Peugeot Expert - Mulderpeugeot.nl

Peugeot Expert – Bestelauto van het jaar 2019

U rijdt al een Expert vanaf € 20.500 excl BTW/BPM – Financial Lease: 0% rente tot 60 maanden

Bestelauto van het jaar 2019

De Peugeot Expert verscheen in 2016 op de markt en is een uiterst modern en competitief product. De middenklasse bestelauto van Peugeot heeft zich volgens juryvoorzitter Peter Brouwer, tevens hoofdredacteur van het vakblad Automobiel Management, in korte tijd bewezen als een comfortabele en prijstechnisch gunstige aanbieding: Dat blijkt ook uit de scorekaart van de jury. Die gaf de Expert van alle deelnemende bestelauto’s de hoogste waardering voor de zwaarwegende criteria leaseprijs en brandstofkosten. Goede waarden behaalde de Expert ook bij de beoordeling van de functionaliteit.

Kies de Expert die aan uw wensen voldoet

Bestelwagen met of zonder dubbele cabine, chassis cabine, de Expert is altijd optimaal aangepast aan al uw (vervoers)wensen. Ook leverbaar als automaat. De Expert Gesloten Bestel is leverbaar in drie verschillende lengtes, deze worden aangeduid met respectievelijk Compact, Standard en Long. De lange versies hebben standaard een verhoogd laadvermogen met een GVW tot 3100kg. Op basis van de lange versies is ook een dubbel cabine ontwikkeld, met standaard 6 zitplaatsen.

De Expert is leverbaar in 3 verschillende lengtes. Uniek is de Compact uitvoering. Met een lengte van slechts 4,61 meter en een hoogte van slechts 1,90 meter, is hij geschikt voor alle parkeergarages. Maak een keuze uit de Compact, Standard of Long met een zeer bruikbaar laadvermogen tot wel 1.400 kilogram en maar liefst 6,6 M3 inhoud. De Moduwork-scheidingswand geeft de mogelijkheid om lading te vervoeren met een lengte van maar liefst 4 meter lang.

Dubbele cabine

De Peugeot Expert is naast de variant met een gesloten cabine ook leverbaar met dubbele cabine. De Expert wordt dan uitgerust met een achterbank en biedt zodoende ruimte voor maximaal 6 personen. Zelfs de grootste klussen zijn voor deze bus geen probleem. De Expert met dubbele cabine is gebouwd op de langste variant; 5.31 meter lang, is voorzien van een schuifdeur rechts en de lengte van de laadvloer is 2.24 meter. De totale volume komt uit op 4 M3.

Motoren: vijf varianten

De motoren van de Expert zijn bijzonder zuinig. Ze voldoen stuk voor stuk aan de meest recente milieu-eisen en zijn WLTP-ready.
De Peugeot Expert kan worden voorzien van een comfortabele EAT6 automaat. De Expert is leverbaar in vijf diesel varianten:

  • 1.6 Blue HDI 95 pk
  • 1.6 Blue HDI 115 PK
  • 2.0 Blue HDI 120 PK
  • 2.0 Blue HDI 150 PK
  • 2.0 Blue HDI 180 PK
Peugeot-expert-MulderPeugeot.nl