Zakelijke Topdeals t/m 23 Februari 2019

Bij Mulder Peugeot Professional kunt u profiteren van ongekend veel voordeel op uw nieuwe bedrijfsauto:

  • Maar liefst 25% korting (al geldig vanaf één bedrijfsauto)
  • 5 jaar lang 0% rente op Financial Lease óf een accessoirecheque
  • Scherpe Operational Lease tarieven

De korting is tijdens dit weekend ook geldig op de onlangs tot International Van of the Year 2019 verkozen nieuwe Peugeot Partner én de Bestelauto van het Jaar 2019, de Peugeot Expert. Zo investeert u nu wel héél voordelig in een award-winning Peugeot bedrijfsauto!

Niet op zoek naar een nieuwe bedrijfsauto maar wél naar een personenauto? Bekijk dan eens ons Peugeot Blue Lease gamma; zeer rijk uitgeruste uitvoeringen met een scherpe netto bijtelling. Van bijna alle modellen zijn er speciale Blue Lease-uitvoeringen beschikbaar. Zo is er altijd een Peugeot die past bij uw wensen en budget.

Wij adviseren en ontzorgen u graag bij mobiliteit en hopen u te mogen begroeten!

Mulder Peugeot Professional Weekend
Mulder Peugeot Professional weekend

Aanbiedingen geldig t/m 23 februari 2019 en niet in combinatie met andere acties. Prijzen zijn exclusief btw/bpm, inclusief kosten rijklaar maken en kentekenleges. Afbeeldingen kunnen afwijken van standaard specificaties, drukfouten voorbehouden. Financial Lease op basis van 60 maanden 0% rente via Peugeot Lease. 0% rente financieringsactie is niet geldig op de nieuwe Peugeot Partner. Blue Lease gamma is incl BTW, afleverkosten en leges. Showvoordelen zijn niet geldig op het Blue Lease gamma.