Klantervaringen

Nancy Dijkhuizen van

13-08-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Ron van Dooremalen

13-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Uitstekend

Dhr./mevr.

12-08-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Henk Penninkx

12-08-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Ik bracht de auto voor een ruitbreuk 's morgens om 8 uur volgens afspraak. Toen ik om 16.00 uur informeerde of hij nog niet klaar was, werd er de laatste hand aan gelegd.
Ik vind dat wel heel erg lang geduurd heeft.

Dhr./mevr.

11-08-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Andre Stavinga

10-08-2018
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Wim Komdeur

10-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Super service. Gewoon even tussendoor geholpen ondanks de drukte

Andre van Rijs

09-08-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Peter Groenewegen

09-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Klantvriendelijk, duidelijk en doen er alles aan om de klant tevreden te stellen

A.J. van Hengel

09-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ervaringen met de vestiging Alblasserdam zijn heel positief.
Ook met een spontaan probleem wordt bij de receptie naar een altijd passende oplossing gezocht. Top.

Peter Michielse

09-08-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Ik had een probleem met de stekkerdoos aan de trekhaak. Was enige haast bij van mijn kant. De servicebalie heeft haar uiterste best gedaan om de vervanging van de stekkerdoos zsm in te plannen. Dat is naar mijn tevredenheid gelukt. Bedankt voor de flexibiliteit !

otto Grootenboer

08-08-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Simon van der Zwan

08-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer vriendelijk personeel goed geholpen.
We zijn zeer tevreden.

R. Strijker.

08-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Super.

H.J. Klok

08-08-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Het duurde even voor een baliemedewerker aanwezig was toen ik mijn auto voor een beurt bracht, maar verder ben ik tevreden met de geboden service.

Nico Van de Poel

08-08-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Ton Schröder

08-08-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Door onverwachte omstandigheden kon de door mij bestelde nieuwe Peugeot niet meer geleverd worden. Dankzij de intentie van beide partijen om een goede oplossing te vinden zijn wij tot een uitstekend compromis gekomen, waardoor ik nu in een geweldige Peugeot 3008 Allure automaat rij.

Rob Kroon

08-08-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Is zeer goed

Arie Verkerk

08-08-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Percival Stubbs

08-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Afspraak maken voor een onderhoudsbeurt gaat online heel simpel en ik ben vriendelijk ontvangen.

Piet zeeman

08-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Joost de Jong

08-08-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Online een afspraak gemaakt. Er werd een optie aangegeven voor haal en breng service.
Ik kreeg via de mail de melding dat ik mijn auto moest komen brengen en halen en dat afspraak was vastgelegd. Waarom wordt deze optie dan aangegeven?????

Perry Kunst

05-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Wederom prima zaken gedaan met Mulder Alblasserdam!

T.Hut

04-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ton Maas

02-08-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben al jarenlang klant, ondanks dat mijn auto al wat ouder is voel ik me altijd welkom. Met name automonteur Ben verdient een compliment, altijd betrokken en geeft ook advies over het onderhoud op termijn. Daar kan ik wat mee.

Edward Leuwol

30-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer tevreden en geven het team van Alblasserdam een cijfer 10 .Altijd correct en kundig en service gericht.
Aangezien wij ook een Citroën C3 bij hun in onderhoud hebben, is Peugeot 107 ook bij Citroën Mulder Alblasserdam in onderhoud .Wij zouden de.mails en acties voor de.peugeot graag willen gebruiken bij Citroën Mulder Alblasserdam dan is alles onder een dak.

Frans Groenendijk

30-07-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Peter Schriel

30-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Fijn en correct geholpen!

Cor Dekker

30-07-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

De ervaring met dit bedrijf is goed tot zeer goed.
Toch nog wel enige verbeterpuntjes mogelijk. Het bedrijf opent om 8 uur. Indien er een vervangende auto nodig is, is het wenselijk dat deze dan ook gereed staat. Indien de man die dit verzorgt 15 minuten eerder begint kan de betreffende auto direct meegegeven worden. Het is misschien maar 5 minuten wachttijd maar geeft een vorm van efficiëntie weer.

Er is een terughaal actie punt aan de auto uitgevoerd blijkt uit de rekening, geef tijdens het ophalen even aan wat er gedaan is en waarom.

Verrast omdat er naast het witte sleuteltje op het dashboard na een tijdje ook een oranje sleuteltje ging branden. Het witte sleuteltje was om de beurt aan te geven. Gebeld om te vragen wat het oranje sleuteltje was, dit kon men niet uitleggen en advies was om bij de garage langs te gaan. Bij navraag bij de monteur was het "waarschijnlijk" dat de beurt was overschreden. De beurt was niet in km overschreden (nog 4500 km te gaan) maar wel in tijd. Dit geeft voor de berijder een onrustig gevoel.

Paul Steggerda

30-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Mijn Citoen C4 Grand Picasso heeft een verleden van hardnekkige motorstoringen die begin dit jaar (2018) bij Mulder Citroen Dordrecht zijn verholpen. Dit was niet zo eenvoudig, maar uiteindelijk was men ervan overtuigd dat het probleem weg was en heb ik de Auto teruggekregen. Gelukkig was is het wel een leaseauto want anders was het voor mij, met een auto die net uit de garantie was wel heel duur geworden. Ook hier heeft het team met de leasemaatschppij goed samengewerkt. Het euvel was een tijd weg maar in juli dit jaar kreeg ik weer een motorstoring. Hoewel het vakantie tijd was kon ik dezelfde dag langskomen zodat ze de storing uit konden lezen. Het bleek uiteindelijk een slechte bougie te zijn die ze direct hebben vervangen. Tot nu toe probleem opgelost. Ik ben een beetje teleurgesteld in Citroen als merk, maar Mulder Citroen Dordrecht gaat tot het gaatje om het op te lossen. Ook heel vriendelijke mensen.

Bert van Oord

30-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Prettig, warm, hartelijk, niet opdringerig. Open en eerlijk.
Alles een dikke 10.
Ron is een fijne verkoper.

Bertus Dekker

25-07-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Teunie Lavooij

25-07-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Onze afspraak ging wat moeizaam, hier is wel het een en ander fout gegaan. Kwestie van goed vermelden en/aanpassen waar nodig.

Erik van Efferen

25-07-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Laagdrempelig, het idee dat er moeite voor je wordt gedaan, prettige service aangaande aflevering auto, vriendelijke personeel.

lenie van kooten

23-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer goede ervaring.
Klantvriendelijk, goede service!

Dhr./mevr.

22-07-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

19-07-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

B Barcin

19-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Nieuwe C1 gekocht ben zeer tevreden over de afwikkeling.

D.L. Vasn Pelt

19-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Herman van Riet

17-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Herman van Riet

17-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Mark Hoogendoorn

16-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Goede ervaring. Prettige gesprekken over de aanschaf van de auto en vragen nadien snel en netjes beantwoord.
Auto netjes afgeleverd

Carolus van Steen

16-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima en netjes geholpen door Ron Tolenaars ivm aanschaf nieuwe auto.

Henry de Vries

16-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ria Koudstaal

16-07-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

16-07-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Thera Brok

15-07-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijk, kennis van zaken. Een klein minpuntje vraag van ons om voorkant rechts onderpanel vast te zetten, is niet gedaan. Kwam ik later achter.

Jan Veldman

14-07-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

B.J. v.Brussel

14-07-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

G. van Cappellen

13-07-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

TFC Verschoor

13-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Geertjan Reinhoudt

10-07-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Fijne mensen, duidelijke communicatie, Je bent er geen "kenteken" Ik ga liever hier naar toe, ze weten hoe de auto in elkaar zit, hoe oud hij ook is, dan naar een louche autobedrijf dat meer geld kost dan het opbrengt.

A.H.P. de Jong

09-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

prima snelle service, vriendelijke mensen

Han Pruyn

09-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Met Jan Willem, voor de aankoop / lease van een Peugeot 208, op een uiterst deskundige en prettige wijze geïnformeerd. Dit geldt zowel voor ons bezoek aan de showroom als voor de diverse correcte en plezierige telefonische gesprekken. Al met al een top bedrijf!

Tamara Lagendijk

09-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Vorige week voor de 3e maal een lease contract afgesloten bij Mulder Alblasserdam. Goede service en weer geweldig geholpen! Zegt ook al genoeg dat ik voor een 3e maal terug kom voor een auto!

Dhr./mevr.

09-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

B.P. Barth

09-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ondanks de bijna onmogelijkheid van mijn verzoek heeft een groep personeelsleden alles in het werk gesteld om mij te helpen.
Grandioos! Ze hebben mijn vakantie gered.

Kelly Sluimer

08-07-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Super goed geholpen! Chris was erg betrokken en meelevend. Nam alle tijd om alles goed te bespreken en wist alles duidelijk en vlot uit te leggen. Zaterdag me auto opgehaald en zijn enthousiasme gaf hij echt door aan ons. Auto was ingepakt en een bord ernaast met attentie met mijn naam erop! Wauw echt blij verrast. Ik voelde me meer dan welkom! En totaal geen nummertje

A.C. Wijers

05-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Wij worden altijd klantvriendelijk en correct behandeld.

S.J. van Heteren

04-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Garage gebeld ivm startproblemen. Kon tussendoor langskomen. Bleek kapotte startmotor. Is binnen 2 dagen vervangen door ruilstartmotor. Topservice.

Jan Vogelezang

03-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

ik vind het vreemd dat er geen
lakstift geleverd kan worden in de
kleur Rouge Ultimate.???

leen van Valen

03-07-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Hannie de Bruijn

03-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Mijn lease-auto moest een 2e onderhoudsbeurt hebben. Afspraak maken via internet was eenvoudig.
Ontvangst was uitstekend; de receptioniste kwam achter de balie vandaan om mij uit te leggen wat er uitgevoerd zou worden. Binnen de gestelde tijd was mijn auto gereed.
De medewerker (Sander Borsboom) die mij heeft geadviseerd bij mijn 1e, 2e en 3e lease-auto zag mij en hij wist zelfs nog het kenteken van mijn vorige auto, zag mij staan, maakte een praatje en op mijn vraag of er nog een leuke aanbieding was beloofde hij eea te bekijken voor mij. En ja hoor; er was een aanbieding waarbij voor een automaat niets extra hoefde te worden betaald, waardoor mijn maandbedrag aanzienlijk daalde. De nieuwe Peugeot 108 met automaat is inmiddels besteld. Een dikke 10 voor Sander!

Piet Meijdam

03-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Alles ging zoals telefonisch afgesproken was
Auto gebracht ben netjes thuis gebracht
Hij moest voor 2 uur klaar zijn ivm werk
Werd netjes om 12:45 gebeld dat hij weer klaar stondt
In een woord fantastisch

m van der

03-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Istvan Hodos

03-07-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Prima ervaring met het team.

Arie van der Steen

03-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer tevreden. Vriendelijke en correcte afhandeling.

Annelies Herkert

03-07-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben erg blij met mijn nieuwe, mooie en heerlijk rijdende Peugeot 108. Vanaf de aankoop tot de levering ben ik erg tevreden en er werd volop tijd en aandacht aan besteed zowel bij de aankoop als bij de oplevering van de auto.

Petra van Pelt

03-07-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Leen Verhoef

02-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Deskundig, netjes en vriendelijk.

Marco Stout

28-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Prime mensen en nog snel ook helemaal tevreden.

J Snel

28-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Bij Mulder via PL een C3 aangeschaft. Goed en vakkundig geholpen door betrokken enthousiaste verkoper Leon. Gedurende het proces werden we keurig op de hoogte gehouden. Klein misverstand bij aflevering, een volle tank moet je bij PL zelf betalen en dit had men niet verteld, werd prima verholpen. Mulder stak hand in eigen boezem en rekening werd verscheurd. Dat is service! Prima zaak en Mulder heeft er een tevreden klant bij.

Marian Wijburg

27-06-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

In alle opzichten uitstekend :):):):)

BJ Eikelenboom

26-06-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Onlangs bij bijna 50000km - onder garantie - een nieuwe motor gehad. Duurde even, maar netjes afgehandeld met minimale kosten icm grote beurt

Carel Heijden

25-06-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Sinds jaren zijn wij al klant bij Mulder Peugeot Alblasserdam. Inmiddels diverse Peugeots aangeschaft voor ons hele gezin. Altijd zeer prettig geholpen, zowel bij de inruil/aanschaf/lease als bij de onderhoudsbeurten. De medewerkers dragen zeker bij aan het positieve beeld van deze betrouwbare dealer.

Wil Visser

25-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Al jarenlang heel erg tevreden, maar deze keer was wel een superervaring! Door een ongeval was ik al bijna twee maanden niet in staat zelf auto te rijden, maar er moest wel een APK-keuring en een beurt plaats hebben. Mijn auto werd thuis opgehaald, als extraatje werd hij van binnen en buiten schoon gemaakt en bij het terugbrengen was er ook nog eens een fles wijn als pleister op de wond! Een dikke 10!

G. Bitter

25-06-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Prima

J Sparreboom

21-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

19-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Frits Vogel

18-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer vriendelijke medewerkers welke altijd met je meedenken. De onderhoudsbeurt worden altijd naar tevredenheid uitgevoerd.

Jack Spronk

18-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Sinds 1 week rijd ik in een nieuwe 3008 en ben super enthousiast.

Dhr./mevr.

15-06-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Aankoop 3008

Bob Dunk

14-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

12-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

12-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Vera van der Horst

12-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

de ervaringen met Mulder Peugeot Dordrecht zijn prima.
Niks te klagen.
Erg klantvriendelijk

Rob Weijs

11-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

j.m.j. van Delft

07-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

zeer goed

L.R.T. Peeters

07-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Hamid Afsharbegloe

06-06-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Halil Batur

06-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

ik ben zeer tevreden over de service. medewerkers zijn klantvriendelijk.
duidelijk uitleg over wat er is gedaan aan onderhoud.

Geertjan Reinhoudt

05-06-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

A.H.P. de Jong

05-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

goede service, deskundig en vriendelijk team

Fred van de Wal

05-06-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Mario Okkerse

05-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Snel en vriendelijk geholpen. Top service

Netty Stevens

05-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

05-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Mijn ervaring valt alleen te omschrijven als erg prettig. Vriendelijke en duidelijke service, snelle en deskundige beantwoording van mijn vragen. Alleen een upgrade naar beter koffie zou de service beter maken!

Casper Langendoen

04-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Een klantvriendelijke ontvangst en een uitermate deskundig advies van Mw. Pirets (afd Verkoop). Vanaf het eerste contact in de showroom tot/met de aflevering een prettig contact, zowel face to face, als telefonisch.

Marry Donkersloot

04-06-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Peter Herfst

03-06-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

N Stehouwer

02-06-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

GEWOON GOED

M. Florijn

01-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Simon van Galen

01-06-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Danny Stam

01-06-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Een dealer waar klantvriendelijkheid en meedenken hoog in het vaandel staan. Altijd in oplossingen denken om de mobiliteit van de klant zo goed mogelijk te houden.

E. D. Vendelbosch

30-05-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

29-05-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

over het algemeen tevreden. Niet zo tevreden over betaling met VISA. Moest daar laatst extra voor betalen bij de afrekening van een servicebeurt.
Bij de inruil van de auto kan beter worden omgegaan met prive gegevens, ging nogal rommelig.

Ida Bruyn-Boon

29-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Super!!

Erik (roepnaam) Boer

29-05-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

zeer goede ervaring

Cor Wijers

28-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Goede ervaring, advies en klantvriendelijkheid.

Amy Visser

28-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Jeroen

28-05-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Postitief, klantvriendelijk.

István Hodos

27-05-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Overwegend positief.

Petra Schouten Doff

26-05-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Was even wennen met het callcenter. Maar het doorverbinden rechtstreeks ging uitstekend en lekker vlot.
Mistte Nick wel aan de balie. 🙂 hij was op vakantie.
Verder goed geholpen.

Richard Visscher

26-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

marga van der Leer

25-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

gezellige ontvangst.

Dieny Moock

24-05-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Jammer dat ik weer lange tijd met drie brandende lampjes heb moeten rijden voor ik een afspraak had. Daardoor heb ik diverse weken bijna de auto niet durven gebruiken. Was fijn geweest als ik snel even langs had kunnen komen en dat ze me gerust hadden kunnen stellen dat het geen kwaad kon ermee te blijven rijden. Misschien een tip voor het team. Is klantvriendelijker volgens mij. De reparatie, beurt en APK ben ik erg tevreden over.

Netty van Buren

24-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Netjes, vriendelijk en deskundig geholpen door mevrouw Pirets.

Fred Schook

23-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Prettige zaak, goed personeel.

Henk Reijerse

23-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ankie Remus

23-05-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Zoals altijd was het nu ook weer perfect, vriendelijk en meedenkend/werkend team, duidelijk contact en goede uitvoering van de werkzaamheden.

Rense Sjoers

22-05-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Gewoon straight forward en eerlijk. Was goed binnen komen en heb een mooi voortsel gekregen voor de inruil van mijn vorige auto. Uiteindelijk met een mooie auto weggereden.

Renee van Kempen

22-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Uitstekend! Goed onderhoud en de duur van de wachttijd wordt correct gemoed, zeer tevreden!

Stefan van Rijswijk

22-05-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijk en vakkundig personeel met een goede service.

Wout Nugteren

22-05-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Een "platte" linker achterband constateer ik s'morgens voor het huis!
Een grote Pallet-Kram heeft zich vastgezet in de zijkant van de band, hij zat er nog (vast) in.
Met mijn compressor de band opgepompt en als een speer naar Mulder Alblasserdam, binnen een uur een nieuwe band en weer rijklaar!

Willem

22-05-2018
8,5 Ja, ik beveel dit aan

Zeer goed en vriendelijk ontvangen door Andre nam al de tijd voor ons lekker bakje koffie erbij en goede uitleg prima alles geregeld helaas van wegen de drukte wel 4 weken op de aflevering van de auto moeten wachten

Bea Heeren

22-05-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Adrie Hopstaken

22-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

uit de kunst

Jacki Kempenaars

22-05-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Hans Maris

22-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijke ontvangst en uitstekend gerepareerd

Wilma Schaap-de Jonge

22-05-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Receptiemedewerker Nick v.d. Vegt immer hoffelijk, vriendelijk en duidelijk wat de werkzaamheden betreft.
Verkoop : uitstekend, terwijl de technische dienst niet hiervoor onderdoet. Service en dienstverlening ( kom soms met kleinigheidje langs en word altijd direct geholpen) staan hoog in het vaandel.

Arthur van Vliet

22-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Deskundig.Zeer vriendelijk.Dringt je niks op.Afspraak nakomen.

Nancy van Dijkhuizen

22-05-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Mijn auto is fantastisch gemaakt na een schade, en van binnen en van buiten schoongemaakt.

A. Schenk

22-05-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Alles top!

peter nienkemper

22-05-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

S Nellen

22-05-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Eric Boekhoff

20-05-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Heel klantvriendelijk. Zelfs een lampensetje gekregen waar ik niet om gevraagd had. De opmerking m.b.t. de lampen was alleen gemaakt om jullie naar de 10 te brengen.

Paul van Lent

18-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Opnieuw een prima service bij Garage Mulder Citroën Dordrecht.

Raymond Kerklaan

18-05-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Nathalie Mataheru

18-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Bob Visser

15-05-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Auto gekocht via Fabiënne Pirets. Zeer goede ervaringen tijdens de koop en verdere onderhandelingen. Vakvrouw!

Marian Wijburg

15-05-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Aandacht, service en kwaliteit zoals het hoort!

Dirk van Valen

15-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Uitstekend, na telefonisch contact met de heer Tolenaars een afspraak gemaakt. Besloten over te gaan tot aankoop van een DS 3. Deskundige uitleg en snelle levering van de auto. zeer tevreden met de nieuwe aanwinst.

Bas van der Hoeven

15-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

J Naaktgeboren

14-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

14-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Alles goed geregeld, helemaal prima!

G.J. van Kooten

14-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ook dit maal, na 20 jaar ervaring, zeer tevreden!

Leo Drost

14-05-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Edward Meijer

14-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Gijs Roos

14-05-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Prima.

Stef Schopgens

14-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

John Segaar

11-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Via Facebook een advertentie gezien van een zeer aantrekkelijke private lease aanbieding van een Peugeot 208 Blue Lion.
Ondanks dat deze auto eigenlijk iets kleiner van afmeting is dan waar ik eigenlijk naar op zoek was, ben ik naar aanleiding van de prijs en uitrusting van de auto toch gaan kijken. Na een goed ontvangst in de door verbouwing geïmproviseerde showroom en bekijken van de auto, een proefrit gemaakt. Uiteindelijk hebben de proefrit, de boven verwachting zijnde binnenruimte, in combinatie met het goede gevoel bij de verkoper(René Mulder), het bedrijf en de zeer aantrekkelijke lease prijs (zeker t.o.v. andere Peugeot dealers) mij doen besluiten om de Peugeot 208 via Peugeot Mulder te gaan leasen. Ik rij nu sinds een week naar volle tevredenheid in een mooie metallic zwarte Peugeot 208.

Gerrit 't Hart

10-05-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Persoonlijk vind ik de benadering omtrent de serviceverlening apart. Gevraagd wordt om minimaal een 9 of 10 te geven. Dit i.v.m. de afrekening van de importeur. M.a.w., hoe objectief ben je nog.

Lennart Rijsdijk

09-05-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Walter Kranendonk

09-05-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Aanvraag en montage van een trekhaak en middenconsole

Ronny Hardoar

08-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Renee Mattern

08-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

J.R. Volk

08-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Patrick Krebbekx

08-05-2018
6 Ja, ik beveel dit aan

Ervaring is gewoon, niet slecht, maar ook niet bijzonder. Onlangs ben ik nog bij u geweest om te kijken naar een nieuwe wagen, maar dan krijg je eenmalig feedback en is er geen terugkoppeling meer op een tegenvraag om een onderhandeling te starten. Met het maken van een afspraak ter reparatie duurt het lang voordat je terecht kunt... echter de rekeningen weten jullie altijd binnen twee dagen op mijn mat te krijgen.

Dhr./mevr.

08-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Nico Van sliedrecht

08-05-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Wordt altijd correct geholpen

peter de jong

07-05-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

JANNEKE VERSEVELD-STUIJ

07-05-2018
8,5 Ja, ik beveel dit aan

Nico Stehouwer

07-05-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

snel en efficiënt

Joke Hermus

07-05-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Super konden de afspraak niet vinden in het systeem toch uitstekend geholpen 👍

L.R.T. Peeters

07-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Allen maar goed

Dhr./mevr.

07-05-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

conform afspraak

Jos Sint Nicolaas

07-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Dit is de derde auto die ik bij Mulder koop. Na een hele rij bij andere dealers gekochte Citroenen. Mulder is een hele goede en betrouwbare dealer. Dit is de 1e maal dat ik een gebruikte auto koop. Maar het maakt geen enkel verschil met het kopen van een nieuwe. Kortom fijne garage.

Ed Gronloh

05-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

zeer klantvriendelijk

Dhr./mevr.

03-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Sushama Rampersad

03-05-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Wij zijn heel goed geholpen door Peter Schriel, hij heeft ons goed geïnformeerd en niets was hem te veel. Tevens dacht hij goed met ons mee om tot een goede keuze te komen. Wij zijn enorm blij met onze Peugeot 208.

Marian Van Benschop

02-05-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Wij zijn zeer tevreden over deze garage mulder dordreht

Dhr./mevr.

02-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ad Gouman

02-05-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Petra van der Hoek van Hwck

02-05-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

ik kom al jaren bij Mulder dit is de zoveelste citroen en ik ben heel erg tevreden

Huib Veen

02-05-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Was allemaal keurig geregeld volgens de afspraak die gemaakt was.

Theo van der Steen

02-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Carina Langenbach

02-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Altijd vriendelijk, denken mee met de klant.

Johan Graafland

02-05-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Jan van Loon

02-05-2018
7,3 Ja, ik beveel dit aan

Amanda Korteweg

01-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer tevreden had binnen 2 weken een nieuwe lease auto ben er erg blij mee top service

Willy van Welzenis

01-05-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

01-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Hans Bart Voskuyl

01-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer prettige klantvriendelijke garage.
Laagdrempelig en toegankelijk door kleinschalige organisatiestructuur (locatie Alblasserdam)
Deskundigheid en kwaliteit staan voorop.

Marieke van Leeuwen

01-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Geholpen door Ramon. Prima, vriendelijke en zeer prettige service.

Marry Kamerman

01-05-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Arie den Dekker

01-05-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Geen klachten, alleen maar positief!!!!!!

Jessica Boekhorst

01-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Persoonlijke en humoristische manier van omgang. Ik kreeg het gevoel warm ontvangen en serieus genomen te worden. Absoluut klantgericht. Goede ervaring en nu (wederom) een super auto!

Dhr./mevr.

01-05-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Sabine Bingley

01-05-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Zeer goed en prettig. Er werd vooraf contact opgenomen omdat ik nieuwe klant was. Op de hoogte gehouden van werkzaamheden en te verwachten kosten. Auto rijdt na onderhoud meer dan goed.

Herman Vermeulen

01-05-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Arie Noort

01-05-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Zoals gewoonlijk prima!
Goede terugmelding en overleg.

E. Hoogland

01-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Meer dan 20 jaar vaste klant bij Mulder.

Marco Stout

01-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik vind het een hele goede garage. Ze doen wat ze zeggen helemaal top. En wat ook top is als je je auto komt halen dan staat hij gewassen en wel weer klaar om mee gereden te worden super !!!!

walter dornscheidt

29-04-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Beter laat dan nooit.Het is inmiddels al weer ongeveer een maand geleden dat ik de Peugeot 208 gekocht heb. En ik ben zeer tevreden over de verkoper Kenny Stuij en over de auto.

A Hofstede

27-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben keurig netjes geholpen. Binnen de afgesproken tijd was de auto weer piekfijn klaar. Niets dan lof!

Margriet Siebenlist

27-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer tevreden. Nieuwe Peugeot 3008 gekocht. Fijne verkoper marco meinema die deskundig is en zeer behulpzaam en meedenkt. Tijdens wachttijd steeds op hoogte gehouden en foto bij binnenkomst auto. Erg fijn.
Ben van dealer in Ridderkerk naar Dordrecht gegaan vanwege de verkoper die veel deskundiger was en meedacht

Margriey Siebrnlist

27-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer fijne ontvangst en prettige verkoopmedewerker Marco Meinema. Ben vanwege zijn deskundigheid en betrokkenheid van dealer veranderd en heb de auto bij hem gekocht. In de wachttijd steeds op de hoogte gehouden, bij aankomst auto preview foto, zeer attent en wij zijn heel erg tevreden

Yvonne Kraaijeveld

26-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

h opstal van

25-04-2018
7,3 Ja, ik beveel dit aan

Marja De Swart-Breeman

25-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

cdp cullens

25-04-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

A.J. van Hengel

25-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Goede en prettige ervaringen, zowel bij verkoop als werkplaats.

K van 't Noordende

25-04-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Paul Tilleman

24-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Uitstekende klantvriendelijke, deskundige (sales)medewerkers

Dirk Franssens

24-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

prima geholpen precies zoals ik graag wil
alles besproken

K.D. Goverts

24-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

We kwamen als 'VIP' om een nieuwe auto uit te zoeken; we werden heel plezierig en deskundig ontvangen en geadviseerd. Resultaat: een geslaagde inruil en aankoop.

A van Wolfswinkel

24-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Peter Schollaart

24-04-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Correcte afhandeling, vriendelijk personeel en persoonlijke benadering.

Kevin Ravenstijn

24-04-2018
9,5 Ja, ik beveel dit aan

Caroline J.J. Spilker-Schaap

24-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Jan Nijssen

24-04-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Eenvoudige aanmelding als nieuwe klant na onze verhuizing uit Heukelum. Ook afspraak snel gemaakt.
Gelukkig geen lange wachttijd. Prima ontvangst door receptionist. Afgesproken tijd gereed.
Kortom prima tevreden!

J.A. van der Waarden

24-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

uitstekend !!

Joop kraal

24-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben dik tevrede

Tineke van de Wetering-Peekstok

24-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Arie van der Steen

23-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Dave van Ingen

20-04-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

De service is nabehoren verlopen

Devon Da Graça Almeida

19-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Fred van de Wal

19-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ron van Raai

18-04-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Bas Mol

18-04-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Afspraak en afhandeling was ok. Alleen had ik gevraagd om een update te doen van de navigatie, maar men was vergeten dit op de bon te schrijven en was derhalve niet uitgevoerd. Afgesproken dit later uit te voeren.

Antoine Grootenboers

18-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Snelle en goede service.

Jacob Van de Merwe

17-04-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Prima geregeld

E Van der Werff

17-04-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Daphne Bot

17-04-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Prettige service, snelle levering.

Henri Borghouts

16-04-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Joep Eikenboom

16-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Serge Nolet

16-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Bandenwissel, de wachttijd was langer dan het ingeschatte uur (in totaal 2,5 schat ik). Ik moest zelf na anderhalf tot 2 uur wachten navraag doen naar de progressie. Verbeterpuntje is als voortgang proactief gemeld wordt bij wachtende klanten (per uur bijvoorbeeld).

Avinash Sewnath

16-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Onwijs gaaf geholpen!

Ron van Raai

16-04-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

John van Lonkhuyzen

16-04-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

niets anders dan lof , geef t een beleving met de aflevering van de nieuwe auto .

G Laats

16-04-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Prima uitleg en service.

I4-YOU/Peter de Graaf

14-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zonder meer prima. Na 1e telefoontje binnen half uur relevante offerte en vanaf order t/m aflevering goed en relevant contact gehad. Fabiënne bedankt; top!

J.C. Brand

13-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Arie Stuij

12-04-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Nardus de Krijger

12-04-2018
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Nel Schippers-Kemp

12-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

O Beunen

11-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Prettig, deskundig, open en eerlijk.
Er is voldoende tijd voor de klant. Vriendelijke sfeer en n mooi verzorgd bedrijf.

Carla Verhagen

11-04-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Had een afspraak gemaakt voor een onderhoudsbeurt. Bij aankomst bij de garage bleek ik een verkeerde datum te hebben onthouden, ik was dus eigenlijk helemaal niet "aan de beurt". Mocht m'n auto toch laten staan, men zou gaan proberen om 'm tussendoor te servicen. Dat is gelukkig ook gelukt. Een dikke pluim dus voor het team in Alblasserdam!

Jan van Dalen

11-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

makkelijk afspraak maken, bevestiging via e-mail, bij het brengen duidelijke uitleg wat er ging gebeuren, alsmede op voorhand een prijsindicatie, tussentijds gebeld bij afwijkende werkzaamheid, auto op tijd klaar

Jose Bouten

11-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer vriendelijk en klantgericht

Arie Verkerk

11-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Adriaan van de Wetering

11-04-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Johan Kroon

11-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Krijg altijd goed en eerlijk advies bij reparaties

Arie van Dalen

11-04-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

ac kiel

11-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

M. van Drongelen

10-04-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Klant Vriendelijk Personeel
als je de auto komt brengen
met leenauto er bij en stond klaar
waar ik om vroeg
goede Service vind ik persoonlijk

Michel Verdaas

10-04-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben al meer dan 25 jaar kant bij deze heren en dames en dik tevreden door het goede klantcontact wat zij hanteren zeker die personeelsleden dij bij de bali in Sliedrecht werken

Bas Mol

10-04-2018
9,5 Ja, ik beveel dit aan

Prima, geen gezeur en vlotte afhandeling! Helemaal goed!!

Esther matahelumual

10-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Theo Jansen

10-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

goed heel vriendelijk geholpen bij kopen van nieuwe auto
kwam voor 2 jaarse onderhoudbeurt

Wout Nugteren

09-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Een linker koplamp lampje was stuk, ik moest toch naar Alblasserdam dus onaangekondigd melde ik me bij de garage. Ga even zitten neem een kopje koffie en binnen een kwartier kon ik weer verder! Dat is service.

Walter Huijbregts

09-04-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

prettige sfeer, deskundig advies

William de Vries

09-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ignas Janssens

09-04-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

meedenkend in oplossingen, snelle en adequate afhandeling van schade

Marvin Schnebeli

09-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Marlies van der Elst

09-04-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Kriin De Jong

09-04-2018
7,5 Ja, ik beveel dit aan

Ramon is zeer actieve verkoper die het belang van klant en dealer niet uit het oog verliest. Bij een vervolg aankoop kiezenwijwerr voor dhr Vink

Hans de Zeeuw

09-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Perfecte service duidelijke uitleg over de nieuwe auto, prijs en opties, snelle levering. Verder alle lof over de gehele procedure van eerste gesprek tot aflevering.

Arris van Dieren

06-04-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Ton De Jong

06-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Uitstekend, dus een 10

Jarina de Rover

05-04-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Werner Nemes

05-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

geen wacht tijd nodig , geen behoefte aan wacht ruimte.

Gerard Zwiers

05-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Goed geholpen door vriendelijk personeel.nuttige tips en adviezen gekregen.

Astrid de Zeeuw

05-04-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Prima

Carla Reugebrink-de Graaf

05-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik heb hele goede ervaringen met dit bedrijf. Staan altijd voor je klaar en proberen je zo spoedig mogelijk te helpen.
Wordt altijd keurig te woord gestaan.

J.M. Weegels

05-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Kom er al ruim 30 jaar, met alle naamsveranderingen vanher bedrijf aandien. Het zegt wel iets als je zo lang bij hetzelfde bedrijf komt. Ben altijd vlot geholpen en er werd meegedacht in moeilijke situaties.
kan niet beter..

Paulien Keijzer

05-04-2018
7 Ja, ik beveel dit aan

Jammer dat er (wederom) niet gereset was na het controleren van de bandenspanning.
Daarnaast jammer dat ik wel voor de APK moest betalen, maar wel een my peugeot card heb, waardoor het gratis is. Gelukkig wel netjes opgelost.

Jan de Jong

05-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Henk van der Hoef

04-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Drh. Mulder heeft ons op een prettige manier overtuigd dat de Peugeot de beste auto voor ons is.

Wilco Fransman

04-04-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Thijs Kloot

04-04-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Wordt altijd keurig te woord gestaan en na alle tevredenheid geholpen.

J. De Jager

04-04-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Karel De wilt

04-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Monique Cabret

04-04-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben dit jaar al 25 jaar een zeer tevreden klant bij deze garage! Altijd uitstekend advies, uitermate behulpzaam, en vriendelijk en gezellig personeel.

Edward Leuwol

04-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Werkplaats bezocht voordeel bandenwissel en tevens twee nieuwe voorbanden laten monteren.
Goede service ook gevraagd om te kijken of de.auto stationair loopt en dat was geen probleem zonder extra kosten te maken. Wat een service . Receptie als werkplaats verdienen. een dikke 10. Geeft een veilig en vertrouwd gevoel zoals.een thuis gevoel. Wij hebben twee auto's in onderhoud bij Citroën Mulder Alblasserdam de Citroën en de Peugeot.

Priscilla Johan

04-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Super vriendelijk en open personeel. Denkt goed mee met je wensen en de financiële positie. Zet net dat stapje extra voor je.

Edward Leuwol

04-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Weer tevreden de auto een beurt gegeven en gebruik gemaakt vd actie coupon á €100,- korting ook de bandenwissel gedaan en ook gebruik gemaakt vd actie coupon á €25,- korting.
Toch leuk zulke kortingen te ontvangen met de actie die gedaan worden vanuit Mulder Citroën.
Het team heeft weer een dikke pluim verdient oom de receptie vertegenwoordigd door Sevda.
Allemaal van Citroën Mulder Alblasserdam een dikke 10.

Daan Adriaanse

04-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Topservice! Maurits nam alle tijd, zowel bij de testrit als bij de aflevering. Auto ook op tijd en netjes afgeleverd.

Arie Kreeft

04-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Heel te vreden

Cornelis Plaisier

02-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Greet Stout

02-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Jan Moerman

31-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn tot nu toe steeds positief.

Huib Veen

30-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Zeer goed en correct geholpen

gerard van der vliet

29-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Arjan Dijkstra

29-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

A.H.P. de Jong

28-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima bedrijf met op alle disciplines goede mensen

Joop Dijkstra

28-03-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

theo hoogendorp

28-03-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Jan Peeters

28-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

hans van de Pol

28-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

E.R. Tjong-Ayong

27-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik heb nooit problemen gehad met dit bedrijf, ben altijd vriendelijk behandeld, dus ben ik zeer tevreden bij Garage Mulder Alblasserdam!!!

Ria Van de Pol de moor

27-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben naar vollen tevredenheid geholpen.

David Murito

27-03-2018
7,3 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

27-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Klein foutje, na de service beurt heb ik nog steeds de melding dat de auto een servicebeurt nodig heeft, vergeten te resetten ik ga hier mee naar een lokale dealer.

marian de

27-03-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

prima service

marian de

27-03-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

prima service

Linda Buis

26-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Goed

J.P. Uitterlinde

26-03-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Prima service. Mooie zaak. Fantastisch meegedacht door Ben van Moerkerken en team. Hier en daar kan alleen de technische kennis net iets beter zodat de gewenste oplossingen makkelijker zijn toe te passen.

Bob Dunk

26-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima

Bob Dunk

26-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima

R.J.E. Vreeman

26-03-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Wij zijn al meer dan 30 jaar een tevreden klant!

J. M. van der Esch

26-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

LEEN VAN VALEN

26-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Bas Kooij

26-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Uiterst te vreden met de eerste kennensmaking met de firma Mulder tijdens de aankoop van onze nieuwe auto. Bij enkele vragen mijnerzijds werkt ik snel en adequaat te woord gestaan en geholpen.

Piet de Rover

26-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Henk de Vos

26-03-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Ervaringen samen te vatten in de volgend steekwoorden: adequaat, efficiënt, professioneel en gastvrij

Geertjan Reinhoudt

26-03-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Zoals gewoonlijk, alle tijd nemen ze voor je en je bent er geen kenteken.
Ik ben geheel tevreden. Ook al zit men nu midden in een verbouwing van de showroom

Marieke ter Haar

23-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben erg prettig geholpen. Ging naar binnen om me te oriënteren en wat vragen te stellen en ging weg met een private lease contract. Bij afleveren van de auto wederom erg prettig geholpen! Tussendoor duidelijke info via de e-mail.

A.W. van der Welle

23-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Jan Veldman

23-03-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

P.P. van Tour

23-03-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

J Noort

22-03-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Correct en attent te woord gestaan. Geen opdringerige verkoper, maar vriendelijk met voor mij juiste informatie.

G.J. de Ruiter

22-03-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

PFC de Kok

22-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Gerard van Soeren

21-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben erg goed ontvangen de werking van de auto is rustig uitgelegd, er was duidelijk tijd voor vrijgemaakt. Echter is er in het voortraject een prijsafspraak gemaakt over de levering van dakdragers, deze waren niet aanwezig bij aflevering. Aansluitend is er bij een collegadealer een set gevonden, deze heb ik zelf opgehaald en de volle prijs voor betaald. Ik heb mijn rekeningnummer nog doorgegeven om het verschil terug te ontvangen, helaas tot vandaag niets gezien of in iedergeval niet oogemerkt.

Elly Miedema

21-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Anke van Veen

21-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

helemaal tevreden!

Marianne van de Poel

20-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Wij hebben een zeer positieve ervaring met een van de medewerkers die aan ons een auto heeft verkocht: plezierig in de omgang, meedenkend met de klant, professioneel en een constructieve onderhandelaar.
De overhandiging van de sleutel cs had voor mij iets feestelijks.

Jack Heijkoop

20-03-2018
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Marcelo G. Kool

20-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Hele goede service, makelijk om een afspaak te maken. En geen onnodege dingen vervangen.

Dhr./mevr.

20-03-2018
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Willem Ipskamp

20-03-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Prima ervaring

P. Gerla

20-03-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Cees de Keizer

20-03-2018
6 Ja, ik beveel dit aan

De kennis van het pneumatisch hydraulische veer systeem viel mij tegen. De voorkant van de C5 stond veel te hoog, maar de garage beweerde het tot 3 keer toe dat de wagen goed horizontaal stond. Ik heb zelf moeten uitzoeken dat de voorkant veel te hoog stond. Hij stond in de normale stand bijna in de hoogste stand. Uiteindelijk is de voorste censor vervangen.

Henk Penninkx

20-03-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Mijn ervaring met dit bedrijf is uitstekend.

Andre Brugman

19-03-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Ellen Hardenbol - van den Adel

19-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

TOT NU TOE PRIMA!

Dhr./mevr.

19-03-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

19-03-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Hans Kesteloo

19-03-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Prettig contact en eerlijk advies over vervanging van mijn Cactus C4. Heldere afspraken en nu trotse bezitter van een splinternieuwe Cactus.

A. Snijder

19-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Jos de Rooy

19-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

J.A.K. Zeegers

19-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Lisa Brouwer

18-03-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

18-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

W.A. Timmer

16-03-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

16-03-2018
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Marianne De Lint

15-03-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Ik bracht mijn auto voor een beurt en kreeg hem met schone ramen en vloeren terug! Super service!

Gerard Otten

15-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

expert

14-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Yolanda Ijzermans

14-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Piet de Jong

14-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Yolanda Ijzermans

14-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

MJ de Vries

14-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Peter De la Croix

14-03-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Zeer goed

Jeroen Ledeboer

14-03-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Heel goede ervaring. Eerlijke behandeling, prettig contact. keurige afspraken

Leo Kros

14-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

L.G. Robberecht

14-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Goed. Geen klachten.

Hans Kesteloo

13-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Net mijn 2e nieuwe Cactus gekocht. Prettig geholpen weer!

Marian Wijburg

13-03-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Uitstekend!

A.H. Verkerk-Wüst

13-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

H.J. Klok

13-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

De ontvangst was vriendelijk en de klacht werd naar tevredenheid opgelost.

Michel van Ostende

13-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima, aardige mensen, medewerker op de werkplaats liet me meekijken bij het herstel en legde uit wat hij gedaan heeft en waarom.

Theo Jansen

13-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

vast prijs bij een 2 jaars onderhoudsbeurt met materiaal kosten zo advies om rem olie te vernieuwen in de prijs mee te nemen

J.A.K. Zeegers

12-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

C. van der Sar

12-03-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Cees Brouwer

12-03-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Een maal per jaar contact voor onderhoud volgens onderhoud schema. Wordt goed geluisterd bij gestelde vragen, en bij op- en aanmerkingen.

A. Broek, ten

12-03-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Afspraak met de garage ging vrij soepel via de telefoon. Ik werd goed en vriendelijk te woord gestaan en de reparatie werd uitstekend uit gevoerd. Ook de afhandeling na de reparatie aan de balie verliep geheel naar wens. Prima gedaan.

Hans Maris

12-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Jos de Rooy

12-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Ton Bremer

12-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Goed niks op aan te merken

Connie Bot

12-03-2018
7 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

10-03-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Marcel Doodkorte

09-03-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Snelle en vlotte dienstverlening en, als klap op de uurpi het attenderen op drie openstaande terugroepacties van de importeur. Direct een afspraak kunnen maken>SUPER

Rinus Zuijdwegt

09-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

vriendelijk en oplossing gericht

Lenie Stols

09-03-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

PRIMA

Ronald Bezemer

08-03-2018
4 Ja, ik beveel dit aan

Onsymphatieke baliemedewerker. kwam 8-3 met een klacht welke TOT 2X TOE gemeld is TIJDENS de garantieperiode. Bij de eerste beurt en tijdens de tweede beurt. Betreft de tablet die niet goed werkt (erg vervelend bij een auto waar je bijna alles met de tablet bedient). Kreeg vandaag te horen "ja we hebben 'm geupdated en hopen dat het probleem over is" (maw we weten de oorzaak eigenlijk niet maar goed..) waarna ik een rekening kreeg van € 51,-. Een klein bedrag maar het gaat mij om het principe omdat dit tijdens de garantieperiode is gemeld en er dus blijkbaar toen niet serieus naar gekeken is. Toen ik vervolgens zei dat dit garantie moest zijn reageerde meneer ,,ja das afgelopen en dan had je maar meteen iedere week terug moeten komen net zolang totdat het goed is", dit werd gezegd met een schamper lachje. Dit "bijdehante" gedrag heeft er in ieder geval tot geresulteerd dat ik vrijwel zeker NOOIT meer bij jullie kom voor onderhoud, NIEMAND jullie aan zal bevelen en ook mijn volgende auto (koop of lease) NIET bij jullie zal afnemen. Dus meneer is erg "commercieel" ingesteld. Nogmaals van € 51,- ga ik niet failliet aan maar dit is voor mij een principekwestie en zoals met zegt: het is de toon die de muziek maakt. Met vriendelijke groet, R.P. Bezemer

C.J. Klaverdijk

08-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Klantvriendelijk, goede technische verzorging, goede prijs-kwaliteit.

henk mikkers

08-03-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

hele goede service en een erg klantvriendelijk bedrijf .

H Gros

08-03-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Fantastisch idee van Mulder Alblasserdam over kleine schade, prima geholpen, fijn opgelost. door meedenken met klant, beter dan de verzekering die mij meer geld had gekost, hulde

D. Brouwer

07-03-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Arie de Jong

07-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Jan Frerejean

07-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Prima service, vriendelijk personeel, deskundige verkopers, goede koffie!

Bert van Oord Kinkelenburg 60

07-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

goed te woord gestaan bij receptie,kreeg keurig een kopje koffie etc

W.van Oostende van Oostende

07-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Altijd goed.

Peter van den Broeck

06-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

06-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Bas Hoeven

06-03-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Albert Visser

06-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Heb een Citroen C 5 gekocht en net na de garantie waren er toch wat problemen deze zijn heel netjes onder coulance op gelost petje af voor de prima service

Leo Kros

06-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Jansje van de Rest

06-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Henry de Vries

06-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Richard Visscher

05-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Edwin Korsmit

05-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

zeer goede dealer met vakkundig en vriendelijk personeel.
altijd betrouwbaar en ze verstaan hun vak goed.
voelt nog steeds als een familie (dorps) met de service en de kwaliteit die je van een dealer mag verwachten.

PFC de Kok

05-03-2018
7 Ja, ik beveel dit aan

Klantvriendelijk

Dhr./mevr.

05-03-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

soepel en netjes geregeld

Chris de Graaff

05-03-2018
7,3 Ja, ik beveel dit aan

Wim Komdeur

05-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

het hele team geeft een utstekende service en is zeer klant vriendelijk.

Tom Koebrugge

05-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Marcel Schimmelpenningh

05-03-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Prima geholpen en alles keurig op tijd!

Jan de Jong

05-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Men is zeer kundig en klantvriendelijk. De prijzen zijn altijd correct en de mensen zijn top.

Dhr./mevr.

05-03-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Ferry van Dijk

05-03-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

ervaring met Ben Moerkerken

R van Hoek

04-03-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

zeer tevreden

Jaap Rense

02-03-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

ina van der Elst van Vugt

02-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

prima

willem jan van schubert

28-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima garage niks om aan te merken,
Kom zelf uit Rotterdam waar ik al 4 keer een nieuwe
peugeot gekocht heb, nu nieuwe auto gekocht bij mulder
dordrecht veel beter prima service.

Wfh touw Touw

28-02-2018
9,5 Ja, ik beveel dit aan

Ik geef een dikke tien

Eva Barza

28-02-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Betty Meijwaard

28-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Annette den Hartog

28-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Woensdagavond startte de auto niet meer. Donderdag gebeld, ws accu, kwam monteur langs. Heeft de auto aan de gang gekregen en is vervolgens achter mij aan naar de garage gereden. Daar bleek het 100% de accu te zijn. Ik heb in de show room gewacht, 2 kopjes koffie verder was mijn auto weer gemaakt. SUPER SERVICE!!!!!

Karin Termaaten

27-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Peter Herssevoort

27-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

A. Romijn

27-02-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Maikel Bakker

26-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Tom Koebrugge

26-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zoals altijd prima geholpen voor een jaarlijkse controle beurt.Na 45 minuten alweer klaar!
Prettig personeel en omdat ik nooit problemen met de auto heb gehad in 10 jaar,ga ik ervan uit dat men ook deskundig is.Ik blijf hier dus graag komen voor m'n auto onderhoud en zo af en toe voor de aanschaf van een nieuwe.

Nico van de Poel

26-02-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

26-02-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

prima!

Richard Meuldijk

26-02-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Verkoopadviseur is deskundig, echter kon nij niet helpen met Android auto.
Service afdeling wilde me wegsturen om een afspraak te maken voor een losse spartbordrand. Ik gaf hiervoor al een afspraak om langs te komen. Jammer.

Marjon Rouppe

24-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Allie Janssen

24-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

jessy van cleef

22-02-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Arie Bons

21-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

21-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Pieter Schipper

21-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Top!

Elize Theunissen

21-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Maarten van Mourik

20-02-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Prima geholpen!

Dhr./mevr.

20-02-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Jan Verkamman

20-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

vriendelijk en correct

Maria Philippo

20-02-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Dineke van der Veen

20-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

De auto bevalt goed en mijn ervaring met de verkoper was heel goed.

Hans Schipper

20-02-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Goede service en perfecte communicatie bij de aankoop van mijn nieuwe auto. Marcel is deskundig, duidelijk en eerlijk. Dit zou de standaard moeten zijn.

István Hodos

19-02-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Frits Kruk

19-02-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

19-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Chris Meijer

19-02-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

J.E. de Jong

19-02-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

19-02-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

A de Bruin

19-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Carel Gosse van den Anker

19-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

thea den Boer-Frank

16-02-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

vriendelijk voorbereid op mijn komst. Werk omschrijving lag gereed.

Wim Zondervan

15-02-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Reeds 20 jaar klant bij u , dan moet de ervaring met uw bedrijf toch gewoon goed zijn .

Jeff Hotke

15-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Fantastische fijne dealer! Zowel leaseauto als auto voor mijn vrouw hier aangeschaft.

Dik Schreuder

14-02-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Heel klantvriendelijk en kundig!

J. van Meerkerk

14-02-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Prima werk en service!

W van den Born

14-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

getipt door eentje van u (Van 't Hart)
over een auto die soms bij ons zou passen
daar op in gegaan
en toen meteen een auto gekocht ...

G.I. Gerard

14-02-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Paul van Lent

14-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Opnieuw prima service, ook nu het even tegenzat met de werkzaamheden. Zeer oplossingsgericht.

Leo Kros

14-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Altijd vriendelijk duidelijk en goede service snel opgelost

wijnand de bie

13-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Janny van Asperen

13-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima.. na onduidelijk hebben ze toch de rekening op zich genomen. 😃

Willem Erkelens

13-02-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Kundig en klantvriendelijk personeel
Mevrouw aan de balie weet waarover ze het heeft.

Hayley Tatam

13-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

13-02-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Prima.

Wout Nugteren

13-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Het is elke keer het zelfde, ook nu weer, HET WAS TOP !!!

Peter Delissen

13-02-2018
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Gerard Kroeze

12-02-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

H van den Heuvel

12-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

uitstekend!

Henk Dekker

12-02-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

W.A. Roelofs

12-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

rick Kamsteeg

12-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Frank Sebel

09-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ton Stormezand

09-02-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Tot nu toe geen klagen,maar heb mijn auto net een week.

J.C. Euser

08-02-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Keurig ontvangen.
Goede uitleg waarop de auto is nagekeken tijdens de onderhoudsbeurt.
Auto was ook ruim voor de afgesproken tijd weer klaar.

Lineke Molenaar

08-02-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

a.j van de velde

07-02-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

G van Soeren

06-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Prettige ontvangst direct konden we doorlopen naar de leasewagen die werd afgeleverd. Uitvoerige uitleg en ruimte voor het stellen van vragen, hulp bij instellen van smartphone, demonstratie van afneembare trekhaak. Alles was prima in orde, nu ontvangen we nog de dakdragers hierbij was iets niet duidelijk overgekomen. Zal per post naar huisadres verstuurd worden. Super sevice gericht

M. van der Wal

06-02-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

G Laats

06-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Altijd goed.

Dhr./mevr.

05-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Job Van geffen

05-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Uitstekend geholpen met de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen. Contact verliep erg soepel. Ook de afspraken die gemaakt waren werden geheel naar behoren nagekomen. Kortom, een prettig bedrijf om zaken mee te doen.

A. Meijer-van Meerkerk

05-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Steef Durinck

05-02-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

ik kwam voor oliepeil nakijken ivm brandende lampjes op mijn dashboard op een zaterdagochtend en ben erg goed en vriendelijk geholpen en is er ook gelijk gekeken naar de ruitenvloeistof wat gelijk bijgevuld werd..goede service!

Frans Tuerlings

05-02-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Vanwege drukke werkzaamheden de auto niet echt schoongemaakt voor het garagebezoek....was echter gestofzuigd toen ik hem kwam halen...echt top

Wil Jongenengel

05-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Top geholpen, top ondersteuning en service. Een dikke 10 voor Sander!!!!!!

Marca de Kruis

05-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Goede communicatie, zeer tevreden

Ria Hartog

05-02-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

We zijn hartelijk ontvangen en prima geadviseerd in het maken voor ons juiste keuze. Bij het in ontvangst nemen van onze nieuwe 3008 is ons uitstekend uitgelegd hoe alles werkt, bedankt Fabienne.

Anje Boontje

05-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik heb in juli 2017 een Peugeot bipper gekocht bij mulder Peugeot en helaas bleek afgelopen maand dat de auto olie lekte. Maar de auto viel buiten de garantie termijn. Deze mensen waren zo aardig om ons tegemoet te komen met de kosten en daar ben ik tot op de dag van vandaag echt ontzettend blij mee. Ze hadden het niet hoeven doen maar toch gedaan. Ik vind het een top bedrijf. Pure service

Peter Baerveldt

05-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Super, Ik kwam binnen voor een auto voor zakelijk en privé gebruik, een bestelbusje of een gewone auto, kopen, leasen of business lease? Al deze vragen werden snel en

Jeff Hotke

05-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Peugeot Mulder heeft mijn huidige leaseauto geleverd, heel fijn geholpen en goed geadviseerd. Tijdens de bestelling was er een fout gemaakt door mijn leasemaatschappij, dit is gelijk opgemerkt door de dealer en heeft hiervoor een mooie oplossing bedacht!
Zeer tevreden met de service die dit autobedrijf geboden heeft, hierdoor ook direct een auto voor mijn vrouw bij deze dealer gekocht.
Een voorbeeld voor vele!

fiona Van dijk

05-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ilyas Ali

04-02-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Goed

S.E. van der Hoek

04-02-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Henk van Oers

02-02-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Wij zijn al langer klant en altijd tot volle tevredenheid. Zo ook bij deze wat onverwacht aankoop

John van Bilderbeek

02-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer klantvriendelijk. Ontvangst en hulp van de verkoper was super.
Ontzettend aanteraden bij vrienden en kennissen.

j. boer

02-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Jos Sint Nicolaas

02-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ben een zeer tevreden klant. Heb een 2 jaar oude C4 Picasso en laat hem elk jaar een inspectie beurt geven. Winter/zomerbanden wissel. Verder probleemloos rijden. 1 x een probleem met parkeersensor. Na reset weer ok.

andre elsenaar

02-02-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Prima klantgerichte behandeling vanaf de balie!
Fijne flexplek en wifi om tijdens de beurt gewoon te werken 🙂 Mulder is top in klantvriendelijkheid.
Achteraf wel jammer dat schroef in achterband niet werd gezien.

Els Themmen berns

01-02-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Prima advies van Ramond Vonk en ook eem prima autoverkoop en inkoop van de ruilautos voogens verwachting en goede aflevering van de auto op tijd

Joop Zwager

31-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Perry Kunst

31-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Wederom zeer goed geholpen door de heer Marcel Twigt. Blij dat hij weer in jullie team zit! Goede eerlijke verkoper. Een 10+

ilona van Orsouw

31-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

R Jansen

31-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Al jaren de vaste dealer. Werkt naar volle tevredenheid.

Hans Diefenbach

31-01-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Moest een lamp vervangen worden. Ik dacht dat ik een Peugeot kaart had, maar de e-mail die in vorige jaren ter herinnering was verzonden was dit jaar niet verzonden, zodat ik geen kaart meer had. Toch naar tevredenheid oplossen. Tip: stuur de e-mail volgend jaar gewoon weer. De privacy wet hoeft geen probleem te zijn als van tevoren om toestemming gevraagd wordt.

Nathalie Spee

31-01-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Wout Nugteren

30-01-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Een keurig team wat klantgericht opereert en stuk voor stuk goed opgeleide vakmensen zijn !

Dhr./mevr.

30-01-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

30-01-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

JOHANNES BOER

30-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

zeer goede ervaring met dit bedrijf.
zeer goede occasion geleverd.
beveel dit bedrijf bij een ieder aan.
afspraken worden goed nagekomen.

Esther Bakx

30-01-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

vriendelijk personeel, fijne service

Peter van Harmelen

30-01-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Prima bedrijf, proactief en servicegericht.

monique steffen

30-01-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

gastvrij bedrijf met een bijzonder aardige en kundige (nog wat jonge) verkoper!

Cees van Driessen

30-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Th.J. van Wijk

30-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Het kan niet beter jammer dat het maar tot een 10 gaat anders was het nog hoger

Ton van der Pluijm

30-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Bruno Vanhecke

30-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Dennis Hanssens

29-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Men (Marcel Twigt) heeft ons goed geholpen bij de aanschaf van de C4 Picasso. Zeer behulpzaam/servicegericht.

Rob Hasselmeijer

29-01-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Een zeer vriendelijke jonge dame achter de receptie, die mij heel vriendelijk en correct heeft geholpen.

jan mol

29-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

G.A.M. Verroen

28-01-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Uitstekend, snel én meedenkend, behulpzaam.

Danny Hendriks

27-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

De medewerker was erg vriendelijk en kwam professioneel over. Alle informatie over de auto's die ze op dit moment aanboden werd duidelijk uitgelegd, zodat wij onze keuze konden maken. De service was super. En hierdoor verliep ons hele proces, inclusief het inruilen van onze huidige auto perfect.

B. de Zwart

27-01-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Paul Annotee

26-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Rene Visser

26-01-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Alles uitgevoerd volgens afspraak.
goede service

Wgr Bastiaans

26-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

edward leemberg

25-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

zeer goede service, goed klant gericht.

Jordy Hazenberg

24-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Super goede en snellere services! Dankjewel Maurits

P Huisman

24-01-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Mijn eerste Citroen gekocht bij Mulder. Wij zijn goed geholpen en geadviseerd. Ook de service na de aankoop is prima. Je wordt steeds vriendelijke geholpen.

Mia Van Rijsbergen

23-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Afspraak gemaakt voor beurt per telefoon
Gastvrij vriendelijk ontvangen, doorgesproken wat er moest gebeuren en aanvullende tips gekregen.
Alles voor zover ik er verstand van heb korrekt geregeld...dus POSITIEF!

Thijs Kloot

23-01-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Netjes op tijd en keurig geholpen en van goed informatie voorzien. Ook leuk dat je nu weet wie je geholpen heeft want die informatie kreeg ik ook mee.

Johan Bouman

23-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

René van Ballegooijen

23-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Goede service, relaxte sfeer.

A.C. Mes

23-01-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Alles is naar ten volle tevredenheid afgehandeld

Max Brilman

23-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima,

Robert van der Graaf

22-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Frans G. Bouter

22-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Netjes ontvangen, werkzaamheden goed uitgevoerd.

Dhr./mevr.

22-01-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Rick Naaktgeboren

22-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Willem Muilwijk

22-01-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Jasper Van't Verlaat

22-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Prima

Marina de Koning

22-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik had een lekke band. Deze is geplakt en weer verwisseld. Mijn reserveband is weer netjes terug gelegd in de achterklep. Zelfs het matje, tassen en EHBO doos ( die ik op mijn achterbank had gegooid) zijn weer netjes opgeruimd door jullie! Top!!!!

Ed Pruyn

22-01-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Eyup Karso

22-01-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Prettig

J Hoorweg

22-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

j k Hoorweg

22-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

adriaan van den nieuwendijk

20-01-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

goed en vriendelijk geholpen aanschaf nieuwe auto

Dhr./mevr.

19-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Jean Arntz

18-01-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Chris Van bemmel

17-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Mathilde Burcksen-Bartz

17-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

naar volle tevredenheid

Ger Bruin de

17-01-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

17-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

snel een afspraak kunnen maken en alle gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen

Dhr./mevr. de Gooijer

17-01-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan