Peugeot e-Partner

100% elektrisch

Ontdek de nieuwe Peugeot e-Partner bestelauto en de voordelen van zijn 100% elektrische motor. De elektrische bedrijfsauto e-Partner behoudt alle sterke punten van de Partner om uw professionele activiteit te vergemakkelijken en aan al uw wensen te voldoen.

Design

Trouw aan het concept ‘the power of choice’ van het merk, behoudt de nieuwe Peugeot e-Partner de gespierde, robuuste en sterke stijl van de thermische versies, aangevuld met opvallende kenmerken zoals het “e-Partner” -embleem op de achterkant.
 

Een cockpit in volle evolutie

De Peugeot i-Cockpit evolueert technologisch met 2 nieuwe instrumentenpanelen met alle informatie die nodig is voor een correct beheer van een 100% elektrische bedrijfsauto.

Het standaard analoge instrumentenpaneel is geschikt voor het beheren van een elektrisch voertuig en is voorzien van:

  • Een vermogensmeter om het verbruik te bekijken
  • Een verbruiksmeter voor accessoires voor thermisch comfort
  • Een batterijniveau-indicator
  • Een kleurenmatrix voor het bekijken van energiestromen, laadevolutie (in uitvoering of uitgesteld), boordcomputerinformatie en rijbereik.

U rijdt al een Peugeot e-Partner vanaf € 26.560,- excl. BTW


Vraag een offerte aan

Vraag een proefrit aan

Peugeot Partner occasions

Ontdek      >

Peugeot e-Partner interieur

De krachtige 50kW tractiebatterij

De elektrische e-Partner is uitgerust met de krachtige 50kW tractiebatterij en biedt een rijbereik tot 275 km WLTP* afhankelijk van de versie en het lopende WLTP-goedkeuringsprotocoli. Specifiek geplaatst om ruimte aan boord en het laadvolume te behouden.

Het rijbereik is afhankelijk van meerdere factoren, namelijk de snelheid en het gebruik van de comfortuitrustingen. Aangesloten op het koelvloeistofcircuit van het passagierscompartiment, zorgt de thermische regeling van de batterij voor snel opladen, een geoptimaliseerd bereik en een langere levensduur.

De batterij heeft een garantie van 8 jaar of 160.000 km voor 70% van het laadvermogen.

Peugeot e-Partner

 

Peugeot e-Partner laadvolume

0 uitstoot, 0 concessies

De nieuwe Peugeot e-Partner is beschikbaar in dezelfde versies als de thermische motoren om aan alle gebruikstoepassingen te voldoen:

  • Bestelauto’s (2 lengtes: Standard 4,40 m en Long 4,75 m, tot 3 plaatsen met de Multiflex-bank),
  • Het nuttige volume tot 4,4 m³ voor de versie Long (3,8 m³ voor de versie Standard) is gelijk aan de Partner met thermische motoren dankzij de plaatsing van de batterijen onder de vloer, zonder enige impact op het laadvolume
  • Hoogte minder dan 1,90 m waardoor toegang tot de meeste parkeergarages gegarandeerd is.
  • De nieuwe Peugeot e-Partner biedt een op maat gemaakt antwoord om aan steeds meer behoeften te voldoen en zal beschikbaar zijn in de afwerkingsniveaus Pro, Premium en de specifiek voor lange afstanden ontwikkelde Asphalt.

 

Geïnteresseerd?Peugeot e-Partner
Peugeot e-Partner opladen
Peugeot e-Partner
Peugeot e-Partner
Peugeot e-Partner
Peugeot e-Partner