Reserveer uw nieuwe Peugeot e-208 nu online

Gelimiteerd beschikbaar – Actieradius: 340 kilometer (WLTP) – 4% bijtelling

Nieuwe PEUGEOT e-208 Reserveer nu online - MulderAutomotive.nl

ONLINE RESERVERING
Reserveer uw nieuwe Peugeot e-208 en ontvang een unieke reserveringscode. De Peugeot klantenservice neemt contact met u op om een afspraak te plannen bij Mulder Peugeot.

Nieuwe PEUGEOT e-208 Reserveer nu online dealer - MulderAutomotive.nl

AFSPRAAK BIJ MULDER
Tijdens uw bezoek aan ons heeft u de mogelijkheid om de auto naar wens samen te stellen. Vergeet niet uw unieke reserveringscode mee te nemen. Bestellingen zullen naar verwachting in juni worden geplaatst.

Nieuwe PEUGEOT e-208 Reserveer nu online Proefrit - MulderAutomotive.nl

PROEFRIT
Tegen eind 2019 krijgt u als één van de eersten de mogelijkheid om een proefrit te maken in de nieuwe Peugeot e-208.

Nieuwe PEUGEOT e-208 Reserveer nu online Levering - MulderAutomotive.nl

LEVERING
Geniet begin 2020 als één van de eersten van het onweerstaanbare ontwerp en de nieuwe generatie technologieën van de Nieuwe Peugeot e-208.

De prijzen, zakelijke- en private lease maandbedragen van de Peugeot e-208 worden medio juni bekend gemaakt. Tot het definitief bestellen van de e-208 kunt u te allen tijde uw reservering annuleren middels de link in uw reserverings-email.

Beschikbare uitvoeringen: Allure en GT

Nieuwe e-208 Allure - MulderAutomotive.nl

e-208 Allure

De Peugeot e-208 Allure ziet er erg goed uit met zijn standaard 16” lichtmetalen velgen, zwarte wielkastverbreders en extra getinte achterste zijruiten. Aan de binnenzijde vallen het futuristische 3D digitale instrumentenpaneel en het grote 10” kleurenscherm voor o.a. het standaard navigatiesysteem op. Comfort verhogende extra’s als climate control, achteruitrijcamera, DAB+ digitale radio-ontvangst en een middenarmsteun vóór zijn allemaal standaard. Bij een dergelijke high tech auto ontbreken ook belangrijke veiligheidsitems als Active Safety Brake en Active Lane Departure Warning System niet.

Nieuwe e-208 GT- MulderAutomotive.nl

e-208 GT

Moeilijk om de zeer complete standaarduitrusting van de Peugeot e-208 Allure te overtreffen, maar het kan. De e-208 GT ziet er dankzij de grotere 17” lichtmetalen velgen en Full Led koplampen nóg dikker uit. De voorstoelen zijn verwarmbaar en deels bekleed met luxe Alcantara. De cruise control is adaptief en heeft een Stop en Go functie. Handig in de file. Lane positioning assist is ook standaard. Bijzonder in dit segment. Met de keyless entry is het openen en sluiten van de portieren kinderspel. Dankzij de lage bijtelling van 4% zal de maandelijkse bijtelling hooguit tien euro hoger uitvallen dan wanneer u voor een e-208 Allure kiest. Zelfs wanneer u alle opties kiest.

Nieuwe Peugeot e-208 - MulderAutomotive.nl

De prijzen, zakelijke- en private lease maandbedragen van de Peugeot e-208 worden medio juni bekend gemaakt. Tot het definitief bestellen van de e-208 kunt u te allen tijde uw reservering annuleren middels de link in uw reserverings-email.