Elektrisch rijden met Mulder Peugeot

Een nieuwe manier van comfortabel en efficiënt autorijden

Autorijden zonder uitstoot is mogelijk met de elektrische auto’s van Peugeot. Ons aanbod elektrische voertuigen biedt voor elk wat wils: een compacte stadsauto, een SUV voor het hele gezin of een praktische zakenauto. De 100% elektrische modellen van Peugeot kenmerken zich door een innovatief design, hoogwaardige technologieën, comfortabele rij-eigenschappen en een minimale belasting van het milieu. De elektrische auto’s van Peugeot bieden extra gebruiksgemak doordat ze op verschillende manieren kunnen worden opgeladen. Het opladen van een elektrische auto gaat bovendien gemakkelijk, snel en intuïtief.


Peugeot e-208

Ontdek het compacte model in het gamma elektrische auto’s van Peugeot. De Peugeot 208 is met zijn dynamische en moderne lijnenspel uw ideale metgezel, waar u ook heen gaat. Maak kennis met de i-Cockpit® 3D die voor nieuwe intense rijsensaties zorgt.

Ontdek de Peugeot e-208


Peugeot e-2008 SUV

Ontdek de Peugeot e-2008 SUV, de compacte volledig elektrische SUV van Peugeot. Met het ontwerp dat zijn kracht en sportiviteit bevestigt, evenals de Peugeot i-Cockpit 3D, verken je de nieuwe e-mobiliteit van dit nieuwe model. Daarbij beschikt de nieuwe Peugeot e-2008 SUV over een actieradius van 406km (WLTP), waardoor u mooie ritten kunt maken.

Bekijk de Peugeot e-2008 SUV


Peugeot 308 (SW) HYbrid

Maak kennis met de Peugeot 308 HYbrid en laat je verleiden door zijn exclusieve karakter en dynamiek. Geniet van elk moment dankzij de innovatieve en hoogwaardige technologieën van de nieuwe Peugeot i-Cockpit®. Het comfort, de efficiency en de prestaties maken het rijplezier compleet.

Bekijk de Peugeot 308 HYbrid


Peugeot e-308 (SW)

De Peugeot 308 en 308 SW zijn nu ook leverbaar met 100% elektrische aandrijving.  Het design van de Peugeot e-308 en e-308 SW is geïnspireerd op het Peugeot-DNA en op een dynamisch/chique referentiekader. De geoptimaliseerde voertuigarchitectuur komt de interieurruimte ten goede. 

Bekijk de Peugeot e-308


Peugeot 408 HYbrid

De Peugeot 408 heeft een verrassend en dynamisch silhouet in de stijl van een fastback. Met zijn eigentijdse elegantie maakt hij een zelfverzekerde indruk op de weg. Door zijn grote bodemvrijheid in combinatie met een lage daklijn en vloeiende, aerodynamische lijnen heeft hij een sportieve uitstraling. 

Bekijk de Peugeot 408 HYbrid


Peugeot e-3008 Fastback SUV

De nieuwe E-3008 grijpt de aandacht met een slank fastback SUV-silhouet en de spectaculaire, volgende generatie Peugeot Panoramic i-Cockpit®. Nu te bestellen als 100% elektrisch met een actieradius van 525 kilometer. De E-3008 wordt later verkrijgbaar als long range met een actieradius tot 700 kilometer voor nog hogere elektrische prestaties.

Bekijk de Peugeot e-3008 SUV


Peugeot 508 (SW) HYbrid

Ontdek de Peugeot 508, de topklasse berline met een radicaal design. Hij zit boordevol geavanceerde technologische innovaties, zodat u profiteert van zowel een uitstekende rijervaring. Als plug-in hybride vertoont de 508 HYbrid exclusieve en gedistingeerde details, zoals het HYbrid-badge en de LED aan de bovenzijde van de voorruit, die van buitenaf zichtbaar is en oplicht in de elektrische modus.

Bekijk de Peugeot 508 HYbrid


Peugeot 508 (SW) PSE

Laat je innerlijke essentie los achter het stuur van deze magnetische, high-end sedan en voel de sensaties van high-performance met lage uitstoot door Peugeot Sport Engineered. De grille is anders dan je ooit hebt gezien, met Perla Nera zwarte kenmerken die het nieuwe logo en de nieuwe kenmerkende Peugeot Matrix drieklauw LED-koplampen laten zien.

Bekijk de Peugeot 508 PSE HYbrid


Peugeot e-Rifter

Maak kennis met de nieuwe Peugeot e-Rifter met zijn stoere uiterlijk en zijn ruime en hightech interieur, en ontdek de talloze voordelen van e-mobiliteit dankzij de nieuwe 100% elektrische aandrijflijn. 

Bekijk de Peugeot e-Rifter

De elektrische auto’s van Peugeot: wat zijn de voordelen?

Een nieuwe vorm van rijplezier

In een elektrische auto van Peugeot ervaart u een nieuw rijcomfort dankzij de stille en trillingvrije aandrijflijn. U zult ook het rijplezier  van een elektrische auto ervaren dankzij het koppel dat direct beschikbaar is. Hierdoor behoort stevig en soepel accelereren tot de mogelijkheden

Met de elektrische auto’s van Peugeot hoeft u zich geen zorgen te maken over de CO2-uitstoot, want die is er niet. Ze maken een actieradius van tot wel 340 km (WLTP) mogelijk.

Geld besparen

Om een idee te krijgen van het totale kostenplaatje van een auto moet niet alleen gekeken worden naar de koopprijs, maar ook rekening worden gehouden met de kosten voor de energie (elektriciteit of brandstof), voor de verzekering en voor het onderhoud van het voertuig. Met een elektrische auto van Peugeot bent u ten opzichte van een auto met verbrandingsmotor gemiddeld 40% goedkoper uit qua energiekosten en bespaart u tot gemiddeld 30% aan onderhoudskosten. Daarnaast betaalt u in Nederland voor een elektrische auto geen CO2 belasting (BPM), geen motorrijtuigenbelasting en geniet de zakelijke rijder fiscale bijtellingsvoordeel.

Eenvoudig in het gebruik

Tanken? Niet meer nodig! Een elektrisch voertuig maakt u het leven gemakkelijker met snelle en intuïtieve oplaadmogelijkheden. Dankzij de verschillende mogelijkheden kunt u uw auto opladen waar en wanneer u maar wilt.

Via de MyPeugeot App kunt u bovendien bepaalde functionaliteiten van uw voertuig op afstand regelen. Denk aan het raadplegen van actuele accucapaciteit, het voorverwarmen en koelen van het interieur (pre- conditioning) tijdens opladen (zodat het niet ten koste gaat van uw actieradius) en het starten en beëindigen van uw laadsessie.

Ook de laadpaal regelt u via ons

Het aanbod producten en diensten van Mulder sluit altijd nauw aan op de klantbehoefte, ook op die van elektrische en hybride rijders. In samenwerking met Mobilitics biedt Mulder daarom de mogelijkheid aan om ook laadpalen te kopen. Doordat wij verschillende type laadpalen aanbieden is er altijd een oplossing voor uw situatie. Zo kunnen wij u voorzien van laadoplossingen thuis, op het werk of op openbare parkeerplaatsen.

Meer informatie over ons aanbod aan laadoplossingen

Mobilitics

Hoe kan een elektrische auto van Peugeot worden opgeladen?

De elektrische auto’s van Peugeot bieden extra gebruiksgemak doordat ze op verschillende manieren kunnen worden opgeladen. Het opladen van een elektrische auto gaat bovendien gemakkelijk, snel en intuïtief.

Opladen via een wallbox

Wanneer u uw auto sneller wilt opladen, kunt u ervoor kiezen om een wallbox bij u thuis of op uw werkadres te laten installeren. Een wallbox is een aan de muur te bevestigen module voor het opladen van uw elektrische auto. Uw elektrische auto laden via een wallbox is veiliger en deze kan, afhankelijk van uw elektrische installatie, ook sneller worden opgeladen. Met een 11 kW wallbox is uw uw e-208 of e-2008 in iets meer dan 5 uur volledig opladen.

Opladen via een openbaar laadpunt

oplaadpunten voor elektrische auto’s. Deze oplaadpunten zijn al op veel plaatsen te vinden en het aantal ervan groeit nog altijd gestaag. Op dit moment zijn er in Europa al meer dan 165.000 oplaadpunten, waaronder bijna 55.000 in Nederland. Sneller opladen is ook mogelijk, via de snellaadpunten waarmee onze elektrische auto’s compatibel zijn. Via de openbare snellaadpunten kan de tractiebatterij in 30 minuten voor 80% worden opgeladen.

Privé opladen

Privé opladen van uw elektrische auto kan thuis of op uw werkadres. Voor deze manier van opladen zijn er praktische en voordelige oplossingen. Zo kunt u uw elektrische auto gewoon opladen via een normaal stopcontact (2,3 kW)

Tips voor zuinig rijden

Door zuinig te rijden kunt u de actieradius van uw elektrische auto vergroten. Gebruik een vloeiende rijstijl. Pas, om een te hoog energieverbruik te voorkomen,  uw rijstijl aan, om bruusk en veelvuldig accelereren en remmen te voorkomen. Matig op de snelweg uw snelheid om een snelle afname van de actieradius van uw auto te voorkomen.

Gebruik de Brake-modus

Verminder uw snelheid bij voorkeur met de “B” modus van de transmissie zodat u hiermee de energie terugwint en de tractiebatterij oplaadt. Vraagt de verkeersituatie om een snellere vertraging dan gebruikt u het rempedaal.

Gebruik de Eco-modus

De elektrische auto’s van Peugeot beschikken over een Eco-modus waarmee u energie kunt besparen doordat het motorvermogen iets wordt verminderd. Deze modus wordt aanbevolen in de bebouwde kom, omdat de auto dan minder vermogen nodig heeft dan op de snelweg.

Gebruik voorverwarming/-koeling

Maak tijdens het opladen van uw auto gebruik van de voorverwarming/-koeling om het energiegebruik van de verwarming of airconditioning tijdens het rijden te beperken. Het verwarmen of afkoelen van de auto tijdens het opladen kost geen actieradius.

Controleer uw banden

Het is bij elke auto belangrijk om regelmatig de bandenspanning te controleren. Bij elektrische auto’s heeft de bandenspanning nog een grotere invloed op het energieverbruik dan bij een verbrandingsmotor. Ons advies: gebruik de bandenspanning voor volledige belasting, ook als u met minder personen gebruikt maakt van de auto.

Elektrische bedrijfswagens

Elektrische partner


Peugeot e-Partner

Ontdek de Peugeot e-Partner bestelauto en de voordelen van zijn 100% elektrische motor. De elektrische bedrijfsauto e-Partner behoudt alle sterke punten van de Partner om uw professionele activiteit te vergemakkelijken en aan al uw wensen te voldoen.

Ontdek de Peugeot e-Partner

Elektrische Expert


Peugeot e-Expert

Het moderne, strakke uiterlijk laat er geen twijfel over bestaan dat de nieuwe 100% elektrische Peugeot e-Expert een karaktervolle, sterke en dagelijks inzetbare bedrijfsauto is. De Peugeot e-Expert is leverbaar in 3 lengtes en verschillende uitvoeringen om aan de specifieke wensen van bedrijven te kunnen voldoen.

Ontdek de Peugeot e-Expert

Elektrische boxer


Peugeot e-Boxer

De Peugeot e-Boxer is dankzij zijn 100% elektrische aandrijflijn welkom in elke milieuzone.Als een van de weinige elektrische bedrijfsauto’s in zijn segment is de Peugeot e-Boxer ook leverbaar als chassis enkele cabine, chassis dubbele cabine en plancher cabine, zodat er voor uw bedrijf een ombouw op maat mogelijk is.

Ontdek de Peugeot e-Boxer

Veelgestelde vragen

Het is een misverstand dat elektrische auto’s minder presteren dan auto’s met een verbrandingsmotor. Ze maken weliswaar minder geluid, maar dat betekent zeker niet dat ze er qua prestaties voor onderdoen. Ze halen probleemloos dezelfde snelheden en laten u daarbij een nieuw rijcomfort ervaren dankzij de stille en trillingsvrije aandrijflijn. Ook het accelereren en decelereren gaat minstens zo vloeiend en snel als bij een vergelijkbare auto met verbrandingsmotor.

De koopprijs van een elektrische auto is doorgaans hoger dan die van een vergelijkbaar model met verbrandingsmotor. Maar bij het totale kostenplaatje voor een auto behoren behalve de aanschafprijs ook de kosten voor de brandstof, de verzekering, de motorrijtuigen belasting en het onderhoud van de auto. Rekening houdend met al die factoren bent u met een elektrische auto vaak goedkoper uit dan met een vergelijkbare auto met verbrandingsmotor. Gemiddeld bespaart u met een elektrische auto 40% op de brandstofkosten en 30% op de onderhoudskosten.

Wat in de eerste plaats voor elektrische auto’s pleit is dat ze geen CO2 uitstoten tijdens het rijden. Daarnaast is het rendement van een elektromotor veel beter dan van een verbrandingsmotor. Een belangrijk gegeven is ook dat de emissies die vrijkomen bij de productie van de auto en in het bijzonder die van de tractiebatterij, naar schatting al binnen twee jaar worden gecompenseerd door het gebruik van de elektrische auto. Bovendien komen er elk jaar betere oplossingen voor de recycling van tractiebatterijen. Dat weegt op tegen de CO2-uitstoot tijdens de productie. En tenslotte is de keuze voor groene elektriciteit om een elektrische auto mee op te laden verstandig voor een zo laag mogelijke totale emissie. Dit alles maakt een elektrische auto veel schoner in het gebruik dan een auto met verbrandingsmotor.

Er zijn vier soorten laadpunten: bij uw thuis, op uw werk, openbare laadpunten en snellaadstations die vaak langs de snelweg te vinden zijn.