APK controle

APK

Als trotse eigenaar van een Jeep begrijpt u de unieke aantrekkingskracht van deze iconische terreinwagens. Of u nu over stadsstraten rijdt of off-road avonturen beleeft, uw Jeep staat altijd klaar om u te vergezellen op uw reizen. Om ervoor te zorgen dat uw Jeep niet alleen in topvorm blijft, maar ook veilig en wettelijk verantwoord is, is het regelmatig ondergaan van een Algemene Periodieke Keuring (APK) noodzakelijk. Bij Mulder Automotive bent u voor deze Jeep APK-keuring aan het juiste adres. Wij hebben hier al meer dan 46 jaar ervaring mee, en als vakkundig Jeep servicepunt helpen wij u graag.

Plan online uw afspraak in     Neem contact met ons op

Wat is een APK-keuring?

De APK-keuring is een periodieke technische inspectie die in Nederland wettelijk verplicht is voor alle auto's vanaf een bepaalde leeftijd. Het doel van de APK is om de verkeersveiligheid te bevorderen en milieueisen te waarborgen. Tijdens de keuring wordt uw Jeep gecontroleerd op verschillende aspecten, zoals remmen, verlichting, banden, ophanging, en meer.

Veiligheid boven alles

De veiligheid van uzelf, uw passagiers en andere weggebruikers staat natuurlijk altijd voorop. Als Jeep eigenaar begrijpt u dat deze voertuigen ontworpen zijn voor avontuur en uitdagende omstandigheden. Een regelmatige APK-keuring zorgt ervoor dat uw Jeep in veilige staat verkeert, ongeacht het type terrein waarop u rijdt. Defecte remmen, versleten banden of andere technische problemen kunnen ernstige gevolgen hebben, vooral als u off-road gaat. De APK-keuring is een essentiële stap om ervoor te zorgen dat uw Jeep optimale veiligheid biedt.

Voordelen Jeep Servicepunt

Uw Jeep onderhouden bij een Jeep Servicepunt brengt tal van voordelen met zich mee. Bij onderhoud en reparatie van uw Jeep maken wij enkel gebruik van originele Jeep onderdelen, omdat dat het beste is voor uw voertuig. Natuurlijk ontvangt u vooraf altijd een duidelijke prijsopgave, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Jeep APK goed geregeld

Voor elke Jeep eigenaar is de APK-keuring een niet te negeren verantwoordelijkheid. Bij Mulder Automotive zorgen we altijd goed voor de APK-keuring van uw Jeep. Heeft u nog vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Zelfs als u geen geschikte tijd ziet in onze werkplaatsplanner, staan we klaar om u te helpen. Bel ons gerust of stuur ons een e-mail, zodat we samen kunnen kijken naar een ander geschikt moment. Uw Jeep is bij ons in goede handen!

Werkplaats Mulder
APK wetgeving

*Met ingang van 1 januari 2024 zijn wij wettelijk verplicht het daadwerkelijke brandstofverbruik van personenauto's en lichte bedrijfswagens die op of na 1 januari 2021 zijn geregistreerd, te meten en door te geven aan de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW).

Door gebruik te maken van onze diensten, stemt u ermee in dat wij, conform de geldende wet- en regelgeving, het daadwerkelijke brandstofverbruik van uw voertuig meten en de bijbehorende gegevens doorsturen naar de RDW.