Klantervaringen

Dave van Ingen

20-04-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

De service is nabehoren verlopen

Devon Da Graça Almeida

19-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Fred van de Wal

19-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ron van Raai

18-04-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Bas Mol

18-04-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Afspraak en afhandeling was ok. Alleen had ik gevraagd om een update te doen van de navigatie, maar men was vergeten dit op de bon te schrijven en was derhalve niet uitgevoerd. Afgesproken dit later uit te voeren.

Antoine Grootenboers

18-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Snelle en goede service.

Jacob Van de Merwe

17-04-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Prima geregeld

E Van der Werff

17-04-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Daphne Bot

17-04-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Prettige service, snelle levering.

Henri Borghouts

16-04-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Joep Eikenboom

16-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Serge Nolet

16-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Bandenwissel, de wachttijd was langer dan het ingeschatte uur (in totaal 2,5 schat ik). Ik moest zelf na anderhalf tot 2 uur wachten navraag doen naar de progressie. Verbeterpuntje is als voortgang proactief gemeld wordt bij wachtende klanten (per uur bijvoorbeeld).

Avinash Sewnath

16-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Onwijs gaaf geholpen!

Ron van Raai

16-04-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

John van Lonkhuyzen

16-04-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

niets anders dan lof , geef t een beleving met de aflevering van de nieuwe auto .

G Laats

16-04-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Prima uitleg en service.

I4-YOU/Peter de Graaf

14-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zonder meer prima. Na 1e telefoontje binnen half uur relevante offerte en vanaf order t/m aflevering goed en relevant contact gehad. Fabiënne bedankt; top!

J.C. Brand

13-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Arie Stuij

12-04-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Nardus de Krijger

12-04-2018
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Nel Schippers-Kemp

12-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

O Beunen

11-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Prettig, deskundig, open en eerlijk.
Er is voldoende tijd voor de klant. Vriendelijke sfeer en n mooi verzorgd bedrijf.

Carla Verhagen

11-04-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Had een afspraak gemaakt voor een onderhoudsbeurt. Bij aankomst bij de garage bleek ik een verkeerde datum te hebben onthouden, ik was dus eigenlijk helemaal niet "aan de beurt". Mocht m'n auto toch laten staan, men zou gaan proberen om 'm tussendoor te servicen. Dat is gelukkig ook gelukt. Een dikke pluim dus voor het team in Alblasserdam!

Jan van Dalen

11-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

makkelijk afspraak maken, bevestiging via e-mail, bij het brengen duidelijke uitleg wat er ging gebeuren, alsmede op voorhand een prijsindicatie, tussentijds gebeld bij afwijkende werkzaamheid, auto op tijd klaar

Jose Bouten

11-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer vriendelijk en klantgericht

Arie Verkerk

11-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Adriaan van de Wetering

11-04-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Johan Kroon

11-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Krijg altijd goed en eerlijk advies bij reparaties

Arie van Dalen

11-04-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

ac kiel

11-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

M. van Drongelen

10-04-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Klant Vriendelijk Personeel
als je de auto komt brengen
met leenauto er bij en stond klaar
waar ik om vroeg
goede Service vind ik persoonlijk

Michel Verdaas

10-04-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben al meer dan 25 jaar kant bij deze heren en dames en dik tevreden door het goede klantcontact wat zij hanteren zeker die personeelsleden dij bij de bali in Sliedrecht werken

Bas Mol

10-04-2018
9,5 Ja, ik beveel dit aan

Prima, geen gezeur en vlotte afhandeling! Helemaal goed!!

Esther matahelumual

10-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Theo Jansen

10-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

goed heel vriendelijk geholpen bij kopen van nieuwe auto
kwam voor 2 jaarse onderhoudbeurt

Wout Nugteren

09-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Een linker koplamp lampje was stuk, ik moest toch naar Alblasserdam dus onaangekondigd melde ik me bij de garage. Ga even zitten neem een kopje koffie en binnen een kwartier kon ik weer verder! Dat is service.

Walter Huijbregts

09-04-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

prettige sfeer, deskundig advies

William de Vries

09-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ignas Janssens

09-04-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

meedenkend in oplossingen, snelle en adequate afhandeling van schade

Marvin Schnebeli

09-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Marlies van der Elst

09-04-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Kriin De Jong

09-04-2018
7,5 Ja, ik beveel dit aan

Ramon is zeer actieve verkoper die het belang van klant en dealer niet uit het oog verliest. Bij een vervolg aankoop kiezenwijwerr voor dhr Vink

Hans de Zeeuw

09-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Perfecte service duidelijke uitleg over de nieuwe auto, prijs en opties, snelle levering. Verder alle lof over de gehele procedure van eerste gesprek tot aflevering.

Arris van Dieren

06-04-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Ton De Jong

06-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Uitstekend, dus een 10

Jarina de Rover

05-04-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Werner Nemes

05-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

geen wacht tijd nodig , geen behoefte aan wacht ruimte.

Gerard Zwiers

05-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Goed geholpen door vriendelijk personeel.nuttige tips en adviezen gekregen.

Astrid de Zeeuw

05-04-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Prima

Carla Reugebrink-de Graaf

05-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik heb hele goede ervaringen met dit bedrijf. Staan altijd voor je klaar en proberen je zo spoedig mogelijk te helpen.
Wordt altijd keurig te woord gestaan.

J.M. Weegels

05-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Kom er al ruim 30 jaar, met alle naamsveranderingen vanher bedrijf aandien. Het zegt wel iets als je zo lang bij hetzelfde bedrijf komt. Ben altijd vlot geholpen en er werd meegedacht in moeilijke situaties.
kan niet beter..

Paulien Keijzer

05-04-2018
7 Ja, ik beveel dit aan

Jammer dat er (wederom) niet gereset was na het controleren van de bandenspanning.
Daarnaast jammer dat ik wel voor de APK moest betalen, maar wel een my peugeot card heb, waardoor het gratis is. Gelukkig wel netjes opgelost.

Jan de Jong

05-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Henk van der Hoef

04-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Drh. Mulder heeft ons op een prettige manier overtuigd dat de Peugeot de beste auto voor ons is.

Wilco Fransman

04-04-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Thijs Kloot

04-04-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Wordt altijd keurig te woord gestaan en na alle tevredenheid geholpen.

J. De Jager

04-04-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Karel De wilt

04-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Monique Cabret

04-04-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben dit jaar al 25 jaar een zeer tevreden klant bij deze garage! Altijd uitstekend advies, uitermate behulpzaam, en vriendelijk en gezellig personeel.

Edward Leuwol

04-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Werkplaats bezocht voordeel bandenwissel en tevens twee nieuwe voorbanden laten monteren.
Goede service ook gevraagd om te kijken of de.auto stationair loopt en dat was geen probleem zonder extra kosten te maken. Wat een service . Receptie als werkplaats verdienen. een dikke 10. Geeft een veilig en vertrouwd gevoel zoals.een thuis gevoel. Wij hebben twee auto's in onderhoud bij Citroën Mulder Alblasserdam de Citroën en de Peugeot.

Priscilla Johan

04-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Super vriendelijk en open personeel. Denkt goed mee met je wensen en de financiële positie. Zet net dat stapje extra voor je.

Edward Leuwol

04-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Weer tevreden de auto een beurt gegeven en gebruik gemaakt vd actie coupon á €100,- korting ook de bandenwissel gedaan en ook gebruik gemaakt vd actie coupon á €25,- korting.
Toch leuk zulke kortingen te ontvangen met de actie die gedaan worden vanuit Mulder Citroën.
Het team heeft weer een dikke pluim verdient oom de receptie vertegenwoordigd door Sevda.
Allemaal van Citroën Mulder Alblasserdam een dikke 10.

Daan Adriaanse

04-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Topservice! Maurits nam alle tijd, zowel bij de testrit als bij de aflevering. Auto ook op tijd en netjes afgeleverd.

Arie Kreeft

04-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Heel te vreden

Cornelis Plaisier

02-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Greet Stout

02-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Jan Moerman

31-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn tot nu toe steeds positief.

Huib Veen

30-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Zeer goed en correct geholpen

gerard van der vliet

29-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Arjan Dijkstra

29-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

A.H.P. de Jong

28-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima bedrijf met op alle disciplines goede mensen

Joop Dijkstra

28-03-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

theo hoogendorp

28-03-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Jan Peeters

28-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

hans van de Pol

28-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

E.R. Tjong-Ayong

27-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik heb nooit problemen gehad met dit bedrijf, ben altijd vriendelijk behandeld, dus ben ik zeer tevreden bij Garage Mulder Alblasserdam!!!

Ria Van de Pol de moor

27-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben naar vollen tevredenheid geholpen.

David Murito

27-03-2018
7,3 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

27-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Klein foutje, na de service beurt heb ik nog steeds de melding dat de auto een servicebeurt nodig heeft, vergeten te resetten ik ga hier mee naar een lokale dealer.

marian de

27-03-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

prima service

marian de

27-03-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

prima service

Linda Buis

26-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Goed

J.P. Uitterlinde

26-03-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Prima service. Mooie zaak. Fantastisch meegedacht door Ben van Moerkerken en team. Hier en daar kan alleen de technische kennis net iets beter zodat de gewenste oplossingen makkelijker zijn toe te passen.

Bob Dunk

26-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima

Bob Dunk

26-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima

R.J.E. Vreeman

26-03-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Wij zijn al meer dan 30 jaar een tevreden klant!

J. M. van der Esch

26-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

LEEN VAN VALEN

26-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Bas Kooij

26-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Uiterst te vreden met de eerste kennensmaking met de firma Mulder tijdens de aankoop van onze nieuwe auto. Bij enkele vragen mijnerzijds werkt ik snel en adequaat te woord gestaan en geholpen.

Piet de Rover

26-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Henk de Vos

26-03-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Ervaringen samen te vatten in de volgend steekwoorden: adequaat, efficiënt, professioneel en gastvrij

Geertjan Reinhoudt

26-03-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Zoals gewoonlijk, alle tijd nemen ze voor je en je bent er geen kenteken.
Ik ben geheel tevreden. Ook al zit men nu midden in een verbouwing van de showroom

Marieke ter Haar

23-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben erg prettig geholpen. Ging naar binnen om me te oriënteren en wat vragen te stellen en ging weg met een private lease contract. Bij afleveren van de auto wederom erg prettig geholpen! Tussendoor duidelijke info via de e-mail.

A.W. van der Welle

23-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Jan Veldman

23-03-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

P.P. van Tour

23-03-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

J Noort

22-03-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Correct en attent te woord gestaan. Geen opdringerige verkoper, maar vriendelijk met voor mij juiste informatie.

G.J. de Ruiter

22-03-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

PFC de Kok

22-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Gerard van Soeren

21-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben erg goed ontvangen de werking van de auto is rustig uitgelegd, er was duidelijk tijd voor vrijgemaakt. Echter is er in het voortraject een prijsafspraak gemaakt over de levering van dakdragers, deze waren niet aanwezig bij aflevering. Aansluitend is er bij een collegadealer een set gevonden, deze heb ik zelf opgehaald en de volle prijs voor betaald. Ik heb mijn rekeningnummer nog doorgegeven om het verschil terug te ontvangen, helaas tot vandaag niets gezien of in iedergeval niet oogemerkt.

Elly Miedema

21-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Anke van Veen

21-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

helemaal tevreden!

Marianne van de Poel

20-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Wij hebben een zeer positieve ervaring met een van de medewerkers die aan ons een auto heeft verkocht: plezierig in de omgang, meedenkend met de klant, professioneel en een constructieve onderhandelaar.
De overhandiging van de sleutel cs had voor mij iets feestelijks.

Jack Heijkoop

20-03-2018
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Marcelo G. Kool

20-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Hele goede service, makelijk om een afspaak te maken. En geen onnodege dingen vervangen.

Dhr./mevr.

20-03-2018
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Willem Ipskamp

20-03-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Prima ervaring

P. Gerla

20-03-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Cees de Keizer

20-03-2018
6 Ja, ik beveel dit aan

De kennis van het pneumatisch hydraulische veer systeem viel mij tegen. De voorkant van de C5 stond veel te hoog, maar de garage beweerde het tot 3 keer toe dat de wagen goed horizontaal stond. Ik heb zelf moeten uitzoeken dat de voorkant veel te hoog stond. Hij stond in de normale stand bijna in de hoogste stand. Uiteindelijk is de voorste censor vervangen.

Henk Penninkx

20-03-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Mijn ervaring met dit bedrijf is uitstekend.

Andre Brugman

19-03-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Ellen Hardenbol - van den Adel

19-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

TOT NU TOE PRIMA!

Dhr./mevr.

19-03-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

19-03-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Hans Kesteloo

19-03-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Prettig contact en eerlijk advies over vervanging van mijn Cactus C4. Heldere afspraken en nu trotse bezitter van een splinternieuwe Cactus.

A. Snijder

19-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Jos de Rooy

19-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

J.A.K. Zeegers

19-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Lisa Brouwer

18-03-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

18-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

W.A. Timmer

16-03-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

16-03-2018
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Marianne De Lint

15-03-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Ik bracht mijn auto voor een beurt en kreeg hem met schone ramen en vloeren terug! Super service!

Gerard Otten

15-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

expert

14-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Yolanda Ijzermans

14-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Piet de Jong

14-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Yolanda Ijzermans

14-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

MJ de Vries

14-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Peter De la Croix

14-03-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Zeer goed

Jeroen Ledeboer

14-03-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Heel goede ervaring. Eerlijke behandeling, prettig contact. keurige afspraken

Leo Kros

14-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

L.G. Robberecht

14-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Goed. Geen klachten.

Hans Kesteloo

13-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Net mijn 2e nieuwe Cactus gekocht. Prettig geholpen weer!

Marian Wijburg

13-03-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Uitstekend!

A.H. Verkerk-Wüst

13-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

H.J. Klok

13-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

De ontvangst was vriendelijk en de klacht werd naar tevredenheid opgelost.

Michel van Ostende

13-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima, aardige mensen, medewerker op de werkplaats liet me meekijken bij het herstel en legde uit wat hij gedaan heeft en waarom.

Theo Jansen

13-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

vast prijs bij een 2 jaars onderhoudsbeurt met materiaal kosten zo advies om rem olie te vernieuwen in de prijs mee te nemen

J.A.K. Zeegers

12-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

C. van der Sar

12-03-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Cees Brouwer

12-03-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Een maal per jaar contact voor onderhoud volgens onderhoud schema. Wordt goed geluisterd bij gestelde vragen, en bij op- en aanmerkingen.

A. Broek, ten

12-03-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Afspraak met de garage ging vrij soepel via de telefoon. Ik werd goed en vriendelijk te woord gestaan en de reparatie werd uitstekend uit gevoerd. Ook de afhandeling na de reparatie aan de balie verliep geheel naar wens. Prima gedaan.

Hans Maris

12-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Jos de Rooy

12-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Ton Bremer

12-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Goed niks op aan te merken

Connie Bot

12-03-2018
7 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

10-03-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Marcel Doodkorte

09-03-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Snelle en vlotte dienstverlening en, als klap op de uurpi het attenderen op drie openstaande terugroepacties van de importeur. Direct een afspraak kunnen maken>SUPER

Rinus Zuijdwegt

09-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

vriendelijk en oplossing gericht

Lenie Stols

09-03-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

PRIMA

Ronald Bezemer

08-03-2018
4 Ja, ik beveel dit aan

Onsymphatieke baliemedewerker. kwam 8-3 met een klacht welke TOT 2X TOE gemeld is TIJDENS de garantieperiode. Bij de eerste beurt en tijdens de tweede beurt. Betreft de tablet die niet goed werkt (erg vervelend bij een auto waar je bijna alles met de tablet bedient). Kreeg vandaag te horen "ja we hebben 'm geupdated en hopen dat het probleem over is" (maw we weten de oorzaak eigenlijk niet maar goed..) waarna ik een rekening kreeg van € 51,-. Een klein bedrag maar het gaat mij om het principe omdat dit tijdens de garantieperiode is gemeld en er dus blijkbaar toen niet serieus naar gekeken is. Toen ik vervolgens zei dat dit garantie moest zijn reageerde meneer ,,ja das afgelopen en dan had je maar meteen iedere week terug moeten komen net zolang totdat het goed is", dit werd gezegd met een schamper lachje. Dit "bijdehante" gedrag heeft er in ieder geval tot geresulteerd dat ik vrijwel zeker NOOIT meer bij jullie kom voor onderhoud, NIEMAND jullie aan zal bevelen en ook mijn volgende auto (koop of lease) NIET bij jullie zal afnemen. Dus meneer is erg "commercieel" ingesteld. Nogmaals van € 51,- ga ik niet failliet aan maar dit is voor mij een principekwestie en zoals met zegt: het is de toon die de muziek maakt. Met vriendelijke groet, R.P. Bezemer

C.J. Klaverdijk

08-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Klantvriendelijk, goede technische verzorging, goede prijs-kwaliteit.

henk mikkers

08-03-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

hele goede service en een erg klantvriendelijk bedrijf .

H Gros

08-03-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Fantastisch idee van Mulder Alblasserdam over kleine schade, prima geholpen, fijn opgelost. door meedenken met klant, beter dan de verzekering die mij meer geld had gekost, hulde

D. Brouwer

07-03-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Arie de Jong

07-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Jan Frerejean

07-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Prima service, vriendelijk personeel, deskundige verkopers, goede koffie!

Bert van Oord Kinkelenburg 60

07-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

goed te woord gestaan bij receptie,kreeg keurig een kopje koffie etc

W.van Oostende van Oostende

07-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Altijd goed.

Peter van den Broeck

06-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

06-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Bas Hoeven

06-03-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Albert Visser

06-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Heb een Citroen C 5 gekocht en net na de garantie waren er toch wat problemen deze zijn heel netjes onder coulance op gelost petje af voor de prima service

Leo Kros

06-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Jansje van de Rest

06-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Henry de Vries

06-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Richard Visscher

05-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Edwin Korsmit

05-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

zeer goede dealer met vakkundig en vriendelijk personeel.
altijd betrouwbaar en ze verstaan hun vak goed.
voelt nog steeds als een familie (dorps) met de service en de kwaliteit die je van een dealer mag verwachten.

PFC de Kok

05-03-2018
7 Ja, ik beveel dit aan

Klantvriendelijk

Dhr./mevr.

05-03-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

soepel en netjes geregeld

Chris de Graaff

05-03-2018
7,3 Ja, ik beveel dit aan

Wim Komdeur

05-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

het hele team geeft een utstekende service en is zeer klant vriendelijk.

Tom Koebrugge

05-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Marcel Schimmelpenningh

05-03-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Prima geholpen en alles keurig op tijd!

Jan de Jong

05-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Men is zeer kundig en klantvriendelijk. De prijzen zijn altijd correct en de mensen zijn top.

Dhr./mevr.

05-03-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Ferry van Dijk

05-03-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

ervaring met Ben Moerkerken

R van Hoek

04-03-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

zeer tevreden

Jaap Rense

02-03-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

ina van der Elst van Vugt

02-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

prima

willem jan van schubert

28-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima garage niks om aan te merken,
Kom zelf uit Rotterdam waar ik al 4 keer een nieuwe
peugeot gekocht heb, nu nieuwe auto gekocht bij mulder
dordrecht veel beter prima service.

Wfh touw Touw

28-02-2018
9,5 Ja, ik beveel dit aan

Ik geef een dikke tien

Eva Barza

28-02-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Betty Meijwaard

28-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Annette den Hartog

28-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Woensdagavond startte de auto niet meer. Donderdag gebeld, ws accu, kwam monteur langs. Heeft de auto aan de gang gekregen en is vervolgens achter mij aan naar de garage gereden. Daar bleek het 100% de accu te zijn. Ik heb in de show room gewacht, 2 kopjes koffie verder was mijn auto weer gemaakt. SUPER SERVICE!!!!!

Karin Termaaten

27-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Peter Herssevoort

27-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

A. Romijn

27-02-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Maikel Bakker

26-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Tom Koebrugge

26-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zoals altijd prima geholpen voor een jaarlijkse controle beurt.Na 45 minuten alweer klaar!
Prettig personeel en omdat ik nooit problemen met de auto heb gehad in 10 jaar,ga ik ervan uit dat men ook deskundig is.Ik blijf hier dus graag komen voor m'n auto onderhoud en zo af en toe voor de aanschaf van een nieuwe.

Nico van de Poel

26-02-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

26-02-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

prima!

Richard Meuldijk

26-02-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Verkoopadviseur is deskundig, echter kon nij niet helpen met Android auto.
Service afdeling wilde me wegsturen om een afspraak te maken voor een losse spartbordrand. Ik gaf hiervoor al een afspraak om langs te komen. Jammer.

Marjon Rouppe

24-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Allie Janssen

24-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

jessy van cleef

22-02-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Arie Bons

21-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

21-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Pieter Schipper

21-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Top!

Elize Theunissen

21-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Maarten van Mourik

20-02-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Prima geholpen!

Dhr./mevr.

20-02-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Jan Verkamman

20-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

vriendelijk en correct

Maria Philippo

20-02-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Dineke van der Veen

20-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

De auto bevalt goed en mijn ervaring met de verkoper was heel goed.

Hans Schipper

20-02-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Goede service en perfecte communicatie bij de aankoop van mijn nieuwe auto. Marcel is deskundig, duidelijk en eerlijk. Dit zou de standaard moeten zijn.

István Hodos

19-02-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Frits Kruk

19-02-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

19-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Chris Meijer

19-02-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

J.E. de Jong

19-02-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

19-02-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

A de Bruin

19-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Carel Gosse van den Anker

19-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

thea den Boer-Frank

16-02-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

vriendelijk voorbereid op mijn komst. Werk omschrijving lag gereed.

Wim Zondervan

15-02-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Reeds 20 jaar klant bij u , dan moet de ervaring met uw bedrijf toch gewoon goed zijn .

Jeff Hotke

15-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Fantastische fijne dealer! Zowel leaseauto als auto voor mijn vrouw hier aangeschaft.

Dik Schreuder

14-02-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Heel klantvriendelijk en kundig!

J. van Meerkerk

14-02-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Prima werk en service!

W van den Born

14-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

getipt door eentje van u (Van 't Hart)
over een auto die soms bij ons zou passen
daar op in gegaan
en toen meteen een auto gekocht ...

G.I. Gerard

14-02-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Paul van Lent

14-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Opnieuw prima service, ook nu het even tegenzat met de werkzaamheden. Zeer oplossingsgericht.

Leo Kros

14-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Altijd vriendelijk duidelijk en goede service snel opgelost

wijnand de bie

13-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Janny van Asperen

13-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima.. na onduidelijk hebben ze toch de rekening op zich genomen. 😃

Willem Erkelens

13-02-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Kundig en klantvriendelijk personeel
Mevrouw aan de balie weet waarover ze het heeft.

Hayley Tatam

13-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

13-02-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Prima.

Wout Nugteren

13-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Het is elke keer het zelfde, ook nu weer, HET WAS TOP !!!

Peter Delissen

13-02-2018
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Gerard Kroeze

12-02-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

H van den Heuvel

12-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

uitstekend!

Henk Dekker

12-02-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

W.A. Roelofs

12-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

rick Kamsteeg

12-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Frank Sebel

09-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ton Stormezand

09-02-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Tot nu toe geen klagen,maar heb mijn auto net een week.

J.C. Euser

08-02-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Keurig ontvangen.
Goede uitleg waarop de auto is nagekeken tijdens de onderhoudsbeurt.
Auto was ook ruim voor de afgesproken tijd weer klaar.

Lineke Molenaar

08-02-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

a.j van de velde

07-02-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

G van Soeren

06-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Prettige ontvangst direct konden we doorlopen naar de leasewagen die werd afgeleverd. Uitvoerige uitleg en ruimte voor het stellen van vragen, hulp bij instellen van smartphone, demonstratie van afneembare trekhaak. Alles was prima in orde, nu ontvangen we nog de dakdragers hierbij was iets niet duidelijk overgekomen. Zal per post naar huisadres verstuurd worden. Super sevice gericht

M. van der Wal

06-02-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

G Laats

06-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Altijd goed.

Dhr./mevr.

05-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Job Van geffen

05-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Uitstekend geholpen met de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen. Contact verliep erg soepel. Ook de afspraken die gemaakt waren werden geheel naar behoren nagekomen. Kortom, een prettig bedrijf om zaken mee te doen.

A. Meijer-van Meerkerk

05-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Steef Durinck

05-02-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

ik kwam voor oliepeil nakijken ivm brandende lampjes op mijn dashboard op een zaterdagochtend en ben erg goed en vriendelijk geholpen en is er ook gelijk gekeken naar de ruitenvloeistof wat gelijk bijgevuld werd..goede service!

Frans Tuerlings

05-02-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Vanwege drukke werkzaamheden de auto niet echt schoongemaakt voor het garagebezoek....was echter gestofzuigd toen ik hem kwam halen...echt top

Wil Jongenengel

05-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Top geholpen, top ondersteuning en service. Een dikke 10 voor Sander!!!!!!

Marca de Kruis

05-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Goede communicatie, zeer tevreden

Ria Hartog

05-02-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

We zijn hartelijk ontvangen en prima geadviseerd in het maken voor ons juiste keuze. Bij het in ontvangst nemen van onze nieuwe 3008 is ons uitstekend uitgelegd hoe alles werkt, bedankt Fabienne.

Anje Boontje

05-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik heb in juli 2017 een Peugeot bipper gekocht bij mulder Peugeot en helaas bleek afgelopen maand dat de auto olie lekte. Maar de auto viel buiten de garantie termijn. Deze mensen waren zo aardig om ons tegemoet te komen met de kosten en daar ben ik tot op de dag van vandaag echt ontzettend blij mee. Ze hadden het niet hoeven doen maar toch gedaan. Ik vind het een top bedrijf. Pure service

Peter Baerveldt

05-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Super, Ik kwam binnen voor een auto voor zakelijk en privé gebruik, een bestelbusje of een gewone auto, kopen, leasen of business lease? Al deze vragen werden snel en

Jeff Hotke

05-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Peugeot Mulder heeft mijn huidige leaseauto geleverd, heel fijn geholpen en goed geadviseerd. Tijdens de bestelling was er een fout gemaakt door mijn leasemaatschappij, dit is gelijk opgemerkt door de dealer en heeft hiervoor een mooie oplossing bedacht!
Zeer tevreden met de service die dit autobedrijf geboden heeft, hierdoor ook direct een auto voor mijn vrouw bij deze dealer gekocht.
Een voorbeeld voor vele!

fiona Van dijk

05-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ilyas Ali

04-02-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Goed

S.E. van der Hoek

04-02-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Henk van Oers

02-02-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Wij zijn al langer klant en altijd tot volle tevredenheid. Zo ook bij deze wat onverwacht aankoop

John van Bilderbeek

02-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer klantvriendelijk. Ontvangst en hulp van de verkoper was super.
Ontzettend aanteraden bij vrienden en kennissen.

j. boer

02-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Jos Sint Nicolaas

02-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ben een zeer tevreden klant. Heb een 2 jaar oude C4 Picasso en laat hem elk jaar een inspectie beurt geven. Winter/zomerbanden wissel. Verder probleemloos rijden. 1 x een probleem met parkeersensor. Na reset weer ok.

andre elsenaar

02-02-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Prima klantgerichte behandeling vanaf de balie!
Fijne flexplek en wifi om tijdens de beurt gewoon te werken 🙂 Mulder is top in klantvriendelijkheid.
Achteraf wel jammer dat schroef in achterband niet werd gezien.

Els Themmen berns

01-02-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Prima advies van Ramond Vonk en ook eem prima autoverkoop en inkoop van de ruilautos voogens verwachting en goede aflevering van de auto op tijd

Joop Zwager

31-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Perry Kunst

31-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Wederom zeer goed geholpen door de heer Marcel Twigt. Blij dat hij weer in jullie team zit! Goede eerlijke verkoper. Een 10+

ilona van Orsouw

31-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

R Jansen

31-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Al jaren de vaste dealer. Werkt naar volle tevredenheid.

Hans Diefenbach

31-01-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Moest een lamp vervangen worden. Ik dacht dat ik een Peugeot kaart had, maar de e-mail die in vorige jaren ter herinnering was verzonden was dit jaar niet verzonden, zodat ik geen kaart meer had. Toch naar tevredenheid oplossen. Tip: stuur de e-mail volgend jaar gewoon weer. De privacy wet hoeft geen probleem te zijn als van tevoren om toestemming gevraagd wordt.

Nathalie Spee

31-01-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Wout Nugteren

30-01-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Een keurig team wat klantgericht opereert en stuk voor stuk goed opgeleide vakmensen zijn !

Dhr./mevr.

30-01-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

30-01-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

JOHANNES BOER

30-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

zeer goede ervaring met dit bedrijf.
zeer goede occasion geleverd.
beveel dit bedrijf bij een ieder aan.
afspraken worden goed nagekomen.

Esther Bakx

30-01-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

vriendelijk personeel, fijne service

Peter van Harmelen

30-01-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Prima bedrijf, proactief en servicegericht.

monique steffen

30-01-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

gastvrij bedrijf met een bijzonder aardige en kundige (nog wat jonge) verkoper!

Cees van Driessen

30-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Th.J. van Wijk

30-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Het kan niet beter jammer dat het maar tot een 10 gaat anders was het nog hoger

Ton van der Pluijm

30-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Bruno Vanhecke

30-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Dennis Hanssens

29-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Men (Marcel Twigt) heeft ons goed geholpen bij de aanschaf van de C4 Picasso. Zeer behulpzaam/servicegericht.

Rob Hasselmeijer

29-01-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Een zeer vriendelijke jonge dame achter de receptie, die mij heel vriendelijk en correct heeft geholpen.

jan mol

29-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

G.A.M. Verroen

28-01-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Uitstekend, snel én meedenkend, behulpzaam.

Danny Hendriks

27-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

De medewerker was erg vriendelijk en kwam professioneel over. Alle informatie over de auto's die ze op dit moment aanboden werd duidelijk uitgelegd, zodat wij onze keuze konden maken. De service was super. En hierdoor verliep ons hele proces, inclusief het inruilen van onze huidige auto perfect.

B. de Zwart

27-01-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Paul Annotee

26-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Rene Visser

26-01-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Alles uitgevoerd volgens afspraak.
goede service

Wgr Bastiaans

26-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

edward leemberg

25-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

zeer goede service, goed klant gericht.

Jordy Hazenberg

24-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Super goede en snellere services! Dankjewel Maurits

P Huisman

24-01-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Mijn eerste Citroen gekocht bij Mulder. Wij zijn goed geholpen en geadviseerd. Ook de service na de aankoop is prima. Je wordt steeds vriendelijke geholpen.

Mia Van Rijsbergen

23-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Afspraak gemaakt voor beurt per telefoon
Gastvrij vriendelijk ontvangen, doorgesproken wat er moest gebeuren en aanvullende tips gekregen.
Alles voor zover ik er verstand van heb korrekt geregeld...dus POSITIEF!

Thijs Kloot

23-01-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Netjes op tijd en keurig geholpen en van goed informatie voorzien. Ook leuk dat je nu weet wie je geholpen heeft want die informatie kreeg ik ook mee.

Johan Bouman

23-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

René van Ballegooijen

23-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Goede service, relaxte sfeer.

A.C. Mes

23-01-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Alles is naar ten volle tevredenheid afgehandeld

Max Brilman

23-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima,

Robert van der Graaf

22-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Frans G. Bouter

22-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Netjes ontvangen, werkzaamheden goed uitgevoerd.

Dhr./mevr.

22-01-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Rick Naaktgeboren

22-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Willem Muilwijk

22-01-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Jasper Van't Verlaat

22-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Prima

Marina de Koning

22-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik had een lekke band. Deze is geplakt en weer verwisseld. Mijn reserveband is weer netjes terug gelegd in de achterklep. Zelfs het matje, tassen en EHBO doos ( die ik op mijn achterbank had gegooid) zijn weer netjes opgeruimd door jullie! Top!!!!

Ed Pruyn

22-01-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Eyup Karso

22-01-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Prettig

J Hoorweg

22-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

j k Hoorweg

22-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

adriaan van den nieuwendijk

20-01-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

goed en vriendelijk geholpen aanschaf nieuwe auto

Dhr./mevr.

19-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Jean Arntz

18-01-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Chris Van bemmel

17-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Mathilde Burcksen-Bartz

17-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

naar volle tevredenheid

Ger Bruin de

17-01-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

17-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

snel een afspraak kunnen maken en alle gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen

Dhr./mevr. de Gooijer

17-01-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Marja Post-Roobol

17-01-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Ed van der Vreede

17-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Mijn ervaring is zeer goed.Met de aantekening dat de medewerker balie "Nick van der Vecht" zeer correct en klantvriendelijk en service gericht is.

Annemiek Bakker

17-01-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Heel tevreden ,goed contact, goed geholpen ook aan de telefoon.

Yvonne Moetwil

16-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Prima heel erg tevreden

Danny Neijenhoff

16-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

zeer goed

J.R. Spek

16-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Prima, zorgvuldig in het maken/plannen van afspraken en in de technische controle van de auto.

Ron Van Brakel

16-01-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Cyrilles Verbeek

15-01-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

klantvriendelijk en kundig

M. de Graaf

15-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Geen problemen gehad.
Alles verliep volgens afspraak.

P.E. Schippers-Kemp

15-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

J.M. Weegels

15-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zoals gewoonlijk goed ontvangen en volgens afspraak begonnen met de werkzaamheden. Intussen ook nog kennis gemaakt met een nieuwe verkoper. Heb op mijn gemak de nieuwe auto's kunnen bekijken.

Truida Plasman

15-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Prima

ps. Vanaf heden heb ik een nieuw e-mail adres: T.plasman@knpmail.nl

Martin Ehlert

15-01-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Prima: flexibel, vlot.

Caroline Spilker-Schaap

15-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben al heel lang klant bij deze dealer meer dan 30 jaar,
zou het niet naar tevredenheid zijn doe je dat niet !!!!

J. Alblas

15-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

de afspraken die zijn gemaakt worden na gekomen en er is een goede terugkoppeling over de gedane werkzaamheden en goede uitleg over de factuur

J Van Halen

12-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

J.J. Kraaijeveld

11-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Prima

Diana Valken

10-01-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijke mensen en een goede service

leo kusters

10-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

10-01-2018
6 Ja, ik beveel dit aan

Corrie Schot

10-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijk personeel, netjes gewerkt. Ik ben zeertevredn.

Dirk Magielse

10-01-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Lenie Kornet

10-01-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

gerben g.b.dangerman

10-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Koenraad Sluimer

09-01-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

A. van Est

09-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Wederom prima ervaringen met dit bedrijf! Hoge mate van klantvriendelijkheid, uitstekende service en duidelijke uitleg m.b.t. de uitgevoerde werkzaamheden.