Klantervaringen

A.C. Mes

23-01-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Alles is naar ten volle tevredenheid afgehandeld

Max Brilman

23-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima,

Robert van der Graaf

22-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Frans G. Bouter

22-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Netjes ontvangen, werkzaamheden goed uitgevoerd.

Dhr./mevr.

22-01-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Rick Naaktgeboren

22-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Willem Muilwijk

22-01-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Jasper Van't Verlaat

22-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Prima

Marina de Koning

22-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik had een lekke band. Deze is geplakt en weer verwisseld. Mijn reserveband is weer netjes terug gelegd in de achterklep. Zelfs het matje, tassen en EHBO doos ( die ik op mijn achterbank had gegooid) zijn weer netjes opgeruimd door jullie! Top!!!!

Ed Pruyn

22-01-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Eyup Karso

22-01-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Prettig

J Hoorweg

22-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

j k Hoorweg

22-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

adriaan van den nieuwendijk

20-01-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

goed en vriendelijk geholpen aanschaf nieuwe auto

Dhr./mevr.

19-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Jean Arntz

18-01-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Chris Van bemmel

17-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Mathilde Burcksen-Bartz

17-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

naar volle tevredenheid

Ger Bruin de

17-01-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

17-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

snel een afspraak kunnen maken en alle gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen

Dhr./mevr. de Gooijer

17-01-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Marja Post-Roobol

17-01-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Ed van der Vreede

17-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Mijn ervaring is zeer goed.Met de aantekening dat de medewerker balie "Nick van der Vecht" zeer correct en klantvriendelijk en service gericht is.

Annemiek Bakker

17-01-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Heel tevreden ,goed contact, goed geholpen ook aan de telefoon.

Yvonne Moetwil

16-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima heel erg tevreden

Danny Neijenhoff

16-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

zeer goed

J.R. Spek

16-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Prima, zorgvuldig in het maken/plannen van afspraken en in de technische controle van de auto.

Ron Van Brakel

16-01-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Cyrilles Verbeek

15-01-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

klantvriendelijk en kundig

M. de Graaf

15-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Geen problemen gehad.
Alles verliep volgens afspraak.

P.E. Schippers-Kemp

15-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

J.M. Weegels

15-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zoals gewoonlijk goed ontvangen en volgens afspraak begonnen met de werkzaamheden. Intussen ook nog kennis gemaakt met een nieuwe verkoper. Heb op mijn gemak de nieuwe auto's kunnen bekijken.

Truida Plasman

15-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Prima

ps. Vanaf heden heb ik een nieuw e-mail adres: T.plasman@knpmail.nl

Martin Ehlert

15-01-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Prima: flexibel, vlot.

Caroline Spilker-Schaap

15-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben al heel lang klant bij deze dealer meer dan 30 jaar,
zou het niet naar tevredenheid zijn doe je dat niet !!!!

J. Alblas

15-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

de afspraken die zijn gemaakt worden na gekomen en er is een goede terugkoppeling over de gedane werkzaamheden en goede uitleg over de factuur

J Van Halen

12-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

J.J. Kraaijeveld

11-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Prima

Diana Valken

10-01-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijke mensen en een goede service

leo kusters

10-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

10-01-2018
6 Ja, ik beveel dit aan

Corrie Schot

10-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijk personeel, netjes gewerkt. Ik ben zeertevredn.

Dirk Magielse

10-01-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Lenie Kornet

10-01-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

gerben g.b.dangerman

10-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Koenraad Sluimer

09-01-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

A. van Est

09-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Wederom prima ervaringen met dit bedrijf! Hoge mate van klantvriendelijkheid, uitstekende service en duidelijke uitleg m.b.t. de uitgevoerde werkzaamheden.

Abdelaziz el Haik

09-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Henderikus B.M. Van der Veen

08-01-2018
9,5 Ja, ik beveel dit aan

Communicatie prima

Karel Barning

08-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Sonja Mansueti

08-01-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Fijn. Wordt onze nieuwe vaste garage

Ron Steenhoek

08-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Laura Semeijn

08-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

A.J. Notenboom

04-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Nico Stehouwer

04-01-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Mijn ervaringen zijn over het algemeen positief te noemen, alleen is de wachttijd soms erg lang.

Richard Brandwijk

04-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Wij zijn zeer tevreden met de service en de klantvriendelijkheid.

Dhr./mevr.

04-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

L. Hak

03-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Gerard Wasser

03-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Piet Monster

03-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Ik word altijd vriendelijk deskundig en snel geholpen. klachten worden vlot opgelost. Mulder houdt mij in beweging

E.H.I. van de Ven

03-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Eric Visser

03-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Prima service, vriendelijk, correct geholpen en alles volgens afspraak

Frank de Smit

03-01-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Ben ondanks de drukte (2 man personeel) toch snel geholpen. Onderdeel moest worden besteld en volgende dag was de auto klaar.
Reden voor een 6 bij communicatie is dat er dingen vervangen worden zonder daar even overleg in te plegen (helemaal wanneer je dat totaal niet ziet (deur schuim bekleding) zat in de originele een klein scheurtje deze had voor mij niet vervangen hoeven worden (kost toch maar weer 50 euro zonde van het geld.)
had van mij ook een stukje ducktape over gemogen, en dan plakken met een randje kit/lijm.
Dat zijn van die dingen waar even over gebeld had kunnen worden dan had ik die beslissing kunnen nemen.
Verder ben ik zeer te spreken over de service van Mulder Sliedrecht

AH Verloop

03-01-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Ton Van der velden

03-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

F. Groenendijk Groenendijk

03-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

erg behulpzaam, open mind, voelt je er thuis

Michelle Uitman

02-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Top bedrijf, hele goede service. Ik ben helemaal happy met mijn nieuwe C3 Shine!!
Voor Marcel Twigt een dikke 10!!

Yvette Oostendorp

01-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Heel vriendelijk, attent. Zorgen ook echt dat je geholpen wordt, of het nu gaat om een mankement aan de auto, een gestolen ruitenwisser of onze vraag om een leenfiets.
Echt prima garage!

G.J. de Ruiter

31-12-2017
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Leeglopende band, zat een schroef in. De koffie was lekker en de band snel gerepareerd.

Rob Hagens

29-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Peter Verhoeven

29-12-2017
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Ben super tevreden over mij auto.
Qua deal een leuke auto, voor een mooie prijs.
Een heelllllllll klein puntje vindt ik, het afleverpakket. Wel wat korting gehad.
Was paar puntjes, qua lak. Maar dat hebben ze netjes opgeknapt

Marian Van Benschop

29-12-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

Klant vriendelijk bedrijf..
Netjes, beleefd, en een goede service...
Kan altijd wachten op de auto, prettige afgeschermde ruimte...en het wachten is nooit lang, bij afspraak beginnen zei gelijk aan de auto.

Amy Visser

29-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Super vriendelijk en vakkundig! André had me niet blijer kunnen maken met mijn nieuwe autootje! Zelfs eerder geleverd dan verwacht.

André Schild

29-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Adriaan van de Wetering

29-12-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Bij de inruil van de auto KK-621-F heb ik gevraagd of er nog een actie liep bij de koop van een Peugeot 3008 evenals in de regio Arnhem. Dit was niet zo. Nu voor het inruilen van mijn auto ontvang ik van u een kortings bon op mijn naam en de gegevens van de inruil auto, geldig tot in het nieuwe jaar 2018. Ik neem dan aan dat dit geld voor dit moment, want ik heb hem aangeboden alvorens ik de auto afrekende en op mijn naam gezet was. Uit de navolgende opsomming over mijn oordeel over uw personeel ben ik meer dan tevreden.
Als u vindt dat die korting niet voor mij geld, dan had u die mij niet moeten sturen, waardoor ik over de handelwijze van uw directie niet zo tevreden ben.

Corrie Verweij

28-12-2017
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Goed ,kom hier al een aantal jaren.

Rinus Zuijdwegt

28-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Komen afspraken uitstekend na

arie verkerk

28-12-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

T Janssens-Slooff

28-12-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Heel fijn geholpen en hebben hun uiterste best gedaan om mijn aankoop de andere week rijklaar te hebben. Stond 3 weken voor.

E.D. Vendelbosch

28-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Jacques Rooij, de

28-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

aangezien de auto weinig problemen kent, kom ik hoogstens 1 x per jaar op de vestiging voor een service beurt.

Jacques van de Minkelis

28-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Zowel bij het afleveren van een nieuwe auto (Citroën) als bij bezoeken aan de werkplaats staat klantgerichtheid en vriendelijkheid voorop. Kortom: een fijn bedrijf met uitstekende medewerkers

J Bunk

28-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Tineke van der Velden

28-12-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

correct, netjes

Aad Koppenol

27-12-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Maud Sevenster

27-12-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Theo van der Steen

27-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

c Bakker

27-12-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

vriendelijk en gastvrij personeel .zowel showroom als werkplaats

c Bakker

27-12-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

vriendelijk en gastvrij personeel .zowel showroom als werkplaats

Ronald Akse

27-12-2017
9,3 Ja, ik beveel dit aan

De verkoopadviseur heeft ons perfect geholpen.
Onze keus stond al vast met een paar aanvullingen.
De pdf brochure en de site waren niet helemaal duidelijk.
Bij het samenstellen de GT line perla nera hadden we zwarte lijsten verwacht, hier door hebben we extra kosten moeten maken wat jammer is.

Nico Slikboer

27-12-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Prima service, klantvriendelijk, duidelijk in wat er moest gebeuren. Ook bij afzegging door mij door sneeuwval, prima meedenken in oplossingen.
Prijs viel wat tegen.

Robert van der Meijden

27-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik rijd bijna 49 jaar Citroën. Mijn eerste Citroën, een 2CV, kocht ik op 31 mei 1969 bij garage Dorvo (voor ƒ 4250). Mijn huidige auto, een Citroën C4 Picasso, in april 2016 bij Mulder Citroën gekocht, is mijn 11de Citroën. Toen ik later vanuit Dordrecht naar Schiedam en weer later naar Breda verhuisde, ben ik klant van garage Dorvo gebleven vanwege de deskundigheid, de klantvriendelijkheid en de goede prijs-kwaliteitverhouding bij het onderhoud van de auto. Toen Dorvo overging in Mulder ben ik klant van uw bedrijf geworden. Dat is een heel goede beslissing gebleken want klantvriendelijkheid, deskundigheid en "waar voor het geld" staan bij uw bedrijf hoog in het vaandel. Kortom ik ben uitermate tevreden over Mulder Citroën: een TIEN. Misschien mag ik in het kader van deze beschrijving een "pluim" uitdelen. Die pluim wil ik graag geven aan zowel Ben Christiaans voor zijn werk als monteur als aan Natalie van Rijswijk in haar functie van receptioniste.
Met vriendelijke groeten,
Rob van der Meijden.

Kees Ippel

27-12-2017
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Wij zijn voor het eerst bij Mulder Sliedrecht terecht gekomen omdat we op de site een mooie Peugeot 2008 zagen .
Na 40 jaar dezelfde dealer gehad te hebben was het een hele stap voor ons maar we zijn super leuk geholpen .

Tessa Carbiere

25-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben dik tevreden.

Dhr./mevr.

25-12-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

Prettig en professioneel

Frank Urbanus

24-12-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Arie Fortuin

22-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Gastvrije ontvangst en veel aandacht voor de klant

M.C. den Hartog

21-12-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

romy verweij

21-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

mijn ervaring was heel goed. ben goed en duidelijk geholpen en heel vriendelijk personeel

Ron Conradi

20-12-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

joop Dijkstra

20-12-2017
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Johan Bazen

20-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

20-12-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Carina Langenbach

20-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Remco Van der Priem

20-12-2017
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Wordt altijd netjes deskundig geholpen.

Ron van Brakel Mail Mobiel Tel

19-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

thuis

Petra van Ballegooijen

18-12-2017
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Dragana Eric

18-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben zeer tevreden over de dit bedrijf ! De snelle en duidelijke communicatie, de service en het meedenken zijn geweldig ! Toen wij de lease-aanvraag hebben ingediend verwachtte ik eerlijk gezegd in een eindeloze bureaucratische molen terecht te komen, niets was minder waar. Ik had echt niet verwacht om zo snel mijn auto op te kunnen halen. In een woord: GEWELDIG !

Berend Bakker

18-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Een zeer prettig bedrijf waar je je gelijk thuis voelt.

Dennie Nederlof

18-12-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Tot nu toe altijd uitstekend geholpen

Adina Huijser

18-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

prima!

CN de Graaf

18-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

M.L. van der Graaf

18-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Deze beoordeling betreft de "aankoop" van mijn lease-auto, een Peugeot 3008 Allure

Wilma Meijers

18-12-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Bodine Van Zoomeren

18-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Andre Kolders, de persoon die mij geholpen heeft, was super vriendelijk en heeft alles netjes behandeld en besproken met mij. Ik werd respectvol behandeld en alles werd duidelijk uitgelegd, super!

Nico Van sliedrecht

18-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Goed

Liza Verdaas van Dorp

18-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Bob Klein

18-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Nette service !

Dhr./mevr.

18-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

sander geenen

18-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer klantgericht en flexibel als dit nodig is. Prettige contactpersonen zowel telefonisch als direct.

Dhr./mevr.

18-12-2017
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Marja Dauvillier

18-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Goede ervaringen met het bedrijf mulder.
Wordt er altijd netjes te woord gestaan en prima geholpen.

Simone Keuvelaar

18-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Super! Vlot en deskundig !

W.A. Vis

18-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Top bedrijf. Mijn klacht werd perfect afgehandeld en gerepareerd.

Gonnie de Koning

17-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Goed ontvangen toen we naar een nieuwe auto kwamen kijken
Proefrit maken werd gelijk geregeld.
Goede en duidelijke uitleg.
I.v.m. ziekte zelfs thuis geweest om de papieren in orde te maken omdat we zo snel mogelijk de auto wilden hebben.
Bedankt André Kolders voor de snelle en nette afhandeling.

Flip van 't Hof

16-12-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

René de Bruijn

16-12-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Goede service, snel geholpen

Bert Nihot

15-12-2017
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Zeer goed

Jeroen Ledeboer

15-12-2017
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Hele fijne ervaringen. Zowel bij de koop van de auto; alsook bij het onderhoud wat ik alleen bij hen laat uitvoeren.
Onderhoud laat ik bij hen uitvoeren. Ze zijn wellicht niet de goedkoopste (vandaar prijs=9 ipv 10) maar wel betrouwbaar en eerlijk!!!!

John vam Woerkom

14-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

geweldig bedrijf, geweldige hulp bij het aanschaffen van een andere auto !( bedankt Ron !)

Silva Timmer

13-12-2017
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Altijd goede service!

rene dornseiffen

13-12-2017
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Leonie Brussel

13-12-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Zeer tevreden, vriendenlijk, gastvrij en service is top.
Duidelijke uitleg over bediening auto,erg fijn.
Ook na aanschaf gebeld over tevredenheid over de auto.

Annelies Smit

13-12-2017
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Wanda van Tuyl

13-12-2017
7,7 Ja, ik beveel dit aan

E. Rinsma

13-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

prima

Michel Verdaas

13-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

J.P. Le Pair

13-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Al meer dan 20 jaar klant van Mulder, Alblasserdam. Eerste jaren via werkgever later als prive persoon.
Prettige mensen en goede uitleg bij de balie wat er gedaan moet worden en later wat er gedaan is. Prima. Ook bij de aanschaf van mijn nieuwe auto prettig geholpen en prima ontvangst bij de aflevering.

Peter Voorrips

13-12-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

PRETTIG BEDRIJF

K.D. Goverts

12-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Heel plezierig; gastvrije ontvangst, vriendelijk en duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren; een prachtige plek om te wachten, met uitzicht op het water; meteen werd koffie aangeboden.

Sander Boogaard

12-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

R.e.j. Bot

12-12-2017
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Prettige ontvangst gehad en een uitstekende verzorgde offerte ontvangen voor de inruil van mijn huidige Citroën C1 waar ik met veel plezier ruim 5 jaar in gereden heb

Joop Zwager

12-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Famke Spruijt

12-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Hans Dorsman

12-12-2017
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Altijd goed behandeld en wisselen banden is ook goed uitgevoerd. Wel gebrekkige kennis t.a.v. bandenmaten

Rolien Raatgeep

12-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

David van der Plas

12-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Aanschaf nieuwe Peugeot 3008 1.2 GT-line

Hans Dorsman

11-12-2017
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Altijd goed behandeld en wisselen banden is ook goed uitgevoerd. Wel gebrekkige kennis t.a.v. bandenmaten

Alex Mettes

11-12-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

J.W.F.L. Munter

11-12-2017
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Heel goed

Arie van der Steen

11-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Ruitenwissers vervangen. Snel en accuraat geholpen.

Dhr./mevr.

11-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Nico Boon

11-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Betreft aankoop Peugeot 2008. Inmiddels geleverd. Ervaringen zijn positief.

Martine Nederlof

11-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Prettige ervaring zowel met de verkoop, balie als personeel in de werkplaats

Stef Schopgens

11-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Arie Stuij

11-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Anneliza Jabaaij

11-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Ontzettend fijne service! Mijn eerste lease-auto hier mogen bestellen etc. en alleen maar positief. Het was voor mij allemaal nieuw en ben hierin erg fijn begeleid. Ik kon snel terecht voor een proefrit en aanvullende vragen. Ik ben begeleid door Fabiënne. Zij gaf me een prettig gevoel bij het beslissen en alle randzaken. Duidelijk en snel contact en een fijne afhandeling.
Heel erg bedankt voor jullie eerlijkheid en behulpzaamheid tijdens dit proces!!

Bert den Braber

11-12-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

Natasja De Groot

10-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Het team dat hier werkt, is klantgericht en vriendelijk, service en kwaliteit heeft deze vestiging overduidelijk hoog in het vaandel.

Ed van der Vreede

09-12-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Persoonlijk heb ik een zeer goede ervaring met de medewerkers Peugeot Alblasserdam.Klant vriendelijk.

Dave van Ingen

09-12-2017
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Mijn ervaring met Mulder Peugeot is uitstekend na even rond gekeken werd ik goed geholpen om mijn keuze te maken.

Gerard van der Veer

08-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Na een aantal jaren in verschillende Peugeots te hebben gereden zorgt mulder Peugeot Alblasserdam voor een tevreden klant.

Cees-Willem Koorneef

08-12-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

verbeterde service en communicatie in de garage

Leen de Graaff

08-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik heb vanaf 1990 de eerste citroen bij jullie gekocht,als de service niet goed was geweest,had ik wel een andere dealer genomen,ben altijd correct te woord gestaan.

G.J. de Ruiter

08-12-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Wij zijn al lang klant bij de Citroën garage van Alblasserdam. Altijd goed geholpen door vriendelijk en deskundig personeel.

D. Tofighi

08-12-2017
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Goed te woord gestaan en prima service!

Maarten van den Heuvel

07-12-2017
7,7 Ja, ik beveel dit aan

J van lelieveld

07-12-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Prettig en benaderbaar.

Rob van der Boon

07-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer correct

Katja Gondrie

07-12-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Ik kon snel geholpen worden,het probleem met de motor is opgelost, ik ben vriendelijk ontvangen en er werd mij duidelijk uitgelegd hoe het probleem is opgelost

J.J. van der Schuit

07-12-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Prima service,klantvriendelijk bedrijf.

E. Hoogland

07-12-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Zoals reeds vele jaren: Super

Piet zeeman

07-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Jan Peeters

07-12-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

De auto heeft een beurt gehad en de winterbanden gemonteerd.Op de afgesproken tijd was hij klaar,dus alleen maar gunstig.

W.A. Timmer

07-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

07-12-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

07-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Goede werkplaats en werkplaatsreceptie!

Ria van der Graaff

07-12-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

R.A HEIJDE

07-12-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

A Leeuwis

07-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima medewerkers

B.J. van Brussel

07-12-2017
9,5 Ja, ik beveel dit aan

goed

Ester van Wijngaarden

07-12-2017
7 Ja, ik beveel dit aan

Wim Kneepkens

07-12-2017
9,7 Ja, ik beveel dit aan

tot nu toe vriendelijk, snel en zonder problemen met wensen tegemoet gekomen en schade gerepareerd

Renee Van Kempen

07-12-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Prima!

Ronald Baken

07-12-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

We hebben in februari een occasion met 6 maanden garantie gekocht bij Mulder.
Voor de aflevering had de werkplaats ontdekt dat de voorbanden niet goed meer waren en deze zijn voor aflevering zonder extra kosten vervangen.
Na de zes maanden garantie waren er enkele puntjes die niet goed waren. Omdat het vakantietijd was, is toegezegd dat dit na de garantietiijd opgelost zou worden. Dit is ook zo gedaan bij een dealer bij ons in de buurt op kosten van Mulder.
Daarna was er nog een kleine storing met grote gevolgen want de auto moest 1 1/2 week terug naar Mulder; het dashboard moest er uit voor verlichting.
Dit is onlangs ook nog gedaan zonder extra kosten.

Door bovengenoemde ervaring ben ik gesterkt in het oordeel dat je het beste bij een merkdealer kunt kopen en in het bijzonder bij Mulder.

Vanaf de verkoop tot aan de after sales een grote pluim.



Ben Borsboom

07-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Leen Groenendijk

06-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Wilma Schaap

06-12-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

jacqueline hup

06-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

zeer tevreden

Jeroen Bragt

06-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer tevreden. Je bent geen nummer. Maar echt een klant. En ze nemen ook gewoon de tijd voor je. Ga zo door.

Leo Vat

06-12-2017
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Joep Eikenboom

06-12-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Meta Van Vliet van de Beek

06-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

In alle opzichten helemaal qua produktinformatie, keuze modellen, aktie, waarop wij konkreet ingehaakt hebben en dus de koop hebben gesloten. Bij aflevering royaal en goeie informatie gegeven. Tot heden geen problemen gekonstateerd

Marian De maijer

06-12-2017
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Klantgericht

E Breejen

06-12-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Goed

Dhr./mevr.

06-12-2017
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Nel Groen-Visser

06-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Frans G. Bouter

06-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Prettige ontvangst door de baliemedewerker. Er werd prima informatie gegeven

Dhr./mevr.

06-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Kees van Bree

06-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

E Breejen

06-12-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Goed

Willem van

06-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

de juiste aandacht en service

Marcel Remijn

05-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Uitermate vriendelijk te woord gestaan en goede uitleg gekregen over de werkzaamheden

Heleen van Houwelingen

02-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Lange tijd klant geweest totdat ik vorig jaar naar Rotterdam verhuisde en mn auto total loss reed op een bussluis. Een jaar geen auto gehad en nu verleid door een mooie aanbieding voor een private lease C1.
Door de afgelopen jaren heb ik vertrouwen in jullie garage; ik werd ook altijd heel vriendelijk en deskundig geholpen met name door de dame aan de balie. ( ik begreep dat ze nu ziek is helaas!)nu werd ik opnieuw heel prettig en slagvaardig geholpen door een enthousiaste en deskunkige jonge dame van de verkoop: Fabienne Pirets.

Frits Kruk

01-12-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

Talha Minhas

30-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Petra van der Hoek van Heck

30-11-2017
6 Ja, ik beveel dit aan

mijn ervaring met de firma Mulder is perfect ik heb dan ook totaal geen klachten, ga zo door.

Ineke Datema

29-11-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Netjes ontvangen en goed te woord gestaan, duidelijke antwoorden op onze vragen.

p.G. Taselaar

28-11-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

28-11-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Hans van de Pas

28-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

J. Oostrijk

28-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijk, snel en efficiënt.

Theo van der Steen

28-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

alles naar te vredenheid

Job Pijl

28-11-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

Arie Noort

28-11-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Een vlotte service en goede afhandeling met een gunstige prijs

Ton Vlemingh

28-11-2017
9,3 Ja, ik beveel dit aan

netjes, correct, snel.

William de Vries

27-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Vakkundig en je betaalt niet te veel.

Ricardo Barendregt

25-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Wij zijn de eerste keer al super ontvangen door mevr. Pirets, zijn super goed geïnformeerd en al onze vragen zijn beantwoord door haar. Uiteindelijk hebben we daarom ook besloten om de knoop door te hakken bij Mulder.

leo Bevelander

25-11-2017
7 Ja, ik beveel dit aan

Hallo,
Sinds een week in het bezit van een peugeot 2008 tweedehands aangeschaft bij u.
Keurig geholpen ,scherp onderhandeld.
Wat ons verbaasde was bij de aflevering,geen flesje wijn/bloementje.
Zelfs geen mapje om de autopapieren in te doen.

Roswitha Van Elst

23-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Wil Veth

23-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Wij hebben dit ervaren als erg goed vriendelijke mensen

A. Schenk

23-11-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Bijzonder vriendelijke receptionist Daniëlo en magazjnmeester Henk. bij deze mensen voel je je thuis. De koffie en "leeshoek" zijn prima! Het gehele bedrijf maakt een zeer nette indruk. Ook monteur Emile werd via een foto voorgesteld: mooi zo!

Marinus Hart

23-11-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Jan de Koomen

22-11-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

positieve ervaringen en vooral een prima uitleg m.b.t. onderhoudsbeurt

Johan Bazen

22-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

A Hofstede

22-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Wijn zeer tevreden over de service wat blijkt uit onderstaande waarderingen

Dhr./mevr.

22-11-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben erg blij met de werkzaamheden die zijn gedaan! Bedankt!

Ronald Vreeman

22-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Keurige ontvangst. Defecte koffieautomaat werd op gewezen en hiervoor in de plaats stond een verse kan koffie. Twee actuele ochtendbladen lagen klaar. Het wachten duurde ongeveer 1 uur.

Albert Reitzema

22-11-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Gewoon tevreden, alles is wat zakelijker dan in het verleden bij de Haan. Daar was ik al vanaf de jaren 80 klant.

Kamila Mrozek

22-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Alles helemaal top!

Vincent van Rietschoten

21-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Ad Reijers

21-11-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Simon Plomp Doelweijk 15

21-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Jan de Bruin

21-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Mijn ervaring met MULDER Sliedrecht is geheel naar wens.

E. D. Vendelbosch

21-11-2017
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Uitstekend, zowel After Sales (Ben) als Sales (Peter)

Bas van der Hoeven

21-11-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Ingrid Kuipers

21-11-2017
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Zeer vriendelijke receptie medewerker en wat er moet gebeuren gaat altijd goed.

Rolien Raatgeep

21-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Altijd zeer tevreden over de garage als ik jaarlijks kom voor APK/beurt

W.H. Schut

20-11-2017
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Wat moet ik nog zeggen over Mulder Peugeot Sliedrecht.
Het personeel is deskundig en vriendelijk. Top garage.

Dick van t Hoff

20-11-2017
9,3 Ja, ik beveel dit aan

ltw van der linden

20-11-2017
9,7 Ja, ik beveel dit aan

snel en correct

C Donker

20-11-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Rob ter Linden

20-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

gijsbert haasnoot

20-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Herman Vermeulen

20-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Joop Lemson

20-11-2017
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Gerben Glazema

19-11-2017
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Sterke dealer met verstand van zaken. Heeft me goed geholpen bij het afleveren van mijn nieuwe Citroen C4 Picasso en heeft uitleg gegeven van alle functies die in de auto zitten. Voor een volgende auto zal ik Mulder Alblasserdam zeker weer overwegen.

H.J. Klok

18-11-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

vriendelijke ontvangst en goed uitgevoerde servicebeurt.

Joke Baerveldt

18-11-2017
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Ton de Jong

18-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Via private Lease nu de gelukkige "eigenaar " van een Peugeot 3008 SUV .
In dit proces meer dan uitstekend begeleid door Marco Beinema. Hij is dus met name de 10en generator geweest.

Bert Schenk

17-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer prettig in de omgang, fantastisch goede ervaring met uw verkoper Marco Beinema.

Carel van der Heijden

16-11-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Ondanks dat de verkeerde hulpveren waren besteld en dit pas ontdekt was toen de vering al gedemonteerd was, is het toch goed opgelost door een leenauto beschikbaar te stellen en de volgende dag de auto op te kunnen komen halen met de juiste hulpveren.

Eric Lahuis

15-11-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Bert Heidman

15-11-2017
8,3 Ja, ik beveel dit aan

We zijn goed geholpen.
Goede uitleg over de auto.

jack scharn

15-11-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

Mijn bezoek begint al met uw attente receptioniste, het vriendeloijke personeel en de goede wijze van repareren.

Antoine Grootenboers

15-11-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Betty de Koning

15-11-2017
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Prima service, aardige werknemers.

van Wijngaarden Willem

14-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

14-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Arie Adrianus Stehouwer

14-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

14-11-2017
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Tony Bons

14-11-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Fred van de Wal

14-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Arie

14-11-2017
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Kom daar al ruim dertig jaar over de vloer. Het zit dus wel goed.

Dieter De jager

14-11-2017
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Jeroen van Dijk

13-11-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Zeer positief en zeer klantvriendelijk met uitstekende services!

C.A. Wolst

13-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Al jaren trouwe klant. Dit zegt genoeg. TOP.

Wout Nugteren

13-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Enkele weken geleden een telefonische afspraak gemaakt voor een APK, melde me vijf minuten voor de afgesproken tijd en direct werd de auto de werkplaats ingereden. Na drie kwartier kwam "onze vriendelijke Nick" en vertelde dat de auto goed gekeurd is alleen een lamp moest vervangen worden, dat werd direct gedaan.
prima tijdmanagement! En de prijs was ook een positieve ervaring, EUR. 19,95. Ik kon na een klein uurtje "in de koffiehoek" fluitend weer naar huis! Het Team van Mulder Alblasserdam, voor mij verdienen jullie een dikke 10 !!!!

Marco Prins

13-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik wordt hier altijd goed geholpen

Jannie Goedhart

13-11-2017
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Marlies Kreij

13-11-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Wijnie Dekker

13-11-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

C. Voorbij

13-11-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Aart Bakker

13-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Wij zijn zeer tevreden met onze Peugeot,rijdt goed zit lekker en hebben voor zover geen klachten.

Bob Klein

13-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Jan Prins

12-11-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Lenie Valk van der Meulen

10-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

zeer positief

Willy Lammers

09-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Heel erg godd

PG Taselaar

09-11-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Zonder andere vestigingen tekort te doen is mijn mening
dat Sliedrecht er in alle opzichten in positieve zin bovenuit springt.

chris swaans

09-11-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

L.C. de Boo van Uijen

08-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik rijd al sinds 1966 Citroens van deze garage. Steeds tevreden, anders zou ik naar een ander gaan.

Helen Vermaire

08-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima ....

J. Kok.

08-11-2017
7,7 Ja, ik beveel dit aan

engelbert de jonge

08-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Kees Boogaard

07-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Er was een kleine lekkage en die is snel en
correct verholpen.

Tareq Manneken

07-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben zeer tevreden over de service en persoonlijke toenadering van het personeel naar de klant toe. Gedurende de verschillende bezoeken heb ik altijd een positief, warm en huiselijk gevoel gekregen van het personeel met name van de coördinator (Marcel Twigt). Zijn professionele en deskundigheid heeft mij gedurende het hele proces van begin tot eind begeleidt. Ik kan niet anders zeggen TOP! Mijn digitale dossier is heel snel en zorgvuldig door hem opgemaakt, en ik hoefde eigenlijk helemaal niets te doen, behalve te ondertekenen Ideaal!! Ik kan altijd met vragen of opmerkingen komen die hij meteen wist te beantwoorden of als er een probleem was dan had hij er altijd de juiste oplossing voor. Als voorbeeld gaf mijn display aan dat mijn bandenspanning te laag was en ik deze weer op spanning moest brengen. Echter op het moment dat ik mijn banden wilde oppompen zag ik een schroef in mijn band wat de oorzaak was van de verklikker in de display. Even een belletje plegen naar Marcel plegen, en ik kon meteen terecht. Super! Nog geen half uur wachten, een leuk gesprek met de receptioniste en Marcel in de wachtruimte onder het genot van een lekker bakje koffie die altijd klaar stond, of ik kon het zelf pakken zonder te vragen …en voordat ik het wist kreeg ik mijn sleutel weer. Voor de service en gezelligheid een dikke 10!! Kort samengevat ik ben zeer tevreden met mijn Citroen C3, ik rij er elke dag met een “Big Smile” in…mede dankzij de vriendelijke, professionele en deskundigheid van het personeel waar de service Top is. En ik zal na de 48 maanden er serieus over nadenken om wederom een auto bij deze Citroen dealer te Leasen. Met name bij het personeel.

willy Van Heek

07-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Bert Holster

07-11-2017
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Een grote beurt en seizoen banden(wielen)wissel naar alle tevredenheid uitgevoerd.

Joop Lemson

07-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijke ontvangst aan de balie t.a.v. het maken van een afspraak om de zomerwielen te wisselen voor dewinterwielen

Betty de Koning

07-11-2017
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Prima service. Denken ook mee en adviseren.

J Sparreboom

07-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

C. Westeneng

07-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Adrie Hopstaken

06-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Kan niet beter.
Naar aanleiding hiervan gelijk maar een nieuwe 3008 besteld

Arie Lommers

06-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Erik van Pelt

06-11-2017
9,7 Ja, ik beveel dit aan

bert van wijngaarden

06-11-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

ik heb bij mulder de twaalfde nieuwe auto gekocht.
zoals altijd een goede service.
ben zeer tevreden met sander borsboom,

deze jongen weet goed met klanten om te gaan.

H.A. de Bruijn

06-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Gerwiene Reinhoudt - Jager

06-11-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Ard de Jong

06-11-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Anja de Bruin

06-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer goed en zeer klantvriendelijk!

Dhr./mevr.

06-11-2017
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Al ruim 18 jaar een zeer tevreden klant.

Dhr./mevr.

06-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Hanna Tutupoly

06-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben heel erg tevreden over de diensverlening. Zowel de klantgerichtheid als klantvriendelijkheid waren uitstekend! Je voelt je echt serieus genomen.

Age Schotanus

06-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Henk Leeuwen van

06-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Tamara Lagendijk

06-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Afspraak gemaakt via internet. Auto gebracht om 9 uur en ik kon in de wachtruimte wachten tot het klaar was. Net voor 10 uur was de auto klaar en kon ik weer naar huis. Netjes geregeld allemaal!!

Dhr./mevr.

06-11-2017
9,7 Ja, ik beveel dit aan

D.van Pelt Pelt

04-11-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

op tijd en volgens afspraak geholpen.

Dhr./mevr.

03-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Jochem Cloots

02-11-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Heel vriendelijk kennis van auto's ook al is het niet jullie merk

Frans Laurijssens

01-11-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Ik kom al sinds 1999 in deze vestiging. Het prettige is dat ze de klanten kennen en zeer persoonlijk behandelen.
Laatst had ik tijdens een reis door Engeland een probleem en dat samen telefonisch kunnen oplossen. Voor de zekerheid is dat bij terugkomst nog even gecontroleerd.

Elles Biesheuvel

01-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Netjes en vriendelijk geholpen. Ik heb er een mooie auto aan overgehouden voor een mooie prijs.

Rene van Eijk

01-11-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Altijd prima en afspraak is afspraak.

Sylvia Alders

01-11-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer klant gericht en vriendelijk ook na aankoop van de auto wordt er nog aandacht aan de klant geschonken.

Philip Calmthout, van

31-10-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Ter zake kundig. Flexibel. Geduldig

H.A. de Bruijn

31-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer positief

Ans Creutzburg

31-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Beno Van Sikkelerus

31-10-2017
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Snel geholpen bij afgesproken Bandenwissel.
Ruitenwissers besteld.
Die moest ik later ophalen dan afgesproken was.

J.H. van der Ree

30-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

G.S. Molengraaf

30-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Arie Johannes Keijzer

30-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

L.L. Hak-Stolk

30-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Voor alle onderdelen een rapportcijfer 10.
Ga zo door.

Astrid Sterrenburg

30-10-2017
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Michel Verdaas

30-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Ankie van-Ee-Krouwel

30-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Fijn geholpen en was van plan occasion Citroen Cactus te kopen en uiteindelijk door goed advies de nieuwe C1 gekocht. Rijdt super ook op de rijksweg.
Werd geholpen door Ron Tholenaars.

H van den Sigtenhorst

30-10-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

banden wissel naar tevredenheid uitgevoerd.

Lardus Joustra

30-10-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Jacobine van de Graaf

30-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

30-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Deskundigheid, Prijs/kwaliteit is niet te beoordelen als je alleen maar met de receptionist te maken heb gehad, en niet kan beoordelen hoe ze in de werkplaats met je voertuig omgaan, en de handelingen die er voor dit bedrag zijn verricht.

Marina de Koning

30-10-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Robert Scheurwater

30-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

1 woord... Perfect!

A.N.J. van Heteren

30-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima onderhoudsbeurt. Netjes op tijd gebeld voor akkoord voor extra benodigde werkzaamheden. Klantvriendelijk personeel.

R. Fokkink

29-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

H von Schukkmann

27-10-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Frits Kruk

26-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Jacqueline Stoof

26-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer vriendelijk ontvange. Goede uitleg over de private lease. Zoals afgesproken werd de auto zeer snel geleverd..

Arie Lommers

25-10-2017
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Goed

Joep Eikenboom

24-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Wij zijn al een flink aantal jaren klant bij Mulder Peugeot Dordrecht. Dat betekent dat wij altijd heel goede ervaringen hebben gehad. Ook nu is er heel goed met ons meegedacht en zijn we opnieuw heel tevreden.

H.G. Vischer

24-10-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Service top, oplossinggericht denken. Ook wanneer klant ontevreden is, openstaan voor opbouwend kritiek.

chris bouman

24-10-2017
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Het feit dat ik al 40 jaar klant ben bij Mulder Peugeot en/of haar rechtsvoorgangers moet genoeg zeggen.

J.M. van der Esch

24-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Het olieprijs was te laag. Binnen een half uur was er iemand naar Papendrecht gekomen om olie bij te vullen. De andere dag zelf nog naar de garage geweest omdat de motor blijf loeien. Er bleek iets kapot te zijn die de temperatuur te heet aangaf. Direct verholpen. Super!

Caroline Spilker-Schaap

24-10-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Ervaring met mulder Peugeot Sliedrecht is
prima !!!

T.J. van Wijk

24-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Alles perfect klantvriendelijk technisch

Simon Plomp

23-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Alles helemaal top!

Dhr./mevr.

23-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben erg vriendelijk te woord gestaan en zeer goed geholpen.

Gerrit Robberecht

23-10-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

J.G.C. den Boer

23-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben zeer tevreden over alles wat betreft behandeling
als service.

Harry Nagel

23-10-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Altijd prima ervaringen met dit bedrijf

Henk Reijerse

23-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer goede garage, vriendelijke mensen en afspraken worden nagekomen.

Bram Gunter

22-10-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

prima service, fijn bedrijf.

Joanna Weistra

22-10-2017
7,3 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

22-10-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

J. Abels

21-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

E.J. Retel

21-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Open bedrijfsstructuur en duidelijke afspraken

Rob Hagens

21-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Altijd klantvriendelijk en meedenkend

Anja Fok

21-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Vooral tevreden over de goede uitleg

Louk Straver

21-10-2017
8,3 Ja, ik beveel dit aan

stond met pech in Dordrecht. Men verwees mij door naar de wegenwacht. Hoe moet ik dat zien met de pech-serrvice dienst die Peugeot ook aanbiedt?
Bij de APK-keuring had ik een prima ervaring> Er werd een alternatief voor de banden aangeboden en ik kreeg een leenfiets. Top

René van Ballegooijen

20-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

In verband met een terugroepactie voor de eerste keer bij Mulder Alblasserdam. Gemoedelijke sfeer en snelle reparatie.

Henk Penninkx

20-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik heb in het kader van een terug roep actie de garage bezocht. Overeenkomstig de afspraak is de controle uitgevoerd.

Henk Samson

19-10-2017
9,5 Ja, ik beveel dit aan

Uitstekend.

Dhr./mevr.

19-10-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Vakkundig geholpen, geen gedoe, goede prijs, helderheid over kosten vooraf.

Richard Hobers

19-10-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Netjes,correct en vriendelijk geholpen. Maakt een betrouwbare en positieve indruk.

max Brilman

19-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

super goed geholpen, en voorlichting prima, we zijn heel erg tevreden.

Hendrik de Jonge

19-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Uitstekende service en deskundige medewerkers!

Aad Van Dorp

18-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijke ontvangst,goede voorlichting,deskundige afhandeling.

Harrie Schellekens

18-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Precies volgens afspraak (tijd); er werd duidelijk verteld hoe lang het ging duren; lekkere koffie

Michiel van Rees

18-10-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Prima klantvriendelijke benadering

Karel De Wilt

18-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Jan M van Asperen

18-10-2017
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Goed

Frans Stolte

17-10-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

Dorothy de Goeij

17-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Meedenkend, als het moet, snel en zorgvuldig.

wim komdeur

17-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

superservice tijdens de banden wissel gelijk even olie en ad bleu bijgevuld , binnen het uur weer op weg.

Elly Ballegoyen

17-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Werken volgens afspraak. Vaak is de auto al eerder klaar dan de afgesproken tijd. TOP

Robert de Jager

16-10-2017
8,3 Ja, ik beveel dit aan

corrie de haas-kazen

16-10-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

Henry de Vries

16-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Corn. J. van de Graaf

16-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

16-10-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

Goede communicatie en vriendelijk behandeld.
Door jullie is er ruimte in de (garage)planning voor mij gemaakt wat ik erg fijn vond.

hans van de pol

16-10-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

74000 beurt HP-244-G

Jako Bikker

16-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Ron van Kooten

16-10-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Caroline Spilker-Schaap

16-10-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Prima dealer!!

Erik Gerlach

16-10-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

D Van Welie de Deugd

16-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Rika Payá Westdijk

16-10-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Monique Vermoen

16-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Jeannette Brik

16-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijk personeel. Voldoende gelegenheid om te zitten en te wachten tot de auto klaar is.

G Laats

14-10-2017
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Prima.

Jan M van Asperen

13-10-2017
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Lennart Rijsdijk

11-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Wegens motor storing melding zonder afspraak lang geweest
Werd gelijk geholpen en het probleem gevonden
kapot bobine
Helaas niet op voorraad maar binnen 4 uur was dit onderdeel binnen
en werd ik gelijk geholpen

Otto Smitshoek

10-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Hans Schouten

10-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

De derde Peugeot gekocht bij Jan Willem 't Hart.
De showroom is goed, het onderhoud is uitstekend, de service is correct en adequaat.
Wij zijn met Jan Willem tot een mooie inruil en een goede aankoop gekomen van een 3 jaar oude Peugeot 308SW.

Dhr./mevr.

10-10-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Rini Rikkert

10-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

H Gündel

09-10-2017
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Bij Peugeot Dealer Mulder is een afspraak een afspraak. 100% goeie service’s.

MJ Vonk de Vries

09-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer tevreden!!!

Ineke Voorthuijzen

09-10-2017
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Wat ik mis: dat je gelijk aangesproken wordt bij de balie. Al is het maar een knik o.i.d. zodat je weet dat je gezien wordt. Verder oké.

John Herrewijn

09-10-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Willemien Loeve-Kappelhof

09-10-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Prima, zowel in onderhoud, service als verkoop

Edwin Korsmit

09-10-2017
9,3 Ja, ik beveel dit aan

weer prima service en alles weer tip top in orde.
Op naar weer een hoop veilige kilometers

Patricia Stuurman

09-10-2017
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Frans Eldering

09-10-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

E. Timmer-Tijssen

09-10-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben al meer dan17jaar klant, ik denk dat dit voor zichzelf spreekt.

Ida Bruyn-Boon

09-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Perfect! Zeer kundig, hulpvaardig, vriendelijk en voorkomend!

Jaap Hoornaar

09-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Nancy van Dijkhuizen

09-10-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

M. Walraven

09-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijke manier van verkopen (niet dat opdringerige), netjes op de hoogte gehouden van de verwachte leverdatum.

Ruud Moerkerken

09-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Petra Schouten-Doff

07-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Wij vinden het een top garage. Complimenten Nick die altijd alles uitlegd , duidelijk , geduldig en betrouwbaar. Na onderhoud, APK e.a. altijd keurig schone auo door de monteurs.
Wilt u een andere auto uitzoeken , Jan Willem t Hart is o.a. een van onze favoriete verkopers.

Bert Lek

06-10-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Het was een prettige belevenis om de nieuwe C3 uit te zoeken met mevrouw Pirets.
De aflevering was krachtig en cordaat

Ton den Braber

06-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Altijd goede service en prima zaken mee te doen. Dit is inmiddels de 4e Peugeot die we bij Peter Schriel aanschaffen en alles is altijd super geregeld. Op naar de volgende!

Dhr./mevr.

06-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

samantha van ruiven-nuninga

06-10-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Dick sparreboom

05-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Goede service en zeer vriendelijke verkoper

J.W. Koene

05-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

G.B. Vermaas

04-10-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Stefan Wenink

03-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Marc Stout

03-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Dat heb ik al vaker gezegd ik vind het een uitstekend en goed autobedrijf.

JOhn van Woerkom

03-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

heb er een nieuwe auto gekocht. Goede uitleg snelle levering

Cees Buizert

03-10-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Zeer positief.

C. Leeuwestein

03-10-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

ernst schotting

02-10-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Tot heden altijd prima servicegerichte bejegening.

Dhr./mevr.

02-10-2017
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Marry Kamerman

02-10-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

am Zwirs-v/der Krogt.

02-10-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

Jeanne Peeters-Stroucken

30-09-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Ad Huijbregrs

29-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Snel en vriendelijk ontvangen. Eerlijk en duidelijk. Alles goed afgesloten. Zeer tevreden.

M de Vries

28-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Bedrijf heeft de tijd genomen om met een nette deal te komen.
Mooie showroom, zet maar in de agenda, over 3 jaar weer een nieuwe auto.

Paula de Waard

28-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

François de Vree

27-09-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Marijn Andriesse

27-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

R Kampen

27-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

John Bomer

27-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

E Hazelhoff

27-09-2017
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

27-09-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Uitstekend

Dhr./mevr.

27-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

geef een 9++++++++++++++++++++
omdat het altijd nog beter kan

samir masih

27-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

zeer pretig en aangenaam bezoek aan de show room.
zowel tijdens het kopen als ook bij het leveren van mijn nieuwe citoen c1 ben ik heel goed gehoplen met advies en uitleg.
ik zou zeker uw bedrijf liefdevol bij alle mijn kenissen aanraden .

Wilfred de Groot

27-09-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Zeer leuk en vakkundig geholpen. Mooie Suzuki Celerio gekocht. Mijn 1e voorkeur geen uit naar een supermooie C1 helaas was deze niet voorhanden qua specificaties, km's en prijs.

Stef Schopgens

26-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Berry Haverkamp

26-09-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijk behulpzaam team

J.P. van Herwerden

26-09-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Barend van der Want

26-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Geode en snelle service. Komen afspraken goed na. Prijs kwaliteit is goed

Jan van der Westen

26-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben heel tevreden over het verloop van het reparatieproces. Duidelijke afspraken vooraf, informatie tussendoor en ook de afhandeling, overdracht auto en facturering, waren vakbekwaam en als prettig ervaren.
Ook het vervoer naar huis en weer naar de garage was goed geregeld.
Mijn auto is oud, net als ik. Het is dus heel belangrijk dat beiden het goed blijven doen, dus moet het onderhoud tijdig en goed gebeuren. Ik waardeer het echt, dat ik daarop kan vertrouwen.

Gerard van Maanen

25-09-2017
7 Ja, ik beveel dit aan

Goed voor de eerste keer.

Anna van Rijswijk

25-09-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Kim Fornnasari

25-09-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Ik had een afspraak gemaakt voor een grote beurt via internet, maar helaas stond deze afspraak niet in de computer! Er was iets verkeerd gegaan. Toch konden ze me tussendoor inplannen diezelfde dag nog! Echt een super service. Ondanks de wat hoge prijs ben ik zeer tevreden over Mulder Dordrecht. Het team is erg vriendelijk en vlot en het voelt vertrouwd.

Jakob Poot

25-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Mary-Anne Dingemans

25-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Nelly van Spronsen

25-09-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijk ontvangst!! Beleefd en vriendelijk personeel of het nu in de showroom is, vanuit de werkplaats of achter de receptie!!

Peter

23-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Klantvriendelijke en snelle service

A Westerlaken

22-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

J.D. Bons

22-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Uitstekend

Hans Kesteloo

22-09-2017
9,3 Ja, ik beveel dit aan

kees zwets

21-09-2017
7,3 Ja, ik beveel dit aan

l.p van vliet

20-09-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

19-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Tony Bierhaus

19-09-2017
7,5 Ja, ik beveel dit aan

Prima ervaring. Vooral de prijsindicatie vooraf vindt ik een goede zaak. Ook wanneer een reparatie nodig mocht zijn.

Dhr./mevr.

19-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

19-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Paul Dielhoff

19-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer geode ervaring: heel vriendelijk, perfecte proefrit gemaakt. Alles op tijd. Goed geadviseerd en op mogelijkheden gewezen.

walentina glimmerveen

19-09-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

arja van de Velde

18-09-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Charlotte Zeedijk

18-09-2017
3 Ja, ik beveel dit aan

Ik heb geen goede ervaring met Peugeot Mulder Sliedrecht. Ik heb afgelopen vrijdag daar mijn auto opgehaald. Ik kreeg geen uitleg over de auto, zij gaven de sleutel en gingen naar binnen toe. Daarnaast was ik nog niet thuis ( 30 kilometer verderop ) en in mijn dashboard brandde er al een lampje. Vervolgens gebeld met Mulder Peugeot Sliedrecht en zij gaven aan dat zij daar niks aan doen. Er valt een hoop te verbeteren.....

Anita Ooijen

18-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Via autotrader uitgekomen bij Mulder voor een gebruikte auto.
Goede prijs, goede service. In perfecte staat afgeleverd.

Peter Groenendaal

18-09-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Alhoewel ik jarenlang met een Citroen heb gereden ben ik tijdens een vakantie bij Peugeot Nootdorp geïnteresseerd geraakt in Peugeot. Daarbij telt wel mee dat k in het verleden rijles met een Peugeot heb gegeven. Omdat in Dordrecht de Citroen en Peugeot onder 1 dealer vallen ben ik eerst gaan kijken bij Peugeot. Daarbij de afspraak makende dat ik ook bij de Citroen ga kijken. De verkoper wist mij enthousiast te maken over een Peugeot. Dit gevoegd bij mijn eigen interesse viel, na een bezoek aan de Citroen, de keuze op een Peugeot 2008. De informatie, behandelinmg, uitleg en daarna aflevering verliepen prima en verdient een pluim.

Karel Bezemer

16-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Erg vriendelijke en duidelijke verkoper. Zeer tevreden

MJ Vonk de Vries

16-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Rob Mayer

13-09-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

Goed

M. Lasonder

13-09-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

De rol van Niek als receptionist is een onmisbare. Hij informeert helder en duidelijk over de reparaties die worden gedaan. Is altijd vriendelijk hoe druk het ook is!

K. Scheltens

13-09-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Correcte en vriendelijke afhandeling. Goede uitleg of wat gedaan is, vragen beantwoord.
Leenfiets service prima.

J.G.C. den Boer

13-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Een overstap is altijd moeilijk, je kent elkaar en stapt in het onbekende.
Ik begin me thuis te voelen in Sliedrecht en wordt er zeer prettig en goed behandelt.
Het werk aan de auto is 99%

astrid videler

13-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

we zijn in dordrecht geweest voor de aanschaf werden geholpen door iemand uit sliedrecht waardoor het proces door sliedrecht is behandeld terwijl wij wilde dat dat ik dordrecht gedaan werd dordrecht heeft dit goed en correct opgepakt en heeft er alles aan gedaan om toch te zorgen dat de auto op tijd geleverd werd.

Matty van Twist

13-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Percival Stubbs

13-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Verkoper gaf ons een betrouwbaar en bekwaam gevoel. Temeer omdat wij bij meerdere autobedrijven langs waren geweest om een nieuwe auto aan te schaffen. Onze beslissing is dan ook een Citroen bij Mulder geworden. Ook de levertijd en telefonisch contact is uitstekend. Wat communicatie betreft : hier kunnen veel bedrijven nog van leren.

H.J. Klok

13-09-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

vriendelijk en to the point.

H Meijer

12-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Een zeer fijne manier waarop je hier als klant ontvangen wordt. Prettig geholpen zowel bij de aanschaf van een nieuwe auto maar ook als je voor een servicebeurt komt of een andere vraag he t. Kortom je voelt je thuis bij Mulder in Alblasserdam.

marieke dannenberg

12-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima service!

B.S.

12-09-2017
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Alleen maar positief! Meedenkend, servicegericht, alles goed geregeld. Ook al betreft het een private lease Peugeot ipv koop, daarin maakt Mulder geen onderscheid. Zeer tevreden met het aankoopproces van mijn 108 Collection.

BCA Kamp

12-09-2017
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Alleen maar goede ervaring.

Ingrid van Woerkom-Krijt

12-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Snel, accuraat en klantvriendelijk

J.B. SCHOT

11-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

A Tegelaar

11-09-2017
8,3 Ja, ik beveel dit aan

E. Van Der Bijll

11-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Gerwiene Reinhoudt - Jager

11-09-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

Martijn Muller

11-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Top service en tevens leuke gasten. Prettig zaken doen.

Lucinda den Bestn

11-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Albert Schilder

11-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Goede service en ontvangst

G.C. Monster

11-09-2017
9,7 Ja, ik beveel dit aan

André Stavinga

11-09-2017
9,7 Ja, ik beveel dit aan

John Verhoev

06-09-2017
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Cees Buizert

05-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Als zeer positief ervaren.

Betty Meijwaard

05-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Zoals gewoonlijk was alles weer goed geregeld.

Ger Voeten

04-09-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

W. de Jong

04-09-2017
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Eliza Middelkoop

04-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Stefan Wenink

04-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Maarten Flikkema

04-09-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

Michel Verdaas

04-09-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

erg goed

Piet van Gelderen

04-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Cees de Keizer

04-09-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Sonja Van den Broek

04-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

DIK TEVREDEN MET HOOFDLETTER .

Martin de Deugd

01-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Top, de 10 heeft Mulder Peugeot Dordrecht wat ons betreft dik verdiend, vol lof .
En die prachtige 108 bevalt ons uitstekend.

E.R. Tjong-Ayong

31-08-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Wout Nugteren

31-08-2017
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Een zeer populaire Peugeot bedrijfsvestiging, altijd druk, altijd mensen (klanten) en ondanks deze "drukte" geef het personeel je het gevoel dat je altijd welkom bent !

Henny van Os

30-08-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Erg vriendelijk en goed geadviseerd

Carina Langenbach

30-08-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

hans wapstra

30-08-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Wij zijn bijzonder goed geholpen door Dhr Ron Tolenaars hij heeft ons vriendelijk en duidelijk te woord gestaan.

Kees Visser

30-08-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Digitaal een afspraak gemaakt voor een servicebeurt.
Snel antwoord terug en de afspraak duidelijk vast

Dhr./mevr.

28-08-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Een fijn bedrijf om een auto te kopen. Goede service, vriendelijke verkoper!

hennie de zeeuw

28-08-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

altijd alles netjes en goed geregeld

Henk de Vos

28-08-2017
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Frans Gulikers

28-08-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

Marjan van Drunen

28-08-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

J.R. Spek

28-08-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

al jaren prima

Wilma Schaap

28-08-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Altijd hoffelijk ontvangen, duidelijke uiteenzetting van de rekening, afspraken worden stipt op tijd nagekomen en - mocht zich een spoedgeval voordoen- wordt prima gecommuniceerd. Ook bij een tussendoortje(spiegelkap was eraf gereden: geen probleem, werd direct geholpen).

Wim Komdeur

28-08-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Super service, en als volgens afspraak.

Wil Thape

28-08-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Rudy Vendelbosch

27-08-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Geen lang verhaal gewoon altijd bijzonder prettig contact. Hartelijke ontvangst en prima service

j d mulder

25-08-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Mart Gaal

25-08-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

zeer goede ervaringen vorige week mijn 2de nieuwe peugeot gekocht daar. is wederom zeer goed bevallen de verkoopadviseur was in dit geval Andre Kolders daar ben ik uitstekend door geholpen

Marcel

24-08-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Piet zeeman

24-08-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Chris Drinkwaard

24-08-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Frans Klijn

23-08-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

22-08-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

prima ervaringen

Eric De vos burchart

22-08-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Nette service . Nemen de tijd voor je .

Henk Haeser

22-08-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Ben heel tevreden hoe deze reparatie door locatie Sliedrecht is opgelost en afgehandeld. Ben niet tevreden over Peugeot Nederland, doordat een zo'n grote reparatie moest plaatsvinden aan mijn Peugeot 5008 van 5 jaar oud!
Verwacht van Peugeot Nederland tegemoetkoming in een deel van deze grote reparatie.

Joop Lemson

22-08-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Jerry Felter

22-08-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

Goed en klantvriendelijk

C. de Keizer

21-08-2017
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

21-08-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima ontvangen. Gastvrije medewerkers. Steeds op de hoogte gehouden van de stand van zaken.

Frans Stolte

21-08-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

Rinus Zuijdwegt

21-08-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Ben Hagers

20-08-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

T Beks

20-08-2017
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Uitmuntend!

Mike Snoei

20-08-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

20-08-2017