Nieuws

Dick de Jong terug op het oude nest bij Mulder

Begin dit jaar is Dordtenaar Dick de Jong bij Mulder in Dordrecht begonnen als verkoopleider. Daarmee keerde hij terug op het oude nest, want tot 2010 werkte hij al bij de Peugeot- en Citroëndealer.

Nieuwe Peugeot 508 SW FIRST EDITION

Ontdek de in beperkte oplage leverbare Peugeot 508 SW First Edition, een technologisch uiterst hoogwaardige SW op basis van de GT-uitvoering! Reserveer hem vandaag nog!

Mulder Citroën wint goud!

TEAM MULDER CITROËN WINT GOUD!
In 2018 heeft Mulder Citroën binnen het Nederlandse dealernetwerk de hoogste score behaald op het gebied van klantentevredenheid.

NIEUWE 508SW - MulderAutomotive.nl

De nieuwe Peugeot 508 SW – Radicale break

Enkele maanden na de presentatie van de berline onthult Peugeot de SW versie van de nieuwe Peugeot 508. De 508 SW zal vanaf september 2019 in onze showrooms te koop worden aangeboden.

NIEUWS C4 CACTUS - MulderAutomotive.nl

De nieuwe C4 Cactus is er!

De nieuwe Citroën C4 Cactus is gearriveerd bij Mulder Citroën! De sprekende Citroën C4 Cactus heeft een flinke facelift ondergaan. Kom langs en ervaar deze fantastische nieuwkomer!

Mulder bouwt aan de toekomst - MulderAutomotive.nl

Mulder bouwt verder aan de toekomst

Mulder Peugeot en Citroën bouwt verder aan de toekomst; de vestiging in Sliedrecht is begin dit jaar uitgebreid met bedrijfswagenactiviteiten en de vestiging Alblasserdam gaat verbouwd worden!

Nieuwe Peugeot 508 eindelijk onthuld - MulderAutomotive.nl

Eindelijk is de nieuwe Peugeot 508 onthuld!

Dit is de volledig nieuwe Peugeot 508! De radicale berline eindelijk onthuld. Uitgebreid kennismaken is pas mogelijk na de wereldpremière op de Autobeurs van Genève begin Maart.

Peugeot Rifter - MulderAutomotive.nl

Peugeot neemt afscheid van de Partner, Hallo Rifter!

De nieuwe Peugeot Rifter heeft een uitgesproken, vernieuwend en strak geproportioneerd silhouet, geknipt voor het dagelijkse avontuur! En echt een Peugeot.

De nieuwe Citroën Berlingo - MulderAutomotive.nl

De nieuwe Citroën Berlingo: Praktischer en comfortabeler

Afgelopen week is de Nieuwe Citroën Berlingo onthuld! Uitgebreid kennismaken is pas mogelijk na de wereldpremière op de Autobeurs van Genève begin Maart. Wat weten wij al wel?