Veilig de winter in met de Mulder Peugeot Wintercheck

De temperaturen dalen en de dagen worden korter. De winter staat weer voor de deur. Bent u klaar om tijdens de gure wintermaanden veilig de weg op te gaan? Met de Mulder Peugeot Wintercheck laat u uw Peugeot voor slechts € 19,95, of gratis met uw MyPeugeot/MyMulder Card, op 29 essentiële punten controleren, waaronder de accu, remmen, ruiten en koelvloeistof. Binnen een uur kunt u de weg weer op!

Controle op 29 punten

Tijdens de Mulder Peugeot Wintercheck wordt uw auto gecontroleerd op maar liefst 29 verschillende punten. De monteur noteert de resultaten van de check handmatig op een formulier of registreert de check van uw auto via een tablet. U ontvangt altijd een kopie of een print van het resultaat.

Plan via onderstaande button direct de Wintercheck in. En vergeet u de bandenwissel niet?

Wintercheck Peugeot Afspraak - MulderAutomotive.nl

Plan ook direct uw bandenwissel

Winterbanden bieden meer veiligheid tijdens winterse omstandigheden. Een winterband heeft een andere rubbersamenstelling dan een zomerband. De samenstelling is aangepast naar de weersomstandigheden. Wanneer de temperatuur daalt, wordt rubber harder. De rubbersamenstelling van een winterband blijft flexibel tijdens winterse omstandigheden. Bij temperaturen onder de 7°C presteert een winterband daardoor beter dan een zomerband. Hierdoor profiteert u van betere grip, comfortabeler weggedrag en dus optimale veiligheid.

Winterbanden wissel - MulderAutomotive.nl