Nieuwe Peugeot 208 – futuristisch en jong
Eind 2019 in onze showrooms!

Nieuwe Peugeot 208 - Mulderpeugeot.nl

Met trots introduceert Peugeot de nieuwe verleidelijke Peugeot 208. Deze onderscheidt zich met een krachtig ontwerp dat jeugdigheid en energie uitstraalt en nieuwe generatie Peugeot i-Cockpit met onder andere een 3D head-up instrumentenpaneel en tal van rijhulpsystemen die normaliter zijn voorbehouden aan de hogere marktsegmenten.

De nieuwe Peugeot 208 is direct vanaf de introductie, drie verschillende aandrijfopties – elektrisch, benzine of diesel. De carrosserie blijft in alle gevallen gelijk. U kunt kiezen tussen een verbrandingsmotor of elektromotor zonder compromis! In de herfst van 2019 staat de 208 in onze showrooms, de e-208 komt medio december.

Een nieuwe stap in de richting van autonoom rijden

Met de nieuwe 208 beschikt u over diverse intelligente rij-assistenten die uw veiligheid verhogen. Diverse rijhulpsystemen vergezellen u, zoals het Pack Drive Assist: Lane positioning Assist, verkeersbordherkenning en adaptieve cruise control. En u beschikt over parkeerhulpsystemen zoals Actieve parkeerhulp, waarmee u automatisch kunt in- en uitparkeren.

Verbrandingsmotoren

De nieuwste generatie PureTech benzinemotoren en BlueHDi dieselmotoren van de nieuwe 208 zijn krachtig en efficiënt en bieden u weergaloos rijplezier. Deze motoren zijn voordelig dankzij hun lage brandstofverbruik en zijn bovendien allemaal voorzien van het Stop & Start-systeem.

  • 208 PureTech 1.2L 75pk – handgeschakeld 5-bak
  • 208 PureTech 1.2L 100pk – handgeschakeld 6-bak of EAT8
  • 208 PureTech 1.2L 130pk – EAT8
  • 208 BlueHDi 1.5L 100pk – handgeschakeld 6-bak
Nieuwe Peugeot 208 - Mulderpeugeot.nl
i-cockpit d Peugeot 208 - Mulderpeugeot.nl

Peugeot i-Cockpit® 3D

Ontdek in het interieur de nieuwe i-Cockpit 3D van de nieuwste generatie. Ervaar de wendbaarheid en het intuïtieve rijgedrag dankzij het compacte stuurwiel met geïntegreerde bedieningstoetsen, het configureerbare instrumentenpaneel met uniek 3D-effect, het 10 inch HD touchscreen en de 7 ‘Toggle switches’ voor het snel bedienen van de belangrijkste functies. Pas ten slotte de sfeer in het interieur aan door te kiezen uit de 8 kleuren LED-sfeerverlichting.

Het Peugeot i-Cockpit® 3D instrumentenpaneel toont informatie die gelezen kan worden in twee lagen. Vóór het digitale head-up instrumentenpaneel is de informatie geprojecteerd in hologramvorm.

Via het stopcontact

Gebruik van een thuislader via een conventioneel stopcontact voor een volledige lading in 16 uur.

Via een laadstation

Gebruik van een laadstation (Wall Box of laadpaal), die voor een volledige lading in 5 uur en 15 minuten zorgt in geval van de driefase aansluiting (11 kW) of in 8 uur bij de éénfase aansluiting (7.4 kW).

Via een snellader

Gebruik van een snellader: de warmteregeling van de accu staat het gebruik van 100 kW opladers toe, 80 % van de lading wordt bereikt in 30 minuten.