Nieuws

Goede voornemens al op de rit?

Welk merk auto rijdt u?

Kat gevonden in werkplaatsauto

In een auto die onlangs bij ons in de werkplaats stond heeft een collega een kat gevonden. De kat maakte het gelukkig goed. Wij hebben het Dieren Pension Sliedrecht gebeld en die heeft hem opgehaald. 

Dick de Jong terug op het oude nest bij Mulder

Begin dit jaar is Dordtenaar Dick de Jong bij Mulder in Dordrecht begonnen als verkoopleider. Daarmee keerde hij terug op het oude nest, want tot 2010 werkte hij al bij de Peugeot- en Citroëndealer.

Nieuwe Peugeot 508 SW FIRST EDITION

Ontdek de in beperkte oplage leverbare Peugeot 508 SW First Edition, een technologisch uiterst hoogwaardige SW op basis van de GT-uitvoering! Reserveer hem vandaag nog!

Mulder Citroën wint goud!

Team Mulder wint GOUD! In 2018 heeft Mulder binnen het Nederlandse dealernetwerk van Citroën de allerhoogste score behaald op het gebied van klanttevredenheid.

NIEUWE 508SW - MulderAutomotive.nl

De nieuwe Peugeot 508 SW – Radicale break

Enkele maanden na de presentatie van de berline onthult Peugeot de SW versie van de nieuwe Peugeot 508. De 508 SW zal vanaf september 2019 in onze showrooms te koop worden aangeboden.

Dudok City Swim - MulderAutomotive.nl

Steun ons zwemteam tijdens de City Swim Dordrecht!

Mulder Autobedrijf trotse sponsor van een bedrijfsteam tijdens de Dordrecht City Swim to Fight Cancer. 26 augustus in de havens van Dordrecht.