MULDER BANDENWISSEL WEKEN

Het is weer tijd voor zomerbanden!

De lente nadert en het weer lijkt tegenwoordig onvoorspelbaar. Daarom is het binnenkort alweer tijd om uw winterbanden te wisselen voor zomerbanden. Als de temperatuur boven de 7°C stijgt, zijn zomerbanden aanzienlijk veiliger dan winterbanden. Zomerbanden hebben dan bijvoorbeeld een kortere remweg, een betere wegligging en meer grip. Maak daarom op tijd een afspraak voor een bandenwissel.

Lente-check

Na de winter kan het interieur en exterieur van uw Peugeot wel een opfrisbeurt gebruiken. Rijd in maart en april langs voor een aircocheck en maak uw Peugeot weer helemaal klaar voor de lente.

Aircocheck en lentevoordeel

Bij een aircocheck, door een ervaren monteur, wordt de werking en hygiëne van uw airco gecontroleerd. Een goedwerkende airco zorgt voor frisse lucht in uw Peugeot en is beter voor uw gezondheid. Daarnaast kunt met een aircobehandeling en een nieuw anti-allergeen interieurfilter kiezen voor een nog frisser en gezonder interieur.

Om het helemaal af te maken profiteert u in maart en april van 15% voordeel * op nieuwe mattensets en anti-allergeen interieurfilters. En om het exterieur goed te verzorgen bent u welkom voor een Waxoyl behandeling, waarmee uw lak voor de aankomende 3 jaar wordt beschermd en gaat blinken als nieuw.

Rijd gerust langs of maak direct een werkplaatsafspraak.