Mulder Nazomerdeals cashbackactie!

Wilt u zorgeloos voor een laag maandbedrag in een nieuwe Peugeot 408 rijden? Bij Mulder hebben we de Nazomerdeals waarbij het door middel van een cashback, speciaal voor Private Lease, mogelijk is. Het mega cashback-voordeel zit verwerkt in het getoonde maandbedrag. Actie is uniek en alleen bij Mulder Peugeot! De Peugeot 408 is bij ons direct uit voorraad leverbaar.

Met Private Lease heeft u nooit meer onverwachte kosten, u hoeft alleen nog maar zelf te tanken. Wilt u liever een auto kopen of financieren? Ook dat is mogelijk. Daarnaast hebben wij interesse in uw inruilauto. Meer informatie? Vul het contactformulier in of kom langs in onze showroom. U bent van harte welkom voor een uitgebreide proefrit in de Peugeot 408! Let wel; OP=OP.

Online verruimde openingstijden

Maandag t/m zaterdag kunt u ons tussen 08.00 en 21.00 uur altijd bereiken via WhatsApp, Facebook Messenger of de chat op onze website. 

Stuur ons een WhatsApp-bericht

Een proefrit aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Auto inruilen? Bereken de inruilwaarde

Peugeot 408 Allure Pack 130pk EAT8

Private Lease van €789,- voor €599,- per maand o.b.v. 12 mnd / 10.000 km p.j. *

Rijklaar van € 45.067,- voor € 40.995,-

 • 5-deurs
 • Metaallak: Gris Artense
 • Draadloze telefoonlader
 • Verwarmde voorruit
 • Verwarmde voorstoelen
 • Parkeersensoren voor, achter, zijkant
 • Centrale armsteun voor en achter
 • Navigatiesysteem (volledige kaart + gesproken instructies)
 • 19" lichtmetalen velgen
 • Een andere looptijd of kilometrage is ook mogelijk
 • Informeer bij uw verkoopadviseur naar de actuele voorraad. 
Vrijblijvende proefrit of offerte aanvragen

Private Lease Flex Premium

Met onze Peugeot 408 Private Lease CashBack actie maak je gebruik van gratis Private Lease Flex Premium. Met deze extra service kun je je Private Lease contract kosteloos opzeggen of tussentijds overstappen op een ander model, zonder het betalen van beëindigingskosten of opgaaf van reden.

Als er aan de volgende voorwaarden wordt voldaan dan zijn er met Private Lease Flex Premium geen beëindigingskosten verschuldigd:

 1. Je maakt minimaal 12 maanden of langer gebruik van je Private Leaseauto;
 2. Je zegt minimaal één maand van tevoren je contract op;
 3. Je hebt tot het moment waarop je de auto wil inleveren aan alle (betaal)voorwaarden voldaan die bij de overeenkomst horen.

Keurmerk Private Lease voor Peugeot

Het Keurmerk geeft 5 zekerheden: eerlijke voorwaarden, een compleet en vergelijkbaar product, bescherming tegen te hoge financiële lasten, 14 dagen bedenktijd en zekerheid bij klachten.

Het Keurmerk Private Lease is een onafhankelijk initiatief, heeft als doel de consument te beschermen en is tot stand gekomen in samenwerking met diverse consumentenvertegenwoordigers, waaronder de Consumentenbond. Meer informatie over private lease, het Keurmerk Private Lease en het verantwoord en veilig aangaan van een leaseverplichting is te vinden op de website van de Stichting Keurmerk Private Lease: www.KeurmerkPrivateLease.nl en www.peugeot.nl/privatelease.

Private Lease keurmerk

 

Geïnteresseerd?

* Vraag naar de specifieke voorwaarden. Private Lease aanbieding niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen en alleen van toepassing op via Peugeot Stellantis Finance aan te vragen Private Lease contracten i.c.m. Private Lease Flex Premium. Dat betekent dat u na 12 maanden op elk moment het Private Lease contract kunt beëindigen met een opzegtermijn van 1 maand. U krijgt twee weken na aflevering van de auto een cashback op uw rekening gestort. Als u het bedrag van deze cashback deelt door 12 maanden is dit de korting op het maandbedrag. Hierdoor rijdt u de eerste 12 maanden voor het gecommuniceerde maandbedrag. Indien u besluit om dat niet te doen dan zal het maandbedrag na 12 maanden op het niveau zijn van het afgesloten Private Lease contract. Vermelde tijdelijke vanaf prijs voor Peugeot Private Lease gebaseerd op geselecteerde 408'en o.b.v. 10.000 km per jaar incl. btw en 12 schadevrije jaren. Eigen risico op basis van € 450,- per niet-verhaalbare schade. Geldig t/m 30-09-2023 en zolang de voorraad strekt. 

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via Mulder aangeboden aanbieding. Private Lease via Mulder Peugeot wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door en overeengekomen met Stellantis Finance, handelsnaam van Stellantis Financial Services Nederland B.V. (AFM nr. 12007744). De financiële acceptatie wordt door Stellantis Finance getoetst en geregistreerd bij het BKR te Tiel. Deze aanbieding is niet geldig i.c.m. andere lopende (landelijke) aanbiedingen. Vraag uw verkoopadviseur naar de voorwaarden. Maandbedragen onder voorbehoud van prijswijzigingen Stellantis Finance.

Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.