Mulder Private Lease Deals

Profiteer tijdelijk van heel veel voordeel

Speciaal voor u hebben wij een geselecteerd aantal Peugeot’s zeer scherp ingekocht die wij met een hoge korting kunnen aanbieden in de Private Lease. Deze zijn uit voorraad leverbaar: dus snel rijden. Let wel; OP=OP!

Met all-in Private Lease heeft u nooit meer onverwachte kosten, u hoeft alleen nog maar zelf te tanken. Daarnaast hebben wij interesse in uw inruilauto. De waarde hiervan krijgt u direct op uw bankrekening gestort! Meer informatie? Vul het contactformulier in of kom naar één van onze showrooms. U bent ook van harte welkom voor een uitgebreide proefrit!

Enkele Mulder Private Lease actiemodellen:

Nieuwe 2008 SUV

GT-line 1.2 130pk

Tot € 30 korting per maand

Tijdelijk tot maar liefst € 30,- korting op uw Private Lease maandbedrag. Op basis van 24 maanden/11.000 kilometer per jaar.

  • Uit voorraad leverbaar dus snel rijden!
  • OP=OP

3008 SUV

Allure 1.2 130pk

Tot € 40 korting per maand

Tijdelijk tot maar liefst € 40,- korting op uw Private Lease maandbedrag. Op basis van 24 maanden/11.000 kilometer per jaar.

  • Uit voorraad leverbaar dus snel rijden!
  • OP=OP

5008 SUV

Allure 1.2 130pk

Tot € 40 korting per maand

Tijdelijk tot maar liefst € 40,- korting op uw Private Lease maandbedrag. Op basis van 24 maanden/11.000 kilometer per jaar.

  • Uit voorraad leverbaar dus snel rijden!
  • OP=OP
INRUILWAARDE MULDERAUTOMOTIVE.NL

Keurmerk Private Lease voor Peugeot

Het Keurmerk geeft 5 zekerheden: eerlijke voorwaarden, een compleet en vergelijkbaar product, bescherming tegen te hoge financiële lasten, 14 dagen bedenktijd en zekerheid bij klachten.

Het Keurmerk Private Lease is een onafhankelijk initiatief, heeft als doel de consument te beschermen en is tot stand gekomen in samenwerking met diverse consumentenvertegenwoordigers, waaronder de Consumentenbond. Meer informatie over private lease, het Keurmerk Private Lease en het verantwoord en veilig aangaan van een leaseverplichting is te vinden op de website van de Stichting Keurmerk Private Lease: www.KeurmerkPrivateLease.nl en www.peugeot.nl/privatelease.

De korting is enkel geldig op de genoemde uitvoeringen en geregistreerde voorraadmodellen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via Mulder aangeboden aanbieding. Maandbedrag is op basis van bovenstaande looptijd en kilometrage.  Peugeot Private Lease via Mulder Peugeot wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met PSA Finance, handelsnaam van PSA Financial Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). Zie www.peugeot.nl/privatelease voor alle voorwaarden. Bekijk hier de FAQ aangaande Peugeot Private Lease https://privatelease.peugeot.nl/veelgesteldevragen De financiële acceptatie wordt door PSA Finance getoetst en geregistreerd bij het BKR te Tiel. Deze aanbieding is niet geldig i.c.m. andere lopende (landelijke) aanbiedingen. Vraag uw verkoopadviseur naar de voorwaarden. Maandbedragen onder voorbehoud van prijswijzigingen PSA Finance.