Mulder Peugeot Private Lease deals

Wilt u zorgeloos voor een laag maandbedrag in een nieuwe Peugeot rijden? Bij Mulder hebben we de Peugeot Private Lease deals waardoor dit mogelijk is. Let wel; OP=OP.

Met Private Lease heeft u nooit meer onverwachte kosten, u hoeft alleen nog maar zelf te tanken. Wilt u liever een auto kopen of financieren? Ook dat is mogelijk. Daarnaast hebben wij ook interesse in uw inruilauto!

Wenst u meer informatie? Vul ons contactformulier in of kom langs in een van onze showrooms. U bent van harte welkom voor een uitgebreide proefrit!

Online verruimde openingstijden

Maandag t/m zaterdag kunt u ons tussen 08.00 en 21.00 uur altijd bereiken via WhatsApp, Facebook Messenger of de chat op onze website. 

Stuur ons een WhatsApp-bericht

Een proefrit aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Auto inruilen? Bereken de inruilwaarde

Peugeot 208

Nu vanaf € 309,- p.m.


Meer informatie aanvragen

Peugeot 208 MHEV

Nu vanaf € 359,- p.m.


Meer informatie aanvragen

Peugeot e-208

Nu vanaf € 419,- p.m.


Meer informatie aanvragen

Peugeot 2008

Nu vanaf € 399,- p.m.


Meer informatie aanvragen

Peugeot 2008 MHEV

Nu vanaf € 419,- p.m.


Meer informatie aanvragen

Peugeot e-2008 SUV

Nu vanaf € 449,- p.m.


Meer informatie aanvragen

Keurmerk Private Lease voor Peugeot

Het Keurmerk geeft 5 zekerheden: eerlijke voorwaarden, een compleet en vergelijkbaar product, bescherming tegen te hoge financiële lasten, 14 dagen bedenktijd en zekerheid bij klachten.

Het Keurmerk Private Lease is een onafhankelijk initiatief, heeft als doel de consument te beschermen en is tot stand gekomen in samenwerking met diverse consumentenvertegenwoordigers, waaronder de Consumentenbond. Meer informatie over private lease, het Keurmerk Private Lease en het verantwoord en veilig aangaan van een leaseverplichting is te vinden op de website van de Stichting Keurmerk Private Lease: www.KeurmerkPrivateLease.nl en www.peugeot.nl/privatelease.

Private Lease keurmerk

 

Geïnteresseerd?

* Vraag naar de specifieke voorwaarden. Private Lease aanbieding niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen. Vermelde tijdelijke vanaf prijs voor Peugeot Private Lease gebaseerd o.b.v. 5.000 km per jaar en 72 maanden. Eigen risico op basis van € 450,- per niet-verhaalbare schade. Geldig t/m 13-07-2024 en zolang de voorraad strekt. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via Mulder aangeboden aanbieding. Deze aanbieding is niet geldig i.c.m. andere lopende (landelijke) aanbiedingen. Vraag uw verkoopadviseur naar de voorwaarden. Maandbedragen onder voorbehoud van prijswijzigingen.