De Nieuwe Peugeot e-Expert

U rijdt al een e-Expert vanaf € 28.300 excl. BTW/BPM

Ontdek de nieuwe bestelwagen Peugeot e-Expert en de voordelen van zijn 100% elektrische aandrijflijn

Het moderne, strakke uiterlijk laat er geen twijfel over bestaan dat de nieuwe 100% elektrische Peugeot e-Expert een karaktervolle, sterke en dagelijks inzetbare bedrijfsauto is. De Peugeot e-Expert is leverbaar in 3 lengtes en verschillende uitvoeringen om aan de specifieke wensen van bedrijven te kunnen voldoen.

Een nieuwe manier van zakelijk efficient en comfortabel autorijden

De stoere grille van de compacte bedrijfsauto e-Expert wordt gesierd met de dichroïsche leeuw, het kenmerk van de elektrische Peugeot-modellen. De laadaansluiting bevindt zich achter een klep aan de voorzijde van de auto, aan de bestuurderszijde, voor een optimaal gebruiksgemak. Aan de achterzijde onderscheidt de elektrische uitvoering zich door de dichroïsche leeuw met groene en blauwe tinten en het specifieke “e-Expert”-embleem.

De Peugeot e-Expert biedt u nog altijd een zee aan ruimte met een nuttig laadvolume van tot wel 6,6 m3 en een nuttig laadvermogen van tot wel 1200kg bij een wagenhoogte van minder dan 1,90 m. Bovendien kunt u ook met de e-Expert een aanhanger trekken. Met de Compact-uitvoering, met een lengte van slechts 4,60 m, wordt een geheel nieuwe categorie elektrische bedrijfswagens geïntroduceerd. De Peugeot e-Expert is een ideale bedrijfsauto voor het rijden en parkeren in de stad, en dankzij de elektrische aandrijflijn is hij welkom in elke milieuzone

Keuze uit twee krachtige tractiebatterijen

De elektrische bedrijfswagen Peugeot e-Expert is leverbaar met een hoogspanningstractiebatterij van 50 kWh voor een actieradius van max. 230 km (WLTP) of van 75 kWh voor een actieradius van max. 330 km (WLTP), die op ingenieuze wijze in het ontwerp van de e-Expert is geïntegreerd zodat de ruimte in de cabine en de laadruimte volledig behouden is gebleven. Gedurende 8 jaar of 160.000 km wordt een minimale laadcapaciteit van 70% van de tractiebatterij gegarandeerd.

Actieradius tot wel 330 km (WLTP)

Een nieuwe vorm van rijplezier

Volledig elektrisch rijden staat borg voor nieuwe rijsensaties zonder concessies:

 • Hetzelfde laadvolume en laadvermogen van maximaal 1200kg, 3 lengtes, uitvoeringen op maat
 • Soepel, schokvrij rijden
 • Stevige acceleraties dankzij het onmiddellijk beschikbare koppel
 • Een geluidloze motor
 • Een hoge mate van rijcomfort door het nagenoeg ontbreken van trillingen

0 gr CO2-uitstoot tijdens het rijden

Geld besparen

Bespaar geld:

 • Lagere kosten voor elektriciteit dan voor brandstof
 • Lagere gebruikskosten dankzij minder onderhoud
 • Een eventuele overheidssubsidie afhankelijk van gemeente
 • Een Eco-modus voor een zo groot mogelijke actieradius.

30 min. om de tractiebatterij voor 80% op te laden

Eenvoudig in het gebruik

 • Gemakkelijk, snel en intuïtief opladen. Met de service Charge My Car van Free2Move Services vindt u altijd een laadpunt bij u in de buurt.
 • Regel het laden, de voorverwarming/-koeling en andere op afstand aan te sturen functies via de MyPeugeot App.
 • Huur met de Mobility Pass voordelig een auto met een verbrandingsmotor als u een keer een auto met een grotere actieradius nodig hebt.

Milieu Investeringsaftrek (MIA)

MIA is een eenmalige subsidie voor ondernemers die investeren in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen. Hiermee kunt u fiscaal voordelig investeren op bijvoorbeeld een elektrische bedrijfswagen. Voor een elektrische bestelauto geldt dat ondernemers 36% MIA subsidie kunnen claimen. Wij zijn ervan overtuigd dat hiermee elektrisch rijden voor vele ondernemers een stuk aantrekkelijker wordt. Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u er graag alles over.

MIA Subsidie