DE NIEUWE PEUGEOT 2008 SUV – KOM HEM ERVAREN!

De nieuwe Peugeot 2008 SUV is vanaf nu te ervaren in onze showrooms. U rijdt al een nieuwe 2008 SUV vanaf € 25.995 rijklaar. Liever private lease? Dat is uiteraard ook mogelijk en u rijdt hem al vanaf € 399 per maand. Maak snel een afspraak voor een uitgebreide proefrit en ontdek de Peugeot 2008 SUV, een compacte en veelzijdige SUV met een inspirerend design die een sublieme rijervaring biedt dankzij de innovatieve Peugeot i-Cockpit® 3D, hoogwaardige technologieën en krachtige en efficiënte aandrijflijnen, naar keuze met een verbrandingsmotor of elektrisch (medio juni 2020 leverbaar).

Nieuwe 2008

Een nieuwe stap in de richting van autonoom rijden

Met de nieuwe 2008 SUV beschikt u over diverse intelligente rij-assistenten die uw veiligheid verhogen. Diverse rijhulpsystemen vergezellen u, zoals het Pack Drive Assist: Lane positioning Assist, verkeersbordherkenning en adaptieve cruise control. En u beschikt over parkeerhulpsystemen zoals Actieve parkeerhulp, waarmee u automatisch kunt in- en uitparkeren.

DE VRIJHEID OM TE KIEZEN

Doe waar u zin in hebt en gun uzelf de vrijheid om te kiezen. De nieuwe compacte SUV Peugeot e-2008 heeft een elektromotor met een vermogen van 100 kW (136 pk) en een koppel van 260 Nm. Wanneer u kiest voor een Peugeot 2008 SUV met een verbrandingsmotor is er een ruime keuze aan krachtige en efficiënte Euro 6-motoren die allemaal zijn voorzien van een Stop & Start-systeem: BlueHDi-dieselmotoren en PureTech-benzinemotoren, waaronder de PureTech 155 pk-motor voor een extra sportief rijkarakter. Voor nog meer souplesse en respons kunt u kiezen voor de automatische transmissie EAT8 met Quickshift-technologie.

Verkrijgbaar vanaf € 25.995 rijklaar – Private Lease vanaf € 399 per maand

De Peugeot e-2008 SUV is leverbaar vanaf juni 2020 en verkrijgbaar vanaf € 41.088 rijklaar – Private Lease vanaf € 589 per maand

Nieuwe Peugeot 2008 - MulderAutomotive.nl
i-cockpit d Peugeot 208 - Mulderpeugeot.nl

Peugeot i-Cockpit® 3D

Ervaar nieuwe sensaties in de nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® 3D, met een intuïtieve ergonomie, een compact stuurwiel, een 10 inch capacitief HD-touchscreen en een te configureren 3D-instrumentenpaneel. De nieuwe Peugeot 2008 SUV is voorzien van connectieve technologieën zoals het navigatiesysteem met TomTom® Traffic, Mirror Screen en het draadloos opladen van uw smartphone. Het keyless entry and start-systeem ontgrendelt de auto als u eropaf loopt en vergrendelt hem als u ervandaan loopt, met als enige voorwaarde dat u de sleutel op zak hebt. De opties zijn uiteraard afhankelijk van de gekozen uitvoering.

INRUILWAARDE MULDERAUTOMOTIVE.NL