Nieuwe Peugeot 3008 SUV – Nog verder verfijnd

U rijdt al een nieuwe Peugeot 3008 SUV vanaf €35.420

Ontdek de nieuwe Peugeot 3008 SUV met zijn unieke design als echte SUV. Hij straalt kracht en verfijning uit, is dynamisch en fraai gelijnd. De moderne en bijzondere Peugeot i-Cockpit® en de talloze innovatieve systemen aan boord bezorgen u een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Dankzij de efficiënte benzine- en dieselmotoren, of de krachtige en zuinige plug-in Hybrid wordt het rijden een genot.

Ook verkrijgbaar via Private Lease

Wat is Private Lease?
Onbezorgd rijden in een nieuwe Peugeot voor een vast, all-in maandbedrag. U hoeft alleen nog maar zelf te tanken.

Binnenkort zullen de leaseprijzen van de nieuwe Peugeot 3008 SUV bekend worden gemaakt.

Brighter design

Het exterieurdesign van de nieuwe Peugeot 3008 SUV weerspiegelt zijn assertieve karakter in een combinatie van kracht en raffinement. Zijn vernieuwende uitstraling geeft hem een sterke personaliteit. Een nieuw SUV-tijdperk breekt aan.

Het krachtige, maar verfijnde nieuwe front van de nieuwe Peugeot 3008 SUV, met zijn frameless grille beantwoord aan de esthetische normen van morgen.

De herkenbaarheid wordt gegarandeerd door LED koplampen vanaf basisniveau, of Full-LED koplampen met bochtverlichting, met de voor Peugeot zo kenmerkende dagrijverlichting in de vorm van ‘slagtanden’.

De chroomlijst in de voorschermen verbindt de koplampen met de chromen daklijst die doorloopt tot aan de achterspoiler. Een geavanceerde en dynamische accentuering van het silhouet van de 3008 SUV.

De nieuwe 19’’ Lichtmetalen velgen ‘San Francisco’ met brede wielkastbeschermers en robuuste deurlijsten versterken de krachtige uitstraling van de nieuwe Peugeot 3008 SUV.

Aan de achterzijde vallen de nieuwe achterlichten op met Peugeot Full LED technology, met 3D-effect en scrolling richtingaanwijzers. De achterlichten zijn afgedekt met donker getinte vensters die één geheel vormen met de zwarte strip op de kofferklep.

Black Pack Option

nieuwe-3008-suv
300-suv-achterkant
velgen-nieuwe-3008

Geef uw nieuwe Peugeot 3008 SUV GT of GT Pack nog meer dynamiek en uitstraling met de optie ‘Black Pack’ met zijn specifieke zwarte elementen.

 • De grille en de kenmerkende PEUGEOT leeuw zijn uitgevoerd in dark chrome.
 • De ‘3008’ ‘GT’ en ‘PEUGEOT’ zijn uitgevoerd in matzwart, geheel in stijl met de dakrails.
 • De skidplate, sierstrips op de voorschermen, de sierstrips op de dakrand en achterspoiler alsmede op de achterbumper zijn uitgevoerd in glanzend zwart.
 • De 19” lichtmetalen velgen ‘Washington’ zijn uitgevoerd in glanzend zwart.

Achter het stuur

Geweldige ervaring

cockpit-peugeot
cockpit

Aan boord van de Peugeot 3008 SUV valt direct het spectaculaire, bijna futuristische dashboard op. Maak kennis met de nieuwste versie van de Peugeot i-Cockpit® met zijn hightech innovaties. Het stuurwiel is nog compacter en het grote capacitieve 10 inch HD touchscreen is als een tablet in het midden van het dashboard geplaatst. Op het te configureren en te personaliseren digitale head-up instrumentenpaneel, met een schermdoorsnede van 12,3 inch, wordt de belangrijkste rijinformatie in uw directe blikveld weergegeven.

De Peugeot i-Cockpit® beschikt afhankelijk van de uitvoering over zes bijzonder elegante pianotoetsen – de “toggle switches” – voor een directe en permanente toegang tot de belangrijkste comfortfuncties: radio, airconditioning, navigatie, autoparameters, telefoon en mobiele apps.

Bij de plug-in hybrid-uitvoering beschikken het instrumentenpaneel en het touchscreen van de Peugeot i-Cockpit® over een voor de hybride-aandrijflijn specifieke lay-out zodat bijvoorbeeld de gegevens over het verbruik (elektriciteit en brandstof) weergegeven kunnen worden.

Motorisaties

Bij de nieuwe Peugeot 3008 SUV heeft u de keuze uit benzine, diesel of Plug-in Hybrid zonder concessies te hoeven doen aan de binnenruimte, bagageruimte of rijplezier.

nieuwe-5008

Benzine- en dieselmotoren

De gehele reeks benzine- en dieselmotoren op de nieuwe Peugeot 3008 SUV is uitgerust met een brandstofbesparend Stop&Start systeem.

Benzinemotoren:

 • PureTech 130 S&S handgeschakeld,
 • PureTech 130 S&S EAT8 automaat,
 • PureTech 180 S&S EAT8 automaat.

Dieselmotoren:

 • BlueHDi 130 S&S handgeschakeld,
 • BlueHDi 130 S&S EAT8 automaat.

De EAT8 automatische versnellingsbak met schakelpaddles achter het stuurwiel en elektronische aansturing staat garant voor snel en soepel schakelen dankzij de Quickshift technologie. Deze optimalisatie bespaard niet alleen brandstof, maar verhoogt ook het rijplezier en comfort.

nieuwe-3008

Plug-in hybrid motoren

De nieuwe Peugeot 3008 SUV is leverbaar in een HYbrid4 versie (vierwielaangedreven, 300pk).

Hij combineert:

 • Een 147 kW/ 200pk PureTech benzinemotor.
 • Twee 80 kW/110pk elektromotoren

De 13,2 kWh tractiebatterij zorgt voor een elektrische actieradius van 59 km WLTP*. Ook verkrijgbaar in een HYbrid versie (voorwielaangedreven, 225pk).

Deze versie combineert:

 • Een 132 kW/ 180pk PureTech benzinemotor.
 • Één 80 kW / 100pk elektromotor.

Op deze versie zorgt de 13,2 kWh tractiebatterij voor een elektrische actieradius van 56 km WLTP.

Innovatieve technologie

veiligheidssystemen

De rijhulpsystemen van de nieuwste generatie op de nieuwe Peugeot 3008 SUV versterken het confort en de veiligheid aan boord en helpen u zelfs om semi-autonoom te rijden.

Zo herkent het systeem de verkeersborden, en past de snelheid automatisch aan dankzij de adaptieve cruise control. Dankzij de STOP-functie (30 km/u bij handgeschakelde versies) en de rijstrookassistent wordt filerijden veel minder vermoeiend. Systemen als dodehoekbewaking in combinatie met automatische stuurcorrectie dragen in belangrijke mate bij aan de veiligheid.

INRUILWAARDE MULDERAUTOMOTIVE.NL

Een greep uit ons occasion aanbod: