Betrouwbaar aan je zijde

Met zijn vernieuwde stijl, modulaire binnenruimte, nieuwe uitrusting en actieradius tot 420 km WLTP, is de Peugeot E-Boxer de vriend van alle professionals die waarde hechten aan prestaties en bewegingsvrijheid.

Interieurcomfort

Het interieur is opnieuw ontworpen om elk deel van je dag makkelijker te maken. Het verandert in een reizend kantoor: het centrale klapgedeelte van de stoel is nu uitgerust met een tafel om je laptop op te zetten, contracten te ondertekenen of te lunchen. Dankzij de nieuwe intuïtieve bedieningselementen op het stuur heb je eenvoudig toegang tot de belangrijkste functies, zoals regeneratief remmen en de elektrische parkeerrem.

Allur

Met een nieuwe voorkant met een nieuwe grille, een nieuw embleem en lichtsignatuur,
geoptimaliseerde aerodynamica en opnieuw ontworpen binnenruimtes voldoet de nieuwe E-BOXER in stijl aan alle eisen van jouw bedrijf.

Royaal en modulair interieur

Met een laadvolume tot 17m³ voor een laadvermogen tot 1500 kg is de PEUGEOT E-Boxer verkrijgbaar in meerdere versies. Ook als het om kleine aanpassingen of een volledig op maat gemaakt interieur, de Boxer biedt je altijd ongeëvenaarde veelzijdigheid.

Tot 420 kilometer actieradius

Met een elektrisch vermogen tot 200 kW en een actieradius van 420 km WLTP past de PEUGEOT E-BOXER zich aan elke taak aan. Hij geeft je toegang tot lage-emissiezones en zorgt voor besparingen op brandstof en onderhoud.

 

Geïnteresseerd?