Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.

Veilig en comfortabel op weg met de Peugeot wintercheck

UITGEBREIDE CHECK SLECHTS €29,95

Winterse omstandigheden zijn van invloed op uw auto, de openbare wegen en het verkeer. Het is dan extra belangrijk dat vitale veiligheidsonderdelen goed werken in uw auto. Met de Peugeot Wintercheck wordt uw auto op maar liefst 29 veiligheidspunten gecontroleerd en dat voor slechts €29,95! Onze experts houden op een checklist bij of de gecontroleerde onderdelen in orde zijn of aandacht nodig hebben. U kunt rekenen op deskundig advies, afgestemd op jouw Peugeot.

Plan direct uw wintercheck in  

Bandencheck en advies

Tijdens de Wintercheck wordt ook je bandenprofiel gecontroleerd. De wettelijke minimale profieldiepte is 1,6 mm, echter is het advies om banden bij uiterlijk 2 mm te vervangen. Zo houd je voldoende grip op de weg en kan water goed worden afgevoerd. 

Winter of all-season banden.

Zodra de temperatuur onder de 7° graden daalt, is het verstandig om over te stappen op winter- of all seasonbanden. Mulder biedt een ruim aanbod winterbanden, all seasonbanden en winterwielsets.
Er is altijd een band die bij jouw wensen en budget past! Laat je adviseren en informeer direct naar de mogelijkheden voor het opslaan van de zomerbanden.
Banden Peugeot
Ruitenwissers Peugeot

Zorg voor goed zicht

Een ander cruciaal onderdeel van de Wintercheck is de staat van de ruitenwisserbladen. Verouderde en uitgedroogde ruitenwissers verminderen het zicht bij slecht weer waardoor uw autorit vermoeiend en gevaarlijk wordt. Mochten de ruitenwisserbladen toe zijn aan vervanging, dan kunnen deze snel en vakkundig worden vervangen.

 

Plan direct uw wintercheck in

Peugeot Winter accessoire

Met scherp geprijsde accessoires pakketten 

Wij bieden een ruim assortiment Originele Peugeot Accessoires. Een ruim aanbod is prettig, maar kan ook lastig kiezen zijn. Om u op weg te helpen, hebben we 4 accessoirepakketten samengesteld. Deze pakketten bestaan uit populaire accessoires die tijdelijk met veel korting worden aangeboden*.  

 

*Welk pakket past bij u?

*Dit aanbod loopt t/m 29 februari 2024