

De legendarische Jeep Wrangler 4xe Plug-In-Hybrid is een nieuwe variant in het Jeep assortiment. Eén om iedere avontuurlijke rit mee aan te gaan, als icoon in de wereld van off-road rijden. De Wrangler 4xe zet avontuurlijke prestaties neer in combinatie met duurzaamheid en ongeëvenaarde veelzijdigheid. Met de Wrangler 4xe Plug-In-Hybrid heeft Jeep een nieuwe evolutie in off-road mogelijkheden die voldoet aan de behoeften van milieubewuste avonturiers in het assortiment.

Ontdek de innoverende technologie

De Jeep Wrangler 4xe Plug-In-Hybrid belichaamt een opwindende stap voorwaarts in off-road technologie en duurzame mobiliteit. Met zijn geavanceerde aandrijfsysteem integreert deze innovatieve variant naadloos een elektrische motor met de krachtige verbrandingsmotor, waardoor hij zowel in de stad als in ruige terreinen uitstekende prestaties levert. De mogelijkheid om volledig elektrisch te rijden biedt een lokaal emissievrije optie voor dagelijks gebruik, terwijl de ongeëvenaarde 4x4-capaciteiten van de Jeep Wrangler behouden blijven. Dit is een voertuig dat niet alleen het avontuurlijke karakter van Jeep belichaamt, maar ook de toewijding van het merk aan vooruitstrevende technologieën die de impact op het milieu verminderen.

U rijdt al een Jeep Wranger 4xe Plug-In-Hybrid vanaf

€ 90.800,-


Vraag een offerte aan

Vraag een proefrit aan

Uw auto inruilen?

Jeep Wrangler occasions

Ontdek      >

Jeep Wrangler logo

4xe-details

De blauwe accenten in het Jeep-logo, het Wrangler Unlimited-logo en de 4xe-badge op de achterzijde van de auto verwijzen subtiel naar de hybride technologie van de Wrangler 4xe. 

Jeep Wrangler geluid

Alpine Premium® audiosysteem

Standaard uitgerust met een premium audiosysteem van Alpine met een 12-kanaals versterker van 552 watt, 8 speakers en een allweather-subwoofer. 

Jeep Wrangler navigatie

Uconnect NAV-infotainmentsysteem

Biedt naadloze connectiviteit via een intuïtief 8,4-inch touchscreen, inclusief ondersteuning voor Apple CarPlay en Android Auto, en ingebouwde navigatie.

Jeep Wrangler velg

18-inch lichtmetalen velgen

De velgen voegen zowel stijl als functionaliteit toe aan de nieuwe Jeep Wrangler Plug-In-Hybrid, voor een opvallende uitstraling en verbeterde prestaties.

Jeep Wave®

De Jeep Wave is een unieke traditie binnen de Jeep-gemeenschap en wordt nu ook gevierd bij de Jeep Wrangler Plug-in Hybrid. Het is een informele groet die Jeep-bestuurders uitwisselen wanneer ze elkaar op de weg passeren. Deze groet symboliseert een gevoel van saamhorigheid en avontuur, waarbij de eigenaren van Jeep-voertuigen een speciale band delen. Met de introductie van de Jeep Wrangler Plug-in Hybrid blijft deze traditie voortbestaan en wordt de verbondenheid tussen bestuurders versterkt door gedeelde waarden van vrijheid, ontdekking en off-road plezier.

Jeep Wrangler vrijheid
Jeep Wrangler oplaadpunt

Plug-in-Hybrid

De introductie van de Plug-In-Hybrid technologie bij de Jeep Wrangler markeert een spannende evolutie in de wereld van off-road voertuigen. Met het oog op zowel prestaties als duurzaamheid combineert de Jeep Wrangler 4xe Plug-In-Hybrid moeiteloos de kracht en veelzijdigheid waar Jeep om bekend staat, met een milieuvriendelijkere aandrijfoptie. Deze innovatieve variant biedt niet alleen een indrukwekkend elektrisch rijbereik voor dagelijks gebruik, maar behoudt ook de robuuste off-road capaciteiten waar Jeep om geroemd wordt. Of het nu gaat om avontuurlijke terreinverkenningen of dagelijkse ritten in de stad, de Jeep Wrangler Plug-In-Hybrid belichaamt de toewijding van het merk aan zowel prestaties als duurzaamheid, en opent nieuwe mogelijkheden voor liefhebbers van het buitenleven.

Revolutionaire kracht & sneller dan ooit

Met een indrukwekkend totaal vermogen van 380 pk (280 kW) en een opmerkelijke acceleratietijd van slechts 6,4 seconden voor de 0 tot 100 km/u sprint, vertegenwoordigt de nieuwe Wrangler 4xe Plug-in-Hybrid een baanbrekende prestatie binnen de Wrangler-reeks. Echter, nog essentiëler voor de Wrangler-identiteit is dat de elektrificatie van het aandrijfsysteem niet alleen zorgt voor uitzonderlijke kracht maar ook een nieuw niveau van off-road prestaties levert. De integratie van elektrische technologie heeft de 4x4-capaciteiten van de Wrangler naar een nog hoger niveau getild. Het is echter cruciaal om op te merken dat te midden van deze vooruitgang, de off-road kernkwaliteiten van de Wrangler intact zijn gebleven, dankzij de waterdichte afdichting van het accupakket in de bodem van het voertuig. Hierdoor is de opmerkelijke doorwaaddiepte van de Wrangler onaangetast gebleven, waardoor hij zijn vermogen om waterhindernissen te trotseren behoudt.

Jeep Wrangler tunnel

Geïnteresseerd?