Peugeot Partner

Nieuwe Partner – Bedrijfsauto van het jaar 2019

U rijdt al een Partner vanaf € 13.540 excl BTW/BPM – Financial Lease: 0% rente tot 60 maanden

Met een ervaring van meer dan 20 jaar van veeleisend professioneel gebruik en een in zijn segment toonaangevende kwaliteit biedt de nieuwe Peugeot Partner dankzij de Peugeot i-Cockpit® een rijplezier en comfort die uniek zijn in de bedrijfswagenwereld. In september 2019 mocht de nieuwe Peugeot Partner de prestigieuze trofee International van of the Year 2019 ontvangen. Sinds de introductie van deze award in 1992 is dit de vijfde keer dat de Peugeot Partner is verkozen.

Kies de nieuwe Peugeot Partner die aan uw wensen voldoet

Elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke verwachtingen. Om hieraan te voldoen biedt het gamma van de nieuwe Peugeot Partner een ruime keuze aan uitvoeringen. Of u de Partner nu gebruikt als mobiel kantoor, vaak lange afstanden rijdt, u vaak op slecht begaanbaar terrein komt en/of regelmatig zware of grote voorwerpen vervoert, zowel voor onafhankelijke ondernemers als voor fleetowners is er altijd een geschikte Partner. Welke uitvoering van de Partner u ook kiest, u bent altijd verzekerd van comfort en technologische innovaties.

laadruimte partner - MulderAutomotive.nl
laadruimte Partner - MulderPeugeot.nl

Twee varianten: Standaard en Long

De afmetingen zijn perfect afgestemd op het segment met een lengte van 4,40 m voor de standaard-uitvoering, goed voor een geoptimaliseerde nuttige lengte van 1,81 m. Met deze lengte is er in de laadruimte, met afhankelijk van de uitvoering een laadvolume van 3,30 m3 tot 3,80 m3, plaats voor 2 Europallets.

Voor een nog grotere laadruimte is er de long-uitvoering, met een lengte van 4,75 m (+35 cm). Deze biedt een nuttige lengte van 2,16 m en een laadvolume van 3,90 m3 tot 4,40 m3.

Het nuttig laadvermogen is maatgevend in het segment met waarden die uiteenlopen van 650 kg tot 1.000 kg op de standaard-uitvoering en tot 950 kg op de long-uitvoering.

Motoren: vier varianten

De motoren van de nieuwe Peugeot Partner zijn bijzonder zuinig. Ze voldoen stuk voor stuk aan de meest recente milieu-eisen en zijn WLTP-ready. De benzinemotor is de PureTech 110 pk S&S met handgeschakelde 6-versnellingsbak. Diesel is leverbaar in drie varianten:

  • BlueHDi 130 pk S&S met handgeschakelde 6-versnellingsbak of 8-traps automaat EAT8
  • BlueHDi 100 pk S&S met handgeschakelde 5-versnellingsbak
  • BlueHDi 75 pk, met handgeschakelde 5-versnellingsbak
Nieuwe Peugeot Partner navi