Nieuws

Corona (COVID-19) maatregelen

Zoals we allemaal weten heeft de overheid maatregelen getroffen om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. Dat betekent iets voor ons allemaal.

Mulder steunt Mercy Ships Holland

Mulder draagt internationale medische hulporganisatie Mercy Ships een warm hart toe en heeft meegedaan aan de geweldige sponsor/inzamelingsactie “het lekkerste wereldrecord”.

Kat gevonden in werkplaatsauto

In een auto die onlangs bij ons in de werkplaats stond heeft een collega een kat gevonden. De kat maakte het gelukkig goed. Wij hebben het Dieren Pension Sliedrecht gebeld en die heeft hem opgehaald. 

Dick de Jong terug op het oude nest bij Mulder

Begin dit jaar is Dordtenaar Dick de Jong bij Mulder in Dordrecht begonnen als verkoopleider. Daarmee keerde hij terug op het oude nest, want tot 2010 werkte hij al bij de Peugeot- en Citroëndealer.

Mulder Citroën wint goud!

Team Mulder wint GOUD! In 2018 heeft Mulder binnen het Nederlandse dealernetwerk van Citroën de allerhoogste score behaald op het gebied van klanttevredenheid.

Dudok City Swim - MulderAutomotive.nl

Steun ons zwemteam tijdens de City Swim Dordrecht!

Mulder Autobedrijf trotse sponsor van een bedrijfsteam tijdens de Dordrecht City Swim to Fight Cancer. 26 augustus in de havens van Dordrecht.