Jeep wit

Wat is Private Lease?

All-inclusive rijden in uw Jeep voor een vast en laag maandbedrag

Private Lease biedt u de mogelijkheid om zorgeloos in een Jeep te rijden tegen een vast en betaalbaar maandelijks bedrag. Dit omvat onderhoud, verzekering, wegenbelasting, reparaties, afschrijving en rente. Het grote voordeel is dat u geen nieuwe auto hoeft te kopen, maar wel kunt genieten van het rijden in een nieuwe auto!

Zorgeloos genieten zonder investeren

Wilt u ook zonder zorgen in een nieuwe Jeep rijden voor een vast en voordelig maandelijks bedrag? Kies dan voor Private Lease. U kunt uw Jeep volledig naar wens samenstellen en het onderhoud en de reparaties worden verzorgd door Mulder Jeep. Hierdoor heeft u geen onverwachte kosten meer, aangezien alles is inbegrepen. U hoeft alleen nog maar te betalen voor de brandstof, en eventuele parkeerboetes.

Voor de financiële acceptatie van private lease wordt een toetsing uitgevoerd door PSA Finance en wordt dit geregistreerd bij het BKR in Tiel.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Ontdek onze Private Lease acties

Voordelen van Private Lease

  Geen onverwachte kosten door een vast maandbedrag

  Geen aanbetaling

  Inclusief all-risk verzekering

  Geen schadevrije jaren vereist; incl. maximale no-claim

  Inclusief pechhulp

  Inclusief wegenbelasting

  Inclusief onderhoud, reparatie en banden

  Kies zelf de gewenste looptijd en kilometrage

  Directe uitbetaling van de eventuele inruilauto

  Eigen kosten worden beperkt tot tanken, wasstraat en
        verkeersboetes

U leaset al een Jeep vanaf € 635,-

  • Jeep Avenger vanaf € 519,- p.m.
  • Jeep Renegade vanaf € 593,- p.m.
  • Jeep Compass vanaf € 647,- p.m.

Private Lease

Keurmerk Private Lease voor Jeep

Het Keurmerk geeft 5 zekerheden: eerlijke voorwaarden, een compleet en vergelijkbaar product, bescherming tegen te hoge financiële lasten, 14 dagen bedenktijd en zekerheid bij klachten.

Het Keurmerk Private Lease is een onafhankelijk initiatief, heeft als doel de consument te beschermen en is tot stand gekomen in samenwerking met diverse consumentenvertegenwoordigers, waaronder de Consumentenbond. Meer informatie over private lease, het Keurmerk Private Lease en het verantwoord en veilig aangaan van een leaseverplichting is te vinden op de website van de Stichting Keurmerk Private Lease: www.KeurmerkPrivateLease.nl en www.jeep.nl/private-lease 

Private Lease keurmerk

Jeep Private Lease is een product van PSA Finance en wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door PSA Financial Services Nederland B.V. Vermelde Private Lease-vanafprijs is gebaseerd op een leasetermijn van 60 maanden en 10.000 km per jaar, incl. btw. Eigen risico op basis van € 450 per niet-verhaalbare schade. Wijzigingen voorbehouden. Kijk op www.jeep.nl/private-lease voor alle voorwaarden.