Veeleisend, net als jij

Een opvallend ontwerp als kenmerk voor je bedrijf, nieuwe technologieën aan boord en een 100% elektrische motor die een actieradius biedt tot 350 km WLTP. De nieuwe E-Expert past zich aan elke taak aan.

Een bewezen professioneel assortiment

Grote volumes, kippers en diepe cabines, ambulances, koelwagens, terreinwagens, 4x4s, bezorgdienst, gehandicaptenvervoer... Peugeot heeft altijd de perfecte versie om aan de verwachtingen van elke professional te voldoen. Ontdek de verschillende transformatiemogelijkheden en pas je nieuwe Peugeot bedrijfswagen aan je werk en gebruik aan.

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Zitpositie

Het 10-inch digitale instrumentenpaneel in full-colour biedt een aanpasbare weergave van informatie. Het centrale HD-touchscreen in combinatie met Dynamic Surround View geeft u een realtime zicht op de omgeving van de auto. Met 3 niveau's van regeneratief remmen, te activeren via de paddles op het stuurwiel, laadt de batterij op tijdens het afremmen en wordt de actieradius verder verlengd.

Modulair

De nieuwe E-Expert biedt een groot assortiment aan indelingsoplossingen om te voldoen aan de eisen en specifieke kenmerken van jouw bedrijf:

  • De schuifdeuren maken het laden en lossen gemakkelijk.
  • Dankzij de handsfree toegang kun je alle deuren ontgrendelen en vergrendelen zonder de sleutel te gebruiken, zelfs met de motor aan.
  • Het bruikbare laadvolume is maximaal 6,6 m3, het laadvermogen is 1263 kg en het trekgewicht 1.000 kg.
  • Met de beperkte hoogte van 1.90 m kan je bovendien in alle parkeergarages komen met de E-Expert.

Tot 350 kilometer actieradius

Om zo goed mogelijk aan je behoeften te voldoen, biedt de Peugeot E-Expert keuze uit een accu van 50 kWh en 75 kWh.  De laatste garandeert een actieradius tot 350 km WLTP en een maximaal vermogen van 100 kW, zodat je met een gerust hart naar je bestemmingen kan.

Allure

Met zijn nieuwe grille inclusief de nieuwe Peugeot badge en full LED-koplampen heeft de nieuwe E-Expert een stijl die uw business een boost geeft. De aerodynamisch geoptimaliseerde bumper verhoogt de veiligheid, terwijl het karakteristieke uiterlijk behouden blijft.

 

Geïnteresseerd?