Profiteer van subsidie op elektrische personenauto's

Kopers van nieuwe elektrische auto’s kunnen sinds 2 januari 2023 weer via de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) de subsidie voor elektrische personenauto’s voor particulieren aanvragen. De subsidie bedraagt € 2.950. Voor een gebruikte elektrische auto, is dit €2.000. De regeling is bedoeld om het elektrisch rijden voor particulieren betaalbaarder en dus aantrekkelijker te maken. De subsidie is in combinatie met zowel koop- als private leaseconstructies aan te vragen. Een aanvraag voor subsidie is 18 maanden geldig, waardoor levering in 2024 geen probleem is. 

Ik heb interesse in de subsidie

Online verruimde openingstijden

Maandag t/m zaterdag kunt u onze medewerkers tussen 08.00 en 21.00 uur altijd bereiken via WhatsApp, Facebook Messenger of de chat op onze website. 

Stuur ons een WhatsApp-bericht

Welke Peugeot kies je? 

Peugeot e-208

Peugeot e-208

Vanaf € 418,- per maand

Kies je voor de Peugeot e-208. Dan rijd je deze al voor €444* per maand via Peugeot Private Lease. De subsidie bedraagt € 61,46,- en wordt maandelijks op jouw rekening gestort gedurende de eerste 48 maanden van jouw looptijd.

Ik heb interesse

Peugeot e-2008 SUV

Peugeot e-2008 SUV

Vanaf € 444,- per maand

Kies je voor de Peugeot e-2008 SUV. Dan rijd je deze al voor €444* per maand via Peugeot Private Lease. De subsidie bedraagt € 61,46,- en wordt maandelijks op jouw rekening gestort gedurende de eerste 48 maanden van jouw looptijd.

Ik heb interesse

Aanvullende voorwaarden voor de subsidieaanvraag in 2023:

 • Alleen van toepassing bij aanschaf van een 100% elektrische auto. Let op: de regeling is dus niet van toepassing op Hybride en Plug-in Hybride (PHEV) modellen.
 • De oorspronkelijke cataloguswaarde van de auto moet tussen de €12.000 en €45.000 liggen.
 • De actieradius van het model moet minimaal 120 kilometer bedragen.
 • Bij beëindiging van een leasecontract binnen vier jaar, stopt ook de subsidie.
 • Bij het aanschaffen van een andere auto binnen 3 jaar, zal de subsidie voor een deel moeten worden terugbetaald.

Ben jij geïnteresseerd in de 100% elektrische Peugeot e-208 en e-2008 SUV? Dan kom je dus in aanmerking voor deze deze subsidie.

Ik heb interesse in de subsidie

*Dit tarief is op basis van Private Lease via PSA Finance o.b.v. een looptijd van 60 maanden en 10.000km inclusief de 48 maanden €61,- subsidie. De laatste 12 maanden van de leasetermijn betaald u het volledige maandbedrag. Als klant dien je zelf de subsidie aan te vragen. Peugeot Private Lease staat niet garant voor goedkeuring van de subsidie. Meer informatie over de subsidie vind je op:  https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/sepp/subsidie-aanvragen/lease-nieuw

Private Lease

Ontvang € 61,46 per maand gedurende de eerste 48 maanden van je looptijd

Wanneer je kiest voor een nieuwe Peugeot e-208 of Peugeot e-2008 via Peugeot Private Lease, kom je ook in aanmerking voor de subsidie in 2023.

Belangrijk om te weten:

 • Als je kiest voor Private Lease wordt de subsidie maandelijks uitgekeerd.
 • De subsidie van € 2.950,- wordt uitbetaald over de eerste 48 maanden van jouw looptijd.
 • Neem contact met ons op voor de mogelijkheden tot het reserveren van de elektrische auto.

Koop

Ontvang € 2.950,- bij aankoop van een nieuwe e-208 of e-2008 SUV

Wanneer je een nieuwe Peugeot e-208 of Peugeot e-2008 koopt, dan kom je in aanmerking voor de subsidie in 2023.

Belangrijk om te weten:

 • Als je kiest voor kopen, dan wordt de subsidie van € 2.950,- in zijn geheel gestort op jouw rekening.
 • Wanneer je binnen 3 jaar een andere auto wil aanschaffen, moet je een deel van de subsidie terugbetalen.
 • Reserveer jouw e-208 of e-2008 bij een van onze vestigingen.

Het bedrag dat je aan subsidie kan krijgen voor het Private Leasen van een elektrische Peugeot is € 2.950,-. Echter is het goed om te weten dat je in dit geval het bedrag niet in één keer gestort zal krijgen. Als je kiest voor Private Lease, dan zal de subsidie maandelijks worden uitgekeerd voor een duur van 48 maanden. Als je dus een contract vroegtijdig beëindigd, zal de subsidie dus ook stopgezet worden. Dat betekent ook dat als je kiest voor een langere looptijd, bijvoorbeeld 60 maanden, je niet de gehele looptijd subsidie zal ontvangen.

Het bedrag dat je aan subsidie kan krijgen voor de aanschaf van een elektrische auto verschilt. Indien je een nieuwe auto koopt kan je een subsidie aanvragen van €2.950. In het geval van een occasion, kan je een subsidie aanvragen van €2.000. De subsidie geldt ook voor Private Lease, in dit geval krijg je de subsidie per maand uitbetaald over de gekozen looptijd van jouw contract.

Volledig elektrische auto’s. Bij Peugeot zijn er verschillende opties, en elk jaar komen er meer bij.  Kijk op onze modellen pagina voor alle opties. Let op: deze subsidieregeling is dus niet van toepassing op Hybride of Plug-in Hybride (PHEV) modellen.

 

Geïnteresseerd?

* De €61,42 is al verwerkt in het maandbedrag. Als klant dien je de subsidie zelf aan te vragen. Peugeot Private Lease staat niet garant voor goedkeuring van de subsidie. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.