De elektrische bedrijfswagen gemaakt voor de stad

De elektrische E-Partner bestelwagen is ontworpen om je werkdag makkelijk te maken en combineert wendbaarheid, parkeergemak en een groot laadvermogen. Hij is niet alleen stil, elegant en milieuvriendelijk, maar heeft ook onbeperkt toegang tot stedelijke gebieden met milieu- en zero-emissiezones.

Geoptimaliseerde i-Cockpit

De Peugeot i-Cockpit® van de nieuwe E-Partner is volledig geoptimaliseerd.

Het behendige en compacte stuurwiel is uitgerust met nieuwe bedieningselementen om het rijden nog plezieriger te maken. Bovendien is er een grotere elektrische actieradius, een 10-inch HD-touchscreen en een 100% digitaal 10-inch instrumentenpaneel voor veiliger en intuïtiever rijden.

Dankzij het personaliseerbare display boven het stuurwiel beschik je over alle essentiële informatie zonder je ogen van de weg te halen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Allure

Met een nieuwe grille met het nieuwe Peugeot embleem, full LED-koplampen met de 3-klauwen signatuur en een anders ontworpen bumper, geeft de nieuwe Peugeot E-Partner je bedrijf een kenmerkende stijl.

Modular volume

De compacte en wendbare Peugeot E-Partner is verkrijgbaar in twee maten: Standaard 4,40 m (tot 3 zitplaatsen) of Lang 4,75 m, met standaard of verlengde cabine (tot 5 zitplaatsen).

Hij biedt een laadvolume tot 4,4 m3, een laadvermogen tot 780 kg en een trekgewicht tot 750 kg.

Met de optionele driezitsbank voorin, is de Peugeot E-Partner uitgerust met een schrijftafel en een luik voor lange ladingen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

 

Tot 330 kilometer actieradius

De nieuwe Peugeot E-Partner staat garant voor een responsieve en soepele rijervaring, met een krachtige motor, een kortere oplaadtijd en een optimaal vermogen.

Het accupakket van 50 kWh is in de vloer geïnstalleerd, zonder vermindering van het effectief volume, en maakt een actieradius tot 330 km WLTP mogelijk.

De nieuwe Peugeot E-Partner is ook uitgerust met een warmtepomp om het comfort van de passagiers te verbeteren en de actieradius te vergroten.

 

Geïnteresseerd?