Peugeot Partner Electric – 100% Elektrisch

U rijdt al een Partner Electric vanaf € 23.715 excl BTW/BPM – Financial Lease: 0% rente tot 36 maanden

Milieuvriendelijk en veelzijdig

100% praktische bruikbaarheid, 0 emissies en snel laden tot 80 procent in slechts een half uur. De Partner Electric laat zien hoe praktisch, milieuvriendelijk en veelzijdig een bestelwagen kan zijn. Ook het budget wordt met deze volledig elektrisch aangedreven compacte bestelwagen ontzien. De exploitatie- en onderhoudskosten zijn namelijk aangenaam laag. Zijn actieradius is ongeveer 170 kilometer. Dat is dus ruim voldoende voor korte afstanden in de stad, maar ook genoeg om klanten buiten de stad te bezoeken. Als volledig elektrische bestelwagen is de Partner Electric een interessant alternatief voor iedereen die zich vaak in het stadsverkeer begeeft en zich geen zorgen wil maken over rijverboden in milieuzones.

Kies de Partner Electric die aan uw wensen voldoet

  • Twee laadvloerlengtes
  • 3-zits mogelijkheid
  • Snellaad mogelijkheid
  • Tot 695kg laadvermogen
Peugeot Partner Electric - Mulderpeugeot.nl

Zakelijk design en flexibiliteit

De vloeiende en harmonieuze lijnen geven de Partner een dynamische, maar ook solide uitstraling. Eén blik op het verzorgde design is voldoende om te weten dat deze praktische auto over een zeer ruime laadruimte beschikt. De laadruimte van de Partner Electric, die leverbaar is in de twee lengtes L1 en L2, behoort tot de top van zijn segment. Het laadvermogen van 695 kg wordt door geen enkele concurrent geëvenaard. De nieuwe Partner Electric is een compromisloze auto.

De Partner Electric kenmerkt zich door zijn onovertroffen flexibiliteit. Dankzij de Multi-Flex-bank beschikt u over een derde zitplaats voor, zodat u één persoon extra mee kunt nemen. Bovendien biedt deze bank een groot aantal mogelijkheden om de ruimte in het interieur volledig te gebruiken.

Laadcapaciteit

De elektromotor van de Partner Electric levert 49 kW (67 pk). Met een acceleratie van 0 tot 50 km/h in slechts 5 seconden is de Partner Electric zeer rap – ideaal voor bijvoorbeeld korte afstanden tussen verkeerslichten. Zijn actieradius is ongeveer 170 kilometer.

De Partner Electric is met een zeer krachtige tractiebatterij uitgerust, die door middel van snelladen binnen slechts een half uur tot 80% geladen wordt. Normaal volledig laden duurt ongeveer acht en een half uur, waardoor de bestelwagen probleemloos ’s nachts kan worden geladen. Tijdens het remmen en rijden zonder gas te geven wordt bovendien altijd energie geregenereerd.

Voor het laden volstaat een huishoudelijke 230V-stekkerdoos. Daarnaast kan de Partner Electric, indien voorzien van de optie snellaadaansluiting, via speciale snellaadstations worden geladen.

Partner Electric interieur - Mulderpeugeot.nl