Klantervaringen

Hans van Gorkom

15-06-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

ga vooral zo door

M. Morsch

12-06-2019
8 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijk en snelle service

Fred Schook

12-06-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Jany Brussaard

12-06-2019
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Goede service, klantvriendelijk,

Sharon Nous

10-06-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Supper goede ervaringen.
Ze hielden ons goed op de hoogte.

Astrid Wagemakers

07-06-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Heel prettig en vakkundig geholpen door Fabienne.

A. Droogendijk

07-06-2019
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Zeer prettig en klantvriendelijk geholpen door mevr. Reiny de Klerk. Administratieve zaken die niet in orde waren heeft zij uitgezocht en in orde gemaakt

René van Breemen

07-06-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Zelf online een afspraak gemaakt die ook snel werd bevestigd. Daarnaast een vriendelijke ontvangst gekregen en mijn leenfiets stond op afspraak klaar. Gedurende nog dezelfde dag nam het team zoals afgesproken contact op dat er iets uit de APK was gekomen. Heldere communicatie over die extra werkzaamheden en dat ik de auto weer kon ophalen. Zeer tevreden!

NK Van Buren

07-06-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijk ontvangst, nette showroom. De wachtruimte is van alle gemakken voorzien. Mooi uitzicht op de rivier.

Ad den Hartog

07-06-2019
8 Ja, ik beveel dit aan

Goed

Ph. Monte

04-06-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben in een periode van 2 maanden tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe auto naar uiterst tevredenheid geholpen door dhr JD Cornelissen. Onwijs klantvriendelijk, super geduldig, duidelijke communicatie en een leuke persoonlijkheid. Ik ben dan ook meer dan tevreden met de dienstverlening van deze jongeheer. Keep up the good work !!

Arjan Slijkhuis

04-06-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Nadat mijn vrouw en ikzelf bij de Citroendealer op de website keken werden we overrompeld met de Citroen C1,wat een schitterend model en eigenlijk precies wat we zochten.
De volgende stap naar de Citroendealer waar we hartelijk ontvangen werden en naar tevredenheid geholpen werden.

Het was zeker geen opdringen maar voordat we het wisten was de deal rond.

D.W. van Anrooij

04-06-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima !

henk blaak

03-06-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Nelly Nagtegaal

30-05-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Hans van Gorkom

30-05-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

ga vooral zo door

Naima El Makrini

29-05-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

T. Stolk

28-05-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer tevreden, zelfs de koffie in de wachtruimte is goed.

Pieter De snoo

28-05-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

28-05-2019
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Prima servic

Eveline van Dalen

28-05-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Super vriendelijk...

Perry De bruin

28-05-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Super meewerkende personeel en niet opdringerig. Gewoon een top dealer

Nicole van Vroonhoven

28-05-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Fijne ervaring, vriendelijk geholpen en ze namen de tijd voor je. Ook goed geadviseerd!

angelique de rooij

28-05-2019
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijke mensen nette wachtruimte, duidelijk uitleg. Kortom zeer tevreden.

Dhr./mevr.

28-05-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Uiterst positief. Vriendelijk geholpen door Chris. Reageerde vlot en dacht mee. Bij ophalen geholpen door Jay. Legde alles goed uit en was zeer vriendelijk. Dikke 10!

M.C.B Meijer-Akkermans

28-05-2019
9,7 Ja, ik beveel dit aan

- Goede service;
- Goede uitleg van onderhoudspunten;
- Goede prijs/kwaliteit;

Tim Henson

27-05-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Fijne vriendelijke service, Sander was heel relaxed en het idee dat er gewoon geluisterd wordt naar je wat je wensen zijn en niet dingen worden opgedrongen. Ook de uitleg bij het ophalen alle tijd voor, en de service om de twee oude auto’s daar te kunnen laten voor verkoop is heel fijn.

P Spruit

24-05-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Roy van Es

24-05-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Mijn ervaringen met Marco als verkoopadviseur waren uitermate goed.

G. J. Plaisier

23-05-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Beurt netjes uitgevoerd, vervolgafspraak voor een reparatie snel kunnen maken. Prima geholpen en er werd proactief met mij meegedacht om tot de juiste oplossing te komen.

Mary-Ann Struijk

22-05-2019
7,3 Ja, ik beveel dit aan

Louis Peters

21-05-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Alysha Renneke

21-05-2019
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Marja van Gelder

21-05-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Goede service. Snel alles geregeld.

Jan Den Boef

20-05-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Uitstekend

Arda v.d. Voort

20-05-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Uitstekend

Miroja De vries

20-05-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Lisanne Monden

20-05-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Dick Beekman

19-05-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Goede ervaring met onderhoud en zeer tevreden met begeleiding aan de receptie die de laatste bezoeken duidelijk verbeterd is.

Mandy Sterrenburg

18-05-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Barbara van den Herik

15-05-2019
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Andre is een goede verkoper

Marian Van benschop

15-05-2019
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Goed, maar jammer dat wij niet in Dordrecht konden komen, die hadden de eerste weken geen tijd, alle lof voor jullie, maar voor ons is Dordrecht makkelijker.

Katja Lobensteijn

14-05-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Het personeel is vriendelijk, hulpvaardig, goede service, desgewenst altijd tijd voor een gesprek. Ik ben heel blij met de garantieperiode van een jaar. Dat geeft een gerust gevoel en de oplossing voor het grote olieverbruik door er een nieuwe motor in te zetten is geweldig gebleken. Het geluid van de motor is nu normaal en hij loopt zo soepel als maar zijn kan. Alle aanvankelijke problemen zijn hiermee ruimschoots goedgemaakt en ik ben heel tevreden met met mijn auto. Ook een leuke extraatje was de wasbeurt voordat ik de auto op kwam halen. Hartelijk bedankt! Het was zo leuk om twee weken in een 108 te rijden dat ik me afvroeg of dat misschien een betere keus zou zijn voor mij, maar nu ik mijn 208 in zo'n perfecte staat weer terug heb wil ik hem bij nader inzien gewoon houden:)

Ester Stam

14-05-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Bij Mulder Dordrecht word ik altijd prettig en vlot geholpen, bij een servicebeurt wordt telefonisch overlegd wat de kosten worden van de voorgestelde werkzaamheden.

Marius Hiwat

14-05-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Janny Van Ewijck

14-05-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijk, behulpzaam, goed advies
Wij vonden Ramon een fijne adviseur en komen zeker terug.

riet van roessel

12-05-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

wij zijn erg tevreden over dit bedrijf

Karin Krab

10-05-2019
8 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. van Gelderen

10-05-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Altijd plezierig contact per telefoon en aan de balie

Yvonne van den Heuvel

10-05-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Correcte benadering. Klantvriendelijk, eerlijk.

Ruud Van der Pol

10-05-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Rene Blonk

08-05-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

A.C. van Nieuwkerk

08-05-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijke medewerkers. Duidelijke aanbeveling voor de reparatie en de kosten daarvan. Uitstekende service

Nanda Van der Steen

08-05-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

1 woord: geweldig

marcel van Rijthoven

08-05-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Super goede service

Debby Nieuwenburg

08-05-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

manuela den Boer

08-05-2019
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Leo Zantman

07-05-2019
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Ben zeer tevreden. Wordt vriendelijk en goed geholpen.

Peter de Jong

07-05-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Nog steeds fantastisch na 15 jaar nog steeds een tevreden klant

A. R.

07-05-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Fijne aankoop, mooie nieuwe auto, goede service

Jos de Rooy

07-05-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Goed

Leo de Gelder

07-05-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Zoals altijd ben ik direct geholpen en zeer tevreden over de mensen van Mulder Peugeot Alblasserdam!

Lc Golverdingen

07-05-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Bijzijnde prettig

Hugo Spijker

06-05-2019
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Nico Van de Ree

06-05-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Een supergoed bedrijf,wij zijn al meer dan 10 jaar klant,we hebben absoluut geen klachten.

Wout Nugteren

06-05-2019
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Je kan soms te klantvriendelijk zijn, maar beter dat, dan de klant niet serieus nemen.
Wat maakte ik mee bij mijn laatste bezoek, mijn relaas:
Zondag uit de kerk een telefoontje, een vriendelijke broeder reed achter me en zag dat het RA remlicht niet brandde en gaf dit even door, hartelijk dank.
Maandag naar de garage, start de motor en melding "contoleer het motorolieniveau", ik zal als ik terug ben olie bijvullen dacht ik, nu eerst het remlicht bolletje laten vervangen.
Dit ging weer zeer voorspoedig, hooguit 20 minuten in de showroom wachten en dan alweer storing verholpen.
Wat zijn de kosten, 32 EURO, duur voor een lampje wisselen dacht ik.
Nick zegt, ja de monteur constateerde dat het motorolie niveau te laag was en dat heeft hij maar gelijk bijgevuld!
Heel goed bedoeld, de monteur dacht natuurlijk "de verwachtingen van de klant te overtreffen" maar ja toch beter om dat even met de klant te overleggen, hij zit toch (onder het genot van een kopje koffie) in de showroom te wachten.
Nogmaals, enorm goed bedoeld en een prima mentaliteit "die van aanpakken", maar de klant heeft toch het laatste woord.

Yvonne Ehleiter

06-05-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Heel positif

Sylvia Borgers

06-05-2019
9,3 Ja, ik beveel dit aan

goed ontvangst, vriendelijk, gastvrij

J.A. van Es

06-05-2019
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Remco Spaninxs

06-05-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Was in de markt voor nieuwe auto via private lease. Had bij Mulder voor eerst gevoel dat verkoper ook daadwerkelijk een Peugeot aan mij wilde 'verkopen'. Verkoper dacht ook goed mee over termijn en kilometers. Goed ook dat er voorraadkorting werd gegeven, ook op PL. Ik vond de 3008 al mooi, maar dat trok mij helemaal over de streep. Al bij al de beste ervaring bij een dealer tot nu toe.

Sigrid Vogelzang

06-05-2019
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Fred van de Wal

06-05-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Deskundig, hartelijk, vertrouwd !!

Megan Krook

06-05-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Megan Krook

06-05-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Wout van den Dool

02-05-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Was opzoek naar een nieuwe lease auto, mijn oog viel op de Peugeot 3008, André Kolders heeft mij prettig en naar mij tevredenheid geholpen t/m de aflevering van deze mooie auto.

Quincy Wulffraat

01-05-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Zoektocht voor mijn eerste autootje! Ik ben hier perfect geholpen goed advies gekregen. Zeer vriendelijk personeel en met open armen ontvangen! En.. natuurlijk ben ik met mijn eerste droom auto weg gegaan! zeker het na bellen of alles goed gaat met de auto vond ik heel erg fijn ! hartstikke bedankt voor het goeie advies.

Martine Klijn

01-05-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer welkom, heldere communicatie, bijzonder vriendelijk en klantgericht!

Wilma Roks

30-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Wij waren zeer te vrede hoe wij zijn geholpen door de verkoper hij nam allen tijd om ons te woord te staan en om ons te helpen om de goede kuis te maken voor onze c1

Angelice Timmer

30-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Op een hele vriendelijke en nette manier behandeld, op alle vragen netjes atwoord gehad, ook de info over de aflever data word prima en netjes gecommuniceerd. Ook toen er nog wat vragen waren, werden deze netjes telefonisch afgehandeld

Inge De Zwarr-Ras

24-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Via Facebook zijn we terecht gekomen bij Mulder Dordrecht. We werden heel vriendelijk ontvangen en voelde ons echt gewaardeerd als klant.
Bij de aflevering van de auto voelde ik me heel speciaal. Er werd echt een soort feestje van gemaakt. Allemaal supervriendelijke verkopers en ook de medewerkers aan de balie waren erg aardig. Kortom: het was een hele goede ervaring.

henk polderman

24-04-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

wij zijn heel gastvrij benaderd

Samuel de Koeijer

24-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

jan dwars

24-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Eric Simmerman

24-04-2019
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Private lease afhandeling ging via deze garage .. alles helemaal goed geregeld!!

Ben Siregar

22-04-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

19-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Arwin Van der meide

19-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Joke Beswerda

19-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Ramon Vink heeft ons heel goed en klantvriendelijk geholpen!

H Polderman

17-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Arie Kreeft

17-04-2019
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Sabrina Boeijmeer

17-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Prettig contact en goede service.

Shirley Alders

17-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Ramon Vink heeft mij heel goed geholpen!

Carola De jong

17-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Goed geholpen door Ramon aan een goede lease auto . Snelle service , uitleg goed . Blij met mijn nieuwe auto.!

Hennie de Jager

16-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

wolf hollaar

15-04-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijk en professioneel.

ARNOLD LANDSMAN

15-04-2019
9,7 Ja, ik beveel dit aan

AA van Helden

15-04-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Heel fijn geholpen met de aankoop van een gebruikte 2008. Team staat open voor alle vragen. Zijn benieuwd naar de afhandeling van de passagiersstoel.

jacqueline Hup

15-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Carel van den Anker

15-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Altijd correct

Dhr./mevr.

15-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Netjes, goed

Rian & John Nathalia

15-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Allereerst, zonder aanziens des persoon zijn de klantgericht vriendelijkheid, deskundigheid en de behulpzaamheid van een ieder persoon bij MULDER CITROËN en PEUGEOT DORDRECHT bij zowel tijdens oriëntaties, opvolgend tot aankoop en de aftersales service is hierbij zeker uitstekend bevestigd.

Arie van Heteren

15-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Irene Ophof

15-04-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Heel goed

leen kuijpers

15-04-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

ga zo door klasse

C Den boer

14-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Goed geholpen door Jan Willem t Hart

w Hofwegen

14-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Goede, klantvriendelijke, ontvangst. Duidelijke uitleg.
Bij onregelmatigheden wordt direct actie ondernomen.

Andreas Schmidt

12-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

harun demir

12-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Ad en Jozien Mol

11-04-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

N.t Hagenbeek

11-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Prettig en een snelle afspraak om de achterruiten te laten controleren top

J. Oostrijk

11-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Joke Kollée

11-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik heb prima ervarigen . De service is uitstekend en het contact met het personeel prima!!!

Dhr./mevr.

11-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

E.M. van der Kooij - Urbanus

10-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Jan Moerman

10-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

09-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Wim van Rijswijk

09-04-2019
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Denisr De jong

09-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Heel prettig geholpen. Erg vriendelijk te woord gestaan.

Gysbertus Lodder

09-04-2019
9,7 Ja, ik beveel dit aan

C Moens

09-04-2019
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Altijd Prettige ervaring! Je kunt goeie afspraken maken, afspraken worden nagekomen, vriendelijk personeel én lekkere koffie die me aangeboden werd toen ik toch heel even moest wachten-:)

Trudy Overgaauw

09-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Marian Wijburg

07-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijk, doelgericht, attent, meedekend! Peugeot Mulder Dordrecht krijgt van mij geen 10, maar een 25!!!!

M.J. Boshamer

05-04-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

prima service afspraken goed nagekomen ivm brengen en ophalen

paul Teunissen

04-04-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Monique Jongenelen

04-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik waardeer de vriendelijkheid en behulpzaamheid. Ik ben goed geïnformeerd en er werd de tijd genomen om alles goed af te handelen. Mijn auto werd na 1 week al geleverd Top !!

Bastiaan Prins

04-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer vriendelijk geholpen door André. Hij wist mij alles te vertellen over de Peugeot 3008 en waar nodig advies te geven over bijv. De mogelijkheden van de opties op de auto. Een proefrit was dan ook zo geregeld. Voor de onderhoud aan de auto kom ik hier graag weer terug bij deze garage.

Bastiaan Prins

04-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer vriendelijk geholpen door André, hij wist alles te vertellen over de peugeot 3008 en nam ook de tijd voor je. Een proefrit maken was dan ook zo geregeld. Voor de onderhoud aan de auto kom ik hier weer graag terug bij deze garage.

J D Mulder

04-04-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Theo v d van der Steen

03-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Jheronimus Academy of Data Science

Ruud Verhagen

03-04-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Paul Teunissen

03-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Heel goed en fijn geholpen

Arnoud Boonstoppel

03-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Hebben met volle tevredenheid een nieuwe Peugeot 3008 gekocht bij Mulder Peugeot Sliedrecht!

Frank Sieuwerts

03-04-2019
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Prima service. Goed doorgevraagd bij de intake en alles correct en volgens afspraak afgehandeld

Dhr./mevr.

03-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Voor de 4e keer een leaseauto via peugeot wij zijn zeer tevreden!!

J.E. de Jong

03-04-2019
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Thijs Kloot

03-04-2019
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Ervaringen zijn goed, wordt altijd correct en accuraat geholpen en er wordt altijd tijd voor je genomen.

István Hodos

03-04-2019
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Prima, storing uitlezen ( gereedschap ) belachelijk duur.

evelien Grotenhuis

03-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

nieuwe auto gekocht, nette service, komen afspraken na

Anita Dolderman

02-04-2019
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Hoi Ik ben heel erg tevreden met jullie en vooral jullie gastvrijheid vind ik heel belangrijk. En ook een eigen keuze kunnen maken. En ook nog dat de auto er eerder was dat is toegezegd vond ik ook super leuk! En mag altijd terug komen als ik iets niet weet en jullie hebben mij een prachtstuk afgeleverd! Ben er heel blij mee.

Groetjes Anita Batenbug

Ron Steenhoek

02-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

H Versluis

02-04-2019
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Heel goed geholpen, verkoopster weet waar ze over praat en is zeer behulpzaam. Service en wachttijd kan ik (nog) geen 10 geven, want mijn auto is nog niet voor een beurt geweest, dus nog geen ervaring. Heb maar 1 minpuntje en dat is dat de binnenspiegel (C1) wel aan de kleine kant is. Heb mijn autootje pas 5,5 dag maar ben er heel blij mee. Hij rijd super.

Thijs Weegels

02-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Vragen worden snel en volledig beantwoord. Personeel staat altijd voor je klaar.

Dave van Ingen

02-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Goede service

J.M. de Vreede

02-04-2019
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Bedrijf doet wat een bedrijf moet doen, service verlenen en auto's repareren indien nodig op de voor hen beste manier. (taak van elk bedrijf)

Anna van Rijswijk

01-04-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Marieke ter Haar

01-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

De mensen zijn altijd vriendelijk en behulpzaam en er wordt met je meegedacht. Erg prettig!

Hans van Breugel

01-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Elsa Hilkmann

01-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima, goeden duidelijk geholpen.
\mooie wachtruimte

J.A Matena

01-04-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima! Voor de tweede keer een private lease auto van Mulder en wij zijn dik tevreden.

Ad Mol

30-03-2019
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Erik De Vries

29-03-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijke persoonlijke service en goede uitleg over de auto.

Dhr./mevr.

29-03-2019
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Sinds een week ben ik de trotse eigenaar van een Citroën C1. De medewerkers zijn vriendelijk en gastvrij en alle gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen. Mijn occasion is in zeer nette staat afgeleverd. Kortom ik ben een tevreden klant.

Kelly Hoogesteger

29-03-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Ab Nijgh

28-03-2019
9,5 Ja, ik beveel dit aan

Vakkennis op niveau, transparant en zonder blah blah.
Uitstekend geholpen door Marcel Mulder en aankoop snel kunnen doen. Aflevering conform afspraak. Prima vertrouwenwekkend adres.

Richard Van der Heide

27-03-2019
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Tranpsparant en goed

Ageeth Zagwijn-Baijens

27-03-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Aardige en behulpzame mannen.
Vooral toen ik belde over mijn schade en 1 ervan mij zei, rijd u voorzichtig mevrouw.
Uiteindelijk vonden we de schade te groot dat ik een andere auto heb gekocht.

dirk franssens

26-03-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

helemaal goed

Dave Hill

26-03-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

May de Wit-Heyliger

20-03-2019
9,7 Ja, ik beveel dit aan

prettig ervaren

J Hulsman

20-03-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Goede klantvriendelijkheid, duidelijke informatie, nakomen van afspraken, goede ophaal en wegbrengservice, vriendelijk personeel

Dhr./mevr.

20-03-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Arinda Meek

18-03-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Je voelt je welkom, zeer gastvrij. Vragen worden keurig beantwoord. Goede uitleg. Men neemt de tijd voor je.

J. Versluis

14-03-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

H.J. Klok

12-03-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Zoals gewoonlijk was de ontvangst vriendelijk en de baliemedewerker deskundig. De reparatie is tot tevredenheid uitgevoerd.

Nyree Van der Aar

06-03-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Professioneel geholpen!

Henk Bouwmeester

05-03-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

T Brugmans

04-03-2019
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Prima!!

Chris Kruger

03-03-2019
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Ik rijd al jaren Peugeot en ben uitermate tevreden over de service van Mulder Alblasserdam.

Suzanne Westphal

03-03-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Willem Van Leijden

02-03-2019
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Sandra Bos

01-03-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Supernetjes geholpen, 2 keer terug geweest. Ondanks zakelijke deal ook daarin erg meegedacht en op de hoogte gehouden.

Wout Nugteren

01-03-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Werkelijk, zeker in dit geval zijn mijn klantverwachtingen ver overtroffen !
Donderdagmiddag 21 februari bezocht ik een bijeenkomst in Zwijndrecht (met mijn Peugeot 3008), om 16.15 uur was deze bijeenkomst afgelopen en nu snel m'n vrouw ophalen thuis en dan naar haar zieke moeder in Alblasserdam. (94 jaar oud)
We rijden op de "Alblasserdamse brug", gaat de telefoon, een mede bezoeker van de genoemde vergadering neemt de moeite om door te bellen dat mijn linkerachterlicht niet brandde bij vertrek uit Zwijndrecht! Wat te doen, het was inmiddels enkele minuten voor 5, we proberen het en rijden door naar Mulder Alblasserdam. Onze trouwe Nick zit nog op z'n post achter de receptie en hoort mijn verhaal aan. Er stapt een vermoeide, maar vriendelijke monteur binnen om werkorders af te geven en Nick zegt: "wil je even een lamp verwisselen"? Zonder morren rijd de monteur de auto in de garage, vervangt de lamp en wens me een prettige avond !!! Zowel mijn vrouw als ik waren perplex dat in drie minuten tijd het probleem opgelost was, zonder afspraak, zonder zuren, kortom bij Mulder Alblasserdam is de klant nog echt koning. Nogmaals enorm bedankt Mulder-Team uit Alblasserdam. Voor mij krijgen jullie de warme douche.

Wim Komdeur

28-02-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

28-02-2019
8 Ja, ik beveel dit aan

Goede ervaringen

Bas Kooij

28-02-2019
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Heel prettig dat ik een leenfiets ter beschikking gesteld kreeg.

adriaan scheepbouwer

26-02-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

vertrouwd

Silvia Van winssen

22-02-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Geert Hes

22-02-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben prima tevreden over de service van het bedrijf. Ik geef een 10 als cijfer.

T.P.P.M. Nijssen-Jansen

18-02-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Bij de aankoop , op afspraak, ben ik zeer vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Ik ben op de hoogte gehouden van de afleverdatum per telefoon . De grootste service vond ik dat mijn auto op mijn huisadres is afgeleverd ook de AirPlay is voor mij geïnstalleerd . Enkele dagen na aflevering nogmaals gebeld of alles naar wens was. Niets dan lof voor Citroën Dordrecht !

Mark Lugthart

18-02-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

s speijer

18-02-2019
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Geoffrey Dolfing

15-02-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

15-02-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Array

peter oorschot

14-02-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer klant vriendelijk, service gericht. Uitgenodigd voor speciale opening en introductie nieuw model 508.
Altijd geïnformeerd over ontwikkelingen omtrent de levering. Bij aflevering de tijd genomen voor uitleg, testrit gemaakt. Samengevat, dit is service van de bovenste plank!

Jeroen Ekkelboom

14-02-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Jan Verkamman

13-02-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Martijn Stolker

13-02-2019
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Hartelijk ontvangen na het vlot maken van een afspraak via telefoon. Reparatie volgens afspraak na een uur gereed. Was balen dat de mechaniek van een elektrisch raam stuk is gegaan en dat dat best in de papieren loopt, maar de aandacht en service maken een hoop goed.

Barbara Kamp

13-02-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Fijne ervaring met afspraak maken voor winterbeurt. Klantvriendelijke benadering. Goede wachtruimte met diverse soorten koffie. Leuke bladen om te lezen in de gezellige wachtruimte. Steenslag werd gratis gerepareerd, wat ik zeer op prijs stelde. Snelle en correcte afrekening. Kortom ik kom er graag.

Klaas Smit

13-02-2019
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Snel geholpen door een vriendelijke baliemedewerkster. De "reparatie' was ook binnen korte tijd gedaan ondanks dat ik geen afspraak had.

Huib Stiegelis

13-02-2019
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Gewoon zoals het hoort, perfect. Ook fijn dat er meegedacht werd.

Paul Visbach

13-02-2019
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Goed, ze doen wat ze moeten doen en komen afspraken na.

A Stuij

13-02-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Praktisch, snel, servicegerichtheid, geen moeite teveel,

Janine Kornet

12-02-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. Breejen

08-02-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

T Bierhaus

06-02-2019
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Wim Zondervan

05-02-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben naar mijn weten al meer dan 20 jaar een zeer tevreden klant bij u . Nog nooit heb een slechte reclame over uw bedrijf tegenover derden gemaakt. Enig minpuntje is dat ik dit ieder jaar in moet vullen , doe dit alleen voor uw dealerschap . U wil mij namelijk als klant houden en ik wil graag klant bij u blijven .

Dragana Eric

05-02-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

's Ochtends vroeg de auto aangetroffen met een ingeslagen ruit, direct naar de Fa. Mulder gereden, waar ik meteen vervangend vervoer heb gekregen en mijn eigen auto bleef daar achter voor reparatie. De volgende middag kon ik mijn auto alweer ophalen. Het serviceniveau van de Fa. Mulder is van ongekend hoog niveau, ik ben uitermate tevreden hierover. Ik wil hier nooit meer weg, alleen al vanwege de service niet !

B.J. Woudenberg

05-02-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Professioneel bedrijf. Zeer prettige, duidelijke en snelle communicatie.

Maria Philippo

04-02-2019
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Arja van de Velde

04-02-2019
9,3 Ja, ik beveel dit aan

de uitleg en de vakbekwaamheid van de monteur waren zeer goed. De communicatie over de onverwachte reparatie was goed.

Astrid de Bruin

04-02-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Aart Schutte

04-02-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

04-02-2019
7,3 Ja, ik beveel dit aan

Perry Kunst

04-02-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Alles weer prima en netjes geregeld!

Ton Schröder

04-02-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Laura Semeijn

04-02-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Michel de Vries

01-02-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima geholpen.

S Wesseling

30-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik vond de wachttijd van 3 weken wat teveel

Conny van der Jagt

29-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

lamp was kapot, kreeg koffie, binnen 25 minuten gereed, top!

Jan Alblas

29-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima geholpen alles volgens afspraak

Hannie de

29-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Uw medewerker Sander Borsboom heeft mij ook dit keer weer prima geadviseerd bij het besluit een nieuw contract voor een lease auto aan te gaan. Bij de aflevering heeft hij alle tijd genomen voor uitleg, foto's maken etc. Hij verdient een dikke 10!

Ingeborg Wolst

29-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijk en attent personeel

Frans Keizer

28-01-2019
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Super goed

R Jansen

28-01-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Johan Bouman

28-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

prettig geholpen,vriendelijk en behulpzaam

Paul Hammer

28-01-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Robert Scheurwatet

28-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Perfect

Henny van Os

28-01-2019
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Goed en vriendelijk geholpen,
En de auto was snel klaar.

Adrie Hopstaken

26-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Het is een garage waar je als Peugeot rijder met genot naar toegaat.
Klasse voor al het personeel wat hier werkt.

J.l Wijsman

26-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Ervaring erg goed
Alleen my peugeot app werkt niet maar dat ligt niet aan de dealer de ontwikkelaar of peugeot nl is daar verantwoordelijk voor

Leon Maat

26-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Karel Barning

24-01-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Willem Muilwijk

24-01-2019
9,7 Ja, ik beveel dit aan

P Verhoef

23-01-2019
7,3 Ja, ik beveel dit aan

Ard de Jong

23-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima contact met verkoper. Goed bod op te verkopen auto. Week na tekenen contract reeds aflevering nieuwe auto.

Tony Evers

22-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima, duidelijk, vriendelijk

ruud van Hoek

22-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Rik Griffioen

22-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

De auto was toe aan een grote beurt. Die is prima uitgevoerd. De afspraak werd voor ons geregeld en alles verliep op rolletjes.

Jan Luttge

22-01-2019
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Deskundig Men wist snelnwat ik zocht en deed een passende aanbieding

Mariska Pijl-Gelderblom

22-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

goed geholpen en vriendelijk personeel

Amy Visser

22-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Op mijn dashboard ging een lampje branden van een oranje uitroepteken. Ik vermoedde dat het om de bandenspanning ging en ben langs de garage gereden. De monteur nam direct mijn auto mee ter controle. Er bleek een spijker in mijn achterband te zitten. Het was eind van de middag/werkdag, maar de monteur heeft hem direct gerepareerd. TOP!

Dick Boogaard

22-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Goed geholpen, eerder dan gepland was de auto weer klaar.

Eelco Jens

22-01-2019
9,3 Ja, ik beveel dit aan

uitstekende service. Niets te klagen

A Leeuwis

21-01-2019
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

18-01-2019
8 Ja, ik beveel dit aan

Nusret oral

17-01-2019
8,3 Ja, ik beveel dit aan

jan van der Hee

17-01-2019
8 Ja, ik beveel dit aan

goede service en klantvriendelijk

Dhr./mevr.

17-01-2019
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Leo Groenewegen

17-01-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Na afspraak, reparatie lekke achterband. Snel verholpen.

Sylvia Alders

16-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Prettige ontvangst en tevreden met Ron Tolenaar altijd prettig om de juiste antwoorden te krijgen

Rick Naaktgeboren

15-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Rob Terwal

15-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Onze ervaring met Peugeot Dordrecht maar zeker met onze verkoper Ramon Vink, zijn in 1 woord uitstekend te noemen. Hij heeft ons echt verschrikkelijk goed geholpen in alle opzichten.

Dhr./mevr. van Veen

15-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Jacques de Rooij

15-01-2019
8 Ja, ik beveel dit aan

heb goede kontakten met de receptie/werkplaats en met de afdeling verkoop. dat jullie voor een 10 gaan vind ik best maar die is voor "onze lieve heer en een 9 is voor de baas" zodat een 8 dan het hoogst haalbare voor de mens. zo dan is dat ook weer duidelijk.

Anja van der Velde

15-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Onze ervaring bij deze dealer is super. Beveel deze vestiging zeker aan.

Sabrina Van der Velde

15-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Hele vriendelijke mensen, en we worden meteen te woord gestaan.

Koos Zantema

15-01-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Willem Muilwijk

14-01-2019
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Leanne Bijl

14-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

P.T. van Asperen

14-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

is gewoon dik in orde

marco van heteren

14-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Carel Gosse Van den Anker

14-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

A Hofstede

14-01-2019
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Al jaren ben tevreden over klantvriendelijkheid en service

Peter v.Vliet

13-01-2019
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Forra Zuijdwegt v/d Berge

12-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

K.D. Goverts

11-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Goede, vriendelijke ontvangst; wachten tijdens de onderhoudsbeurt is altijd heel plezierig: gezellig zitten lezen, met uitzicht op het water en de scheepvaart.
Een vraag werd correct beantwoord. Alles werd goed en zorgzaam afgehandeld.

hans binkhorst

11-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

heldere communicatie, bezoek was goed voorbereid, hierdoor weinig wachttijd. papierwerk netjes in orde.
Prima!

Ada van Baar

09-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Frits en Irene Mosselman-Wamelink

09-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Al zo'n 21 jaar, zo lang als wij hier wonen, geweldige service, aandacht en 100% tevreden met Peugeot en onze huidige 307 SW. Meer dan correcte service en persoonlijke aandacht. Voor ons een ervaring die altijd Peugeot Mulder te Alblasserdam zal aanbevelen.

Dhr./mevr.

09-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Ben snel, vakkundig en vriendelijk geholpen.

S Nellen

09-01-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Anita Meessen

09-01-2019
8 Ja, ik beveel dit aan

Ervaring is prima. Fabienne heeft ons goed, duidelijk en transparant geholpen en geinformeerd. Helaas was de communicatie in de actie waar wij op hadden gereageerd heel traag waardoor wij bijna ook niet in aanmerking kwamen meer voor de actie. DIt is zeker niet aan FAbienne te wijten maar aan de algehele organisatie van het bedrijf. Enige punt van kritiek is dat wij persoonlijke informatie hebben moeten aanleveren bij Fabienne via de mail. Dit is niet via een portal of unieke inlog gedaan waardoor onze privacy niet is gerespecteerd en volgens mij ook niet correct met de privacy wetgeving. Ik heb dit als vervelend ervaren en ook niet professioneel. Vandaar de lage rating voor communicatie. Dit is nogmaals niet aan Fabienne te wijten, zij heeft heel erg haar best gedaan om ons op juiste wijze te helpen.

Otto Smitshoek

08-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Heeft een c3 ingeruilt voor een c4 cactus ben zeer te spreken over de afdeling verkoop werd goed onderhandelt op tijd koffie en men was zeer behulpzaam .
Dus een dikke tien voor dit team.

Elly de Laat

08-01-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Jacobine Boonstoppel

08-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

08-01-2019
8,7 Ja, ik beveel dit aan

zeer vriendelijk ontvangen aan de receptie, de wagen was ruim op tijd klaar.
wel een stevige prijs voor een servicebeurt!

Wout Nugteren

08-01-2019
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Een degelijke goed georganiseerde en betrouwbare vestiging van Peugeot in Alblasserdam !
Komen de afspraken na, hebben "het pand" in Alblasserdam goed op orde en zijn van directeur tot monteur enorm (klant)vriendelijk.

CN de Graaf

08-01-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

07-01-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

P. Gerla

07-01-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Goede service, vriendelijke medewerkers

Dhr./mevr.

07-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Correct ontvangen, alle ruimte om te wachten en te werken, afgesproken garagehandelingen zijn correct en op tijd uitgevoerd.

Nico Van de Poel

04-01-2019
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Jasper Van't Verlaat

03-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Heel goed

Monique Cabret

03-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Altijd perfecte service!!

Amy Visser

02-01-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

T Verschoor

02-01-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Ja

Ed van dert Vreede

02-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Mike Janssen

02-01-2019
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Super goede service gehad van Ramon! Snelle reacties oo mails/telefoons en alles is goed uitgelegd. Helemaal niks mis mee.

R. Strijker.

02-01-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Zeer goed.

Desiree van Toer

01-01-2019
9,3 Ja, ik beveel dit aan

De verwachting was dat wij de gehele kerstvakantie zonder vervoer zouden zitten i.v.m. de drukte bij de werkplaats, maar totaal onverwacht, werden we op 24 december gebeld dat onze auto klaar was. Top top top.......

Abdelaziz El Haik

31-12-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Prima service.

Hendrik de Boer

31-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik kwam voor een APK van mijn Peugeot. Fijne en aardige mensen bij de receptie, ik mocht zelfs heel even met de monteur meekijken in de werkplaats. Ook de kosten van de APK zijn zeer laag, er was een actie voor € 19,95!

Aart Zanen

30-12-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Guurtje van Kooten

30-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

29-12-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Yvonne Ehleiter

28-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik wordt altijd zeer vriendelijk en kompetent geholpen met mijn twee Peugeot's die ik in deze garage laat onderhouden.

Gijsbertus Lodder

28-12-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

In het algemeen zeer prettig en vertrouwd. Koffie kan beter!

Dave Hill

28-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Onze Peugeot 108 moest helaas 2x achter elkaar voor verschillende mankementen naar de garage. Het waren beide dure reparaties. Wij hadden onze occasion met 1 jaar Leeuwenkeur garantie gekocht waardoor alles netjes zonder gezeur volledig naar onze tevredenheid vervangen is.

Hellen Veldman

28-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Jan Nijssen

28-12-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Helaas te lange wachttijd omdat update terugroepactie niet wilde lukken.

Henri Verstegen

28-12-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

I.J. de Korte

28-12-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Jos Niesen

28-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer vriendelijk ontvangen.

Robert van der Meijden

28-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zoals steeds een uitstekende service en grote deskundigheid.

Dhr./mevr.

28-12-2018
2,3 Ja, ik beveel dit aan

Ik heb een C3 waarvan een borgpennetje-veertje bij de remschoen volgens de wegenwacht misschien vervangen zou moeten worden. Langs geweest bij Mulder en precies uitgelegd. Werkplaats chef had dit niet eerder gezien-gehoord. Wegenwacht had in minder dan 10 minuten wiel gedemonteerd pennetje vast en wiel weer gemonteerd ! info Mulder: wordt dan wel setje veertjes + vervangen pennetje 150 euro! op internet gevonden kosten setje veren 11,62 euro incl. (goed-betrouwbaar materiaal wordt daar besteld door andere garages!) dan 10 minuten werk...laat maar Mulder.

Peter Bansberg

28-12-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Job Pijl

28-12-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Janny van Asperen

24-12-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Prima! Aardig

Henri van Nes

24-12-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

23-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ko Schipper

22-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Nico Boon

22-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Gewoon goed.

Martin Hoogerbrugge

22-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Irene Renses

22-12-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Je wordt goed en adequaat geholpen

Gerrit Kleijn

21-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ben circa 50 bij de garage. Dus al voordat Cees Mulder in Nieuw lekkerland het roer overnam. Ben in het algemeen zeer tevreden en als er door de jaren heen een minpuntje was vond ik een luisterend oor en werd het opgelost

dick post

21-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Anke van Veen

20-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Manuel Mortel

19-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Janco Muijs

17-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Arie Kreeft

17-12-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Goede ervaring

Dhr./mevr.

17-12-2018
7 Ja, ik beveel dit aan

Cyrilles Verbeek

13-12-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Correcte behandeling wekt vertrouwen.

Kim Whitfield

13-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

F. van 't Hof

13-12-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Ria Koudstaal

12-12-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

E. Rinsma

11-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

zeer tevreden

Saskia Euser

11-12-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Goed en snel geregeld, dik tevreden.

Huib Veen

11-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Jan den Boef

11-12-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Theo van der Steen

11-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Van der Steen Kappers en Barbershop van der Steen

Jansje van de Rest

11-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Cobie Bakker

10-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Mijn ervaringen zijn heel goed ik wordt altijd heel goed en bijzonder vriendelijk behandeld

Ton Bremer

10-12-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

A Boon

10-12-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Prima!

Andreas Schmidt

10-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Herman Vermeulen

10-12-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Jacques de Rooij

10-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Job Pijl

10-12-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

prima bedrijf en geode service

Lianne van Daalen

10-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima!

Nelly van Spronsen

10-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijke monteurs, snelle en goede service.

Nelly van Spronsen

10-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zoals altijd een warm welkom!! Van de persoon achter de balie tot aan de verkoper iedereen is even vriendelijk en denkt mee!!

Arij Boogerman

10-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Elke keer als ik kom word ik uitstekend geholpen.
Alleen viel deze keer de wachttijd tegen, maar dat werd weer verklaard omdat een zieke monteur niet op het werk was verschenen.

Hermien Klunder

08-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik kom er al jaren, vriendelijkheid, deskundig en altijd tevreden geweest en nu nog steeds

Leon Kouseband

06-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Jos Bronswijk

06-12-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Prima. Zoals altijd vriendelijk en vakkundig

Jacob Vroegop

06-12-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Jack Leonhart

06-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben al jarenlang een tevreden klant van Citroen.
Eerst bij de vestiging Zwijndrecht en nu van Mulder
Citroen Dordrecht. Het is een uitstekend bedrijf.

Karel De wilt

05-12-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Ruud Van der Pol

05-12-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Bert Nihot

05-12-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Ed van der Vreede

05-12-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Algemeen een vriendelijk en correct bedrijf.

rolien raatgeep

05-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

adriaan scheepbouwer

04-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

E Van der Werff

04-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

marian de Keijzer-Tintel

04-12-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

vriendelijke en deskundige mensen

T Bruintjes

03-12-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Prima geholpen, goede service

Richard Van der Straaten

03-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima service, top verkoper

ton lenoir

03-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

heel goed, zoals altijd.

Pascale en René Rosier

03-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Keurige ontvangst en afwikkeling van de deal.

A. Schenk

03-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Voor het vervangen van een lampje van de linker koplamp werd direct (zonder afspraak) actie genomen! Goed zo!

TJ van Wijk

03-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

TJ van Wijk

03-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Margreet Van der Elst

03-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben heel tevreden met de manier waarop ze met je omgaan. Ook kan je snel bij ze terecht.

Dennis Hanssens

03-12-2018
9,5 Ja, ik beveel dit aan

Lianne van Daalen

03-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima. Denken oplossing gericht!

Ton Schröder

03-12-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Han Kuipers

03-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Na de uitnodiging voor de wintercheck 10-11, kreeg ik ook een uitnodiging van Peugeot Nederland voor een onderhoudsbeurt, de afspraak was snel gemaakt en ik heb de wintercheck toch ook eerst maar laten uitvoeren; veiligheid voor alles toch. dat houdt je auto betrouwbaar en jezelf onderweg veilig. Geen problemen bij de wintercheck; dus weer veilig op weg! Bij de onderhoudsbeurt op 23-11 kwamen er geen problemen aan het licht alleen werd ik gebeld omdat de accu nog maar 50% rendement te hebben; dat verbaasde mij nogal en heb toen even aan de werklijst wintercheck gerefereerd. Ja "dat is wel vreemd" was de reactie, dat kon niet en na even overleg werd de accu onder ket kopje garantie voor mij vervangen. Prima service voor eigenlijk zo'n dom foutje van de garage. maar ik ben zeer tevreden. Bedankt Mulder Dordrecht voor de service!

Philip Elscot

30-11-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Johan Alblas

30-11-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Aart van Duyn

30-11-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Prima voor elkaar!!!

Ard Verrips

30-11-2018
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Prima ervaringen vooraf, terwijl we ons oriënteren op een gebruikte Peugeot. De deal op een.prettige wijze gesloten en de auto aangeschaft en inmiddels opgehaald. We ervaren nog wel 2 problemen met de auto en die zijn doorgegeven. Hopelijk kunnen die volgende week opgelost worden. Dit duurt mijns inziens echt te lang.

P.G. van Goolen

30-11-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Een professioneel en klantvriendelijke dealer

Jan Spruit

30-11-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Goed

Dragana Eric

30-11-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zoals inmiddels gewend, was de service wederom voortreffelijk ! Absoluut niets op aan te merken, klantenservice en betrokkenheid staan hier hoog in het vaandel.

Theo v d van der Steen

30-11-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Van der Steen Kappers en Barbershop van der Steen

Dhr./mevr. van Nieuwkerk

28-11-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Geertjan Reinhoudt

23-11-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Je bent er geen kenteken. Je wordt goed geholpen.

H.H. van Krimpen

18-11-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Gewoon vriendelijke en service gerichte medewerkers.

Simon van Galen

17-11-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

vriendelijk en duidelijk

J Naaktgeboren

16-11-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Was er voor een algemene controle. alleen de ruitenwissers zijn vervangen.

Dhr./mevr.

15-11-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Paul van Dijk

15-11-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Goede service bij het afsluiten van een private lease.

Z.

15-11-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Marcel Otte

15-11-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Vlot geholpen.
Goede wintercheck gehad!

Marcel Otte

15-11-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Vlot geholpen.
Goede wintercheck gehad!

Ton Vlemingh

15-11-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Prettig te woord gestaan. Snel geholpen.

Bregje van Driel - van Groningen

10-11-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Prima. Geduldig, wel verkoopsgericht. Kosten normaal.

P. van Lent

01-11-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima garage met goede service.

A van Wolfswinkel

31-10-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Petra van der Tuin

31-10-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Bij binnenkomst krijg ik een vrolijk ontvangst van de jongedame achter de balie. Ze legt duidelijk uit wat er met mijn auto gaat gebeuren (onderhoud) en biedt keurig vervangend vervoer (fiets)
Na een paar uur een telefoontje dat de auto klaar is en bij het ophalen legt ze uit wat er allemaal is gebeurd.
Conclusie: duidelijk, behulpzaam en zeer nette afhandeling.

Sylvia Borgers

30-10-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

H.J. Klok

29-10-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

goed contact, uitstekende service

J.R. Brik

26-10-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Goed ontvangst, vriendelijke mensen. Gezellige ruimte, met koffie/thee, om het wachten te veraangenamen.

H.J. Van Nes

26-10-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Snel, meedenkend, vakkundig, vriendelijk en betrouwbaar.

Casper Langendoen

25-10-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Bijzonder klantvriendelijke benadering door zowel de collega bij de receptie als de monteur.

Ilse Van der Reijden

24-10-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer tevreden

Rutger van den Berg

23-10-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Je wordt altijd uitstekend geholpen! Service staat voorop!

A van Wolfswinkel

23-10-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

H.J. Van Nes

23-10-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Snel, meedenkend, vakkundig, vriendelijk en betrouwbaar.

martin sperling

17-10-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

alles prima gegaan.totaal niets op aan te merken.ga zo door

Walter Kranendonk

15-10-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Ging prima en dus een goede service bij mijn auto van 9 maanden.

Paul Potuit

15-10-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijk en vakkundig personeel.
Kom hier al herl wat jaren naar volle tevredenheid!

Marieke Ter Haar

10-10-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Prima! Er werd met me meegedaan, dat was fijn.

A.W. Noort

08-10-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Weer een goede en snelle service

Elly de Laat

08-10-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Goed geregeld!

C.E.R Scherptong

07-10-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Marco van Gemerden

07-10-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Marco van Gemerden

07-10-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

MML Gorree-Hautier

02-10-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

MML Gorree-Hautier

02-10-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Carina De Kort

02-10-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

johan verveer

30-09-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Sliedrecht kon mij niet snel helpen dus hebben ze mij naar Alblasserdam gestuurd, daar kon het gelukkig wel mijn. auto is bij Sliedrecht geweest voor een buurt na twee wekken hoor de ik een raar geluid bij de motor het bleek later de waterpomp te zijn ik zeg hier voor de rest niets over, ze hebben mij geholpen het kosten weer geld ik ben geholpen dat is het belangrijkst.

Remco Muijs

28-09-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Perfect geholpen!

M. Reedijk

25-09-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Soms lees je wel eens zoiets in de krant. Mensen die een enorm goed ervaring hebben met een bedrijf. Zoiets overkwam mij bij Mulder-Dordrecht. Men constateerde daar in mijn auto, een distributieketting waar "ruimte op zat". Maar, zo zei men in de garage, uw auto heeft nog maar zo weinig kilometers gereden, 60.000, dat ruimte op die ketting nog niet moet kunnen. De reparatie moet echter wel gebeuren. Maar omdat ruimte eigenlijk niet mag, bieden wij aan om de reparatie uit "coulance" te vergoeden. Kostte niks, waar vind je dat nog ! Hadden zij bij Mulder gezegd: "Tja, ruimte op de ketting, moet wel vervangen worden en zoveel kost het", dan had ik de reparatie uit laten voeren en was ik enkele honderden euro's kwijtgeweest. Maar nu...zoals gezegd, het kostte niks. Hulde.

J.B. Schot

25-09-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Abdalahi Yusuf mohammed

20-09-2018
6,7 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

18-09-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

J.G.C. den Boer

18-09-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Faiçal M'Rabet

18-09-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijk personeel, duidelijk uitleg en alle afspraken zijn nagekomen en binnen de afgesproken tijd. een kleine mintpuntje, ik werd naar mijn werk weggebracht maar kon helaas niet opgehaald worden aan het einde van de dag en diende ik zelf vervoer te regelen om de auto op te halen.

MARIAN KRAMER

18-09-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

H.J. Klok

17-09-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijke ontvangst, probleem adequaat opgepakt, volledig tevreden.

MJ Vonk de Vries

14-09-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Woensdag 29 aug.voor een ocassion bij jullie geweest en om mijn oude in te ruilen. Maandag eind van de middag werd ik al gebeld dat hij klaar was en dit terwijl het erg druk was in de garage,maar ik er graag al op donderdag mee naar Duitsland wilde rijden. Helemaal top!

Piroska Meleg

14-09-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben super goed geholpen.Dikke 10 voor Andre Kolders!

C.E.R Scherptong

13-09-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben heel erg blij met mijn mooie blauwe auto (Citroën C1), iedereen vindt het ook zooo mooi. Ontzettend blij dat ik voor dit autobedrijf gekozen had, de hele vriendelijke medewerk(st)ers....

Geertjan Reinhoudt

13-09-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Je bent er geen kenteken. Waar de klant nog echt klant is.

Carina Langenbach

12-09-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Altijd fijn geholpen geen verrassingen. Duidelijk.

A Kraaijeveld

12-09-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Rina van Torenburg

12-09-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben uitstekend geholpen na een probleem met mijn bandenspanning.

Hamid Afsharbegloe

12-09-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Evert Mulder

11-09-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Beste dealer Mulder, beste Marco Beinema,

We gaan voor de 10 als uitkomst, uiteraard een prachtige doelstelling en daarvoor moet je alles uit de kast halen! En wij gingen in augustus dus op zoek naar een leuke kleine stadsauto, niet te groot maar wel groot genoeg om een inklapbare rolstoel in kwijt te kunnen. Na op de internetsite's van diverse dealers gekeken te hebben kwamen wij de site tegen van Peugeot Mulder in Dordrecht. Mooie site die overzichtelijk en duidelijk is en uiteraard kon ik tevens even chatten en vragen stellen die keurig beantwoord werden. De site verdiend dan ook een TIEN. De volgende ochtend werden we al gebeld door de heer Beinema en gaven aan in de middag richting de showroom te komen!
Lopend zijn we gaan kijken in de showroom, een prachtige wandeling vanuit Sterrenburg richting de Laan der Verenigde Naties waar we in een prachtige showroom werden ontvangen, de auto een Peugeot 107 stond al buiten en glom ons toe!
En ja de ontvangst was gezellig en vriendelijk, en ja de rolstoel paste in deze zeer compacte auto met weinig kilometers en nog recente leeftijd.

Na een zeer korte proeftijd waren wij weg van deze leuke auto, en na een kleine korting hebben zij besloten de auto te kopen.

Het duurde twee weken voor aflevering en ja we toeren nu alweer een paar dagen rond in een geweldige auto!

Tevreden? Ja op alle fronten en die TIEN geef ik dan ook met volle overtuiging, en die TIEN geef ik als kritisch oud ondernemer niet snel!

Maar in dit geval geef ik hem zeer zeker aangezien wij op een grandioze wijze zijn geholpen en dat doe ik tevens namens mijn vrouw die dezelfde ervaring heeft!

Ja dus een TIEN en een verdiende TIEN ! Met speciale dank aan Marco Beinema en het team Mulder !!

Leen Vermeulen

10-09-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Controle aangaande accu conditie die was oke alleen een lange rit maken dan za alles weer goed werken start/stop werking. Na telefonisch contact is in de werkplaats heel snel gekeken tijden een bakje koffie, prima service.

Kees Visser

10-09-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr. en Mw. A. Schouten

10-09-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Jan Willem krijgt van ons een dikke 10

B De Jong

10-09-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Anthonie Van der velden

10-09-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Paul Mannaerts

09-09-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Bert Krijnen

05-09-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

P. Quist

04-09-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Heel goede ervaring. Citroen C4 gekocht (occasion). Thuis zag ik pas dat een van de portieren roestte (auto twee jaar oud). Mocht direct terugkomen. Door specialist naar gekeken en productiefout vastgesteld. Alle vier de portieren onder garantie vervangen. Vijf dagen een huurauto meegekregen. Naderhand bleek een van de achterportieren tegen het voorportier aan te lopen. Direct door schadehersteller bijgesteld. Elke keer vriendelijk te woord gestaan en efficient en effectief geholpen. Chapeau!

Rob Dubbeldam

04-09-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

C. Drinkwaard

04-09-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

03-09-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Goede service en vriendelijk benaderd

H.J. Klok

03-09-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Ontvangst was zoals altijd vriendelijk; de uitleg over de noodzakelijke reparatie was duidelijk en de reparatie is naar tevredenheid uitgevoerd.

Laura Cristina Mihaela Bogaciu

03-09-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Klantvriendelijk en snel geholpen.

patricia stuurman

03-09-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Roselie Schroder

01-09-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Etty Tjong-Ayong

31-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Altijd vriendelijke en persoonlijke behandeling door baliemedewerker Nick en alle andere medewerkers

Dhr./mevr.

30-08-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

goede service

Jan Mellaart

30-08-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Bij het kopen van een nieuwe C3 uitstekend geholpen en tijdens de aflevering een zeer goede uitleg gehad over de werking van de auto. Ook leuk dat de nieuwe auto onder een rode hoes zat en door ons uitgepakt mocht worden.

Koos Machielse

30-08-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

A. Holland

30-08-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn al jaren van hoge kwaliteit. Zo ook deze keer. Betrokken, vriendelijk en betrouwbaar.

J.M.G. Hulsman

30-08-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

prima

Lauri Wetselaar

29-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

zeer goed geholpen bij het uitzoeken van een leaseauto

Hans Pijper

29-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Harry Brinks

28-08-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

De linker voorruit van mijn nog geen 1 jaar oude peugeot 208 ging niet meer omhoog. Ondanks dat ik geen afspraak had werd ik keurig geholpen en kon ik anderhalf uur later met een weer werkende voorruit wegrijden.

Jan van der Lans

28-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

robert de jager

28-08-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

MJ Vonk de Vries

28-08-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Jurrie de Jonge

26-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Na een prima ontvangst is het goed zaken doen.
Geen loze beloften.
Over de levertijd zijn ze open en transparant.
Levertijd duurt soms even (ze zijn afhankelijk van de fabriek), maar dan heb je ook wat.

D.A. Eden

24-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Inge Schrauwen

23-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Marja vleugel

21-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Wij zijn zeer tevreden .

M.M. Kleijn

20-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Heel goede service.

G Laats

20-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Jan M van Asperen

20-08-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Arie Batenburg

19-08-2018
7 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

19-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Perfect!

Marc Dekkers

18-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer te vreden over dit bedrijf klant vriendelijk en behulpzaam

Dhr./mevr.

18-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Casper Langendoen

15-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Klantvriendelijke en naar tevredenheid aandacht geschonken aan de klacht

Carla de Boer

15-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zoals altijd weer prima geholpen.

Arie Blom

14-08-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Prima en kundige werknemers vriendelijk en open.
Denken met je mee voor de beste oplossingen

J.M.L. Zeelen

14-08-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

14-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijk en correct

Henk van der Hoef

14-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

prettige contacten gehad

L.R.T. Peeters

14-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Prettig contact, afspraken worden correct nagekomen, kortom prima service

Nancy Dijkhuizen van

13-08-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Ron van Dooremalen

13-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Uitstekend

Dhr./mevr.

12-08-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Henk Penninkx

12-08-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Ik bracht de auto voor een ruitbreuk 's morgens om 8 uur volgens afspraak. Toen ik om 16.00 uur informeerde of hij nog niet klaar was, werd er de laatste hand aan gelegd.
Ik vind dat wel heel erg lang geduurd heeft.

Dhr./mevr.

11-08-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Andre Stavinga

10-08-2018
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Wim Komdeur

10-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Super service. Gewoon even tussendoor geholpen ondanks de drukte

Andre van Rijs

09-08-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Peter Groenewegen

09-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Klantvriendelijk, duidelijk en doen er alles aan om de klant tevreden te stellen

A.J. van Hengel

09-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ervaringen met de vestiging Alblasserdam zijn heel positief.
Ook met een spontaan probleem wordt bij de receptie naar een altijd passende oplossing gezocht. Top.

Peter Michielse

09-08-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Ik had een probleem met de stekkerdoos aan de trekhaak. Was enige haast bij van mijn kant. De servicebalie heeft haar uiterste best gedaan om de vervanging van de stekkerdoos zsm in te plannen. Dat is naar mijn tevredenheid gelukt. Bedankt voor de flexibiliteit !

otto Grootenboer

08-08-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Simon van der Zwan

08-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer vriendelijk personeel goed geholpen.
We zijn zeer tevreden.

R. Strijker.

08-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Super.

H.J. Klok

08-08-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Het duurde even voor een baliemedewerker aanwezig was toen ik mijn auto voor een beurt bracht, maar verder ben ik tevreden met de geboden service.

Nico Van de Poel

08-08-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Ton Schröder

08-08-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Door onverwachte omstandigheden kon de door mij bestelde nieuwe Peugeot niet meer geleverd worden. Dankzij de intentie van beide partijen om een goede oplossing te vinden zijn wij tot een uitstekend compromis gekomen, waardoor ik nu in een geweldige Peugeot 3008 Allure automaat rij.

Rob Kroon

08-08-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Is zeer goed

Arie Verkerk

08-08-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Percival Stubbs

08-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Afspraak maken voor een onderhoudsbeurt gaat online heel simpel en ik ben vriendelijk ontvangen.

Piet zeeman

08-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Joost de Jong

08-08-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Online een afspraak gemaakt. Er werd een optie aangegeven voor haal en breng service.
Ik kreeg via de mail de melding dat ik mijn auto moest komen brengen en halen en dat afspraak was vastgelegd. Waarom wordt deze optie dan aangegeven?????

Perry Kunst

05-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Wederom prima zaken gedaan met Mulder Alblasserdam!

T.Hut

04-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ton Maas

02-08-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben al jarenlang klant, ondanks dat mijn auto al wat ouder is voel ik me altijd welkom. Met name automonteur Ben verdient een compliment, altijd betrokken en geeft ook advies over het onderhoud op termijn. Daar kan ik wat mee.

Edward Leuwol

30-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer tevreden en geven het team van Alblasserdam een cijfer 10 .Altijd correct en kundig en service gericht.
Aangezien wij ook een Citroën C3 bij hun in onderhoud hebben, is Peugeot 107 ook bij Citroën Mulder Alblasserdam in onderhoud .Wij zouden de.mails en acties voor de.peugeot graag willen gebruiken bij Citroën Mulder Alblasserdam dan is alles onder een dak.

Frans Groenendijk

30-07-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Peter Schriel

30-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Fijn en correct geholpen!

Cor Dekker

30-07-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

De ervaring met dit bedrijf is goed tot zeer goed.
Toch nog wel enige verbeterpuntjes mogelijk. Het bedrijf opent om 8 uur. Indien er een vervangende auto nodig is, is het wenselijk dat deze dan ook gereed staat. Indien de man die dit verzorgt 15 minuten eerder begint kan de betreffende auto direct meegegeven worden. Het is misschien maar 5 minuten wachttijd maar geeft een vorm van efficiëntie weer.

Er is een terughaal actie punt aan de auto uitgevoerd blijkt uit de rekening, geef tijdens het ophalen even aan wat er gedaan is en waarom.

Verrast omdat er naast het witte sleuteltje op het dashboard na een tijdje ook een oranje sleuteltje ging branden. Het witte sleuteltje was om de beurt aan te geven. Gebeld om te vragen wat het oranje sleuteltje was, dit kon men niet uitleggen en advies was om bij de garage langs te gaan. Bij navraag bij de monteur was het "waarschijnlijk" dat de beurt was overschreden. De beurt was niet in km overschreden (nog 4500 km te gaan) maar wel in tijd. Dit geeft voor de berijder een onrustig gevoel.

Paul Steggerda

30-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Mijn Citoen C4 Grand Picasso heeft een verleden van hardnekkige motorstoringen die begin dit jaar (2018) bij Mulder Citroen Dordrecht zijn verholpen. Dit was niet zo eenvoudig, maar uiteindelijk was men ervan overtuigd dat het probleem weg was en heb ik de Auto teruggekregen. Gelukkig was is het wel een leaseauto want anders was het voor mij, met een auto die net uit de garantie was wel heel duur geworden. Ook hier heeft het team met de leasemaatschppij goed samengewerkt. Het euvel was een tijd weg maar in juli dit jaar kreeg ik weer een motorstoring. Hoewel het vakantie tijd was kon ik dezelfde dag langskomen zodat ze de storing uit konden lezen. Het bleek uiteindelijk een slechte bougie te zijn die ze direct hebben vervangen. Tot nu toe probleem opgelost. Ik ben een beetje teleurgesteld in Citroen als merk, maar Mulder Citroen Dordrecht gaat tot het gaatje om het op te lossen. Ook heel vriendelijke mensen.

Bert van Oord

30-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Prettig, warm, hartelijk, niet opdringerig. Open en eerlijk.
Alles een dikke 10.
Ron is een fijne verkoper.

Bertus Dekker

25-07-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Teunie Lavooij

25-07-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Onze afspraak ging wat moeizaam, hier is wel het een en ander fout gegaan. Kwestie van goed vermelden en/aanpassen waar nodig.

Erik van Efferen

25-07-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Laagdrempelig, het idee dat er moeite voor je wordt gedaan, prettige service aangaande aflevering auto, vriendelijke personeel.

lenie van kooten

23-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer goede ervaring.
Klantvriendelijk, goede service!

Dhr./mevr.

22-07-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

19-07-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

B Barcin

19-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Nieuwe C1 gekocht ben zeer tevreden over de afwikkeling.

D.L. Vasn Pelt

19-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Herman van Riet

17-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Herman van Riet

17-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Mark Hoogendoorn

16-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Goede ervaring. Prettige gesprekken over de aanschaf van de auto en vragen nadien snel en netjes beantwoord.
Auto netjes afgeleverd

Carolus van Steen

16-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima en netjes geholpen door Ron Tolenaars ivm aanschaf nieuwe auto.

Henry de Vries

16-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ria Koudstaal

16-07-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

16-07-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Thera Brok

15-07-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijk, kennis van zaken. Een klein minpuntje vraag van ons om voorkant rechts onderpanel vast te zetten, is niet gedaan. Kwam ik later achter.

Jan Veldman

14-07-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

B.J. v.Brussel

14-07-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

G. van Cappellen

13-07-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

TFC Verschoor

13-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Geertjan Reinhoudt

10-07-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Fijne mensen, duidelijke communicatie, Je bent er geen "kenteken" Ik ga liever hier naar toe, ze weten hoe de auto in elkaar zit, hoe oud hij ook is, dan naar een louche autobedrijf dat meer geld kost dan het opbrengt.

A.H.P. de Jong

09-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

prima snelle service, vriendelijke mensen

Han Pruyn

09-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Met Jan Willem, voor de aankoop / lease van een Peugeot 208, op een uiterst deskundige en prettige wijze geïnformeerd. Dit geldt zowel voor ons bezoek aan de showroom als voor de diverse correcte en plezierige telefonische gesprekken. Al met al een top bedrijf!

Tamara Lagendijk

09-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Vorige week voor de 3e maal een lease contract afgesloten bij Mulder Alblasserdam. Goede service en weer geweldig geholpen! Zegt ook al genoeg dat ik voor een 3e maal terug kom voor een auto!

Dhr./mevr.

09-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

B.P. Barth

09-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ondanks de bijna onmogelijkheid van mijn verzoek heeft een groep personeelsleden alles in het werk gesteld om mij te helpen.
Grandioos! Ze hebben mijn vakantie gered.

Kelly Sluimer

08-07-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Super goed geholpen! Chris was erg betrokken en meelevend. Nam alle tijd om alles goed te bespreken en wist alles duidelijk en vlot uit te leggen. Zaterdag me auto opgehaald en zijn enthousiasme gaf hij echt door aan ons. Auto was ingepakt en een bord ernaast met attentie met mijn naam erop! Wauw echt blij verrast. Ik voelde me meer dan welkom! En totaal geen nummertje

A.C. Wijers

05-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Wij worden altijd klantvriendelijk en correct behandeld.

S.J. van Heteren

04-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Garage gebeld ivm startproblemen. Kon tussendoor langskomen. Bleek kapotte startmotor. Is binnen 2 dagen vervangen door ruilstartmotor. Topservice.

Jan Vogelezang

03-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

ik vind het vreemd dat er geen
lakstift geleverd kan worden in de
kleur Rouge Ultimate.???

leen van Valen

03-07-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Hannie de Bruijn

03-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Mijn lease-auto moest een 2e onderhoudsbeurt hebben. Afspraak maken via internet was eenvoudig.
Ontvangst was uitstekend; de receptioniste kwam achter de balie vandaan om mij uit te leggen wat er uitgevoerd zou worden. Binnen de gestelde tijd was mijn auto gereed.
De medewerker (Sander Borsboom) die mij heeft geadviseerd bij mijn 1e, 2e en 3e lease-auto zag mij en hij wist zelfs nog het kenteken van mijn vorige auto, zag mij staan, maakte een praatje en op mijn vraag of er nog een leuke aanbieding was beloofde hij eea te bekijken voor mij. En ja hoor; er was een aanbieding waarbij voor een automaat niets extra hoefde te worden betaald, waardoor mijn maandbedrag aanzienlijk daalde. De nieuwe Peugeot 108 met automaat is inmiddels besteld. Een dikke 10 voor Sander!

Piet Meijdam

03-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Alles ging zoals telefonisch afgesproken was
Auto gebracht ben netjes thuis gebracht
Hij moest voor 2 uur klaar zijn ivm werk
Werd netjes om 12:45 gebeld dat hij weer klaar stondt
In een woord fantastisch

m van der

03-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Istvan Hodos

03-07-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Prima ervaring met het team.

Arie van der Steen

03-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer tevreden. Vriendelijke en correcte afhandeling.

Annelies Herkert

03-07-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben erg blij met mijn nieuwe, mooie en heerlijk rijdende Peugeot 108. Vanaf de aankoop tot de levering ben ik erg tevreden en er werd volop tijd en aandacht aan besteed zowel bij de aankoop als bij de oplevering van de auto.