Klantervaringen

T.P.P.M. Nijssen-Jansen

18-02-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Bij de aankoop , op afspraak, ben ik zeer vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Ik ben op de hoogte gehouden van de afleverdatum per telefoon . De grootste service vond ik dat mijn auto op mijn huisadres is afgeleverd ook de AirPlay is voor mij geïnstalleerd . Enkele dagen na aflevering nogmaals gebeld of alles naar wens was. Niets dan lof voor Citroën Dordrecht !

Mark Lugthart

18-02-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

s speijer

18-02-2019
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Geoffrey Dolfing

15-02-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

15-02-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Array

peter oorschot

14-02-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer klant vriendelijk, service gericht. Uitgenodigd voor speciale opening en introductie nieuw model 508.
Altijd geïnformeerd over ontwikkelingen omtrent de levering. Bij aflevering de tijd genomen voor uitleg, testrit gemaakt. Samengevat, dit is service van de bovenste plank!

Jeroen Ekkelboom

14-02-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Jan Verkamman

13-02-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Martijn Stolker

13-02-2019
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Hartelijk ontvangen na het vlot maken van een afspraak via telefoon. Reparatie volgens afspraak na een uur gereed. Was balen dat de mechaniek van een elektrisch raam stuk is gegaan en dat dat best in de papieren loopt, maar de aandacht en service maken een hoop goed.

Barbara Kamp

13-02-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Fijne ervaring met afspraak maken voor winterbeurt. Klantvriendelijke benadering. Goede wachtruimte met diverse soorten koffie. Leuke bladen om te lezen in de gezellige wachtruimte. Steenslag werd gratis gerepareerd, wat ik zeer op prijs stelde. Snelle en correcte afrekening. Kortom ik kom er graag.

Klaas Smit

13-02-2019
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Snel geholpen door een vriendelijke baliemedewerkster. De "reparatie' was ook binnen korte tijd gedaan ondanks dat ik geen afspraak had.

Huib Stiegelis

13-02-2019
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Gewoon zoals het hoort, perfect. Ook fijn dat er meegedacht werd.

Paul Visbach

13-02-2019
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Goed, ze doen wat ze moeten doen en komen afspraken na.

A Stuij

13-02-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Praktisch, snel, servicegerichtheid, geen moeite teveel,

Janine Kornet

12-02-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. Breejen

08-02-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

T Bierhaus

06-02-2019
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Wim Zondervan

05-02-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben naar mijn weten al meer dan 20 jaar een zeer tevreden klant bij u . Nog nooit heb een slechte reclame over uw bedrijf tegenover derden gemaakt. Enig minpuntje is dat ik dit ieder jaar in moet vullen , doe dit alleen voor uw dealerschap . U wil mij namelijk als klant houden en ik wil graag klant bij u blijven .

Dragana Eric

05-02-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

's Ochtends vroeg de auto aangetroffen met een ingeslagen ruit, direct naar de Fa. Mulder gereden, waar ik meteen vervangend vervoer heb gekregen en mijn eigen auto bleef daar achter voor reparatie. De volgende middag kon ik mijn auto alweer ophalen. Het serviceniveau van de Fa. Mulder is van ongekend hoog niveau, ik ben uitermate tevreden hierover. Ik wil hier nooit meer weg, alleen al vanwege de service niet !

B.J. Woudenberg

05-02-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Professioneel bedrijf. Zeer prettige, duidelijke en snelle communicatie.

Maria Philippo

04-02-2019
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Arja van de Velde

04-02-2019
9,3 Ja, ik beveel dit aan

de uitleg en de vakbekwaamheid van de monteur waren zeer goed. De communicatie over de onverwachte reparatie was goed.

Astrid de Bruin

04-02-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Aart Schutte

04-02-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

04-02-2019
7,3 Ja, ik beveel dit aan

Perry Kunst

04-02-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Alles weer prima en netjes geregeld!

Ton Schröder

04-02-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Laura Semeijn

04-02-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Michel de Vries

01-02-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima geholpen.

S Wesseling

30-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik vond de wachttijd van 3 weken wat teveel

Conny van der Jagt

29-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

lamp was kapot, kreeg koffie, binnen 25 minuten gereed, top!

Jan Alblas

29-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima geholpen alles volgens afspraak

Hannie de

29-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Uw medewerker Sander Borsboom heeft mij ook dit keer weer prima geadviseerd bij het besluit een nieuw contract voor een lease auto aan te gaan. Bij de aflevering heeft hij alle tijd genomen voor uitleg, foto's maken etc. Hij verdient een dikke 10!

Ingeborg Wolst

29-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijk en attent personeel

Frans Keizer

28-01-2019
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Super goed

R Jansen

28-01-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Johan Bouman

28-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

prettig geholpen,vriendelijk en behulpzaam

Paul Hammer

28-01-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Robert Scheurwatet

28-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Perfect

Henny van Os

28-01-2019
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Goed en vriendelijk geholpen,
En de auto was snel klaar.

Adrie Hopstaken

26-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Het is een garage waar je als Peugeot rijder met genot naar toegaat.
Klasse voor al het personeel wat hier werkt.

J.l Wijsman

26-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Ervaring erg goed
Alleen my peugeot app werkt niet maar dat ligt niet aan de dealer de ontwikkelaar of peugeot nl is daar verantwoordelijk voor

Leon Maat

26-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Karel Barning

24-01-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Willem Muilwijk

24-01-2019
9,7 Ja, ik beveel dit aan

P Verhoef

23-01-2019
7,3 Ja, ik beveel dit aan

Ard de Jong

23-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima contact met verkoper. Goed bod op te verkopen auto. Week na tekenen contract reeds aflevering nieuwe auto.

Tony Evers

22-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima, duidelijk, vriendelijk

ruud van Hoek

22-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Rik Griffioen

22-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

De auto was toe aan een grote beurt. Die is prima uitgevoerd. De afspraak werd voor ons geregeld en alles verliep op rolletjes.

Jan Luttge

22-01-2019
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Deskundig Men wist snelnwat ik zocht en deed een passende aanbieding

Mariska Pijl-Gelderblom

22-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

goed geholpen en vriendelijk personeel

Amy Visser

22-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Op mijn dashboard ging een lampje branden van een oranje uitroepteken. Ik vermoedde dat het om de bandenspanning ging en ben langs de garage gereden. De monteur nam direct mijn auto mee ter controle. Er bleek een spijker in mijn achterband te zitten. Het was eind van de middag/werkdag, maar de monteur heeft hem direct gerepareerd. TOP!

Dick Boogaard

22-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Goed geholpen, eerder dan gepland was de auto weer klaar.

Eelco Jens

22-01-2019
9,3 Ja, ik beveel dit aan

uitstekende service. Niets te klagen

A Leeuwis

21-01-2019
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

18-01-2019
8 Ja, ik beveel dit aan

Nusret oral

17-01-2019
8,3 Ja, ik beveel dit aan

jan van der Hee

17-01-2019
8 Ja, ik beveel dit aan

goede service en klantvriendelijk

Dhr./mevr.

17-01-2019
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Leo Groenewegen

17-01-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Na afspraak, reparatie lekke achterband. Snel verholpen.

Sylvia Alders

16-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Prettige ontvangst en tevreden met Ron Tolenaar altijd prettig om de juiste antwoorden te krijgen

Rick Naaktgeboren

15-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Rob Terwal

15-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Onze ervaring met Peugeot Dordrecht maar zeker met onze verkoper Ramon Vink, zijn in 1 woord uitstekend te noemen. Hij heeft ons echt verschrikkelijk goed geholpen in alle opzichten.

Dhr./mevr. van Veen

15-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Jacques de Rooij

15-01-2019
8 Ja, ik beveel dit aan

heb goede kontakten met de receptie/werkplaats en met de afdeling verkoop. dat jullie voor een 10 gaan vind ik best maar die is voor "onze lieve heer en een 9 is voor de baas" zodat een 8 dan het hoogst haalbare voor de mens. zo dan is dat ook weer duidelijk.

Anja van der Velde

15-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Onze ervaring bij deze dealer is super. Beveel deze vestiging zeker aan.

Sabrina Van der Velde

15-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Hele vriendelijke mensen, en we worden meteen te woord gestaan.

Koos Zantema

15-01-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Willem Muilwijk

14-01-2019
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Leanne Bijl

14-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

P.T. van Asperen

14-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

is gewoon dik in orde

marco van heteren

14-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Carel Gosse Van den Anker

14-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

A Hofstede

14-01-2019
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Al jaren ben tevreden over klantvriendelijkheid en service

Peter v.Vliet

13-01-2019
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Forra Zuijdwegt v/d Berge

12-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

K.D. Goverts

11-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Goede, vriendelijke ontvangst; wachten tijdens de onderhoudsbeurt is altijd heel plezierig: gezellig zitten lezen, met uitzicht op het water en de scheepvaart.
Een vraag werd correct beantwoord. Alles werd goed en zorgzaam afgehandeld.

hans binkhorst

11-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

heldere communicatie, bezoek was goed voorbereid, hierdoor weinig wachttijd. papierwerk netjes in orde.
Prima!

Ada van Baar

09-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Frits en Irene Mosselman-Wamelink

09-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Al zo'n 21 jaar, zo lang als wij hier wonen, geweldige service, aandacht en 100% tevreden met Peugeot en onze huidige 307 SW. Meer dan correcte service en persoonlijke aandacht. Voor ons een ervaring die altijd Peugeot Mulder te Alblasserdam zal aanbevelen.

Dhr./mevr.

09-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Ben snel, vakkundig en vriendelijk geholpen.

S Nellen

09-01-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Anita Meessen

09-01-2019
8 Ja, ik beveel dit aan

Ervaring is prima. Fabienne heeft ons goed, duidelijk en transparant geholpen en geinformeerd. Helaas was de communicatie in de actie waar wij op hadden gereageerd heel traag waardoor wij bijna ook niet in aanmerking kwamen meer voor de actie. DIt is zeker niet aan FAbienne te wijten maar aan de algehele organisatie van het bedrijf. Enige punt van kritiek is dat wij persoonlijke informatie hebben moeten aanleveren bij Fabienne via de mail. Dit is niet via een portal of unieke inlog gedaan waardoor onze privacy niet is gerespecteerd en volgens mij ook niet correct met de privacy wetgeving. Ik heb dit als vervelend ervaren en ook niet professioneel. Vandaar de lage rating voor communicatie. Dit is nogmaals niet aan Fabienne te wijten, zij heeft heel erg haar best gedaan om ons op juiste wijze te helpen.

Otto Smitshoek

08-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Heeft een c3 ingeruilt voor een c4 cactus ben zeer te spreken over de afdeling verkoop werd goed onderhandelt op tijd koffie en men was zeer behulpzaam .
Dus een dikke tien voor dit team.

Elly de Laat

08-01-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Jacobine Boonstoppel

08-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

08-01-2019
8,7 Ja, ik beveel dit aan

zeer vriendelijk ontvangen aan de receptie, de wagen was ruim op tijd klaar.
wel een stevige prijs voor een servicebeurt!

Wout Nugteren

08-01-2019
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Een degelijke goed georganiseerde en betrouwbare vestiging van Peugeot in Alblasserdam !
Komen de afspraken na, hebben "het pand" in Alblasserdam goed op orde en zijn van directeur tot monteur enorm (klant)vriendelijk.

CN de Graaf

08-01-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

07-01-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

P. Gerla

07-01-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Goede service, vriendelijke medewerkers

Dhr./mevr.

07-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Correct ontvangen, alle ruimte om te wachten en te werken, afgesproken garagehandelingen zijn correct en op tijd uitgevoerd.

Nico Van de Poel

04-01-2019
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Jasper Van't Verlaat

03-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Heel goed

Monique Cabret

03-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Altijd perfecte service!!

Amy Visser

02-01-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

T Verschoor

02-01-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Ja

Ed van dert Vreede

02-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Mike Janssen

02-01-2019
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Super goede service gehad van Ramon! Snelle reacties oo mails/telefoons en alles is goed uitgelegd. Helemaal niks mis mee.

R. Strijker.

02-01-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Zeer goed.

Desiree van Toer

01-01-2019
9,3 Ja, ik beveel dit aan

De verwachting was dat wij de gehele kerstvakantie zonder vervoer zouden zitten i.v.m. de drukte bij de werkplaats, maar totaal onverwacht, werden we op 24 december gebeld dat onze auto klaar was. Top top top.......

Abdelaziz El Haik

31-12-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Prima service.

Hendrik de Boer

31-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik kwam voor een APK van mijn Peugeot. Fijne en aardige mensen bij de receptie, ik mocht zelfs heel even met de monteur meekijken in de werkplaats. Ook de kosten van de APK zijn zeer laag, er was een actie voor € 19,95!

Aart Zanen

30-12-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Guurtje van Kooten

30-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

29-12-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Yvonne Ehleiter

28-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik wordt altijd zeer vriendelijk en kompetent geholpen met mijn twee Peugeot's die ik in deze garage laat onderhouden.

Gijsbertus Lodder

28-12-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

In het algemeen zeer prettig en vertrouwd. Koffie kan beter!

Dave Hill

28-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Onze Peugeot 108 moest helaas 2x achter elkaar voor verschillende mankementen naar de garage. Het waren beide dure reparaties. Wij hadden onze occasion met 1 jaar Leeuwenkeur garantie gekocht waardoor alles netjes zonder gezeur volledig naar onze tevredenheid vervangen is.

Hellen Veldman

28-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Jan Nijssen

28-12-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Helaas te lange wachttijd omdat update terugroepactie niet wilde lukken.

Henri Verstegen

28-12-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

I.J. de Korte

28-12-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Jos Niesen

28-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer vriendelijk ontvangen.

Robert van der Meijden

28-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zoals steeds een uitstekende service en grote deskundigheid.

Dhr./mevr.

28-12-2018
2,3 Ja, ik beveel dit aan

Ik heb een C3 waarvan een borgpennetje-veertje bij de remschoen volgens de wegenwacht misschien vervangen zou moeten worden. Langs geweest bij Mulder en precies uitgelegd. Werkplaats chef had dit niet eerder gezien-gehoord. Wegenwacht had in minder dan 10 minuten wiel gedemonteerd pennetje vast en wiel weer gemonteerd ! info Mulder: wordt dan wel setje veertjes + vervangen pennetje 150 euro! op internet gevonden kosten setje veren 11,62 euro incl. (goed-betrouwbaar materiaal wordt daar besteld door andere garages!) dan 10 minuten werk...laat maar Mulder.

Peter Bansberg

28-12-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Job Pijl

28-12-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Janny van Asperen

24-12-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Prima! Aardig

Henri van Nes

24-12-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

23-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ko Schipper

22-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Nico Boon

22-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Gewoon goed.

Martin Hoogerbrugge

22-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Irene Renses

22-12-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Je wordt goed en adequaat geholpen

Gerrit Kleijn

21-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ben circa 50 bij de garage. Dus al voordat Cees Mulder in Nieuw lekkerland het roer overnam. Ben in het algemeen zeer tevreden en als er door de jaren heen een minpuntje was vond ik een luisterend oor en werd het opgelost

dick post

21-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Anke van Veen

20-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Manuel Mortel

19-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Janco Muijs

17-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Arie Kreeft

17-12-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Goede ervaring

Dhr./mevr.

17-12-2018
7 Ja, ik beveel dit aan

Cyrilles Verbeek

13-12-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Correcte behandeling wekt vertrouwen.

Kim Whitfield

13-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

F. van 't Hof

13-12-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Ria Koudstaal

12-12-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

E. Rinsma

11-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

zeer tevreden

Saskia Euser

11-12-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Goed en snel geregeld, dik tevreden.

Huib Veen

11-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Jan den Boef

11-12-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Theo van der Steen

11-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Van der Steen Kappers en Barbershop van der Steen

Jansje van de Rest

11-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Cobie Bakker

10-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Mijn ervaringen zijn heel goed ik wordt altijd heel goed en bijzonder vriendelijk behandeld

Ton Bremer

10-12-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

A Boon

10-12-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Prima!

Andreas Schmidt

10-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Herman Vermeulen

10-12-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Jacques de Rooij

10-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Job Pijl

10-12-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

prima bedrijf en geode service

Lianne van Daalen

10-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima!

Nelly van Spronsen

10-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijke monteurs, snelle en goede service.

Nelly van Spronsen

10-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zoals altijd een warm welkom!! Van de persoon achter de balie tot aan de verkoper iedereen is even vriendelijk en denkt mee!!

Arij Boogerman

10-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Elke keer als ik kom word ik uitstekend geholpen.
Alleen viel deze keer de wachttijd tegen, maar dat werd weer verklaard omdat een zieke monteur niet op het werk was verschenen.

Hermien Klunder

08-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik kom er al jaren, vriendelijkheid, deskundig en altijd tevreden geweest en nu nog steeds

Leon Kouseband

06-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Jos Bronswijk

06-12-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Prima. Zoals altijd vriendelijk en vakkundig

Jacob Vroegop

06-12-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Jack Leonhart

06-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben al jarenlang een tevreden klant van Citroen.
Eerst bij de vestiging Zwijndrecht en nu van Mulder
Citroen Dordrecht. Het is een uitstekend bedrijf.

Karel De wilt

05-12-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Ruud Van der Pol

05-12-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Bert Nihot

05-12-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Ed van der Vreede

05-12-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Algemeen een vriendelijk en correct bedrijf.

rolien raatgeep

05-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

adriaan scheepbouwer

04-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

E Van der Werff

04-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

marian de Keijzer-Tintel

04-12-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

vriendelijke en deskundige mensen

T Bruintjes

03-12-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Prima geholpen, goede service

Richard Van der Straaten

03-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima service, top verkoper

ton lenoir

03-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

heel goed, zoals altijd.

Pascale en René Rosier

03-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Keurige ontvangst en afwikkeling van de deal.

A. Schenk

03-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Voor het vervangen van een lampje van de linker koplamp werd direct (zonder afspraak) actie genomen! Goed zo!

TJ van Wijk

03-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

TJ van Wijk

03-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Margreet Van der Elst

03-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben heel tevreden met de manier waarop ze met je omgaan. Ook kan je snel bij ze terecht.

Dennis Hanssens

03-12-2018
9,5 Ja, ik beveel dit aan

Lianne van Daalen

03-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima. Denken oplossing gericht!

Ton Schröder

03-12-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Han Kuipers

03-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Na de uitnodiging voor de wintercheck 10-11, kreeg ik ook een uitnodiging van Peugeot Nederland voor een onderhoudsbeurt, de afspraak was snel gemaakt en ik heb de wintercheck toch ook eerst maar laten uitvoeren; veiligheid voor alles toch. dat houdt je auto betrouwbaar en jezelf onderweg veilig. Geen problemen bij de wintercheck; dus weer veilig op weg! Bij de onderhoudsbeurt op 23-11 kwamen er geen problemen aan het licht alleen werd ik gebeld omdat de accu nog maar 50% rendement te hebben; dat verbaasde mij nogal en heb toen even aan de werklijst wintercheck gerefereerd. Ja "dat is wel vreemd" was de reactie, dat kon niet en na even overleg werd de accu onder ket kopje garantie voor mij vervangen. Prima service voor eigenlijk zo'n dom foutje van de garage. maar ik ben zeer tevreden. Bedankt Mulder Dordrecht voor de service!

Philip Elscot

30-11-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Johan Alblas

30-11-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Aart van Duyn

30-11-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Prima voor elkaar!!!

Ard Verrips

30-11-2018
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Prima ervaringen vooraf, terwijl we ons oriënteren op een gebruikte Peugeot. De deal op een.prettige wijze gesloten en de auto aangeschaft en inmiddels opgehaald. We ervaren nog wel 2 problemen met de auto en die zijn doorgegeven. Hopelijk kunnen die volgende week opgelost worden. Dit duurt mijns inziens echt te lang.

P.G. van Goolen

30-11-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Een professioneel en klantvriendelijke dealer

Jan Spruit

30-11-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Goed

Dragana Eric

30-11-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zoals inmiddels gewend, was de service wederom voortreffelijk ! Absoluut niets op aan te merken, klantenservice en betrokkenheid staan hier hoog in het vaandel.

Theo v d van der Steen

30-11-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Van der Steen Kappers en Barbershop van der Steen

Dhr./mevr. van Nieuwkerk

28-11-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Geertjan Reinhoudt

23-11-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Je bent er geen kenteken. Je wordt goed geholpen.

H.H. van Krimpen

18-11-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Gewoon vriendelijke en service gerichte medewerkers.

Simon van Galen

17-11-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

vriendelijk en duidelijk

J Naaktgeboren

16-11-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Was er voor een algemene controle. alleen de ruitenwissers zijn vervangen.

Dhr./mevr.

15-11-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Paul van Dijk

15-11-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Goede service bij het afsluiten van een private lease.

Z.

15-11-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Marcel Otte

15-11-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Vlot geholpen.
Goede wintercheck gehad!

Marcel Otte

15-11-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Vlot geholpen.
Goede wintercheck gehad!

Ton Vlemingh

15-11-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Prettig te woord gestaan. Snel geholpen.

Bregje van Driel - van Groningen

10-11-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Prima. Geduldig, wel verkoopsgericht. Kosten normaal.

P. van Lent

01-11-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima garage met goede service.

A van Wolfswinkel

31-10-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Petra van der Tuin

31-10-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Bij binnenkomst krijg ik een vrolijk ontvangst van de jongedame achter de balie. Ze legt duidelijk uit wat er met mijn auto gaat gebeuren (onderhoud) en biedt keurig vervangend vervoer (fiets)
Na een paar uur een telefoontje dat de auto klaar is en bij het ophalen legt ze uit wat er allemaal is gebeurd.
Conclusie: duidelijk, behulpzaam en zeer nette afhandeling.

Sylvia Borgers

30-10-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

H.J. Klok

29-10-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

goed contact, uitstekende service

J.R. Brik

26-10-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Goed ontvangst, vriendelijke mensen. Gezellige ruimte, met koffie/thee, om het wachten te veraangenamen.

H.J. Van Nes

26-10-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Snel, meedenkend, vakkundig, vriendelijk en betrouwbaar.

Casper Langendoen

25-10-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Bijzonder klantvriendelijke benadering door zowel de collega bij de receptie als de monteur.

Ilse Van der Reijden

24-10-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer tevreden

Rutger van den Berg

23-10-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Je wordt altijd uitstekend geholpen! Service staat voorop!

A van Wolfswinkel

23-10-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

H.J. Van Nes

23-10-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Snel, meedenkend, vakkundig, vriendelijk en betrouwbaar.

martin sperling

17-10-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

alles prima gegaan.totaal niets op aan te merken.ga zo door

Walter Kranendonk

15-10-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Ging prima en dus een goede service bij mijn auto van 9 maanden.

Paul Potuit

15-10-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijk en vakkundig personeel.
Kom hier al herl wat jaren naar volle tevredenheid!

Marieke Ter Haar

10-10-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Prima! Er werd met me meegedaan, dat was fijn.

A.W. Noort

08-10-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Weer een goede en snelle service

Elly de Laat

08-10-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Goed geregeld!

C.E.R Scherptong

07-10-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Marco van Gemerden

07-10-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Marco van Gemerden

07-10-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

MML Gorree-Hautier

02-10-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

MML Gorree-Hautier

02-10-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Carina De Kort

02-10-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

johan verveer

30-09-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Sliedrecht kon mij niet snel helpen dus hebben ze mij naar Alblasserdam gestuurd, daar kon het gelukkig wel mijn. auto is bij Sliedrecht geweest voor een buurt na twee wekken hoor de ik een raar geluid bij de motor het bleek later de waterpomp te zijn ik zeg hier voor de rest niets over, ze hebben mij geholpen het kosten weer geld ik ben geholpen dat is het belangrijkst.

Remco Muijs

28-09-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Perfect geholpen!

M. Reedijk

25-09-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Soms lees je wel eens zoiets in de krant. Mensen die een enorm goed ervaring hebben met een bedrijf. Zoiets overkwam mij bij Mulder-Dordrecht. Men constateerde daar in mijn auto, een distributieketting waar "ruimte op zat". Maar, zo zei men in de garage, uw auto heeft nog maar zo weinig kilometers gereden, 60.000, dat ruimte op die ketting nog niet moet kunnen. De reparatie moet echter wel gebeuren. Maar omdat ruimte eigenlijk niet mag, bieden wij aan om de reparatie uit "coulance" te vergoeden. Kostte niks, waar vind je dat nog ! Hadden zij bij Mulder gezegd: "Tja, ruimte op de ketting, moet wel vervangen worden en zoveel kost het", dan had ik de reparatie uit laten voeren en was ik enkele honderden euro's kwijtgeweest. Maar nu...zoals gezegd, het kostte niks. Hulde.

J.B. Schot

25-09-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Abdalahi Yusuf mohammed

20-09-2018
6,7 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

18-09-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

J.G.C. den Boer

18-09-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Faiçal M'Rabet

18-09-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijk personeel, duidelijk uitleg en alle afspraken zijn nagekomen en binnen de afgesproken tijd. een kleine mintpuntje, ik werd naar mijn werk weggebracht maar kon helaas niet opgehaald worden aan het einde van de dag en diende ik zelf vervoer te regelen om de auto op te halen.

MARIAN KRAMER

18-09-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

H.J. Klok

17-09-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijke ontvangst, probleem adequaat opgepakt, volledig tevreden.

MJ Vonk de Vries

14-09-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Woensdag 29 aug.voor een ocassion bij jullie geweest en om mijn oude in te ruilen. Maandag eind van de middag werd ik al gebeld dat hij klaar was en dit terwijl het erg druk was in de garage,maar ik er graag al op donderdag mee naar Duitsland wilde rijden. Helemaal top!

Piroska Meleg

14-09-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben super goed geholpen.Dikke 10 voor Andre Kolders!

C.E.R Scherptong

13-09-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben heel erg blij met mijn mooie blauwe auto (Citroën C1), iedereen vindt het ook zooo mooi. Ontzettend blij dat ik voor dit autobedrijf gekozen had, de hele vriendelijke medewerk(st)ers....

Geertjan Reinhoudt

13-09-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Je bent er geen kenteken. Waar de klant nog echt klant is.

Carina Langenbach

12-09-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Altijd fijn geholpen geen verrassingen. Duidelijk.

A Kraaijeveld

12-09-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Rina van Torenburg

12-09-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben uitstekend geholpen na een probleem met mijn bandenspanning.

Hamid Afsharbegloe

12-09-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Evert Mulder

11-09-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Beste dealer Mulder, beste Marco Beinema,

We gaan voor de 10 als uitkomst, uiteraard een prachtige doelstelling en daarvoor moet je alles uit de kast halen! En wij gingen in augustus dus op zoek naar een leuke kleine stadsauto, niet te groot maar wel groot genoeg om een inklapbare rolstoel in kwijt te kunnen. Na op de internetsite's van diverse dealers gekeken te hebben kwamen wij de site tegen van Peugeot Mulder in Dordrecht. Mooie site die overzichtelijk en duidelijk is en uiteraard kon ik tevens even chatten en vragen stellen die keurig beantwoord werden. De site verdiend dan ook een TIEN. De volgende ochtend werden we al gebeld door de heer Beinema en gaven aan in de middag richting de showroom te komen!
Lopend zijn we gaan kijken in de showroom, een prachtige wandeling vanuit Sterrenburg richting de Laan der Verenigde Naties waar we in een prachtige showroom werden ontvangen, de auto een Peugeot 107 stond al buiten en glom ons toe!
En ja de ontvangst was gezellig en vriendelijk, en ja de rolstoel paste in deze zeer compacte auto met weinig kilometers en nog recente leeftijd.

Na een zeer korte proeftijd waren wij weg van deze leuke auto, en na een kleine korting hebben zij besloten de auto te kopen.

Het duurde twee weken voor aflevering en ja we toeren nu alweer een paar dagen rond in een geweldige auto!

Tevreden? Ja op alle fronten en die TIEN geef ik dan ook met volle overtuiging, en die TIEN geef ik als kritisch oud ondernemer niet snel!

Maar in dit geval geef ik hem zeer zeker aangezien wij op een grandioze wijze zijn geholpen en dat doe ik tevens namens mijn vrouw die dezelfde ervaring heeft!

Ja dus een TIEN en een verdiende TIEN ! Met speciale dank aan Marco Beinema en het team Mulder !!

Leen Vermeulen

10-09-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Controle aangaande accu conditie die was oke alleen een lange rit maken dan za alles weer goed werken start/stop werking. Na telefonisch contact is in de werkplaats heel snel gekeken tijden een bakje koffie, prima service.

Kees Visser

10-09-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr. en Mw. A. Schouten

10-09-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Jan Willem krijgt van ons een dikke 10

B De Jong

10-09-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Anthonie Van der velden

10-09-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Paul Mannaerts

09-09-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Bert Krijnen

05-09-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

P. Quist

04-09-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Heel goede ervaring. Citroen C4 gekocht (occasion). Thuis zag ik pas dat een van de portieren roestte (auto twee jaar oud). Mocht direct terugkomen. Door specialist naar gekeken en productiefout vastgesteld. Alle vier de portieren onder garantie vervangen. Vijf dagen een huurauto meegekregen. Naderhand bleek een van de achterportieren tegen het voorportier aan te lopen. Direct door schadehersteller bijgesteld. Elke keer vriendelijk te woord gestaan en efficient en effectief geholpen. Chapeau!

Rob Dubbeldam

04-09-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

C. Drinkwaard

04-09-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

03-09-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Goede service en vriendelijk benaderd

H.J. Klok

03-09-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Ontvangst was zoals altijd vriendelijk; de uitleg over de noodzakelijke reparatie was duidelijk en de reparatie is naar tevredenheid uitgevoerd.

Laura Cristina Mihaela Bogaciu

03-09-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Klantvriendelijk en snel geholpen.

patricia stuurman

03-09-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Roselie Schroder

01-09-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Etty Tjong-Ayong

31-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Altijd vriendelijke en persoonlijke behandeling door baliemedewerker Nick en alle andere medewerkers

Dhr./mevr.

30-08-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

goede service

Jan Mellaart

30-08-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Bij het kopen van een nieuwe C3 uitstekend geholpen en tijdens de aflevering een zeer goede uitleg gehad over de werking van de auto. Ook leuk dat de nieuwe auto onder een rode hoes zat en door ons uitgepakt mocht worden.

Koos Machielse

30-08-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

A. Holland

30-08-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn al jaren van hoge kwaliteit. Zo ook deze keer. Betrokken, vriendelijk en betrouwbaar.

J.M.G. Hulsman

30-08-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

prima

Lauri Wetselaar

29-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

zeer goed geholpen bij het uitzoeken van een leaseauto

Hans Pijper

29-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Harry Brinks

28-08-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

De linker voorruit van mijn nog geen 1 jaar oude peugeot 208 ging niet meer omhoog. Ondanks dat ik geen afspraak had werd ik keurig geholpen en kon ik anderhalf uur later met een weer werkende voorruit wegrijden.

Jan van der Lans

28-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

robert de jager

28-08-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

MJ Vonk de Vries

28-08-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Jurrie de Jonge

26-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Na een prima ontvangst is het goed zaken doen.
Geen loze beloften.
Over de levertijd zijn ze open en transparant.
Levertijd duurt soms even (ze zijn afhankelijk van de fabriek), maar dan heb je ook wat.

D.A. Eden

24-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Inge Schrauwen

23-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Marja vleugel

21-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Wij zijn zeer tevreden .

M.M. Kleijn

20-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Heel goede service.

G Laats

20-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Jan M van Asperen

20-08-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Arie Batenburg

19-08-2018
7 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

19-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Perfect!

Marc Dekkers

18-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer te vreden over dit bedrijf klant vriendelijk en behulpzaam

Dhr./mevr.

18-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Casper Langendoen

15-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Klantvriendelijke en naar tevredenheid aandacht geschonken aan de klacht

Carla de Boer

15-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zoals altijd weer prima geholpen.

Arie Blom

14-08-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Prima en kundige werknemers vriendelijk en open.
Denken met je mee voor de beste oplossingen

J.M.L. Zeelen

14-08-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

14-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijk en correct

Henk van der Hoef

14-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

prettige contacten gehad

L.R.T. Peeters

14-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Prettig contact, afspraken worden correct nagekomen, kortom prima service

Nancy Dijkhuizen van

13-08-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Ron van Dooremalen

13-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Uitstekend

Dhr./mevr.

12-08-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Henk Penninkx

12-08-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Ik bracht de auto voor een ruitbreuk 's morgens om 8 uur volgens afspraak. Toen ik om 16.00 uur informeerde of hij nog niet klaar was, werd er de laatste hand aan gelegd.
Ik vind dat wel heel erg lang geduurd heeft.

Dhr./mevr.

11-08-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Andre Stavinga

10-08-2018
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Wim Komdeur

10-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Super service. Gewoon even tussendoor geholpen ondanks de drukte

Andre van Rijs

09-08-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Peter Groenewegen

09-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Klantvriendelijk, duidelijk en doen er alles aan om de klant tevreden te stellen

A.J. van Hengel

09-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ervaringen met de vestiging Alblasserdam zijn heel positief.
Ook met een spontaan probleem wordt bij de receptie naar een altijd passende oplossing gezocht. Top.

Peter Michielse

09-08-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Ik had een probleem met de stekkerdoos aan de trekhaak. Was enige haast bij van mijn kant. De servicebalie heeft haar uiterste best gedaan om de vervanging van de stekkerdoos zsm in te plannen. Dat is naar mijn tevredenheid gelukt. Bedankt voor de flexibiliteit !

otto Grootenboer

08-08-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Simon van der Zwan

08-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer vriendelijk personeel goed geholpen.
We zijn zeer tevreden.

R. Strijker.

08-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Super.

H.J. Klok

08-08-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Het duurde even voor een baliemedewerker aanwezig was toen ik mijn auto voor een beurt bracht, maar verder ben ik tevreden met de geboden service.

Nico Van de Poel

08-08-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Ton Schröder

08-08-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Door onverwachte omstandigheden kon de door mij bestelde nieuwe Peugeot niet meer geleverd worden. Dankzij de intentie van beide partijen om een goede oplossing te vinden zijn wij tot een uitstekend compromis gekomen, waardoor ik nu in een geweldige Peugeot 3008 Allure automaat rij.

Rob Kroon

08-08-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Is zeer goed

Arie Verkerk

08-08-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Percival Stubbs

08-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Afspraak maken voor een onderhoudsbeurt gaat online heel simpel en ik ben vriendelijk ontvangen.

Piet zeeman

08-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Joost de Jong

08-08-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Online een afspraak gemaakt. Er werd een optie aangegeven voor haal en breng service.
Ik kreeg via de mail de melding dat ik mijn auto moest komen brengen en halen en dat afspraak was vastgelegd. Waarom wordt deze optie dan aangegeven?????

Perry Kunst

05-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Wederom prima zaken gedaan met Mulder Alblasserdam!

T.Hut

04-08-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ton Maas

02-08-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben al jarenlang klant, ondanks dat mijn auto al wat ouder is voel ik me altijd welkom. Met name automonteur Ben verdient een compliment, altijd betrokken en geeft ook advies over het onderhoud op termijn. Daar kan ik wat mee.

Edward Leuwol

30-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer tevreden en geven het team van Alblasserdam een cijfer 10 .Altijd correct en kundig en service gericht.
Aangezien wij ook een Citroën C3 bij hun in onderhoud hebben, is Peugeot 107 ook bij Citroën Mulder Alblasserdam in onderhoud .Wij zouden de.mails en acties voor de.peugeot graag willen gebruiken bij Citroën Mulder Alblasserdam dan is alles onder een dak.

Frans Groenendijk

30-07-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Peter Schriel

30-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Fijn en correct geholpen!

Cor Dekker

30-07-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

De ervaring met dit bedrijf is goed tot zeer goed.
Toch nog wel enige verbeterpuntjes mogelijk. Het bedrijf opent om 8 uur. Indien er een vervangende auto nodig is, is het wenselijk dat deze dan ook gereed staat. Indien de man die dit verzorgt 15 minuten eerder begint kan de betreffende auto direct meegegeven worden. Het is misschien maar 5 minuten wachttijd maar geeft een vorm van efficiëntie weer.

Er is een terughaal actie punt aan de auto uitgevoerd blijkt uit de rekening, geef tijdens het ophalen even aan wat er gedaan is en waarom.

Verrast omdat er naast het witte sleuteltje op het dashboard na een tijdje ook een oranje sleuteltje ging branden. Het witte sleuteltje was om de beurt aan te geven. Gebeld om te vragen wat het oranje sleuteltje was, dit kon men niet uitleggen en advies was om bij de garage langs te gaan. Bij navraag bij de monteur was het "waarschijnlijk" dat de beurt was overschreden. De beurt was niet in km overschreden (nog 4500 km te gaan) maar wel in tijd. Dit geeft voor de berijder een onrustig gevoel.

Paul Steggerda

30-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Mijn Citoen C4 Grand Picasso heeft een verleden van hardnekkige motorstoringen die begin dit jaar (2018) bij Mulder Citroen Dordrecht zijn verholpen. Dit was niet zo eenvoudig, maar uiteindelijk was men ervan overtuigd dat het probleem weg was en heb ik de Auto teruggekregen. Gelukkig was is het wel een leaseauto want anders was het voor mij, met een auto die net uit de garantie was wel heel duur geworden. Ook hier heeft het team met de leasemaatschppij goed samengewerkt. Het euvel was een tijd weg maar in juli dit jaar kreeg ik weer een motorstoring. Hoewel het vakantie tijd was kon ik dezelfde dag langskomen zodat ze de storing uit konden lezen. Het bleek uiteindelijk een slechte bougie te zijn die ze direct hebben vervangen. Tot nu toe probleem opgelost. Ik ben een beetje teleurgesteld in Citroen als merk, maar Mulder Citroen Dordrecht gaat tot het gaatje om het op te lossen. Ook heel vriendelijke mensen.

Bert van Oord

30-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Prettig, warm, hartelijk, niet opdringerig. Open en eerlijk.
Alles een dikke 10.
Ron is een fijne verkoper.

Bertus Dekker

25-07-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Teunie Lavooij

25-07-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Onze afspraak ging wat moeizaam, hier is wel het een en ander fout gegaan. Kwestie van goed vermelden en/aanpassen waar nodig.

Erik van Efferen

25-07-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Laagdrempelig, het idee dat er moeite voor je wordt gedaan, prettige service aangaande aflevering auto, vriendelijke personeel.

lenie van kooten

23-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer goede ervaring.
Klantvriendelijk, goede service!

Dhr./mevr.

22-07-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

19-07-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

B Barcin

19-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Nieuwe C1 gekocht ben zeer tevreden over de afwikkeling.

D.L. Vasn Pelt

19-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Herman van Riet

17-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Herman van Riet

17-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Mark Hoogendoorn

16-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Goede ervaring. Prettige gesprekken over de aanschaf van de auto en vragen nadien snel en netjes beantwoord.
Auto netjes afgeleverd

Carolus van Steen

16-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima en netjes geholpen door Ron Tolenaars ivm aanschaf nieuwe auto.

Henry de Vries

16-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ria Koudstaal

16-07-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

16-07-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Thera Brok

15-07-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijk, kennis van zaken. Een klein minpuntje vraag van ons om voorkant rechts onderpanel vast te zetten, is niet gedaan. Kwam ik later achter.

Jan Veldman

14-07-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

B.J. v.Brussel

14-07-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

G. van Cappellen

13-07-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

TFC Verschoor

13-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Geertjan Reinhoudt

10-07-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Fijne mensen, duidelijke communicatie, Je bent er geen "kenteken" Ik ga liever hier naar toe, ze weten hoe de auto in elkaar zit, hoe oud hij ook is, dan naar een louche autobedrijf dat meer geld kost dan het opbrengt.

A.H.P. de Jong

09-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

prima snelle service, vriendelijke mensen

Han Pruyn

09-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Met Jan Willem, voor de aankoop / lease van een Peugeot 208, op een uiterst deskundige en prettige wijze geïnformeerd. Dit geldt zowel voor ons bezoek aan de showroom als voor de diverse correcte en plezierige telefonische gesprekken. Al met al een top bedrijf!

Tamara Lagendijk

09-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Vorige week voor de 3e maal een lease contract afgesloten bij Mulder Alblasserdam. Goede service en weer geweldig geholpen! Zegt ook al genoeg dat ik voor een 3e maal terug kom voor een auto!

Dhr./mevr.

09-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

B.P. Barth

09-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ondanks de bijna onmogelijkheid van mijn verzoek heeft een groep personeelsleden alles in het werk gesteld om mij te helpen.
Grandioos! Ze hebben mijn vakantie gered.

Kelly Sluimer

08-07-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Super goed geholpen! Chris was erg betrokken en meelevend. Nam alle tijd om alles goed te bespreken en wist alles duidelijk en vlot uit te leggen. Zaterdag me auto opgehaald en zijn enthousiasme gaf hij echt door aan ons. Auto was ingepakt en een bord ernaast met attentie met mijn naam erop! Wauw echt blij verrast. Ik voelde me meer dan welkom! En totaal geen nummertje

A.C. Wijers

05-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Wij worden altijd klantvriendelijk en correct behandeld.

S.J. van Heteren

04-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Garage gebeld ivm startproblemen. Kon tussendoor langskomen. Bleek kapotte startmotor. Is binnen 2 dagen vervangen door ruilstartmotor. Topservice.

Jan Vogelezang

03-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

ik vind het vreemd dat er geen
lakstift geleverd kan worden in de
kleur Rouge Ultimate.???

leen van Valen

03-07-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Hannie de Bruijn

03-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Mijn lease-auto moest een 2e onderhoudsbeurt hebben. Afspraak maken via internet was eenvoudig.
Ontvangst was uitstekend; de receptioniste kwam achter de balie vandaan om mij uit te leggen wat er uitgevoerd zou worden. Binnen de gestelde tijd was mijn auto gereed.
De medewerker (Sander Borsboom) die mij heeft geadviseerd bij mijn 1e, 2e en 3e lease-auto zag mij en hij wist zelfs nog het kenteken van mijn vorige auto, zag mij staan, maakte een praatje en op mijn vraag of er nog een leuke aanbieding was beloofde hij eea te bekijken voor mij. En ja hoor; er was een aanbieding waarbij voor een automaat niets extra hoefde te worden betaald, waardoor mijn maandbedrag aanzienlijk daalde. De nieuwe Peugeot 108 met automaat is inmiddels besteld. Een dikke 10 voor Sander!

Piet Meijdam

03-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Alles ging zoals telefonisch afgesproken was
Auto gebracht ben netjes thuis gebracht
Hij moest voor 2 uur klaar zijn ivm werk
Werd netjes om 12:45 gebeld dat hij weer klaar stondt
In een woord fantastisch

m van der

03-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Istvan Hodos

03-07-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Prima ervaring met het team.

Arie van der Steen

03-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer tevreden. Vriendelijke en correcte afhandeling.

Annelies Herkert

03-07-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben erg blij met mijn nieuwe, mooie en heerlijk rijdende Peugeot 108. Vanaf de aankoop tot de levering ben ik erg tevreden en er werd volop tijd en aandacht aan besteed zowel bij de aankoop als bij de oplevering van de auto.

Petra van Pelt

03-07-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Leen Verhoef

02-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Deskundig, netjes en vriendelijk.

Marco Stout

28-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Prime mensen en nog snel ook helemaal tevreden.

J Snel

28-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Bij Mulder via PL een C3 aangeschaft. Goed en vakkundig geholpen door betrokken enthousiaste verkoper Leon. Gedurende het proces werden we keurig op de hoogte gehouden. Klein misverstand bij aflevering, een volle tank moet je bij PL zelf betalen en dit had men niet verteld, werd prima verholpen. Mulder stak hand in eigen boezem en rekening werd verscheurd. Dat is service! Prima zaak en Mulder heeft er een tevreden klant bij.

Marian Wijburg

27-06-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

In alle opzichten uitstekend :):):):)

BJ Eikelenboom

26-06-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Onlangs bij bijna 50000km - onder garantie - een nieuwe motor gehad. Duurde even, maar netjes afgehandeld met minimale kosten icm grote beurt

Carel Heijden

25-06-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Sinds jaren zijn wij al klant bij Mulder Peugeot Alblasserdam. Inmiddels diverse Peugeots aangeschaft voor ons hele gezin. Altijd zeer prettig geholpen, zowel bij de inruil/aanschaf/lease als bij de onderhoudsbeurten. De medewerkers dragen zeker bij aan het positieve beeld van deze betrouwbare dealer.

Wil Visser

25-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Al jarenlang heel erg tevreden, maar deze keer was wel een superervaring! Door een ongeval was ik al bijna twee maanden niet in staat zelf auto te rijden, maar er moest wel een APK-keuring en een beurt plaats hebben. Mijn auto werd thuis opgehaald, als extraatje werd hij van binnen en buiten schoon gemaakt en bij het terugbrengen was er ook nog eens een fles wijn als pleister op de wond! Een dikke 10!

G. Bitter

25-06-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Prima

J Sparreboom

21-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

19-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Frits Vogel

18-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer vriendelijke medewerkers welke altijd met je meedenken. De onderhoudsbeurt worden altijd naar tevredenheid uitgevoerd.

Jack Spronk

18-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Sinds 1 week rijd ik in een nieuwe 3008 en ben super enthousiast.

Dhr./mevr.

15-06-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Aankoop 3008

Bob Dunk

14-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

12-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

12-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Vera van der Horst

12-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

de ervaringen met Mulder Peugeot Dordrecht zijn prima.
Niks te klagen.
Erg klantvriendelijk

Rob Weijs

11-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

j.m.j. van Delft

07-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

zeer goed

L.R.T. Peeters

07-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Hamid Afsharbegloe

06-06-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Halil Batur

06-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

ik ben zeer tevreden over de service. medewerkers zijn klantvriendelijk.
duidelijk uitleg over wat er is gedaan aan onderhoud.

Geertjan Reinhoudt

05-06-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

A.H.P. de Jong

05-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

goede service, deskundig en vriendelijk team

Fred van de Wal

05-06-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Mario Okkerse

05-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Snel en vriendelijk geholpen. Top service

Netty Stevens

05-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

05-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Mijn ervaring valt alleen te omschrijven als erg prettig. Vriendelijke en duidelijke service, snelle en deskundige beantwoording van mijn vragen. Alleen een upgrade naar beter koffie zou de service beter maken!

Casper Langendoen

04-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Een klantvriendelijke ontvangst en een uitermate deskundig advies van Mw. Pirets (afd Verkoop). Vanaf het eerste contact in de showroom tot/met de aflevering een prettig contact, zowel face to face, als telefonisch.

Marry Donkersloot

04-06-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Peter Herfst

03-06-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

N Stehouwer

02-06-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

GEWOON GOED

M. Florijn

01-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Simon van Galen

01-06-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Danny Stam

01-06-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Een dealer waar klantvriendelijkheid en meedenken hoog in het vaandel staan. Altijd in oplossingen denken om de mobiliteit van de klant zo goed mogelijk te houden.

E. D. Vendelbosch

30-05-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

29-05-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

over het algemeen tevreden. Niet zo tevreden over betaling met VISA. Moest daar laatst extra voor betalen bij de afrekening van een servicebeurt.
Bij de inruil van de auto kan beter worden omgegaan met prive gegevens, ging nogal rommelig.

Ida Bruyn-Boon

29-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Super!!

Erik (roepnaam) Boer

29-05-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

zeer goede ervaring

Cor Wijers

28-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Goede ervaring, advies en klantvriendelijkheid.

Amy Visser

28-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Jeroen

28-05-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Postitief, klantvriendelijk.

István Hodos

27-05-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Overwegend positief.

Petra Schouten Doff

26-05-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Was even wennen met het callcenter. Maar het doorverbinden rechtstreeks ging uitstekend en lekker vlot.
Mistte Nick wel aan de balie. 🙂 hij was op vakantie.
Verder goed geholpen.

Richard Visscher

26-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

marga van der Leer

25-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

gezellige ontvangst.

Dieny Moock

24-05-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Jammer dat ik weer lange tijd met drie brandende lampjes heb moeten rijden voor ik een afspraak had. Daardoor heb ik diverse weken bijna de auto niet durven gebruiken. Was fijn geweest als ik snel even langs had kunnen komen en dat ze me gerust hadden kunnen stellen dat het geen kwaad kon ermee te blijven rijden. Misschien een tip voor het team. Is klantvriendelijker volgens mij. De reparatie, beurt en APK ben ik erg tevreden over.

Netty van Buren

24-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Netjes, vriendelijk en deskundig geholpen door mevrouw Pirets.

Fred Schook

23-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Prettige zaak, goed personeel.

Henk Reijerse

23-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ankie Remus

23-05-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Zoals altijd was het nu ook weer perfect, vriendelijk en meedenkend/werkend team, duidelijk contact en goede uitvoering van de werkzaamheden.

Rense Sjoers

22-05-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Gewoon straight forward en eerlijk. Was goed binnen komen en heb een mooi voortsel gekregen voor de inruil van mijn vorige auto. Uiteindelijk met een mooie auto weggereden.

Renee van Kempen

22-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Uitstekend! Goed onderhoud en de duur van de wachttijd wordt correct gemoed, zeer tevreden!

Stefan van Rijswijk

22-05-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijk en vakkundig personeel met een goede service.

Wout Nugteren

22-05-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Een "platte" linker achterband constateer ik s'morgens voor het huis!
Een grote Pallet-Kram heeft zich vastgezet in de zijkant van de band, hij zat er nog (vast) in.
Met mijn compressor de band opgepompt en als een speer naar Mulder Alblasserdam, binnen een uur een nieuwe band en weer rijklaar!

Willem

22-05-2018
8,5 Ja, ik beveel dit aan

Zeer goed en vriendelijk ontvangen door Andre nam al de tijd voor ons lekker bakje koffie erbij en goede uitleg prima alles geregeld helaas van wegen de drukte wel 4 weken op de aflevering van de auto moeten wachten

Bea Heeren

22-05-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Adrie Hopstaken

22-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

uit de kunst

Jacki Kempenaars

22-05-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Hans Maris

22-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijke ontvangst en uitstekend gerepareerd

Wilma Schaap-de Jonge

22-05-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Receptiemedewerker Nick v.d. Vegt immer hoffelijk, vriendelijk en duidelijk wat de werkzaamheden betreft.
Verkoop : uitstekend, terwijl de technische dienst niet hiervoor onderdoet. Service en dienstverlening ( kom soms met kleinigheidje langs en word altijd direct geholpen) staan hoog in het vaandel.

Arthur van Vliet

22-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Deskundig.Zeer vriendelijk.Dringt je niks op.Afspraak nakomen.

Nancy van Dijkhuizen

22-05-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Mijn auto is fantastisch gemaakt na een schade, en van binnen en van buiten schoongemaakt.

A. Schenk

22-05-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Alles top!

peter nienkemper

22-05-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

S Nellen

22-05-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Eric Boekhoff

20-05-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Heel klantvriendelijk. Zelfs een lampensetje gekregen waar ik niet om gevraagd had. De opmerking m.b.t. de lampen was alleen gemaakt om jullie naar de 10 te brengen.

Paul van Lent

18-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Opnieuw een prima service bij Garage Mulder Citroën Dordrecht.

Raymond Kerklaan

18-05-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Nathalie Mataheru

18-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Bob Visser

15-05-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Auto gekocht via Fabiënne Pirets. Zeer goede ervaringen tijdens de koop en verdere onderhandelingen. Vakvrouw!

Marian Wijburg

15-05-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Aandacht, service en kwaliteit zoals het hoort!

Dirk van Valen

15-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Uitstekend, na telefonisch contact met de heer Tolenaars een afspraak gemaakt. Besloten over te gaan tot aankoop van een DS 3. Deskundige uitleg en snelle levering van de auto. zeer tevreden met de nieuwe aanwinst.

Bas van der Hoeven

15-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

J Naaktgeboren

14-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

14-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Alles goed geregeld, helemaal prima!

G.J. van Kooten

14-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ook dit maal, na 20 jaar ervaring, zeer tevreden!

Leo Drost

14-05-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Edward Meijer

14-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Gijs Roos

14-05-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Prima.

Stef Schopgens

14-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

John Segaar

11-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Via Facebook een advertentie gezien van een zeer aantrekkelijke private lease aanbieding van een Peugeot 208 Blue Lion.
Ondanks dat deze auto eigenlijk iets kleiner van afmeting is dan waar ik eigenlijk naar op zoek was, ben ik naar aanleiding van de prijs en uitrusting van de auto toch gaan kijken. Na een goed ontvangst in de door verbouwing geïmproviseerde showroom en bekijken van de auto, een proefrit gemaakt. Uiteindelijk hebben de proefrit, de boven verwachting zijnde binnenruimte, in combinatie met het goede gevoel bij de verkoper(René Mulder), het bedrijf en de zeer aantrekkelijke lease prijs (zeker t.o.v. andere Peugeot dealers) mij doen besluiten om de Peugeot 208 via Peugeot Mulder te gaan leasen. Ik rij nu sinds een week naar volle tevredenheid in een mooie metallic zwarte Peugeot 208.

Gerrit 't Hart

10-05-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Persoonlijk vind ik de benadering omtrent de serviceverlening apart. Gevraagd wordt om minimaal een 9 of 10 te geven. Dit i.v.m. de afrekening van de importeur. M.a.w., hoe objectief ben je nog.

Lennart Rijsdijk

09-05-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Walter Kranendonk

09-05-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Aanvraag en montage van een trekhaak en middenconsole

Ronny Hardoar

08-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Renee Mattern

08-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

J.R. Volk

08-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Patrick Krebbekx

08-05-2018
6 Ja, ik beveel dit aan

Ervaring is gewoon, niet slecht, maar ook niet bijzonder. Onlangs ben ik nog bij u geweest om te kijken naar een nieuwe wagen, maar dan krijg je eenmalig feedback en is er geen terugkoppeling meer op een tegenvraag om een onderhandeling te starten. Met het maken van een afspraak ter reparatie duurt het lang voordat je terecht kunt... echter de rekeningen weten jullie altijd binnen twee dagen op mijn mat te krijgen.

Dhr./mevr.

08-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Nico Van sliedrecht

08-05-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Wordt altijd correct geholpen

peter de jong

07-05-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

JANNEKE VERSEVELD-STUIJ

07-05-2018
8,5 Ja, ik beveel dit aan

Nico Stehouwer

07-05-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

snel en efficiënt

Joke Hermus

07-05-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Super konden de afspraak niet vinden in het systeem toch uitstekend geholpen 👍

L.R.T. Peeters

07-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Allen maar goed

Dhr./mevr.

07-05-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

conform afspraak

Jos Sint Nicolaas

07-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Dit is de derde auto die ik bij Mulder koop. Na een hele rij bij andere dealers gekochte Citroenen. Mulder is een hele goede en betrouwbare dealer. Dit is de 1e maal dat ik een gebruikte auto koop. Maar het maakt geen enkel verschil met het kopen van een nieuwe. Kortom fijne garage.

Ed Gronloh

05-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

zeer klantvriendelijk

Dhr./mevr.

03-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Sushama Rampersad

03-05-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Wij zijn heel goed geholpen door Peter Schriel, hij heeft ons goed geïnformeerd en niets was hem te veel. Tevens dacht hij goed met ons mee om tot een goede keuze te komen. Wij zijn enorm blij met onze Peugeot 208.

Marian Van Benschop

02-05-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Wij zijn zeer tevreden over deze garage mulder dordreht

Dhr./mevr.

02-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ad Gouman

02-05-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Petra van der Hoek van Hwck

02-05-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

ik kom al jaren bij Mulder dit is de zoveelste citroen en ik ben heel erg tevreden

Huib Veen

02-05-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Was allemaal keurig geregeld volgens de afspraak die gemaakt was.

Theo van der Steen

02-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Carina Langenbach

02-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Altijd vriendelijk, denken mee met de klant.

Johan Graafland

02-05-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Jan van Loon

02-05-2018
7,3 Ja, ik beveel dit aan

Amanda Korteweg

01-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer tevreden had binnen 2 weken een nieuwe lease auto ben er erg blij mee top service

Willy van Welzenis

01-05-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

01-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Hans Bart Voskuyl

01-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer prettige klantvriendelijke garage.
Laagdrempelig en toegankelijk door kleinschalige organisatiestructuur (locatie Alblasserdam)
Deskundigheid en kwaliteit staan voorop.

Marieke van Leeuwen

01-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Geholpen door Ramon. Prima, vriendelijke en zeer prettige service.

Marry Kamerman

01-05-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Arie den Dekker

01-05-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Geen klachten, alleen maar positief!!!!!!

Jessica Boekhorst

01-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Persoonlijke en humoristische manier van omgang. Ik kreeg het gevoel warm ontvangen en serieus genomen te worden. Absoluut klantgericht. Goede ervaring en nu (wederom) een super auto!

Dhr./mevr.

01-05-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Sabine Bingley

01-05-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Zeer goed en prettig. Er werd vooraf contact opgenomen omdat ik nieuwe klant was. Op de hoogte gehouden van werkzaamheden en te verwachten kosten. Auto rijdt na onderhoud meer dan goed.

Herman Vermeulen

01-05-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Arie Noort

01-05-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Zoals gewoonlijk prima!
Goede terugmelding en overleg.

E. Hoogland

01-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Meer dan 20 jaar vaste klant bij Mulder.

Marco Stout

01-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik vind het een hele goede garage. Ze doen wat ze zeggen helemaal top. En wat ook top is als je je auto komt halen dan staat hij gewassen en wel weer klaar om mee gereden te worden super !!!!

walter dornscheidt

29-04-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Beter laat dan nooit.Het is inmiddels al weer ongeveer een maand geleden dat ik de Peugeot 208 gekocht heb. En ik ben zeer tevreden over de verkoper Kenny Stuij en over de auto.

A Hofstede

27-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben keurig netjes geholpen. Binnen de afgesproken tijd was de auto weer piekfijn klaar. Niets dan lof!

Margriet Siebenlist

27-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer tevreden. Nieuwe Peugeot 3008 gekocht. Fijne verkoper marco meinema die deskundig is en zeer behulpzaam en meedenkt. Tijdens wachttijd steeds op hoogte gehouden en foto bij binnenkomst auto. Erg fijn.
Ben van dealer in Ridderkerk naar Dordrecht gegaan vanwege de verkoper die veel deskundiger was en meedacht

Margriey Siebrnlist

27-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer fijne ontvangst en prettige verkoopmedewerker Marco Meinema. Ben vanwege zijn deskundigheid en betrokkenheid van dealer veranderd en heb de auto bij hem gekocht. In de wachttijd steeds op de hoogte gehouden, bij aankomst auto preview foto, zeer attent en wij zijn heel erg tevreden

Yvonne Kraaijeveld

26-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

h opstal van

25-04-2018
7,3 Ja, ik beveel dit aan

Marja De Swart-Breeman

25-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

cdp cullens

25-04-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

A.J. van Hengel

25-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Goede en prettige ervaringen, zowel bij verkoop als werkplaats.

K van 't Noordende

25-04-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Paul Tilleman

24-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Uitstekende klantvriendelijke, deskundige (sales)medewerkers

Dirk Franssens

24-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

prima geholpen precies zoals ik graag wil
alles besproken

K.D. Goverts

24-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

We kwamen als 'VIP' om een nieuwe auto uit te zoeken; we werden heel plezierig en deskundig ontvangen en geadviseerd. Resultaat: een geslaagde inruil en aankoop.

A van Wolfswinkel

24-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Peter Schollaart

24-04-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Correcte afhandeling, vriendelijk personeel en persoonlijke benadering.

Kevin Ravenstijn

24-04-2018
9,5 Ja, ik beveel dit aan

Caroline J.J. Spilker-Schaap

24-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Jan Nijssen

24-04-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Eenvoudige aanmelding als nieuwe klant na onze verhuizing uit Heukelum. Ook afspraak snel gemaakt.
Gelukkig geen lange wachttijd. Prima ontvangst door receptionist. Afgesproken tijd gereed.
Kortom prima tevreden!

J.A. van der Waarden

24-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

uitstekend !!

Joop kraal

24-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben dik tevrede

Tineke van de Wetering-Peekstok

24-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Arie van der Steen

23-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Dave van Ingen

20-04-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

De service is nabehoren verlopen

Devon Da Graça Almeida

19-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Fred van de Wal

19-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ron van Raai

18-04-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Bas Mol

18-04-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Afspraak en afhandeling was ok. Alleen had ik gevraagd om een update te doen van de navigatie, maar men was vergeten dit op de bon te schrijven en was derhalve niet uitgevoerd. Afgesproken dit later uit te voeren.

Antoine Grootenboers

18-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Snelle en goede service.

Jacob Van de Merwe

17-04-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Prima geregeld

E Van der Werff

17-04-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Daphne Bot

17-04-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Prettige service, snelle levering.

Henri Borghouts

16-04-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Joep Eikenboom

16-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Serge Nolet

16-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Bandenwissel, de wachttijd was langer dan het ingeschatte uur (in totaal 2,5 schat ik). Ik moest zelf na anderhalf tot 2 uur wachten navraag doen naar de progressie. Verbeterpuntje is als voortgang proactief gemeld wordt bij wachtende klanten (per uur bijvoorbeeld).

Avinash Sewnath

16-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Onwijs gaaf geholpen!

Ron van Raai

16-04-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

John van Lonkhuyzen

16-04-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

niets anders dan lof , geef t een beleving met de aflevering van de nieuwe auto .

G Laats

16-04-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Prima uitleg en service.

I4-YOU/Peter de Graaf

14-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zonder meer prima. Na 1e telefoontje binnen half uur relevante offerte en vanaf order t/m aflevering goed en relevant contact gehad. Fabiënne bedankt; top!

J.C. Brand

13-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Arie Stuij

12-04-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Nardus de Krijger

12-04-2018
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Nel Schippers-Kemp

12-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

O Beunen

11-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Prettig, deskundig, open en eerlijk.
Er is voldoende tijd voor de klant. Vriendelijke sfeer en n mooi verzorgd bedrijf.

Carla Verhagen

11-04-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Had een afspraak gemaakt voor een onderhoudsbeurt. Bij aankomst bij de garage bleek ik een verkeerde datum te hebben onthouden, ik was dus eigenlijk helemaal niet "aan de beurt". Mocht m'n auto toch laten staan, men zou gaan proberen om 'm tussendoor te servicen. Dat is gelukkig ook gelukt. Een dikke pluim dus voor het team in Alblasserdam!

Jan van Dalen

11-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

makkelijk afspraak maken, bevestiging via e-mail, bij het brengen duidelijke uitleg wat er ging gebeuren, alsmede op voorhand een prijsindicatie, tussentijds gebeld bij afwijkende werkzaamheid, auto op tijd klaar

Jose Bouten

11-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer vriendelijk en klantgericht

Arie Verkerk

11-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Adriaan van de Wetering

11-04-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Johan Kroon

11-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Krijg altijd goed en eerlijk advies bij reparaties

Arie van Dalen

11-04-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

ac kiel

11-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

M. van Drongelen

10-04-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Klant Vriendelijk Personeel
als je de auto komt brengen
met leenauto er bij en stond klaar
waar ik om vroeg
goede Service vind ik persoonlijk

Michel Verdaas

10-04-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben al meer dan 25 jaar kant bij deze heren en dames en dik tevreden door het goede klantcontact wat zij hanteren zeker die personeelsleden dij bij de bali in Sliedrecht werken

Bas Mol

10-04-2018
9,5 Ja, ik beveel dit aan

Prima, geen gezeur en vlotte afhandeling! Helemaal goed!!