DE NIEUWE PEUGEOT 208 – KOM HEM ERVAREN!

Nieuwe Peugeot 208

De nieuwe verleidelijke Peugeot 208 onderscheidt zich met een krachtig ontwerp dat jeugdigheid en energie uitstraalt! Met de nieuwe generatie Peugeot i-Cockpit met 3D head-up instrumentenpaneel en tal van rijhulpsystemen, die normaliter zijn voorbehouden aan de hogere marktsegmenten, is de nieuwe Peugeot 208 de winnaar van de prestigieuze Auto van het Jaar Award 2020!

De nieuwe Peugeot 208 is vanaf nu te ervaren in onze showrooms. U rijdt al een nieuwe 208 vanaf € 17.765 rijklaar. Liever Private Lease? Ook dat is mogelijk vanaf € 299 per maand. Maak snel een afspraak voor een uitgebreide proefrit.

Nieuwe 208

Een nieuwe stap in de richting van autonoom rijden

Met de nieuwe Peugeot 208 beschikt u over diverse intelligente rij-assistenten die uw veiligheid verhogen. Diverse rijhulpsystemen vergezellen u, zoals het Pack Drive Assist: Lane positioning Assist, verkeersbordherkenning en adaptieve cruise control. En u beschikt over parkeerhulpsystemen zoals Actieve parkeerhulp, waarmee u automatisch kunt in- en uitparkeren.

Verbrandingsmotoren

De nieuwste generatie PureTech benzinemotoren en BlueHDi dieselmotoren van de nieuwe 208 zijn krachtig en efficiënt en bieden u weergaloos rijplezier. Deze motoren zijn voordelig dankzij hun lage brandstofverbruik en zijn bovendien allemaal voorzien van het Stop & Start-systeem.

  • Peugeot 208 PureTech 1.2 75pk – handgeschakeld 5-versnellingen
  • Peugeot 208 PureTech 1.2 100pk – handgeschakeld 6-versnellingen of EAT8 (automaat)
  • Peugeot 208 PureTech 1.2 130pk – EAT8 (automaat)
  • Peugeot 208 BlueHDi 1.5 100pk – handgeschakeld 6-versnellingen

Verkrijgbaar vanaf € 17.765 rijklaar – Private Lease vanaf € 299 p.m.

Nieuwe Peugeot 208 - Mulderpeugeot.nl

Interesse in de elektrische Peugeot e-208?

i-cockpit d Peugeot 208 - Mulderpeugeot.nl

Peugeot i-Cockpit® 3D

Ontdek in het interieur de nieuwe i-Cockpit 3D van de nieuwste generatie. Ervaar de wendbaarheid en het intuïtieve rijgedrag dankzij het compacte stuurwiel met geïntegreerde bedieningstoetsen, het configureerbare instrumentenpaneel met uniek 3D-effect, het 10 inch HD touchscreen en de 7 ‘Toggle switches’ voor het snel bedienen van de belangrijkste functies. Pas ten slotte de sfeer in het interieur aan door te kiezen uit de 8 kleuren LED-sfeerverlichting.

Het Peugeot i-Cockpit® 3D instrumentenpaneel toont informatie die gelezen kan worden in twee lagen. Vóór het digitale head-up instrumentenpaneel is de informatie geprojecteerd in hologramvorm.

INRUILWAARDE MULDERAUTOMOTIVE.NL