Woensdag 19 september is de nieuwe Peugeot Partner verkozen tot International Van Of The Year 2019 in Hannover. Deze award is de kroon op het werk en de inzet van de Peugeot  teams bij een project dat behoort tot de kern van het ontwikkelingsbeleid van het merk.

De prestigieuze prijs wordt toegekend nog voordat de marktintroductie – gepland voor over een paar weken – van de nieuwe Peugeot Partner een feit is. De nieuwe Partner is de vijfde Van Of The Year van Peugeot sinds deze award in 1992 in het leven werd geroepen.

De Partner heeft ongekend goede dynamische en akoestische eigenschappen, een hoog technologisch- en veiligheidsniveau, twee carrosserielengtes (4,40 m en 4,75 m) en daarnaast ook een uitgebreid gamma motoren en uitrustingen die het leven van de gebruiker vergemakkelijken.

De nieuwe Peugeot Partner staat nu in onze showrooms! Wilt u een uitgebreide proefrit inplannen?  Mail dan direct naar Sander op s.borsboom@mulderpeugeot.nl

Unieke innovaties

Twee belangrijke en unieke innovaties hebben de aandacht getrokken: de overload indicator  voor veilig laden en de Surround Rear Vision waarmee een camera de dode hoeken bewaakt. De Partner onderscheidt zich door het exclusief en voor het eerst ter wereld in dit segment toepassen van de PEUGEOT i-Cockpit®, die met een nieuwe rijbeleving voor meer productiviteit zorgt. Voor iedere professional is er een configuratie waarmee hij of zij efficiënt zal kunnen werken, zoals de versie Grip voor wie onder alle omstandigheden een stevige en robuuste auto nodig heeft, of de versie Asphalt voor wie veel tijd doorbrengt in de auto.

De nieuwe Peugeot Partner versterkt de ambitie om het onmogelijke waar te maken. De Nieuwe Partner staat medio december in onze showrooms.

De geschiedenis van de award ‘International Van Of The Year‘ begon in 1992. De jury bestaat uit een Europees panel van 25 journalisten en uitgevers van onafhankelijke vakbladen, gespecialiseerd in lichte bedrijfswagens.