Zorgeloos op vakantie in heel Europa!

Met de Vakantie Check & Go is jouw Peugeot helemaal klaar voor een zorgeloze rit naar je favoriete vakantiebestemming in binnen-of buitenland. Naast een uitgebreide controle, kan je namelijk rekenen op de mobiliteitsservice van Peugeot Assistance in Europa*. Niet alleen tijdens je vakantie, maar 12 maanden lang!

Tijdens de Vakantie Check & Go wordt je auto op de meest vitale punten gecontroleerd, waaronder de accu, remmen, verlichting, airconditioning en meer! Peugeot experts houden op een checklist bij of onderdelen in orde zijn of extra aandacht nodig hebben voor vertrek. Eventuele mankementen kunnen snel en vakkundig worden verholpen, uiteraard alleen met jouw toestemming. Je kan daarbij rekenen op een heldere en scherpe prijsopgave.

Blijkt uit de check dat jouw auto aan alle veiligheidseisen voldoet, dan wordt Peugeot Assistance met Europa-dekking voor je geactiveerd. Zo ben je 24/7 verzekerd van de beste hulp onderweg. Maak snel een afspraak bij een van onze vestigingen en ga goed voorbereid op vakantie.

Afspraak maken

Kleine prijs, Grote Gemoedsrust

Je betaalt slechts €79,95 voor de uitgebreide Vakantie Check & Go met Pechhulp in Europa. Heb je geen behoefte aan Pechhulp, maar wil je wel je auto laten controleren voor vertrek? Geen probleem, voor alleen de check betaal je €29,95.

Je kan Peugeot Assistance 24/7 bellen vanuit Nederland en het buitenland. Ook kan je gemakkelijk contact opnemen via de MyPeugeot app. Je kan deze app gratis downloaden in de App Store of Google Play Store.

Schone lucht 

In de zomer zorgt de airco voor een aangename verkoeling. Maar wist je dat de airco ook zorgt voor schone lucht in de auto? Zeker met een anti-allergeen interieurfilter. Deze filter biedt optimale bescherming tegen bacteriën, pollen en fijnstofdeeltjes.
 
Wij voorzien jou graag van advies. Vraag ook direct naar de mogelijkheden voor een airco reiniging.

Korting Peugeot accessoires

Wij bieden een ruim assortiment originele Peugeot accessoires, perfect afgestemd op jouw auto en wensen. Creëer deze zomer bijvoorbeeld gemakkelijk extra bagageruimte met een stijlvolle dakkoffer. Profiteer tijdelijk van maar liefst 25% korting* op de volgende accessoires.
 

  1. Zonneschermen
  2. Dakkoffers
  3. Koelbox 21 liter met 12V aansluiting
Laat je adviseren