Peugeot Boxer – Gesloten Bestel

U rijdt al een Boxer vanaf € 23.000 excl BTW/BPM – Financial Lease: 0% rente tot 60 maanden

Ideaal visitekaartje van uw bedrijf

De Peugeot Boxer kenmerkt zich door bedieningsgemak en een praktische uitrusting. Het nieuwe design van de voorzijde, dat even modern als robuust is, maakt van de Boxer een ideaal visitekaartje van uw bedrijf. De duurzame Boxer voldoet aan alle eisen die u aan aan een bedrijfsauto kunt stellen en biedt bovendien het comfort van een mobiel kantoor.

Kies de Boxer die aan uw wensen voldoet

Ruime keuze aan carrosserievarianten en laadvolumes en de vele beschikbare accessoires, de Boxer is altijd optimaal aangepast aan al uw (vervoers)wensen. De Peugeot Boxer is een van de grootste keuzes uit het bedrijfswagensegment. Naast een laadvolume tot wel 17 m3 heeft de Boxer de grootste nuttige breedte van het segment, 1,87 meter breed (1,42 meter bij de wielkasten). De Boxer heeft ook zijn grootste maximaal voertuiggewicht uit het segment met 2,8 tot 4 ton. U vindt dus altijd een Boxer die bij uw bedrijf past.

Laadruimte Boxer - Mulderpeugeot.nl

LAADVERMOGEN

De Peugeot Boxer biedt u een grote keuze in GVW’s. Er zijn twee gamma’s:

  • Het gamma Licht met de volgende vier GVW’s: de 328 (2,8 ton), de 330 (3,0 ton), de 333 (3,3 ton) en de 335 (3,5 ton)
  • Het gamma Zwaar: de 435 (3,5 ton)

LAADVOLUME

Afhankelijk van de lengte, hoogte en gekozen uitvoering is de Boxer leverbaar in acht verschillende carrosserievarianten. U hebt dus de keuze uit acht laadvolumes, van 8 tot 17 m3. Dit maakt van de Boxer een ijzersterke aanbieding in dit segment.

Motoren: vier diesel varianten

BlueHDi is de naam van de efficiënte en zuinige Euro 6-dieselmotoren. Dankzij deze technologie wordt de uitstoot van stikstofoxiden (NOx) met meer dan 90% verminderd. Ook de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik zijn aanzienlijk lager.

  • 2.0 Blue HDI 110pk
  • 2.0 Blue HDI 130pk
  • 2.0 Blue HDI 130pk S&S
  • 2.0 Blue HDI 160pk
peugeot-boxer-interieur - Mulderpeugeot.nl
peugeot-boxer-laadvolume- MulderPeugeot.nl